Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα. Έχω μια απορία σχετικά με τις εγκαταστάσεις ή αναβαθμίσεις εφαρμογών. Πιο συγκεκριμένα τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι αν και έχω ελεύθερο χώρο στο κινητό πάνω από 50Mb όταν θέλω να αναβαθμίσω μια εφαρμογή μεγέθους π.χ. 10ΜΒ μου βγάζει πρόβλημα χώρου. Ξέρει κάποιος τί παίζει με αυτό; Επίσης πιο είναι το όριο για να βγάλει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος; Αυτό που κάνω για να ξεπεράσω το πρόβλημα είναι να απεγκαθιστώ και να εγκαθιστώ ξανά την εφαρμογή που με ενδιαφέρει, χωρίς πρόβλημα. Χρησιμοποιώ το app2sd όποτε είναι δυνατό αλλά δεν είναι πάντα. Δεν είμαι root και τρέχω την τελευταία επίσημη έκδοση.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα εχει δοκιμασει καποιος που εχει custom rom να περασει και τα tweaks

του zxr?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Μπορώ να κατεβάσω από κάπου το 4.1.B.0.587.ftf ???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690

Αν και πριν 3 βδομαδες μεσω του SUS εγω περασα την 4.1.B.0.587

Βάλτε on-screen buttons ;)

Για πες ... Γίνεται στην 2.3.4 .62 root?

Αναφέρεσαι σε αυτή την εφαρμογή;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tasker.chonjay.screenbutton&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS50YXNrZXIuY2hvbmpheS5zY3JlZW5idXR0b24iXQ..

Edited by nadware

Για πες ... Γίνεται στην 2.3.4 .62 root?

Αναφέρεσαι σε αυτή την εφαρμογή;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tasker.chonjay.screenbutton&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS50YXNrZXIuY2hvbmpheS5zY3JlZW5idXR0b24iXQ..

Δυστυχώς σε gb δεν γίνεται. Μόνο σε ics.

Κάτι παρόμοιο έχω βάλει, αλλά υπάρχει στο framework της ics, δεν είναι app.

Κοιτάξτε στο xda για το flashable zip.

γεια σας ενδιαγερομαι να παρω το neo v εχω διαβασει πολλα αρνητικα για το sar του λενε πωσ δημιουργει πολλουσ πονοκεφαλουσ μουδιασματα στα χερια και τετοια πραγματα επισησ οτι ζεσταινετε παρα πολυ ..ολα αυτα αλληθευουν ?γιατι μου αρεσει παρα πολυ αυτο το κιν αλλα αν προκαλει τετοια προβληματα τοτε τι να το κανω .:/ευχαριστω εκ των προτερον !

γεια σας ενδιαγερομαι να παρω το neo v εχω διαβασει πολλα αρνητικα για το sar του λενε πωσ δημιουργει πολλουσ πονοκεφαλουσ μουδιασματα στα χερια και τετοια πραγματα επισησ οτι ζεσταινετε παρα πολυ ..ολα αυτα αλληθευουν ?γιατι μου αρεσει παρα πολυ αυτο το κιν αλλα αν προκαλει τετοια προβληματα τοτε τι να το κανω .:/ευχαριστω εκ των προτερον !

2 neo v έχω, και ποτέ δεν είχα κανέναν πονοκέφαλο εξαιτίας αυτού.

Για τη θερμοκρασία, το καλοκαίρι που παιζα κανα παιχνιδάκι, ανέβαζε λίγο αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα στην απόδοση.

2 neo v έχω, και ποτέ δεν είχα κανέναν πονοκέφαλο εξαιτίας αυτού.

Για τη θερμοκρασία, το καλοκαίρι που παιζα κανα παιχνιδάκι, ανέβαζε λίγο αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα στην απόδοση.

τοτε μια χαρα!:)

omg και τρια lol οποιος σου τα ειπε. Αυτο που ισχυει ειναι οτι ζεσταινεται καπως πανω απο την καμερα, εκει που λογικα ειναι ο επεξεργαστης, οταν το ζορισεις σε browsing, βιντεο ή παιχνιδια. Σε νορμαλ χρηση δεν εχεις ιδιατερο προβλημα. Γενικοτερα σαν κινητο αξιζει.

Αυτό είναι όντως καμμένο και φαίνεται..αν είχε χρώμα όπως σου είπα πιο πάνω θα θεωρούνταν κολλημένο sub pixel.Τέσπα,μικρή σημασία έχει αυτό.Είναι κάτο που φαίνεται,τι σου λένε στο Γερμανό?Οτι δεν είναι τπτ?Οτι είναι φυσιολογικό?Δεν χάνεις τίποτα να το πας και σε ένα υποκατάστημα omnitech..μέχρι πρίν λίγο καιρό είχε το service της sonyericsson και λογικά τώρα της sony..

Τελικα λυθηκε το προβλημα.. :) Μου το αλλαξαν επιτελους και τωρα ειναι ολα οκ :happy:

Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια.. ;)

ακομα να βγει ευρωπαικη version...

Βάλτε on-screen buttons ;)

OK, αλλά θα εξακολουθήσει να φαίνεται άσχημο. Τα ξεβαμένα κουμπιά εξακολουθούν να είναι λειτουργικά, όμορφα όμως δεν τα λες.

