Jump to content

jannist

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jannist

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jannist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. .... τελικά... πιο εύκολο είναι να το κερδίσω παρά να το αγοράσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή τύχη σε όλους!!
  2. Ερωτηση !!!! Θα αλλαζατε το κινητο σας XPERIA U με ενα εκ των GO η SOLE και αν ναι γιατι???? Ειμαι κατοχος του U και επειδη μου ετυχε τωρα μια περιπτωση για να αλλαξω θα ηθελα και την δικη σας γνωμη.
  3. Καταρχην καλησπερα σε ολους. Μπορει μηπως καποιος να μου πει γιατι μετα την αναβαθμιση που εκανα σε ICS, η ram του τηλεφωνου μεσα απο το μενου εφαρμογες φαινεται συνολικα να εχει 388ΜΒ (269 ΜΒ σε χρ. / 119 ΜΒ ελευθ)???? Δεν θα επρεπε το συνολο να ειναι 512 ΜΒ??? Εβαλα και το z-device test και μου εβγαλε και αυτο 388..... Η υπολοιπη μνημη που πηγε????????????
  4. Σ'ευχαριστω για την βοηθεια. Το wetravel δουλεψε. Φλασαρισα και στην 10F αλλα εχω την εντυπωση οτι ολα δουλευουν λιγο πιο αργα απο οτι στην 10P. Μου τρωει κολληματακια (ψιλοκαθυστερησεις) οταν πληκτρολογο καποιο νουμερο για να καλεσω. Γνωριζεις κατι γιαυτο??? Τωρα ή εγω ειμαι πολυ γρηγορος στην πληκτρολογηση ή το τηλ μου πολυ αργο !!!!
  5. Τα χαιρετισματα μου σε ολο το forum. Σας παρακολουθω εδω και 2 μηνες (που πηρα και εγω το αρενα) και θα πρεπει να σας δωσω τα συγχαρητηρια μου για τις βοηθειες που δινεται. Ηρθε λοιπον η ωρα να βοηθησετε και μενα( εφοσον το θελετε). 1ον Οσες εκδοσεις του wetravel και αν δοκιμασα με το που "τρεχω" το .jar παιρνω το γνωστο πλεον μηνυμα "αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας". Μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο??? Εχω Firmware V10P_00. και 2ον Πιο ειναι τελικα το καλυτερο firmware η V10P_00 ή V10F_00 ????? Θα εκτιμουσα καθε απαντηση.
×
×
  • Create New...