OutLaw_264 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 καλησπερα γιατι το κινητο μου καθε ενα λεπτο περιπου αναβει ο φωτισμος και μετα κλεινει? το ίδιο κάνει και σε μένα, όπως και στον SotosTzam απ'ότι είδα λίγες σελίδες πιο πίσω, αλλά δεν έχει δώσει εξήγηση κανείς... *Ερώτηση: χρησιμοποιείς το GoLauncherEx μήπως? γιατί εμένα άρχισε να το κάνει μετά το τελευταίο update του GoLauncherEx... LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 εχει βαλει...αλλα και η κοπελα μου που εχει το ιδιο...παλι αλλιως τα δειχνει...η αυτοματη φωτεινοτητα πως απενεργοποιητε?και ναι η φωτεινοτητα ειναι στο ιδιο σημειο.... Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) έβαλα το παραπάνω πρόγραμά ( exDialer ) αλλα έχω ενα πρόβλημα... οταν έχω μια αναπάντητη πήγενω να την δω ... αν μου ξανά κάνουν άλλη μια αναπάντητη μου βγάζει 2 αναπάντητες... δηλαδή δεν βλέπει οτι έχω δει τοις κλήσεις... μήπως πρέπει να διαγράψω τον παλιό stock Dialer.???? και αν ναι πιο αρχείο ειναι και Που ειναι... πριν μια σελιδα λυσαμε το προβλημα και ειναι ολα κομπλε δες το λιγο. το τηλ μου ειναι μαμα. ουτε root ουτε rom ουτε τιποτα απο αυτα τα περιεργα. μπορω να του κανω αναβαθμησει απο 2.3 σε 4.0 χωρις να ρουταρω? επισημα δηλαδη? και βεβαια μπορεις και εννοειτε χωρις ροοτ.το ροοτ δεν ειναι τπτ αλλο παρα πληρη δικαιωματα του κινητου Edited June 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 και βεβαια μπορεις και εννοειτε χωρις ροοτ.το ροοτ δεν ειναι τπτ αλλο παρα πληρη δικαιωματα του κινητου Επισης απελευθερωνεις καμια 25-35mb σβηνοντας "αχρηστες" εφαρμογες,μεταφερεις εφαρμογες στην microSD που κανονικα δεν πανε,και πολλες επεμβασεις για βελτιωση ταχυτητας κτλ..... huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 πριν μια σελιδα λυσαμε το προβλημα και ειναι ολα κομπλε δες το λιγο. στην προηγούμενη σελιδα δώσατε απάντηση για το ''πακέτο της 4,0,4'' εγω δεν λεω για αυτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amis1712 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπερα, λογω μιας επιδοτησης ειμαι στο εξης διλλημα: se neo v, se live with walkman, htc wildfire S ή Nokia 500; Η αληθεια ειναι πως με ψηνει το neo V, αλλα ειπα να κανω και το απαραιτητο ψαχουλεμα στο ιντερνετ πριν την τελικη αποφαση! Σαν χρηση γενικα λιωνω το wifi και τραβαω αρκετες φωτογραφιες, οποτε θελω κατι που να με καλυπτει… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπερα, λογω μιας επιδοτησης ειμαι στο εξης διλλημα: se neo v, se live with walkman, htc wildfire S ή Nokia 500; Η αληθεια ειναι πως με ψηνει το neo V, αλλα ειπα να κανω και το απαραιτητο ψαχουλεμα στο ιντερνετ πριν την τελικη αποφαση! Σαν χρηση γενικα λιωνω το wifi και τραβαω αρκετες φωτογραφιες, οποτε θελω κατι που να με καλυπτει… δημιουργησε ενα θεμα στην επιλογη του κινητου φιλε Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amis1712 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ευχαριστω κ σορρυ κ στους υπολοιπους για την λαθος "θεση" :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Κάπου στις προηγούμενες σελίδες αν θυμάμαι κάποιος είχε βάλει ένα λινκ με το τρόπο:p Αλλιώς ο κολλητός μας ο γουγλης θα σε βοηθήσει κατά xda μεριά φυσικά!!! @mimi_chios,δε κάνεις καμία βουτιά για μας τους Αθηναίους:p Έχεις βάλει κανά livewallpaper?κάποια εφαρμογή τώρα κοντά; εκανα απλα ενημερωσεις αλλα δε θυμαμαι ποιες ηταν :D να κανω αμε :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos33 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους Είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και μερικές μέρες και θέλω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συνολική λειτουργία του. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους γνώστες. Το phonepad έχει τους αριθμούς και από κάτω αγγλικά γράμματα. Έτσι μπορεί να γίνει smart dial με βάση το όνομα, σε επαφές που είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες. Μπορεί να γίνει το ίδιο και με τις επαφές όταν είναι γραμμένες με ελληνικούς χαρακτήρες? Έχω δοκιμάσει να αλλάξω διάφορες ρυθμίσεις σχετικά με τις γλώσσες και το πληκτρολόγιο αλλά καμία δεν κάνει αυτό που θέλω. Έβαλα και τον DialerOne αλλά μπερδεύει στα notifications και ανοίγουν και τα 2 προγράμματα (και ο default dialer και ο dialerone). Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να προτείνει κάτι είμαι όλος αυτιά.:lol: Edited June 27, 2012 by kyriakos33 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλά άντεξα να διαβάσω μέχρι την 6η σελίδα... Θα ήθελα να πω για το Neo V (το κέρδισα από διαγωνισμό της Vodafone) και το χρησιμοποιώ κανά μήνα τώρα. Ωραίο είναι το κινητό, αλλά έχω παρατηρήσει, ότι όταν το χρισημοποιώ (είτε για παιχνίδια, είτε για συνεχή περιαγωγή στο net) για 10'-15' αρχίζει η πίσω μεριά (στο σημείο της κάμερας) να θερμένεται αρκετά... Είναι λογικό αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Έχει αγοράσει κανείς το Neo V από birdphone.gr? Βλέπω ότι είναι από τα λίγα μαγαζιά που το έχει σε ασημί. Λογικά παραεισαγωγή.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπερα , σημερα αγορασα το Νeo V ... Εχω την εξης ερωτηση , ( αν και μπορει να ειμαι οφφ-τοπικ ): Πως μπορω να συνδεθω με wifi ? Εχω ενα ρουτερ Thomson TG585 v8 ( συνδεση με Forthnet ) Με ζηταει φυσικα τον κωδικο ,αλλα ποιον βαζω ? Δοκιμασα το Wireless Key , αλλα με εμφανιζει στο κινητο "περιορισμενη συνδεσιμοτητα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλά άντεξα να διαβάσω μέχρι την 6η σελίδα... Θα ήθελα να πω για το Neo V (το κέρδισα από διαγωνισμό της Vodafone) και το χρησιμοποιώ κανά μήνα τώρα. Ωραίο είναι το κινητό, αλλά έχω παρατηρήσει, ότι όταν το χρισημοποιώ (είτε για παιχνίδια, είτε για συνεχή περιαγωγή στο net) για 10'-15' αρχίζει η πίσω μεριά (στο σημείο της κάμερας) να θερμένεται αρκετά... Είναι λογικό αυτό? Κατέβασε ένα battery widget που να λέει κ θερμοκρασία μπαταρίας κ δες πόσο ανεβάζει.εμένα με χρήση νετ 3g games κτλ 40αριζει κάθε φορά,είναι κ καλοκαίρι!Μια φορά είδα 48 χωρίς χρήση!!το είχε αφήσει η γυναίκα μου στην ξαπλώστρα κ το βαράγε ο ήλιος:p Καλησπερα , σημερα αγορασα το Νeo V ... Εχω την εξης ερωτηση , ( αν και μπορει να ειμαι οφφ-τοπικ ): Πως μπορω να συνδεθω με wifi ? Εχω ενα ρουτερ Thomson TG585 v8 ( συνδεση με Forthnet ) Με ζηταει φυσικα τον κωδικο ,αλλα ποιον βαζω ? Δοκιμασα το Wireless Key , αλλα με εμφανιζει στο κινητο "περιορισμενη συνδεσιμοτητα" Καλορίζικο! Θα πας ρυθμίσεις,ασύρματο κ δίκτυα,ρυθμίσεις WiFi θα βρεις το δίκτυο σου κ θα κάνεις σύνδεση κ βάλε το κωδικό του ρουτερ Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπερα , σημερα αγορασα το Νeo V ... Εχω την εξης ερωτηση , ( αν και μπορει να ειμαι οφφ-τοπικ ): Πως μπορω να συνδεθω με wifi ? Εχω ενα ρουτερ Thomson TG585 v8 ( συνδεση με Forthnet ) Με ζηταει φυσικα τον κωδικο ,αλλα ποιον βαζω ? Δοκιμασα το Wireless Key , αλλα με εμφανιζει στο κινητο "περιορισμενη συνδεσιμοτητα" δοκιμασε με συνθετη ip να το βαλεις...και στο δικο μου μοντεμ αυτο λεει επειδη το εχω ρυθμισει με τεχνικη ip..;) τον κωδικο που εχεις βαλε Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) αυτο ακριβως δοκιμασα ( πριν δω την απαντηση σου ) και συνδεθηκε επιτυχως, ευχαριστω παντως! Εχω την εκδοση Android 2.3.4 , πως μπορω να το αναβαθμισω σε ΙCS ??? Γινεται μεσω internet ? pls help , im new:cry: Edited June 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Εχω την εκδοση Android 2.3.4 , πως μπορω να το αναβαθμισω σε ΙCS ??? Γινεται μεσω internet ? pls help , im new:cry: Με pc companion ή με sus γίνεται Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Με pc companion ή με sus γίνεται οκ thanks , το κανω με το PC Companion ( 4.1.B.0.431 ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 οκ thanks , το κανω με το PC Companion ( 4.1.B.0.431 ) Είσαι root μήπως; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Είσαι root μήπως; oχι ,γιατι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 oχι ,γιατι ? Αν ήσουν root θα το χάνες! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 καλησπέρα παιδιά, είμαι στην 2.3 (όχι root) και θέλω να πάω 4.0. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς θα σώσω τα δεδομένα από τα παιχνίδια μου?. Το my backup απλά ξαναεγκαθιστά τις εφαρμογές - παιχνίδια αλλά χάνονται τα δεδομένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αν ήσουν root θα το χάνες! μην με αγχωνεις με ροοτ ρε φιλε :blink: λεω να μην το κανω , δεν θελω να μπλεξω ( αν και δεν ξερω πολλα για το συγκεκριμενο πραγμα ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 μην με αγχωνεις με ροοτ ρε φιλε :blink: λεω να μην το κανω , δεν θελω να μπλεξω ( αν και δεν ξερω πολλα για το συγκεκριμενο πραγμα ) Δε σου πα να κάνεις root:p Απλά ρώτησα σε περίπτωση που ήσουν να ξέρεις τι γίνεται! Συνέχισε την αναβάθμιση σου κ πες μας κ συ εντυπώσεις! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δε σου πα να κάνεις root:p Απλά ρώτησα σε περίπτωση που ήσουν να ξέρεις τι γίνεται! Συνέχισε την αναβάθμιση σου κ πες μας κ συ εντυπώσεις! εννοειται , θα μπαινω συχνα πλεον στο forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts