Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ με τίποτα να βάλω το supercharger v6 σε ICS...κολλάω στα services.jar. Το έχει κάνει κάποιος σωστά;;;

για δες εδω..αυτο το κανεις αυτοματα πατωντας το Α aytomatic η Μ manual..

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php%3Ff%3D1276&prev=/search%3Fq%3Dsony%2Bericsson%2Bneo%2Bv%2Bxda%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Dnp%26biw%3D1440%26bih%3D738%26prmd%3Dimvnsfd&sa=X&ei=AGhKUPSMKKO_0QWK04DoBA&sqi=2&ved=0CCQQ7gEwAA

I Want To Believe

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια γεια σας

θα μπορουσε να μου πει καποιος αν κανω επαναφορα ρυθμισεων στο neo V γιατι θελω να το δωσω στον γιο μου, ξερετε αν μου χαθει το root?

εχ την 587 και ειμαι root

σας παρακαλω απαντηστε μου οποιος γνωριζει για να ξερω τι θα κανω

ευχαριστω

This is Sparta!!!:nagger:

παιδια γεια σας

θα μπορουσε να μου πει καποιος αν κανω επαναφορα ρυθμισεων στο neo V γιατι θελω να το δωσω στον γιο μου, ξερετε αν μου χαθει το root?

εχ την 587 και ειμαι root

σας παρακαλω απαντηστε μου οποιος γνωριζει για να ξερω τι θα κανω

ευχαριστω

Αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων με sus ή pc companion ναι το χάνεις.

Αν εννοείς όμως επαναφορά ρυθμίσεων από το κινητό με 90% σιγουριά πάλι το χάνεις.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων με sus ή pc companion ναι το χάνεις.

Αν εννοείς όμως επαναφορά ρυθμίσεων από το κινητό με 90% σιγουριά πάλι το χάνεις.

δηλ που θα με επαναφερει? σε ποια ρομ στην 587? και κερνελ τι θα εχω την 431?

εννοω επαναφορα ρυθμισεων απο το κινητο

ή τι τροπος υπαρχει να σβησω το gmail μου? αυτο θελω μονο να φυγει το gmail μου και να

βαλω του γιου μου

ή τι τροπος υπαρχει να σβησω το gmail μου? αυτο θελω μονο να φυγει το gmail μου και να

βαλω του γιου μου

Ρυθμίσεις -> Δημ.Αντιγρ.Ασφ -> Επαναφορα Εργ.δεδομένων :)

θα σε παει στην .431, εναλλακτικά με seus αν εχεις κλειδωμένο bootloader

θα σου φλασαρει την .587 , σε όλες τις περιπτώσεις χανεις το root ..

Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Ρυθμίσεις -> Δημ.Αντιγρ.Ασφ -> Επαναφορα Εργ.δεδομένων :)

θα σε παει στην .431, εναλλακτικά με seus αν εχεις κλειδωμένο bootloader

θα σου φλασαρει την .587 , σε όλες τις περιπτώσεις χανεις το root ..

ε θα ξανα κανω ροοτ πιστευω να μην εχω προβλημα

αφου εχω γινει root δεν εχω κλειδωμενο bootloader ετσι δεν ειναι?

Edited by p3nny

βαλω του γιου μου

Χμμ κάπου είχα διαβάσει πως μπορείς να σβήσεις το gmail σου..

Έπρεπε να μπεις με root explorer στα αρχεία του συστήματος..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Penny

Πήγαινε ρυθμίσεις-λογαριασμοί επέλεξε τον δικό σου πατά το πλήκτρο μενού και κάνε κατάργηση λογαριασμού. Θα σβήσει τον λογαριασμό από το κινητό όχι γενικά. Μη κάνεις δύσκολη τη ζωή σου.

Δεν έχει σχέση μπορει να εισαι root και φυσικά να έχεις κλειδωμένο bootloader

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

θελω να σου πω πως εκανα οτι ειπες και παρεμεινα στην 587 και ροοτ ειμαι

δεν εχασα τιποτα απο αυτα. τωρα τα υπολοιπα εφαρμογες κλπ οκ ξαναστεινω

το τηλεφωνο

τυχερη ειμαι!!!!!

Κάτι σου έχει γίνει λάθος.. Εγώ με ανοιχτό το κινητό το βράδυ και σε gsm 2g έχασα 2% σε οχτώ ώρες.. Και με τον επεξεργαστη στο 1,4... Γενικά με ultimate ειμαι full ευχαριστημένος.αλλά έχω ξεκλείδωτο boot loader και suave kernel...