Το δικο μου ειναι το micro Β και ετσι ακομα και root να ημουν δεν υπηρχε περιπτωση να γινει mount το usb. Τους ζητησα αυτο που υποτιθεται ειναι otg και μου εδωσαν το CMP-ADAPT 35 που ειναι micro Β. Θα παω να παρω το CMP-ADAPT 34 που φαινεται οτι εχει micro A. Φανταζομαι οσοι εχετε και εσεις otg πρεπει να ειναι με micro A και οχι το B. Ετσι;

Επισης διαβασα οτι το mouse και το keyboard μπορει να το αναγνωριζει χωρις να ειναι root ενω την εξωτερικη μνημη αναγκαστικα με root οπως ειπες και εσυ.

Τελικα πηρα το CMP-ADAPT 34 με 1,6€ απο εδω και λειτουργει κανονικα το ποντικι και το πληκτρολογιο χωρις root. Βεβαια με το πληκτρολογιο δεν βρηκα πως να γραψω στα ελληνικα. Αυτο ειναι το OTG. Οχι το micro usb B που ειναι γεματο το ebay. Το στικακι θελει root για να το δει.

Αν το βρεις πουθενά...

μουδιαζουν τα χερια;; :lol: :lol:

Εμένα μου κόβονται τα γόνατα όταν το χρησιμοποιώ! Άσε που όταν το πρωτοέπιασα στα χέρια μου είχα... πρόωρα "θεματάκια" :X

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αν το βρεις πουθενά...

Εμένα μου κόβονται τα γόνατα όταν το χρησιμοποιώ! Άσε που όταν το πρωτοέπιασα στα χέρια μου είχα... πρόωρα "θεματάκια" :X

πιπερι στη γλωσσα!!!!

οπως τοπες φιλε μου

αν το βρει πουθενα ας το παρει, να μας το πει κι εμας!!!!

This is Sparta!!!:nagger:

Παιδιά έχει βάλει κάποιος την 4.1.Β.0.587 ? Έχω την 4.1.Β.0.431 και μου κάνει σπασίματα όταν τραβάω HD βίντεο και όταν παίζει μια ταινία HD και ρωτάω μήπως το διόρθωσαν στην καινούργια έκδοση...

και κατι αλλο... γιατί σε ορισμένες ταινίες (συνήθως σειρές avi) οι υπότιτλοι φαίνονται στο κινητό αλλά δεν φαίνονται στην τηλεόραση? (χρησιμοποιώ τον MX Player).

MT11i 4.1.B.0.587 NCB, Nordic, CDF-1255-1755, SI-1254-9263 για εμας ελλαδα πια ειναι αυτη ????

πιπερι στη γλωσσα!!!!

οπως τοπες φιλε μου

αν το βρει πουθενα ας το παρει, να μας το πει κι εμας!!!!

1 δεν ειναι κατι που το εβγαλα απο το μυαλο μου και το ειπα το διαβασα για αυτο δεν δεχομαι και καμια ειρωνεια και 2 ρωτησα στην vodafone και 8α φερουν αυτη την βδομαδα αλλα 5 κομματια που θα ειναι και τα τελευταια απο οτι μου ειπε αυτος ο υπαλληλος!οποτε σας το λεω εκ των προτερων !

omg και τρια lol οποιος σου τα ειπε. Αυτο που ισχυει ειναι οτι ζεσταινεται καπως πανω απο την καμερα, εκει που λογικα ειναι ο επεξεργαστης, οταν το ζορισεις σε browsing, βιντεο ή παιχνιδια. Σε νορμαλ χρηση δεν εχεις ιδιατερο προβλημα. Γενικοτερα σαν κινητο αξιζει.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου !:)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

o πονοκεφαλος ειναι αναλογα τον οργανισμο

για να προσεχεις ομως οταν κοιμασαι βαζε το μακρια απο το κεφαλι σου η να το βαζεις σε λειτουργια πτησης

το κινητο δεν αξιζει να μην αγοραστει λογο του σαρ....

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

παιδια υπαρχει κανενας ελληνικος οδηγος να παμε στην κενουρια εκδοση απο το forum εδω με root k costum kernel ?

και 2 ρωτησα στην vodafone και 8α φερουν αυτη την βδομαδα αλλα 5 κομματια που θα ειναι και τα τελευταια απο οτι μου ειπε αυτος ο υπαλληλος!οποτε σας το λεω εκ των προτερων !

Σε αυτα τα λεφτα το neo v ηταν για πολλους μηνες, απο το Νοεμβριο βασικα, το καλυτερο value for money αλλα πλεον σε αυτη την τιμη θα κοιταζα και το alcatel 995 που εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη και μνημη rom.

1 δεν ειναι κατι που το εβγαλα απο το μυαλο μου και το ειπα το διαβασα για αυτο δεν δεχομαι και καμια ειρωνεια και 2 ρωτησα στην vodafone και 8α φερουν αυτη την βδομαδα αλλα 5 κομματια που θα ειναι και τα τελευταια απο οτι μου ειπε αυτος ο υπαλληλος!οποτε σας το λεω εκ των προτερων !

Μην αρπάζεσαι! Κανένας δεν είπε πως είναι δικά σου λόγια. Δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που λέει ανακρίβειες και ακριβώς αυτούς ειρωνεύτηκα (αν το θεωρείς ειρωνεία). :)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

ε λοιπον αυτος της vodafone δεν ξερει τι του γινεται γιατι εγω ρωτησα παλι στη vodafone και μου ειπαν οτι καταργηθηκε

This is Sparta!!!:nagger:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...