Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είχα και έχω ακόμα πρόβλημα με τους ήχους ακουμπιγματος οθόνης,πείραξα τις ρυθμίσεις το ανοιγόκλεισα,έβγαλα κάρτα μπαταρία αλλά τίποτα,δεν ακούγεται τίποτα.κάτι άλλο,το elixir 2 μου βγάζει ότι έχω ελεύθερη μνήμη περίπου 62 μβ από τα 355 μβ,γιατί τόσο μόνο,κατά τα άλλα το τηλέφωνο δεν παίζεται,κορυφή

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

είχα και έχω ακόμα πρόβλημα με τους ήχους ακουμπιγματος οθόνης,πείραξα τις ρυθμίσεις το ανοιγόκλεισα,έβγαλα κάρτα μπαταρία αλλά τίποτα,δεν ακούγεται τίποτα.κάτι άλλο,το elixir 2 μου βγάζει ότι έχω ελεύθερη μνήμη περίπου 62 μβ από τα 355 μβ,γιατί τόσο μόνο,κατά τα άλλα το τηλέφωνο δεν παίζεται,κορυφή

Αυτη την απορια εχω κ γω!!!στο titanium λεει αλλα

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Οταν ανοιγεις το elixir μπροστα που σου δειχνει ολες τις πληροφοριες εχει και για τον ηχο με κατι μπαρες,πατα εκει και βαλτες ολες στο μεγιστο.Το ειχα βαλει και εγω και οταν το απεγκατεστισα ο ηχος αγγιγματος και ξεκλειδώματος της οθονης δεν ακουγοταν,μεχρι που του ξαναεγκατεστησα εκανα απο εκει τις ρυθμισεις για τον ηχο το απεγκατεστησα παλι και εστρωσε.

Προσπαθω να επαναφερω μεσω titanium μια εφαρμογή αλλα δε μου δινει επιλογη επαναφορας.θυμαμαι οτι ειχε επιλογη

Κοιτα στη μαζικη λειτουργια,επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας μηπως το βρεις εκει.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

καλησπέρα σας,

θέλω να σας μεταφέρω την εμπειρία μου σχετικά με το νέο μου κινητό και το wifi της forthnet.

Εδώ και καμιά εβδομάδα που χρησιμοποιώ το wifi του σπιτιού μου (thomson router άσπρο) μέσω του κινητού μου παρατήρησα ότι πέφτει η σύνδεση του internet. Κλείνω και ξανα ανοίγω το router και αν είμαι τυχαιρός επανέρχεται μετά από 2-3 restart. Το θεώρησα τυχαίο και πήρα την forthnet να δηλώσω βλάβη και μου είπανε ότι έχω κάποιο βραχυκύκλωμα και το δώσανε σαν βλάβη στον ΟΤΕ (τα γνωστά...). Μέχρι που πήγα στον κουμπάρο μου την Κυριακή και εκεί χρησιμοποίησα το wifi του (επίσης forthnet-thomson άσπρο) μέσω του xperia. Σε 10 λεπτά είχε πέσει το internet και μου είπε ότι δεν είχε ξανασυμβεί!!! τυχαίο???

παιδια δειτε λιγο αυτη τη θηκη και πεστε μου αν ειναι καλη

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Silicon-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-Black-SNYERINEOSBLK.htm

Τίποτα δε μπορω να κανω επαναφορά

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

παιδια δειτε λιγο αυτη τη θηκη και πεστε μου αν ειναι καλη

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Silicon-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-Black-SNYERINEOSBLK.htm

Εγώ πάντως πήρα από vodafone με 10 ευρώ. Ελπίζω να μην είναι καλύτερη αυτή του πλαισιου. Μόλις την δοκιμάσω θα σας πω.

καλησπέρα σας,

θέλω να σας μεταφέρω την εμπειρία μου σχετικά με το νέο μου κινητό και το wifi της forthnet.

Εδώ και καμιά εβδομάδα που χρησιμοποιώ το wifi του σπιτιού μου (thomson router άσπρο) μέσω του κινητού μου παρατήρησα ότι πέφτει η σύνδεση του internet. Κλείνω και ξανα ανοίγω το router και αν είμαι τυχαιρός επανέρχεται μετά από 2-3 restart. Το θεώρησα τυχαίο και πήρα την forthnet να δηλώσω βλάβη και μου είπανε ότι έχω κάποιο βραχυκύκλωμα και το δώσανε σαν βλάβη στον ΟΤΕ (τα γνωστά...). Μέχρι που πήγα στον κουμπάρο μου την Κυριακή και εκεί χρησιμοποίησα το wifi του (επίσης forthnet-thomson άσπρο) μέσω του xperia. Σε 10 λεπτά είχε πέσει το internet και μου είπε ότι δεν είχε ξανασυμβεί!!! τυχαίο???

Μπαίνω πολλές φορές τη μέρα από λίγα δευτερόλεπτα έως και για ώρες και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Το 'ξερα! Καλώς τον!

