Viper Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Programmer@ ευχαριστω για τις προτασεις. Η πρωτη δεν δουλεψε. Απλα δεν ψαχνει ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες (ολα κεφαλαια). Αμα περασω με αγγλικα, ψαχνει κανονικα. Για την 2η το εχω στα υποψην για δοκιμη. manan69t + Karthan7@ η επομενη κινηση αυτη θα ειναι αν δεν δουλεψει κατι αλλο. Απλα μου φαινεται περιεργο να μην υποστηριζει αναζητηση σε ελληνικα. Ευχαριστω και παλι:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δε λέω ωραία η εμφάνιση της 4.0 αλλά μέχρι εκεί κ τίποτα παραπέρα! Και που να δεις την εμφάνιση της jelly bean!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εγω το κανα το update φιλε, μεσω κινητου, και μου κρατησε και το root και τις εφαρμογες και τα παντα ολα! Εγω λεω καντο Κ γω πέρασα τη 0.42,καπάκι root κ update μέσω ota για 0.62 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα την κάνω τελικά απλά επειδή έσβησα τις εφαρμογές μετά το root και ύστερα πήγα να κάνω την αναβάθμιση δεν μου την έκανε για τους γνωστους πλεον λόγους που δεν έκανε και την αναβάθμιση απο 4.0.3.σε 4.0.4 αν ήταν root και είχες ξηλώσει εφαρμογές.Θα ξαναπεράσω την 2.3 θα την κάνω root και αμέσως αναβάθμιση λοιπόν. Ευχαριστω και πάλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Και που να δεις την εμφάνιση της jelly bean!!! Οτι θα τη δω θα τη δω!!δε ξέρω όμως αν έχω την ευκαιρία να την επεξεργαστώ! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Programmer@ ευχαριστω για τις προτασεις. Η πρωτη δεν δουλεψε. Απλα δεν ψαχνει ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες (ολα κεφαλαια). Αμα περασω με αγγλικα, ψαχνει κανονικα. Για την 2η το εχω στα υποψην για δοκιμη. manan69t + Karthan7@ η επομενη κινηση αυτη θα ειναι αν δεν δουλεψει κατι αλλο. Απλα μου φαινεται περιεργο να μην υποστηριζει αναζητηση σε ελληνικα. Ευχαριστω και παλι:) Φιλε Viper! Σε ευχαριστω για τα σχολια σου, απλα στεναχωρεθηκα που δεν μπορεσα να βοηθησω :( Δηλαδη μου κανει φοβερη εντυπωση το οτι περνας μια καινουργια επαφη με το κινητο με ελληνικους χαρακτηρες και δεν την βρισκει! Να υποθεσω οτι το τηλ αγοραστηκε απο Ελλαδα και οτι το αρχικο σεταρισμα εχει γινει κανονικα με Ελληνικα! Σε παρακαλω αν δεν σου κανει κοπο δοκιμασε και το δευτερο approach και πες μου! Μπορω να δεκτω οτι οι εισερχομενες επαφες δεν μεταφραζονται σωστα για αναζητηση απο το HTC απλα μου ειναι απιστευτα δυσκολο να κατανοησω οτι το ιδιο engine της Sony δεν μπορει να προσφερει διαδιακασια αναζητησης απο το δικο της generate-character. :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Για οσους ενδιαφερονται, μολις ελαβα αυτη τη καρτα. http://www.ebay.com/itm/320754854900?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Κόστος 11,70 Ευρω με δωρεαν μεταφορικα. Copy - Paste το περιεχομενο της μαμισιας καρτας στο pc κια εισαι ΟΚ. Δεν χρειαστηκε ουτε Format Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ρε παιδια θελω να βαλω ενα προγραμμα προστασιας κλοπης ( αχρειαστο να ειναι βεβαια.. ) και ειμαι μεταξυ avast free eddition και kaspersky που κοστιζει 4 ευρω περιπου... ποιο ειναι το καλυτερο? παλια στο n82 μου ειχα το kaspersky και μια φορα μου χρειαστηκο οταν δεν εβρισκα το κινητο μου,,οπου και εστειλα ενα sms με τη συγκεκριμενη εντολη ,μου εδωσε τις συντεταγμενες και το βρηκα! μονο που στο neo v πρεπει να εχω συνεχεια ενεργοποιημενο το gps για να λειτουργηση η συγκεκριμενη λειτουργια ( εκανα δοκιμη με την lite edition kasperky) στην φουλ εκδοση εχουμε το ιδιο θεμα? η το ενεργοποιει απο μονο του το gps? στο avast για να ενεργοποιηση το gps απο μονο του,μου ζηταει να εγκαταστησω την root εκδοση antithift. δεν εχω κανει root στο κινητο μου...να περασω αφοβα την root εκδοση antithift ? θα εχω κανενα προβλημα? http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δοκίμασε το Cerberus http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 μολις το ανεκαλυψα.. :p και το δοκιμαζω αυτην την στιγμη... http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madido Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Χρησιμοποιούσα το Smsbackup&Restore στο Sony neo V χωρίς κανένα πρόβλημα, μέχρι που έκανα την αναβάθμιση σε Android 4.0.3 (4.1.A.0.562). Κάνω backup όπως και πριν τα οποία βλέπω κανονικά στο κινητό, με τη διαφορά ότι όταν το συνδέω με τον υπολογιστή εμφανίζονται στο φάκελο μόνο τα παλιά backup..τα καινούρια δεν μπορώ να τα βρω πουθενά...Επίσης κατέβασα κ τον ES File manager κ δοκίμασα να αποθηκεύσω το backup σε άλλο φάκελο, αλλά πάλι δεν εμφανίζεται στο pc..Δημιούργησα κ μέσω του ES νέο φάκελο στον οποίο έβαλα μέσα ένα αρχείο pdf ,αλλά πάλι στο pc δεν εμφανίζεται καθόλου ο φάκελος που δημιούργησα...Κάνω κάτι λάθος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remenos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Σκοπεύω να μείνω στην gb αλλά θέλω να κάνω εύκολο ρουτάρισμα και κάτι τέτοιο είναι δυνατό μόνο στην 0.42 ενώ εγώ έχω 0.62. Μπορώ να γυρίσω στην 0.42 με κάποιο τρόπο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Πέρασα και εγώ πάλι την 2.3 επειδή δεν μου άρεσε η ics και έκανα και όλα τα tweaks αλλά τώρα δεν μου κάνει ενημέρωση το youtube και το maps τι μπορεί να φταίει;" δεν ήταν δυνατή η λήψη της ενημέρωσης για την εφαρμογή "Maps" λόγω κάποιου σφάλματος.(941)" Αυτό βγάζει.Έσβησα και όλες τις εφαρμογές που λέει ο οδηγός. Edit: Τελικά έκανα εγκατάσταση μέσω υπολογιστή στις εφαρμογές και είναι εντάξει τώρα. Κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω.Τώρα που μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση στην 4.0.2.Α.0.62 τι κάνουμε;την κάνουμε την ενημέρωση; εγώ κράτησα ένα αντίγραφο από το update center και το διέγραψα...έτσι δεν θα μου πετάει τώρα συνέχεια μηνύματα για ενημερώσεις... ρε παιδια θελω να βαλω ενα προγραμμα προστασιας κλοπης ( αχρειαστο να ειναι βεβαια.. ) και ειμαι μεταξυ avast free eddition και kaspersky που κοστιζει 4 ευρω περιπου... ποιο ειναι το καλυτερο? παλια στο n82 μου ειχα το kaspersky και μια φορα μου χρειαστηκο οταν δεν εβρισκα το κινητο μου,,οπου και εστειλα ενα sms με τη συγκεκριμενη εντολη ,μου εδωσε τις συντεταγμενες και το βρηκα! μονο που στο neo v πρεπει να εχω συνεχεια ενεργοποιημενο το gps για να λειτουργηση η συγκεκριμενη λειτουργια ( εκανα δοκιμη με την lite edition kasperky) στην φουλ εκδοση εχουμε το ιδιο θεμα? η το ενεργοποιει απο μονο του το gps? στο avast για να ενεργοποιηση το gps απο μονο του,μου ζηταει να εγκαταστησω την root εκδοση antithift. δεν εχω κανει root στο κινητο μου...να περασω αφοβα την root εκδοση antithift ? θα εχω κανενα προβλημα? Δοκίμασε το Cerberus εγώ έχω περάσει το where's my droid και το android lost...είναι πολύ χρήσιμα και μπορείς να ελέγξεις ΠΛΗΡΩΣ το κινητό σου από το pc (ειδικά με το android lost)...Υπάρχουν καλύτερα προγράμματα? Προτείνετε κάποιο άλλο? Σκοπεύω να μείνω στην gb αλλά θέλω να κάνω εύκολο ρουτάρισμα και κάτι τέτοιο είναι δυνατό μόνο στην 0.42 ενώ εγώ έχω 0.62. Μπορώ να γυρίσω στην 0.42 με κάποιο τρόπο? δες εδώ στο 3.5 το σενάριο 4...νομίζω είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσεις στην .42 Παιδιά πάντως 2.3.4 (.42) & root & tweaks & σβήσιμο άχρηστων εφαρμογών = ΜΑΓΕΙΑ! Edited June 15, 2012 by tsourakis13 Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Για οσους ενδιαφερονται, μολις ελαβα αυτη τη καρτα. http://www.ebay.com/itm/320754854900?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Κόστος 11,70 Ευρω με δωρεαν μεταφορικα. Copy - Paste το περιεχομενο της μαμισιας καρτας στο pc κια εισαι ΟΚ. Δεν χρειαστηκε ουτε Format ειχες εφαρμογες στην καρτα? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παιδιά ψάχνω για status bar...... Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι? έχω την 4.0.3 και είμαι root! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ρε παιδια πηρα αυτο τον ανταπτορα τον εβαλα στο τηλ αλλα δεν μου εδειχνε τιποτα στην τν. θελει καποια ρυθμιση? μου βγαζει κανονικα ειδοποιηση οτι το hdmi συνδεθηκε. http://www.ebay.com/itm/HDMI-Female-to-Micro-HDMI-Type-D-Male-Converter-Adapter-EVO-4G-/260954472258?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3cc2193f42 SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παιδιά ψάχνω για status bar...... Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι? έχω την 4.0.3 και είμαι root! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firezenk.ssb&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tombarrasso.android.wp7bar&feature=related_apps My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firezenk.ssb&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tombarrasso.android.wp7bar&feature=related_apps Σ'ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ωραια... Μολις εκανα update σε 4.0.4 (4.1.Β.0.431) μεσω PC companion. Αυτα ειναι τα καλα νεα. Τα κακα τωρα ειναι οτι δεν ειμαι πλεον root και ξαναγεμισα τις γνωστες σαβουρες (Facebook, Uefa κλπ.)/ Ξερει κανεις αν υπαρχει root γι αυτη την εκδοση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μπορώ να βρω κάπου τις αρχικές εφαρμογές internet και μηνυμάτων; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ωραια... Μολις εκανα update σε 4.0.4 (4.1.Β.0.431) μεσω PC companion. Αυτα ειναι τα καλα νεα. Τα κακα τωρα ειναι οτι δεν ειμαι πλεον root και ξαναγεμισα τις γνωστες σαβουρες (Facebook, Uefa κλπ.)/ Ξερει κανεις αν υπαρχει root γι αυτη την εκδοση? Κάπου στις προηγούμενες σελίδες αναφέρεται τρόπος αλλά όχι easy root.Μπλέκεις με flashtool. Μπορώ να βρω κάπου τις αρχικές εφαρμογές internet και μηνυμάτων; Για κάνε μια βόλτα από xda ή googlαρε αλλιώς πες μας τι έκδοση έχεις μήπως στα στείλει κάποιος Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Για κάνε μια βόλτα από xda ή googlαρε αλλιώς πες μας τι έκδοση έχεις μήπως στα στείλει κάποιος 2.3.4 Το λέει και στην υπογραφή μου.......... Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 2.3.4 Το λέει και στην υπογραφή μου.......... Η υπογραφή σου το λέει πολύ σωστά αλλά το tapatalk δεν εμφανίζει υπογραφές:p Στείλε με πμ το mail σου Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ρε παιδια πηρα αυτο τον ανταπτορα τον εβαλα στο τηλ αλλα δεν μου εδειχνε τιποτα στην τν. θελει καποια ρυθμιση? μου βγαζει κανονικα ειδοποιηση οτι το hdmi συνδεθηκε. http://www.ebay.com/itm/HDMI-Female-to-Micro-HDMI-Type-D-Male-Converter-Adapter-EVO-4G-/260954472258?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3cc2193f42 οχι καμια ρυθμηση,το συνδεεις,πηγαινεις στο αναλογο καναλι hdmi που το εχεις συνδεσει και παιζει αν εισαι root και εχεις πειραξει τιποτα απο μεσα δεν ξερω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 υπαρχει τροπος στις επαφες μου να βαλω μεγαλυτερες φωτο οταν με καλουν..?γιατι εχω βαλει αλλα ειναι πολυ μικρες...:ninja: :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikescott Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Μια βοηθεια. Εκανα μαζεμενες μερικες ενημερωσεις πρρογραμματων που εχω εγκατεστημενες στο τηλ. και μετα απο αυτο, οταν χρειαστει να πληκτρολογησω κειμενο, σε οποιαδηποτε εφαρμογη ακομα και στα μηνυματα, μου βγαζει μονο αγγλικα και κινεζικα. Εχει εξαφανιστει το ελληνικο πληκτρολογιο. Ξερει κανεις πως μπορω να το επαναφερω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts