Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω που δεν ειμαι ροοτ και γενικα δεν εχω πειραξει τιποτα στο κινητο,ποτε θα μπορεσω να βαλω την ics; ξερετε ποτε βγαινει επισημα για το κινητο μας;

Έχει βγει εδώ και καιρό επίσημα, σχεδόν όλοι εδώ μέσα επίσημα την βάλαμε.

Μην περιμένεις να σου 'ρθει μήνυμα στο κινητό για ΟΤΑ εγκατάσταση.

Κατέβασε και εγκατάστησε το Sony Pc Companion και θα σου βγάλει αμέσως μήνυμα

ότι έχει βγει νέα έκδοση λογισμικού.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι, έκανα το update με το PC companion, όλα καλά αλλά μου φαίνεται ότι κρατάει πλέον λιγότερο η μπαταρία, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Να ρωτήσω κάτι, έκανα το update με το PC companion, όλα καλά αλλά μου φαίνεται ότι κρατάει πλέον λιγότερο η μπαταρία, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

ποια εκδοση ησουν και ποια εχεις τωρα?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ποια εκδοση ησουν και ποια εχεις τωρα?

Τώρα έχω την 4.0.4, πρίν.... δεν θυμάμαι :O αλλά είχα κάνει άλλη μια αναβάθμιση OTA.

Το έχω πάρει της κοπέλλας μου και ενώ της κρατούσε χαλαρά για 3-4 μέρες (no data, no wifi, no games), τώρα θέλει φόρτιση σχεδόν κάθε 1,5 μέρα.

Edited by yiannis99

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

1)Το πρόβλημα αυτό το είχα ξανααναφερει πριν κάποιους μήνες...

Είμαι root στην 4...

Λοιπόν από τότε που αγόρασα το κινητό έχω το ίδιο πρόβλημα, με εφαρμογές και παιχνίδια (όχι με όλα, μερικά λειτουργούν σωστά)...πάνω που πάνε να ξεκινήσουν σβήνουν και μου βγάζει την κεντρική οθόνη, πολλές φορές χωρίς καμιά προειδοποίηση και άλλες φορές μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει για σφάλμα και εξαναγκαστικό κλείσιμο, απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τις εφαρμογές με το πρόβλημα αλλά δεν άλλαξε κάτι...Μου το κάνει σε πάρα πολλές...για αυτό και έχω αγανακτ΄σει...Έχω κάνει πολλές επανεκινήσεις στο κινητό, αλλά δεν φτειάχνει το πρ΄βλημα...Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα? ή γενικά μήπως πρέπει να κάνω κάτι για να φτειάξει;;;

2) Κάθε φορά που απεγκαθιστώ εφαρμογές κάνω όλες τις εκκαθαρίσεις που έχει να επιλέξεις το sd maid...Παρατήρησα όμως ότι κάποιες μεγάλες (πάνω από 100mb) όταν τις έσβησα συνέχιζαν και μετά την εκκαθάριση να πιάνουν χώρο στην sd...που σημαίνει ότι μου αφήνουν υπολείμματα...τι πρέπει να κάνω? μου γεμίζει η κάρτα χωρίς λόγο...Πείτε καμιά ιδέα...θα δοκιμάσω ότι μου πείτε...

PLEASE HELP....

Aν εισαι root και εσβησεις εφαρμογες του συστηματος για περισσοτερη μνημη,ισως να εσβησες κατι απαραιτητο και σου κανει το ιδιο προβλημα.

Οσον αφορα τον καθαρισμο να τον κανεις χειροκινητα με εναν file manager(κορυφη ο solid explorer)γνωριζοντας ποιες εφαρμογες εχεις,αφαιρεις οσες εχεις διαγραψει και αφηνουν φακελους στην sd.......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

εγω που δεν ειμαι ροοτ και γενικα δεν εχω πειραξει τιποτα στο κινητο,ποτε θα μπορεσω να βαλω την ics; ξερετε ποτε βγαινει επισημα για το κινητο μας;

μην την βαλεις εμενα ολο κολλαει και θα γυρισω στη παλια παλι

1)Το πρόβλημα αυτό το είχα ξανααναφερει πριν κάποιους μήνες...

Είμαι root στην 4...

Λοιπόν από τότε που αγόρασα το κινητό έχω το ίδιο πρόβλημα, με εφαρμογές και παιχνίδια (όχι με όλα, μερικά λειτουργούν σωστά)...πάνω που πάνε να ξεκινήσουν σβήνουν και μου βγάζει την κεντρική οθόνη, πολλές φορές χωρίς καμιά προειδοποίηση και άλλες φορές μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει για σφάλμα και εξαναγκαστικό κλείσιμο, απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τις εφαρμογές με το πρόβλημα αλλά δεν άλλαξε κάτι...Μου το κάνει σε πάρα πολλές...για αυτό και έχω αγανακτ΄σει...Έχω κάνει πολλές επανεκινήσεις στο κινητό, αλλά δεν φτειάχνει το πρ΄βλημα...Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα? ή γενικά μήπως πρέπει να κάνω κάτι για να φτειάξει;;;

2) Κάθε φορά που απεγκαθιστώ εφαρμογές κάνω όλες τις εκκαθαρίσεις που έχει να επιλέξεις το sd maid...Παρατήρησα όμως ότι κάποιες μεγάλες (πάνω από 100mb) όταν τις έσβησα συνέχιζαν και μετά την εκκαθάριση να πιάνουν χώρο στην sd...που σημαίνει ότι μου αφήνουν υπολείμματα...τι πρέπει να κάνω? μου γεμίζει η κάρτα χωρίς λόγο...Πείτε καμιά ιδέα...θα δοκιμάσω ότι μου πείτε...

PLEASE HELP....

τετοια μου κανει και μενα η 4 χωρις να ειμαι root δεν ξερω τι φταιει και κολαει σκεφτομαι να γυρισω στην 2.3.4, ενω αλλων γνωστων μου το ιδιο κινητο με περασμενη την 4 δουλευει μια χαρα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
This is Sparta!!!:nagger:

ρε παιδια βοηθεια.σημερα το πηρε τελικα το κινητακι ο αδερφος μου αλλα αντιμετοπιζω ενα προβλημα.το συνδεω στο πσ και κανω install tous drivers.επειτα παω να κανω ροοτ...τσεκαρω στις ριθμησεις οτι πρεπει αλλα οταν το συνδεω δεν μου το αναγνωριζει και δεν μου διαβαζει την μεμορι στικ....τι κανω λαθος?

Ποια έκδοση λειτουργικού έχεις και με ποιο τρόπο προσπαθείς να κάνεις root;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ποια έκδοση λειτουργικού έχεις και με ποιο τρόπο προσπαθείς να κάνεις root;

2.3.4 με αριθμο εκδοσης 4,02,Α,0,62.με τ DooMLoRD's....αλλα γιατι οταν ενεργοποιω εντοπισμο σφαλματων κ το αγνωστες πηγες δεν συνδεεται?

.

γεια σας. θέλω να ρωτησω. είμαι ρουτ κ θέλω κάποιες εφαρμογές να τις μεταφέρω στη κάρτα μνήμης αλλά όταν πάω στην εφαρμογή δεν μου έχει την επιλογή να το μεταφέρω. σε αυτές πού δεν μπορούμε από τον γνωστό τρόπο μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα;
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Aν εισαι root και εσβησεις εφαρμογες του συστηματος για περισσοτερη μνημη,ισως να εσβησες κατι απαραιτητο και σου κανει το ιδιο προβλημα.

Οσον αφορα τον καθαρισμο να τον κανεις χειροκινητα με εναν file manager(κορυφη ο solid explorer)γνωριζοντας ποιες εφαρμογες εχεις,αφαιρεις οσες εχεις διαγραψει και αφηνουν φακελους στην sd.......

δηλαδή τι να ξαναεγκαταστήσω;;;

γεια σας. θέλω να ρωτησω. είμαι ρουτ κ θέλω κάποιες εφαρμογές να τις μεταφέρω στη κάρτα μνήμης αλλά όταν πάω στην εφαρμογή δεν μου έχει την επιλογή να το μεταφέρω. σε αυτές πού δεν μπορούμε από τον γνωστό τρόπο μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα;

Ναι, για κοίτα το link2sd.

δηλαδή τι να ξαναεγκαταστήσω;;;

Εσύ ξέρεις τι έσβησες...

2.3.4 με αριθμο εκδοσης 4,02,Α,0,62.με τ DooMLoRD's....αλλα γιατι οταν ενεργοποιω εντοπισμο σφαλματων κ το αγνωστες πηγες δεν συνδεεται?

.

Easy root στην 0.62 δε παίζει,downgrade σε 0.42 easy root με doomlord κ update σε 0.62 στο καπάκι

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έχει βγει εδώ και καιρό επίσημα, σχεδόν όλοι εδώ μέσα επίσημα την βάλαμε.

Μην περιμένεις να σου 'ρθει μήνυμα στο κινητό για ΟΤΑ εγκατάσταση.

Κατέβασε και εγκατάστησε το Sony Pc Companion και θα σου βγάλει αμέσως μήνυμα

ότι έχει βγει νέα έκδοση λογισμικού.

ευχαριστω ρε φιλε,ακομα θα περιμενα εγω να μου πεταξει μηνυμα...παντως εχω κανει ετσι δυο αναβαθμισεις...

με αυτη την αναβαθμιση θα χαθουν τηλεφωνικοι αριθμοι που εχω αποθηκευμενους στο τηλεφωνο ή εφαρμογες που εχω εγκαταστησει? γενικα θα πρεπει να αφαιρεσω καρτα μνημης ή σιμ πριν την κανω???

Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12

μετα απο 650 ωρες εκλεισα το κινητο μετα απο αποφαση...ηθελα να δω ποσο θα φτασει αλλα ημουν γυρω στα 120mb ραμ με το στανταρ το 170-190..και ειπα να το κλεισω..πιστευω ανετα φτανει παρα πανω αλλα ενταξει το φοβηθηκα...λαγκαρε και λιγοο (πολυ λιγο ομως)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

μετα απο 650 ωρες εκλεισα το κινητο μετα απο αποφαση...ηθελα να δω ποσο θα φτασει αλλα ημουν γυρω στα 120mb ραμ με το στανταρ το 170-190..και ειπα να το κλεισω..πιστευω ανετα φτανει παρα πανω αλλα ενταξει το φοβηθηκα...λαγκαρε και λιγοο (πολυ λιγο ομως)

Συνεχίζω!!!

Ελεύθερη μνήμη για την ώρα από 150-170 παίζω!

Λαγκαρισμα ελάχιστο για την ώρα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ξερουμε αν στο backup του CWM (Data, System, Cache) κραταει τα SMS και αν ναι πως τα ανακταμε?

Κρατάει την ακριβή κατάσταση της συσκευής την στιγμή που έκανες το backup σε μορφή zip αρχείων από τα οποία δεν μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό που θέλεις είναι να κάνεις restore και να πάρεις τα μηνύματα με μια εφαρμογή για αυτή τη δουλειά.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Easy root στην 0.62 δε παίζει,downgrade σε 0.42 easy root με doomlord κ update σε 0.62 στο καπάκι

τελικα περασε ο αδερφος μου την 4,04 και με αριθμο εκδοσης 4,1,Β,0,431...υπαρχει τροπος για ροοτ αν ναι δωστε μου ενα λινκ

Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή sms!

Edited by mcde

Εσύ ξέρεις τι έσβησες...

έσβησα ότι έφραφε ο οδηγός...ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που μπορεί να μου κάνει τέτοια ζημιά??

παρακαλώ μια βοήθεια. έχω την τελευταία έκδοση, είμαι ρουτ, είμαι στρατό τώρα κ δεν έχω προσβασει σε υπολογιστή. μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές που δεν μεταφέρονται κανονικά με κάποιο άλλο τρόπο στη κάρταμνήμης να ελευθέρωση τηνμνήμη του τηλεφώνου; έχω κατεβάσει το Αpp2Sd, αλλά βλέπω-διαβάζω ότι πρέπει να κάνω μια διαδικασία με τον υπολογιστή στη κάρτα μνήμης. άλλος τρόπος υπάρχει χωρίς διαδικασία με υπολογιστή. σας παρακαλώ πείτε μου... ευχαριστώ.
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Καλημέρα, τελικά υπάρχει κάποια έκδοση που να δουλεύει το κινητό απροβλημάτιστα και προπαντός να δουλεύει το touch screen χωρίς να κολλάει (στον τηλεφωνικό κατάλογο π.χ. ενώ κανείς αναζήτηση κάνει κλήση όποια επαφή ακουμπήσεις πρώτη και μετά από λίγο δουλεύει κανονικά & πρέπει να κάνω την κίνηση ξεκλειδώματος 5 φορές για να ξεκλειδώσει ). 4,0,4 επίσημη έχω τώρα. Μάλλον η υποβάθμιση σε GB είναι η μόνη λύση!

Καλημέρα, τελικά υπάρχει κάποια έκδοση που να δουλεύει το κινητό απροβλημάτιστα και προπαντός να δουλεύει το touch screen χωρίς να κολλάει (στον τηλεφωνικό κατάλογο π.χ. ενώ κανείς αναζήτηση κάνει κλήση όποια επαφή ακουμπήσεις πρώτη και μετά από λίγο δουλεύει κανονικά & πρέπει να κάνω την κίνηση ξεκλειδώματος 5 φορές για να ξεκλειδώσει ). 4,0,4 επίσημη έχω τώρα. Μάλλον η υποβάθμιση σε GB είναι η μόνη λύση!

αρκετοι εχουν γυρισει σε gb για τετοιους λογους

:kill::kill: ics

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...