Ευχαριστώ! :)

Έχει να πέσει τρελλό ψάξιμο και μελέτη!:grin:

οι φωνες μου επιασαν τοπο και εχθες μου αντικατεστησαν το κινητο με ενα καινουργιο κλειστο στο κουτι του. Ολα καλα μεχρι τωρα. Ουτε μια επανεκκινηση. Του περασα εφαρμογες και εκανα και root. Δεν εχω καταλαβει πως γινεται back up μεσα απο το Titanium. Πρεπει να κανω μια μια τις εφαρμογες back up? Δεν υπαρχει καποιος τροπος πιο μαζικος;

Παιδια καλησπερα,αν μπορει καποιος φιλος να μου πει πως κανουμε συγχρονισμο τις επαφες με το google γιατι δεν βγαζω ακρη με το galaxy που εχω εχει επιλογη γι αυτο,χτεσ το πηρα στην γυναικα μου αλλα με τα sony δεν το εχω.Ευχαριστω

καλησπέρα σας,

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το ιντερνετ.απο την ημερα που πηρα το κινητο ειχα παρει τον πανω απο 10 φορες τον οτε και μου λεγαν πως δεν εχει τπτ η γραμμη μου, αλλα το ιντερνετ σερνωταν. τωρα σαν να εχει στρωσει λιγακι...

Οταν ανοιγεις το elixir μπροστα που σου δειχνει ολες τις πληροφοριες εχει και για τον ηχο με κατι μπαρες,πατα εκει και βαλτες ολες στο μεγιστο.Το ειχα βαλει και εγω και οταν το απεγκατεστισα ο ηχος αγγιγματος και ξεκλειδώματος της οθονης δεν ακουγοταν,μεχρι που του ξαναεγκατεστησα εκανα απο εκει τις ρυθμισεις για τον ηχο το απεγκατεστησα παλι και εστρωσε.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τις ρυθμίσεις του internet. Προτού απεγκαταστήσετε το elixir πρέπει να βγάλετε το πρόθεμα που προσθέτει. Το λεει ξεκάθαρα στις οδηγίες.

Ευχαριστώ! :)

Έχει να πέσει τρελλό ψάξιμο και μελέτη!:grin:

Άλλαξε όμως και το avatar!!! :p :p

οι φωνες μου επιασαν τοπο και εχθες μου αντικατεστησαν το κινητο με ενα καινουργιο κλειστο στο κουτι του. Ολα καλα μεχρι τωρα. Ουτε μια επανεκκινηση. Του περασα εφαρμογες και εκανα και root. Δεν εχω καταλαβει πως γινεται back up μεσα απο το Titanium. Πρεπει να κανω μια μια τις εφαρμογες back up? Δεν υπαρχει καποιος τροπος πιο μαζικος;

Δεξί κλικ μόλις ανοίξει η εφαρμογη (δεξί κλικ λεω το κουμπί με τις 4 γραμμούλες από πάνω :p ) και επιλέγεις μαζική λειτουργία.

Παιδια καλησπερα,αν μπορει καποιος φιλος να μου πει πως κανουμε συγχρονισμο τις επαφες με το google γιατι δεν βγαζω ακρη με το galaxy που εχω εχει επιλογη γι αυτο,χτεσ το πηρα στην γυναικα μου αλλα με τα sony δεν το εχω.Ευχαριστω

Αν έχεις κάποια εφαρμογή διαχείρησης εφαρμογών το κάνει αυτόματα. Αν θες να περάσεις τις επαφές από το google μπορείς να τις κάνεις export σε ενα vcf αρχείο (vcard) κι από κει στο κινητό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Οταν ανοίξει η εφαρμογή πατάς το δεξί πλήκτρο και από το αναδυόμενο μενού επιλέγεις μαζική λειτουργία και μετά επιλέγεις αυτό που θέλεις.:cool:

Οταν ανοίξει η εφαρμογή πατάς το δεξί πλήκτρο και από το αναδυόμενο μενού επιλέγεις μαζική λειτουργία και μετά επιλέγεις αυτό που θέλεις.:cool:

Οκ. Ευχαριστω.:)

Το κινητο ειναι πολυ εντυπωσιακο. Φτανω ραμ μεχρι και 200mb free. Με προβληματιζει ομως η φωτεινοτητα. Να την βαλω φουλ , στη μεση , ή καθολου;

Edit: ξερει κανεις γιατι δεν εμφανιζεται το signature απο το tapatalk ;

Edited by eu8umhc
Just in love with my Sole :)

εχει στην paid εκδοση προ μαζικη λειτουργεια ...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Το κινητο ειναι πολυ εντυπωσιακο. Φτανω ραμ μεχρι και 200mb free. Με προβληματιζει ομως η φωτεινοτητα. Να την βαλω φουλ , στη μεση , ή καθολου;

Edit: ξερει κανεις γιατι δεν εμφανιζεται το signature απο το tapatalk ;

200mb;;;το βλέπεις απο τις υπηρεσίες που εκτελούνται;

εχει στην paid εκδοση προ μαζικη λειτουργεια ...

Παω για το Pro τοτε. Μια μια εφαρμογή...ειναι επώδυνο! :wacko:

Δεξί κλικ μόλις ανοίξει η εφαρμογη (δεξί κλικ λεω το κουμπί με τις 4 γραμμούλες από πάνω :p ) και επιλέγεις μαζική λειτουργία.

Οκ. Ευχαριστω.:)

Παω για το Pro τοτε. Μια μια εφαρμογή...ειναι επώδυνο! :wacko:

Αφού σου είπαν ήδη ότι δε χρειάζεται να το κάνεις μία μία εφαρμογή, γιατί επιμένεις ότι πρέπει μία μία; Δε χρειάζεται για αυτό η paid.

Αφού σου είπαν ήδη ότι δε χρειάζεται να το κάνεις μία μία εφαρμογή, γιατί επιμένεις ότι πρέπει μία μία; Δε χρειάζεται για αυτό η paid.

Αυτο που κατάλαβα εγω ειναι πως μαζική δουλειά μπορείς να κάνεις μονο με την Pro έκδοση. Θα το ψάξω σε λιγο... Ευχαριστώ για την βοήθεια.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...