Συμφωνώ και επαυξάνω μόνο που εγώ είμαι στον επεξεργαστή στα 1000 ;-)

Στο κάνει αυτό γιατί πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση μέσω cwm, έπρεπε να κανείς wipe cache/data και format system/cache/data από το μενού του cwm.Τώρα το επαναφέρει με sues ξανακάνεις root,εγκαθιστας το cwm και ξαναδοκιμαζεις.Όλοι αυτό παθαίνουν

Στο κάνει αυτό γιατί πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση μέσω cwm, έπρεπε να κανείς wipe cache/data και format system/cache/data από το μενού του cwm.Τώρα το επαναφέρει με sues ξανακάνεις root,εγκαθιστας το cwm και ξαναδοκιμαζεις.Όλοι αυτό παθαίνουν

Πολυ - πολυ σωστα !:)

εγω την παταω συνεχώς στο format system/cache/data :lol:

Υ.Γ @ge0k7 γιατι δεν βαζεις κατευθειαν την js 8.0 ? και στη συνεχεια 8.1 -> 8.2 αφου θα παιδευτεις που θα παιδευτεις.. :rolleyes:

Penny

Πήγαινε ρυθμίσεις-λογαριασμοί επέλεξε τον δικό σου πατά το πλήκτρο μενού και κάνε κατάργηση λογαριασμού. Θα σβήσει τον λογαριασμό από το κινητό όχι γενικά. Μη κάνεις δύσκολη τη ζωή σου.

αυτο γινεται αν εχεις περισσοτερους λογαριασμους

εγω μιλαω για τον λογαριασμο που εχεις απο οταν ξεκινησες τον πρωτο που χωρις αυτον

δεν μπορεις να μπεις στο μαρκετ, αυτος σβηνει μονο οταν κανεεις επαναφορα εργοαστασιακων

ρυθμισεων κι αυτο εκανα κι το εστεισα παλι το τηλεφωνο με στοιχεια του γιου μου κι ολα καλα

ευχαριστω

Έχει κανείς αυτή τη θήκη; http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7417 Είναι καλή...Υπάρχει και καμία άλλη που προτείνετε;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Παίδες καλημέρα..Πήρα πρίν λίγο καιρό για την γυναίκα μου το u από συμφορουμίτη μας.Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή τόσο γρήγορα τελειώνει η μπαταρία αλλά δε της κρατάει καθόλου. Με το ζόρι βγάζει 1 μέρα χωρίς να μιλάει πολύ στο κινητό. Ούτε ιντερνετ μπαίνει ούτε μηνύματα. Το πολύ να μιλήσει καμιά ώρα. Φανταστείτε με το που το βγάζουμε από τον φορτιστή στην πρώτη μισή ώρα μπορεί να έχει πέσει η μπαταρία κοντά στο 93 - 94% χωρίς να το πειράξει καθόλου. Γνωρίζετε κάτι;; Βλέπω ότι το κινητό έχει φορεμένη πάνω την 6.1.1.B.1.10. Παίζει ο προηγούμενος να το έχει ροοτάρει γιατί δε μου είπε τίποτα...

Επίσης κάνει και αυτό που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω ότι όταν είναι στον φορτιστή ενώ δείχνει οτι φορτίζει δεν ανεβαίνει καθόλου το ποσοστό μπαταρίας..Μετά πό ώρα όμως δείχνει φορτισμένο κανονικά.Sorry για το πρήξιμο απλά δεν έχω ξανά ασχοληθεί με sony και δε ξέρω πως συμπεριφέρονται.

Βρήκα αυτή εδώ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result

απ' οτι διάβασα το λειτουργικό διαβάζει ένα αρχείο .bin το οποίο αφορά την μπαταρία και κατά πάσα πιθανότητα έχουν αποθηκευθεί λάθος ρυθμίσεις. Αυτό που πρέπει να κανουμε είναι να φορτίσουμε πλήρως το τηλέφωνο να πατήσουμε το battery calibration και η εφαρμογή να σβήσει το αρχείο αυτό. Μετά να αφήσουμε το τηλέφωνο να αποφορτιστεί πλήρως και να το ξαναφορτίσουμε στο 100% χωρίς διακοπή ώστε το OS να ξαναδημιουργήσει το .bin σωστά.

Το φορτίζω τώρα. Όταν έχω νέα θα σας πω!

good luck μου!

Καλησπέρα forum,

Τελικά με το η εφαρμογή φαίνεται να έφτιαξε το πρόβλημα με τη μπαταρία. Το έλιωσα το κινητό και έκλεισε κανονικά στο 0% από μπαταρία. Με φουλ wifi και χρήση μου κράτησε περισσότερο από 1,5 μέρα. Άντε να δούμε και στο μέλλον!

Κάτι τρέχει στο background και σου ξεζουμίζει τη μπαταρία. Να παρακαλάς να το έχει root-άρει ο πορηγούμενος γιατί έτσι θα μπορέσεις να απεγκαταστήσεις την "ένοχη" εφαρμογή (facebook, bloatware κτλ)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά μπορεί κάποιος να φτιάξει στο φορουμ με σύστημα vote, για ποια rom φοράνε τα κινητά μας και ποσο ικανοποιημένοι είμαστε από αυτήν;

Στην Rom που έχω δεν λειτουργεί το εικονίδιο για ON/OFF του mobiledata...Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

καλησπερα φιλε,,,,εκανα κανονικα εγκατασταση..adobe flash player 11.1.115.12 εκδοση...με 4 browsers dokimasa διαφορετικους.το σαιτ που ενδιαφερομαι με καμς,δε παιζει..οπως παλια.youtube και συναφη παιζουν κανονικα,,ποτε δεν ειχα προβλημα

Η τελευταία έκδοση του flash player είναι η 11.1.11.1.115.27

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλησπερα παιδια,λοιπον εδω και μια βδομαδα ειμαι με την JS 8.2.

Οι εντυπωσεις μου πολυ καλες, καποια σκαλωματακια στο wi-fi μονο αλλα ενταξει τιποτα.

Το μεγαλο μου θεμα ειναι η μπαταρια,7 ημερες εφτα πληρες φορτισεις και τις ξεκινουσα συνηθως κατω απο το 5% και μια φορα μου εκλεισε κιολας πριν προλαβω να γυρισω σπιτι, με την στοκ με την ιδια χρηση πηγαινε ανετα 2 μερες και δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι για αυτο , με την υπαρχουσα ρομ υπαρχει καποια λυση?Ξαναοργανωσα το κινητο με εφαρμογες φακελους κλπ και μου αρεσει και η ρομ και δεν θελω να το ξαναφλασαρω...

Επισης 2 αποριες για το Skype ενω δεν πατησα να κανει συγχρονισμο επαφων μου βγαζει στις επαφες τις επαφες του τηλεφωνου και οσες επαφες εχω στο skype πως θα τους σβησω?επειδη δεν εχει επιλογη...

Η 2η δεν ειναι ακριβως απορια, εχει παρατηρησει καποιος κολληματα στο skype?Mε κανουν add και επειδη στο pc δεν εχω cam μπαινω απο το κινητο, αν μπω απο το κινητο δεν μου βγαζει το αιτημα μπαινω στο pc κανω την αποδοχη στο pc εμφανιζεται κανονικα η επαφη και στο κινητο οχι.ξερει κανεις τι παιζει?

καλησπερα παιδια,λοιπον εδω και μια βδομαδα ειμαι με την JS 8.2.

Οι εντυπωσεις μου πολυ καλες, καποια σκαλωματακια στο wi-fi μονο αλλα ενταξει τιποτα.

Το μεγαλο μου θεμα ειναι η μπαταρια,7 ημερες εφτα πληρες φορτισεις και τις ξεκινουσα συνηθως κατω απο το 5% και μια φορα μου εκλεισε κιολας πριν προλαβω να γυρισω σπιτι, με την στοκ με την ιδια χρηση πηγαινε ανετα 2 μερες και δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι για αυτο , με την υπαρχουσα ρομ υπαρχει καποια λυση?Ξαναοργανωσα το κινητο με εφαρμογες φακελους κλπ και μου αρεσει και η ρομ και δεν θελω να το ξαναφλασαρω...

Επισης 2 αποριες για το Skype ενω δεν πατησα να κανει συγχρονισμο επαφων μου βγαζει στις επαφες τις επαφες του τηλεφωνου και οσες επαφες εχω στο skype πως θα τους σβησω?επειδη δεν εχει επιλογη...

Η 2η δεν ειναι ακριβως απορια, εχει παρατηρησει καποιος κολληματα στο skype?Mε κανουν add και επειδη στο pc δεν εχω cam μπαινω απο το κινητο, αν μπω απο το κινητο δεν μου βγαζει το αιτημα μπαινω στο pc κανω την αποδοχη στο pc εμφανιζεται κανονικα η επαφη και στο κινητο οχι.ξερει κανεις τι παιζει?

Με το skype δεν είχα προβλήματα ποτέ. όσο για τον κατάλογό σου θα πας στις ρυθμίσεις του skype και θα βάλεις την επιλογή Sync Contacts στο Don't Sync.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...