nikosxeng3 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Θέλω να πάρω έναν αντάπτορα USB OTG αλλά δεν ξερω αμα είναι σίγουρα συμβατος..Μπορείτε να μου πείτε απο που και ποιόν να πάρω σε μια λογική τιμη? :) +1 μια από τα ίδια για το Nokia CA-157 διαβάζω ότι κάνει, αλλά δεν το δοκίμασα προσωπικά. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Θέλω να πάρω έναν αντάπτορα USB OTG αλλά δεν ξερω αμα είναι σίγουρα συμβατος..Μπορείτε να μου πείτε απο που και ποιόν να πάρω σε μια λογική τιμη? :) Διαλέξτε http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+otg+&_sacat=0&_from=R40 Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ποιο backup και απο που θελεις να το βαλεις? εχω παλιοτερο backup απο το cwm που εχω παρει και θελω να το επαναφερω αλλα δεν βρισκω το φακελο του cwm για να το βαλω μεσα SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 εχω παλιοτερο backup απο το cwm που εχω παρει και θελω να το επαναφερω αλλα δεν βρισκω το φακελο του cwm για να το βαλω μεσα Νομίζω φίλε πως αν πατήσεις από το cwm restore backup έχω την εντύπωση πως θα το βρει όπου κ αν είναι..δοκίμασε το ίσως κάνω και λάθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 εχω παλιοτερο backup απο το cwm που εχω παρει και θελω να το επαναφερω αλλα δεν βρισκω το φακελο του cwm για να το βαλω μεσα αν πας restore/backup και επιλέξεις restore σε πάει κατευθείαν στον φάκελο backup. αν όχι ο φάκελος του cwm είναι ο clockworkmod. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 μετα την αναβαθμηση, ολα τα αρχεια του τηλ χαθηκαν. η καρτα μνημης ομως, εχει κρατησει στοιχεια-αρχεια εφαρμογων κ μου δεσμευουν το χωρο. πως την κανω φορματ? http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 παρε στην εξυπηρετηση πελατων φιλε.. Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών, ιδέα δεν έχουν. Όλοι άσχετοι είναι εκεί. Τι να κάνω δε ξέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiziGr Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλημέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη συσκευή μου... Πιο συγκεκριμένα το τηλέφωνο μου δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια άνοιξα το bluetooth και έλαβα ένα βίντεο (το οποίο και δεν άνοιξα), ενώ αμέσως μετά έβαλα μια 32 sd ενός φίλου και προσπάθησα να το ανοίξω. Το τηλέφωνο ξεκίνησε κανονικά εμφάνισε το αρχικό SONY στην οθόνη και μετά το λογότυπο XPERIA και έκανε restart από μόνο του και από τότε συνέχισε να κάνει το ίδιο!!! Προσπάθησα να το ξεκινήσω κρατώντας τα 2 πλήκτρα (αριστερό και δεξί) πατημένα γιατί έτσι διάβασα ότι μπαίνει στο safe mode και η μόνη βελτίωση που είδα είναι ότι ξεκινάει δουλεύει κανονικά για μερικά δευτερόλεπτα (αν προλάβω περιηγούμαι στο Menu) και ξανακάνει restart!!! Αυτό γίνεται μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Χθές προσπάθησα να το συνδέσω στην υπολογιστή για να κάνω format μπας και γίνει τίποτα, αλλά ενώ αρχικά το βλέπει το τηλέφωνο κάνει restart και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα!!! Καμία ιδέα; Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Format με ποιο προγραμμα πηγες να κανεις? Δοκιμασε με το Sony Update Service (SUS) που γινεται με κλειστο κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλημέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη συσκευή μου... Πιο συγκεκριμένα το τηλέφωνο μου δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια άνοιξα το bluetooth και έλαβα ένα βίντεο (το οποίο και δεν άνοιξα), ενώ αμέσως μετά έβαλα μια 32 sd ενός φίλου και προσπάθησα να το ανοίξω. Το τηλέφωνο ξεκίνησε κανονικά εμφάνισε το αρχικό SONY στην οθόνη και μετά το λογότυπο XPERIA και έκανε restart από μόνο του και από τότε συνέχισε να κάνει το ίδιο!!! Προσπάθησα να το ξεκινήσω κρατώντας τα 2 πλήκτρα (αριστερό και δεξί) πατημένα γιατί έτσι διάβασα ότι μπαίνει στο safe mode και η μόνη βελτίωση που είδα είναι ότι ξεκινάει δουλεύει κανονικά για μερικά δευτερόλεπτα (αν προλάβω περιηγούμαι στο Menu) και ξανακάνει restart!!! Αυτό γίνεται μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Χθές προσπάθησα να το συνδέσω στην υπολογιστή για να κάνω format μπας και γίνει τίποτα, αλλά ενώ αρχικά το βλέπει το τηλέφωνο κάνει restart και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα!!! Καμία ιδέα; Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα Ευχαριστώ προκαταβολικά Εγω στη θεση σου θα εβγαζα την καρτα μνημης και θα εκανα επιδιορθωση με seus αφου δεν προλαβαινει να ανοιξει και ξανακλεινει φυσικα θ χασεις οτι εχεις στη μνημη τηλεφ αλλα θα καθαριστει.... και κατι τελευταιο δεν περνουμε οτιδηποτε μας στελνουν με bt This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiziGr Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν ήταν οτιδήποτε ήταν ένα video που είχαμε τραβήξει πριν απο λίγο... Δεν ξέρω τι έγινε Θα δοκιμάσω αυτό με το seus και θα σας πω αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Το κινητο το εχω 2 βδομαδες... αναβαθμιστικε σε android 4 .. ομως .. αρκετες φορες .. την ωρα που μιλαω.. κολαει και κανει επανεκινηση μονο του. Αντιμετωπίζει καποιος αναλογο προβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 είχα θέματα με τις κλήσεις, έβγαλα τα: Skype, grcaller, viber, "fakecall" δεν θυμαμαι πως λέγεται κι όλα ΟΚ. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ρε παιδια εχω το εξής πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο neo v ενεργοποιώ κανονικά τα δεδομένα όταν βαζω τη κάρτα σιμ σε άλλο κινητό δε ενεργοποιούνται(σε 2 διαφορετικά το δοκίμασα) τη ξαναβάζω στο σονι δουλευουν. να πω οτι στα άλλα 2 κινητά με τη καρτα σιμ της γυναίκας μου δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα δηλαδη με τη κάρτα σιμ μου ενεργοποιώ τα δεδομένα μονο στο σονι και δε μπορώ στα άλλα. πως γίνετε αυτό? καλημέρα να πώ οτι το πρόβλημα το έλυσα με αντικατάσταση της κάρτας σιμ μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 λόγω του οτι το κινητο κολλαει υπερβολικα μεχρι και την πιο απλη εντολη που θα του δωσω, αποφασησα να τους βαλω μια rom και να βγαλω της sony και θελω να ρωτησω καποια πραγματα 1.το κινητο ειναι ροοτ, θα χρειαστει να του ξανακανω;; 2. αν του βαλω μια ρομ τα προγραμματα που εχω μεσα θα χαθουν και πρεπει να τα βαλω απο την αρχη; 3. μπορει καποιος να μου πρωτεινει ποια ρομ να του βαλω (ποια ειναι καλυτερη) και αν αυτη υποστηρίζει Ελληνικα (μενου-μηνυματα) 4.και γενικα καμια συμβουλη. ευχαριστω προκαταβολικα!!!:bow: ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 λόγω του οτι το κινητο κολλαει υπερβολικα μεχρι και την πιο απλη εντολη που θα του δωσω, αποφασησα να τους βαλω μια rom και να βγαλω της sony και θελω να ρωτησω καποια πραγματα 1.το κινητο ειναι ροοτ, θα χρειαστει να του ξανακανω;; 2. αν του βαλω μια ρομ τα προγραμματα που εχω μεσα θα χαθουν και πρεπει να τα βαλω απο την αρχη; 3. μπορει καποιος να μου πρωτεινει ποια ρομ να του βαλω (ποια ειναι καλυτερη) και αν αυτη υποστηρίζει Ελληνικα (μενου-μηνυματα) 4.και γενικα καμια συμβουλη. ευχαριστω προκαταβολικα!!!:bow: Εχεις δοκιμασει να διωξεις αχρηστες εφαρμογες; Πηγαινε για την Ultimate HD 2.03, απο τις καλυτερες ρομ!! Ελληνικα θα παιζει κανονικα, ενδεχομενως να θελει μονταρισμα για να εχουν τα μηνυματα 160 χαρακτηρες, δεν το ξερω γιατι δεν χρησιμοποιω sms πια. Προγραμματα μπορεις να κανεις backup με το Titanium Backup, μηνυματα και αρχειο κλησεων με το SMS Backup + και επαφες με τον google λογαριασμο. Οτι χρειαστεις ρωτα εδω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού Sony Xperia U εδώ και μερικούς μήνες. Ο λόγος που με έκανε να γράψω είναι που μου έκανε εντύπωση, που πολλοί χρήστες χωρίς καν να διαβάσουν το manual βγάζουν εύκολα συμπεράσματα. Θα ήθελα να παραθέσω λοιπόν και εγώ την άποψη μου γι αυτό το κινητό δίνοντας παράλληλα κάποια tips. 1.) Έχει πολύ καλό σχεδιασμό και το θεωρώ νεανικό κινητό. Το καλό είναι ότι μπορεί να σταθεί είτε οριζοντίως είτε καθέτως βγάζοντας φωτογραφίες ή video χωρίς να το κρατάει κάποιος, κάτι που σίγουρα δεν το έχουν προβλέψει άλλα κινητά. Μπορεί τα πλαστικά μέρη να το αδικούν, αλλά όπως είπα είναι ένα νεανικό κινητό καθημερινής χρήσης. 2. Πολλοί διαμαρτύρονται για το ότι δεν έχει κάρτα SD. Πράγματι δεν έχει. Και ποιος είπε ότι αυτό έγινε γιατί "ξεχάστηκε"; To Sony Xperia U δίνει 50 GB δωρεάν χώρο στο BOX. Μην κοιτάτε που στην Ελλάδα ακόμη πληρώνουμε το Internet πανάκριβα και to δημόσιο wi-fi είναι ανύπαρκτο, αλλά στο εξωτερικό και ειδικά στην Αμερική, wi-fi υπάρχει παντού. Άρα ποσώς τους ενδιαφέρει αν υπάρχει SD ή αν δεν υπάρχει. Βεβαίως, εδώ είναι Ελλάδα και μας κακοφαίνεται. Καιρός όμως να αρχισουν να προωθούνται και οι υπηρεσίες cloud... Δεν είμαστε στο 2003 πια. 3.) Επειδή η RAM του είναι μικρή κατά την προσωπική μου άποψη, μια απενεργοποίηση την ημέρα το φέρνει στα ίσα του. 4.) Δώστε του λίγο χρόνο να συνηθίσει την αναβάθμιση σε Android 4 5.) Σχετικά με τις φωτογραφίες, η καλύτερη ρύθμιση για καλές ποιοτικές φωτογραφίες είναι η Normal, με αυτόματο φλας και λειτουργία εστίασης σε πολλά θέματα (ή κάποιες φορές SCN) 6.) Απενεργοποιήστε την Bravia Engine, θα εξοικονομήσει μπαταρία αλλά και μνήμη. Ενεργοποιήστε την μόνο αν καίγεστε να δείτε video ή φωτο. 7.) Ως συνήθως, όποια αχρείαστη εφαρμογή έρχεται μαζί με το κινητό, μπορεί να μην γίνετε απεγκατάσταση αλλά μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις Καλώς σας βρήκα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 τελικα αν εγκαταστησω rom ή Ξεκλειδώσω το bootloader θα χαθει το ροοτ;; εχω εκδοση kernel 2.6.32.9-perf, χρειαζετε να βαλω αλλη; ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Οι rom που εγκαθιστάς είναι όλες root ήδη.Μόνο οι official roms δεν είναι root και θα πρέπει να κάνεις μόνος την διαδικασία την οποία αναφέρω εδώ για αν έχεις την τελευταία official rom περασμένη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4483719#post4483719 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannist Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Ερωτηση !!!! Θα αλλαζατε το κινητο σας XPERIA U με ενα εκ των GO η SOLE και αν ναι γιατι???? Ειμαι κατοχος του U και επειδη μου ετυχε τωρα μια περιπτωση για να αλλαξω θα ηθελα και την δικη σας γνωμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Ερωτηση !!!! Θα αλλαζατε το κινητο σας XPERIA U με ενα εκ των GO η SOLE και αν ναι γιατι???? Ειμαι κατοχος του U και επειδη μου ετυχε τωρα μια περιπτωση για να αλλαξω θα ηθελα και την δικη σας γνωμη. Με το sole για την μνημη και την μεγαλυτερη οθονη. ;-) Με το go δεν εχω ασχοληθει ποτε Edited February 26, 2013 by dimitrissa :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δεν ξέρω ποια είναι η άποψή σας για το κινητό αλλά πολύ συχνά κολλάει. Πχ αν είμαι στον browser και με καλέσουν, επί 5-6 δευτερόλεπτα έχω μόνο δόνηση, μετά εμφανίζεται ο αριθμός, ο οποίος μετά γίνεται όνομα και μετά μου εμφανίζεται η μπάρα απάντησης. Βιώνετε και εσείς τα ίδια προβλήματα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 να ρωτησω κατι αντιστοιχο με το my mobiler υπαρχει διοτι με αυτο δεν μπορω να εχω ελεγχο απο το pc οσο και να προσπαθησα σε windows mobile δουλευε μια χαρα :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiziGr Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλημέρα, ακολούθησα τις συμβουλές των φίλων και κατάφερα με τη βοήθεια του seus να ξανακάνω το τηλέφωνό μου να λειτουργήσει. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όμως τώρα (που για μένα είναι σοβαρό) είναι πως όταν προσπάθησα να περάσω τις επαφές μου από την sim στο τηλέφωνο αυτές εμφανίζονται μισές και όλες τελειώνουν " /Μ ". Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό με το MyPhoneExplorer και δες απο κει τις επαφές της SIM. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts