jmallen3 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 1. τραβα την πιο δυνατα 2. πατα το πιο δυνατα......;) για την καρτα μνημης,προς τα πανω την τραβαω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 με εναν τροπο μονο μπορεις να την τραβηξεις!!!!! παραλληλα με το κινητο προς τα πανω.... συρταρωτα μπαινει βγαινει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Moυ αργει πολυ το market σε σημειο που δεν μπορει να κατεβασει εφαρμογη. Ενω το hd2 την ιδια στιγμη δεν εχει προβλημα. wtf?? edit ακυρο, εφτιαξε Edited December 23, 2011 by SagoniasSlutRose [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Kαλημερα παιδια,για root χρησιμοποιουμε αυτο;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 Γιατι δεν εχει τη συσκευη μας στη λιστα. Επισης κατι διαβασα για προβληματικες συσκευες που κανουν επανεκινησεις. Υπαρχει καποιος τροπος να εντοπισουμε το προβλημα ή να το διορθωσουμε; Ναι αυτός είναι. Έχει το Neo η λίστα που είναι το ίδιο. Αν δεν κάνει κάνει επανεκινήσεις το κινητό σου τότε δεν υφίσταται. Αν κάνει τότε ένα repair με το SEUS και κατά 90% έχεις λύσει το πρόβλημά σου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) υπαρχει τρπος να αναβει το led που βλεπω οτι υπαρχει πανω απο την οθονη οταν εχουμε αναπαντητη κ μηνυμα παιδια?? Edited December 23, 2011 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 παιδια απεγκατεστησα το facebook inside experia (δηλαδη ολα τα facebook services που εβρισκε το titanium).. πως μπορω να το ξαναπερασω?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Ναι αυτός είναι. Έχει το Neo η λίστα που είναι το ίδιο. Αν δεν κάνει κάνει επανεκινήσεις το κινητό σου τότε δεν υφίσταται. Αν κάνει τότε ένα repair με το SEUS και κατά 90% έχεις λύσει το πρόβλημά σου. Aκολουθω τα εξης βηματα: κανω εγκατασταση τους drivers enable debugging enable unknown sources συνδεω καλωδιο κανω παραληψη του λογισμικου και μενει στο "waiting for device" Μηπως φταιει που ειχα κανει αρχικα εγκατασταση του λογισμικου; τωρα το εχω βγαλει απο το pc βεβαια. edit Hθελε επανεκινηση το pc Edited December 23, 2011 by SagoniasSlutRose [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπερα υπαρχει ρυθμιση της αυτοματης φωτεινοτητας της οθονης ή ειναι οπως του xperia mini δηλαδη κανει οτι θελει με το φως ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπερα υπαρχει ρυθμιση της αυτοματης φωτεινοτητας της οθονης ή ειναι οπως του xperia mini δηλαδη κανει οτι θελει με το φως ? Το 2ο! Η λύση είναι, προς το παρόν, το Root και μετά κατέβασε το Disable Auto Brightness (PLAY) από το Market. Το έχω κάνει και η διαφορά είναι απίστευτη! Σχεδόν διπλάσια φωτεινότητα! Αν ξέρει κάποιος ας μας πει όμως, υπάρχει περίπτωση με το Disable Auto Brightness (PLAY) να πέφτει η αυτονομία της συσκευής; Μου φαίνεται πως από τη στιγμή που το εγκατέστησα μειώθηκε αρκετά η απόδοση της μπαταρίας! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Πιστευω πως ειναι αυτονοητο οτι θα μειωνετε η διαρκεια της μπαταριας, αφου θα χρειαζεται πιο πολυ ενεργεια! ;) Κι εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα, αλλά δεν περίμενα τόση μείωση αυτονομίας! Έχω την εντύπωση πως ενώ μου διπλασίασε τη φωτεινότητα, παράλληλε μου έριξε στο μισό την απόδοση! Θα του κάνω 2-3 τεστάκια με διαφορετικά ποσοστά φωτεινότητας να βρω τη χρυσή τομή! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κι εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα, αλλά δεν περίμενα τόση μείωση αυτονομίας! Έχω την εντύπωση πως ενώ μου διπλασίασε τη φωτεινότητα, παράλληλε μου έριξε στο μισό την απόδοση! Θα του κάνω 2-3 τεστάκια με διαφορετικά ποσοστά φωτεινότητας να βρω τη χρυσή τομή! Η μπορείς να αφήσεις το αυτόματο!! ;) -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 υπαρχει τρπος να αναβει το led που βλεπω οτι υπαρχει πανω απο την οθονη οταν εχουμε αναπαντητη κ μηνυμα παιδια?? ξερει κανεις για το led μηπως η δεν γινεται καθολου?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μπορεις να κανεις και το αλλο, οταν εισαι μεσα στο σπιτι να εχεις την φωτεινοτητα καπου στο 60, και οταν εισαι εξω να το βαζεις 100% (δεν ξερω πως θα ειναι γιατι το κινητο δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου!) Η μπορείς να αφήσεις το αυτόματο!! ;) ...Μάλλον θα περιμένω 2-3 χρόνια να βγούνε μπαταρίες της προκοπής! :p:p:p Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Παιδιά καλές γιορτές κι από εμένα!Το έχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα περίπου(1ο Android για εμενα).Δεν το έχω "πειράξει" ακόμα αλλά το σκέφτομαι!Έχω διαβάσει σχεδόν και τις 100 σελίδες που έχουν γραφτεί εδώ και μπράβο σε όλους που βοηθάνε!! Με ενδιαφέρουν 2 πράγματα!Αν μπορεί κάποιος να μου πει βήμα προς βήμα αν το πείραξω πως θα μπορέσω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση(εννοώ όπως το πήρα από το κουτί του).Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αν αποφασίσω να το κάνω root γιατί από ότι διάβασα είναι πολύ εύκολο, απλά θέλω να έχω ένα οδηγό ώστε να το επαναφέρω όπως το πήρα από το κατάστημα! ΡΕ παιδιά κανείς?Με ξεχάσατε??? :) Edited December 25, 2011 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ερώτηση! την αναφορά στα μυνήματα πως την βλέπουμε? την έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις και σε κάποια μυνήματα που έχουν πάει μου έχει ενα "τικ" σε ένα μύνημα ενώ πήγε δεν ήρθε τικ. άλλος τρόπος εκτός από το τικ δεν υπάρχει? στο galaxy mini της κοπέλας μου το βγάζει στην μπάρα πάνω πάνω ένα φακελάκι με τικ σαν ειδοποίηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ξερει κανεις για το led μηπως η δεν γινεται καθολου?? Ρε παίδες δεν ειναι κακό να κοιτάτε έστω 2 σελίδες πριν... Κατέβασε το blink. ερώτηση! την αναφορά στα μυνήματα πως την βλέπουμε? την έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις και σε κάποια μυνήματα που έχουν πάει μου έχει ενα "τικ" σε ένα μύνημα ενώ πήγε δεν ήρθε τικ. άλλος τρόπος εκτός από το τικ δεν υπάρχει? στο galaxy mini της κοπέλας μου το βγάζει στην μπάρα πάνω πάνω ένα φακελάκι με τικ σαν ειδοποίηση Κατέβασε το handcent sms να βρεις την υγεία σου sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κι εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα, αλλά δεν περίμενα τόση μείωση αυτονομίας! Έχω την εντύπωση πως ενώ μου διπλασίασε τη φωτεινότητα, παράλληλε μου έριξε στο μισό την απόδοση! Θα του κάνω 2-3 τεστάκια με διαφορετικά ποσοστά φωτεινότητας να βρω τη χρυσή τομή! Εγώ το έκανα χτές ρούτ και έβαλα το disable auto brightness, μέχρι τώρα έχει 17h 58m 13s on battery και η μπάρα της μόλις έχει αρχίσει να μαυρίζει (μειώνεται), υπόψην με το wifi ανοιχτό. Δεν νομίζω να ρίχνει φοβερά την αυτονομία και τουλαχιστον εγώ είμαι διατεθειμένος να φορτίζω κάθε 2 μέρες αλλά να βλέπω λίγο καλύτερα. Γ. :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Παιδιά καλές γιορτές κι από εμένα!Το έχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα περίπου(1ο Android για εμενα).Δεν το έχω "πειράξει" ακόμα αλλά το σκέφτομαι!Έχω διαβάσει σχεδόν και τις 100 σελίδες που έχουν γραφτεί εδώ και μπράβο σε όλους που βοηθάνε!! Με ενδιαφέρουν 2 πράγματα!Αν μπορεί κάποιος να μου πει βήμα προς βήμα αν το πείραξω πως θα μπορέσω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση(εννοώ όπως το πήρα από το κουτί του).Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αν αποφασίσω να το κάνω root γιατί από ότι διάβασα είναι πολύ εύκολο, απλά θέλω να έχω ένα οδηγό ώστε να το επαναφέρω όπως το πήρα από το κατάστημα! ΡΕ παιδιά κανείς?Με ξεχάσατε??? :) Κάνε ό,τι θες και μόλις φλασάρεις με SEUS όλα επανέρχονται όπως όταν το αγόρασες! Είχα ρωτήσει στη σελίδα 122 κάτι παρόμοιο, τσέκαρε τι μου απάντησαν! Εγώ το έκανα χτές ρούτ και έβαλα το disable auto brightness, μέχρι τώρα έχει 17h 58m 13s on battery και η μπάρα της μόλις έχει αρχίσει να μαυρίζει (μειώνεται), υπόψην με το wifi ανοιχτό. Δεν νομίζω να ρίχνει φοβερά την αυτονομία και τουλαχιστον εγώ είμαι διατεθειμένος να φορτίζω κάθε 2 μέρες αλλά να βλέπω λίγο καλύτερα. Γ. Εμένα πάλι με 14 ώρες on battery μου έχει πάει στο 20%! Ίσως βέβαια είναι και θέμα μπαταρίας! Κάπου είχα δει παλιότερα έναν οδηγό για calibration μπαταρίας από τη SE. Κάτι σχετικό με: "Το φορτίζεις ανοιχτό, μετά το κλείνεις, βγάζεις τη μπαταρία μετά, την ξαναβάζεις, ξαναφορτίζεις..." Έχει κανείς σας μήπως το link; Θα δοκιμάσω κι αυτό και βλέπουμε! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κι εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα, αλλά δεν περίμενα τόση μείωση αυτονομίας! Έχω την εντύπωση πως ενώ μου διπλασίασε τη φωτεινότητα, παράλληλε μου έριξε στο μισό την απόδοση! Θα του κάνω 2-3 τεστάκια με διαφορετικά ποσοστά φωτεινότητας να βρω τη χρυσή τομή! Προφανώς και θα υπάρχει μείωση στην απόδοση της μπαταρίας. Η οθόνη είναι αυτή άλλωστε που καταναλώνει τα μεγαλύτερα ποσά ενέργειας, πόσο μάλλον όταν έχει τη μέγιστη φωτεινότητα. ξερει κανεις για το led μηπως η δεν γινεται καθολου?? Καταρχήν δεν χρειάζεται να ποστάρεις κάθε δυο ώρες. Η υπομονή είναι τεράστιο πλεονέκτημα και έχει το καλό ότι μπορείς να την εξασκήσεις! :) Κατά δεύτερον δεν υπάρχει led πάνω από την οθόνη. Δες το εγχειρίδιο χρήσης και θα δεις ότι αυτό που αποκαλείς led είναι ο αισθητήρας φωτός ή η κάμερα ή οι αισθητήρες εγγύτητας. Όταν έχεις αναπάντητη αναβοσβήνει το led που βρίσκεται δίπλα στο πλήκτρο του On/Off Αν μπορεί κάποιος να μου πει βήμα προς βήμα αν το πείραξω πως θα μπορέσω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση(εννοώ όπως το πήρα από το κουτί του).Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αν αποφασίσω να το κάνω root γιατί από ότι διάβασα είναι πολύ εύκολο, απλά θέλω να έχω ένα οδηγό ώστε να το επαναφέρω όπως το πήρα από το κατάστημα! Κι εδώ ισχύει το ίδιο. Αποφύγετε τις επαναλήψεις των post. Στον οδηγό για root υπάρχει και η διαδικασία για unroot οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. ερώτηση! την αναφορά στα μυνήματα πως την βλέπουμε? την έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις και σε κάποια μυνήματα που έχουν πάει μου έχει ενα "τικ" σε ένα μύνημα ενώ πήγε δεν ήρθε τικ. άλλος τρόπος εκτός από το τικ δεν υπάρχει? στο galaxy mini της κοπέλας μου το βγάζει στην μπάρα πάνω πάνω ένα φακελάκι με τικ σαν ειδοποίηση Όχι δεν υπάρχει. Αν θες το λίγο παραπάνω τότε πάμε στο handcent όπου μπορείς να το ρυθμίσεις αναλόγως των προτιμήσεων σου. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ρε παίδες δεν ειναι κακό να κοιτάτε έστω 2 σελίδες πριν... Κατέβασε το blink. το κατεβασα και το ρυθμισα φιλε αλλα δεν μου δουλευει,ενω εχω αναπαντητη η μηνυμα δεν αναβοσβηνει το ledaki... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 παιδια καλησπερα! μολις πριν απο λιγο παρελαβα και εγω το κινητακι απο το πλαισιο και εχω 2 αποριες/προβληματα μεχρι ωρας. 1)πως μπορω να βγαλω την micro sd που εχει μεσα τοποθετημενη ηδη και να βαλω την δικια μου? οσο και αν προσπαθησα να την βγαλω συρταρωτα δεν κουνιεται και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια 2)φωτογραφιες δεν ειναι δυνατον να τραβιουνται πατωντας το κουμπι της καμερας που βρισκεται κατω απο τα πληκτρα εντασης? γιατι οταν το παταω στην καμερα μεσα δεν κανει κατι παρα μονο αναβει το φλας ενω για να τραβηξω φωτογραφια πρεπει να αγγιξω με το δαχτυλο την οθονη.οπως και επισης εαν πατησω το κουμπι της καμερας ενω ειμαι στην αρχικη οθονη δεν με παει στην καμερα. επισης στην καρτα μνημης και εγω ειχα προβληματακι γιατι δεν μου την εβρισκε...αλλα ενταξει ολα οκ τωρα 2) γινεται μονο που πρεπει να το πατησεις πολλες φορες για να τραβηχτει η φωτογραφια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κι εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα, αλλά δεν περίμενα τόση μείωση αυτονομίας! Έχω την εντύπωση πως ενώ μου διπλασίασε τη φωτεινότητα, παράλληλε μου έριξε στο μισό την απόδοση! Θα του κάνω 2-3 τεστάκια με διαφορετικά ποσοστά φωτεινότητας να βρω τη χρυσή τομή! Έχω την εντύπωση πως από τότε που έβγαλα τον αυτόματο φωτισμό η αυτονομία μου είναι καλύτερη. Ίσως να φταίει που έχω τον φωτισμό στο 1/4 περίπου και όχι full. Αν λοιπόν έβγαλες τον αυτόματο φωτισμό και το έβαλες στο τέρμα, λογικό είναι να έχεις μειωμένη αυτονομία. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 παιδια εχετε καμια καρτα μνημης 16αρα η 32 καλη υποψην σας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Έχω την εντύπωση πως από τότε που έβγαλα τον αυτόματο φωτισμό η αυτονομία μου είναι καλύτερη. Ίσως να φταίει που έχω τον φωτισμό στο 1/4 περίπου και όχι full. Αν λοιπόν έβγαλες τον αυτόματο φωτισμό και το έβαλες στο τέρμα, λογικό είναι να έχεις μειωμένη αυτονομία. Βασικά έχω κατεβάσει το Widgetsoid και το έχω ρυθμίσει σε 3 brightness modes: 15% - 40% - 90% Και το έχω μονίμως στο 40%! Θα κάνω κανα 2-3 tests να τσεκάρω τι μπορεί να φταίει! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ξερει κανεις για το led μηπως η δεν γινεται καθολου?? Κατεβάζεις το SMS Popup και υπάρχει ρύθμιση για το LED πόσο συχνά να ανάβει και τι χρώμα να στο δείχνει... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts