tsourakis13 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 οκ..έχω και μια άλλη ερώτηση: με ποιον οδηγό την πέρασες εσύ? ποια έκδοση flashtool πρέπει να έχεις, αυτή που δίνει ο οδηγός του zxr είναι η Windows Edition - v0.8.0.0 η οποία είναι ~130mb αλλά είναι η full έκδοση...θα κάνει ή χρειάζομαι να κάνω κάποιο update? και κάτι άλλο: με ποιον τρόπο έκανες format την sd σου? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ρε παιδια μηπως εχει αργισει υπερβολικα το easy root ή μου φενετε??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 οκ..έχω και μια άλλη ερώτηση: με ποιον οδηγό την πέρασες εσύ? ποια έκδοση flashtool πρέπει να έχεις, αυτή που δίνει ο οδηγός του zxr είναι η Windows Edition - v0.8.0.0 η οποία είναι ~130mb αλλά είναι η full έκδοση...θα κάνει ή χρειάζομαι να κάνω κάποιο update? και κάτι άλλο: με ποιον τρόπο έκανες format την sd σου? Θυμαμαι κατευασα και γω την τελευταια εκδοση του flashtool, που ηταν μεγαλουτσικη. Δεν θυμαμαι ακριβως την εκδοση.. Την καρτουλα την εβαλα σε ενα card reader και εκανα φορματ στο pc μου, σε fat32.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Θυμαμαι κατευασα και γω την τελευταια εκδοση του flashtool, που ηταν μεγαλουτσικη. Δεν θυμαμαι ακριβως την εκδοση.. Την καρτουλα την εβαλα σε ενα card reader και εκανα φορματ στο pc μου, σε fat32.. οκ, ευχαριστώ πολύ:) Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδια στο handcent υπαρχει τροπος να μην βγαζει κεφαλαια τα ςμς που στελνω?γινεται μονο στα ελληνικα:S Αν επιλέξεις να στέλνεις με μικρά τότε θα μπορείς να στείλεις μόνο 70 χαρακτήρες. Παιδιά όσοι γυρίσατε στην 2.3 κάνατε backup?? πως ακριβώς το κάνατε? με το titanium είχα κάνει(στην 4.0.3) αλλά όταν θα πάω στην 2.3 θα μπορώ να κάνω restore? Βασικά τις εικόνες/μουσική κτλ τις έχω αποθηκεύσει αλλά τις εφαρμογές που έχω τώρα πως θα τις περάσω μετά?? και το backup από το titanium πως μπορώ να το περάσω στο pc? Προφανώς και θα μπορείς. Θα εγκαταστήσεις το Titanium, θα περάσεις το backup στην κάρτα ώστε να το βρει η εφαρμογή και είσαι έτοιμος. Στην κάρτα σου υπάρχει ένας φάκελος Titanium. Αυτός έχει τα πάντα μέσα. Τον κάνεις copy-paste στο pc σου και τον χειρίζεσαι καταλλήλως μετά. οκ..έχω και μια άλλη ερώτηση: με ποιον οδηγό την πέρασες εσύ? ποια έκδοση flashtool πρέπει να έχεις, αυτή που δίνει ο οδηγός του zxr είναι η Windows Edition - v0.8.0.0 η οποία είναι ~130mb αλλά είναι η full έκδοση...θα κάνει ή χρειάζομαι να κάνω κάποιο update? και κάτι άλλο: με ποιον τρόπο έκανες format την sd σου? Αυτή είναι η πιο καινούρια έκδοση. Για αυτό και στον οδηγό δίνω link προς την επίσημη σελίδα, για να είναι συνεχώς επικαιροποιημένο. Σου κάνει, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Βάζεις την κάρτα σου στο pc και της κάνεις format σε fat32. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Δεν υπαρχει δυστυχως... Μπορεις να πας στο google play, να λογκαρεις με το gmail account που εχεις βαλει και στο κινητο σου. Στην συνεχεια πας σ το "ΜΥ ANDROID APPS". Σου βγαζει οτι εφαρμογη εχεις κατεβασει και εγκαταστησει, και σου δινει την επιλογη να την ξανακατεβασεις. Εαν εχεις πληρωσει καποια εφαρμογη, μπορεις να την ξανακατευασεις απο εκει, χωρις να την ξαναπληρωσεις ενοειται.. Προσωπικα εκανα φορματ στα παντα ολα και μετα ξανατυρισα στην προηγουμενη εκδοση, για καθαρες καταστασεις! αν δεν υπαρχει η επιλογη σημαινει οτι δεν εχεις την ελληνικη ρομ My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Παιδιά έκανα όλα τα βήματα για να περάσω την 2.3 και μόλις συνέδεσα το κινητό μου έγραψε ένα error και έλεγε ότι δεν έχω τους drivers...τι κάνω τώρα? - Error flashing. Aborted Drivers need to be installed for connected device. You can find them in the drivers folder of Flashtool Αυτό μου λέει, τι κάνω? edit: έκανα εγκατάσταση τους drivers για το flashmode, θα χρειάζομαι και drivers για το κινητό...?αν θυμάμαι καλά είχα εγκαταστήσει τους abd drivers πριν λίγο καιρό... Edited June 14, 2012 by tsourakis13 Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Σταδιακά θα δείτε ότι η ελεύθερη μνήμη του κινητού θα αρχίσει να αυξάνεται. Δυστυχώς όμως αν κάνετε restart τότε θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές επιστρέφουν στα αρχικά τους μεγέθη. --Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" Κώδικας "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh Με τον τρόπο αυτό ακόμα και μετά από restart οι τιμές δεν θα αλλάζουν διατηρώντας τη μνήμη μας σε υψηλά επίπεδα!-- αν ειναι ευκολο μια βοήθεια κ για μενα στην παραπανω ενεργεια δεν μπορω να γραψω ,ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 @tsourakis13 Αυτούς πέρασες; @dk65gr Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν. Προκύπτει επειδή δεν μπορούμε να σβήσουμε το .bak αρχείο που προκύπτει μετά την επεξεργασία του minfree. Προς το παρόν δεν έχουμε βρει λύση. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Αυτούς πέρασες; ναι μέσα στους drivers λέει για drivers arc/neo etc...θα κάνουν? edit:εγκατέστησα τους drivers για το arc/neo/... αλλά πάλι το ίδιο error μου βγάζει... μήπως φταίει το ότι έχω την έκδοση 0.8.0.0 στο flashtool..? Edited June 14, 2012 by tsourakis13 Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ναι μέσα στους drivers λέει για drivers arc/neo etc...θα κάνουν? edit:εγκατέστησα τους drivers για το arc/neo/... αλλά πάλι το ίδιο error μου βγάζει... μήπως φταίει το ότι έχω την έκδοση 0.8.0.0 στο flashtool..? Εγώ πάντως δεν είχα τη τελευταία έκδοση του flashtool αλλά δεν είχα πρόβλημα Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 τελειωσα και εγω...τους 160 χαρακτηρες πως τους βαζω?:( Εδώ είσαι (θέλει root). Δώσε το Dog tag τώρα. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Να ρωτησω κατι πως κανω διαμορφωση στην καρτα sd μεσω κινητου? εχω την 2.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Το αγορασα χθες για την συζυγο. Απο επιδοσεις δεν μπορω να πω και πολλα καθως το προηγουμενο ηταν ενα Wildfire και οπως καταλαβαινετε, ειναι σαν να πηρα το Galaxy S4:p Μια πρωτη ερωτηση (θα ακολουθησουν και αλλες μιας και ειναι το πρωτο Sony / SE κινητο). Εχω περασει επαφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ενω το smart dialing δουλευει οταν ψαχνω με αριθμους, δεν δουλευει οταν ψαχνω με γραμματα. Εχει καμια επιλογη καπου? Στο Wildfire, μου εμφανιζει αποτελεσματα και βαση αριθμου και βαση γραμματων. Καλησπερα και καλορυζικο! Με μια πρωτη προσωπικη σκεψη πιστευω οτι μπορει να συμβαινουν 2 πραγματα: α.) Ο τροπος με τον οποιο εχουν εγγεγραφει τα ονοματα στο HTC ειναι με τονους; (πεζα, κεφαλαια κ.τ.λ.) Γιατι το λεω αυτο; διοτι στην ολη διαδικασια hashing match που ακολουθει οποιδηποτε χαρακτηρας ειναι string sensitive. Tι προτεινω; δοκιμασε να προσθεσεις μια επαφη με το ιδιο ονομα μεσω του καινουργιου κινητου Sony ακριβως οπως υπαρχει απο το import που εκανες απο το HTC και μετα κανε search β.) Λογω του λεγομενου ASCII ισως η καθε εταιρια να μεταφραζει διαφορετικα το χαρακτηρα στο hardware και μπορει η τιμη του string-character για το HTC να μεταφραζεται διαφορετικα η και ισως καθολου απο το Sony! Λιγο τραβηγμενο,! απλα σαν δευτερη λυση προτεινω να κατεβασεις ενα διαφορετικο πλητκρολογιο και να δοκιμασεις την αναζητηση απο εκει: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb2tleWJvYXJkIl0. Μπορει και τα δυο παραπανω σεναρια να μην εχουν "εφαρμογη" στο προβλημα σου μιας και αποτελουν προσωπικη αποψη, που μπορει να ειναι και εσφαλμενη. Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Βάλε το ex dialer και θα είσαι κομπλέ και με το παραπάνω!! Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καλησπερα. Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν είχα πάρει απάντηση... Θα ήθελα ένα πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει τη μέθοδο με τα 16 πλήκτρα (όπως το νοκια που το κάθε κουμπάκι έχει τρια γράμματα). Μέχρι τώρα έχω βρει κάποια (ASK) αλλά υποστηρίζουν μόνο αγγλικούς χαρακτήρες. Για τα ελληνικά υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Παιδιά τελικά πέρασα τους drivers που χρειαζόμουν και πέρασα την 2.3.4....Καλά μιλάμε ΑΛΛΟ κινητό...Εντάξει μπορεί να μην είναι τόσο ποιοτικό και εξελιγμένο όσο το ICS, αλλά σε ταχύτητα ΔΕΝ συγκρίνονται...Και επιτέλους έχω πάλι ΣΩΣΤΟ βίντεο 720p...Εγώ πάντως σας προτείνω να κρατήσετε ένα αντίγραφο και να γυρίσετε για λίγο καιρό στην 2.3.4....άμα δείτε ότι δεν σας κάνει γυρνάτε πάλι στην 4.0.4(ή 4.0.3) και κάνετε restore... Καλησπερα. Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν είχα πάρει απάντηση... Θα ήθελα ένα πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει τη μέθοδο με τα 16 πλήκτρα (όπως το νοκια που το κάθε κουμπάκι έχει τρια γράμματα). Μέχρι τώρα έχω βρει κάποια (ASK) αλλά υποστηρίζουν μόνο αγγλικούς χαρακτήρες. Για τα ελληνικά υπάρχει κάτι αντίστοιχο? μα έχει το κινητό μέσα τέτοιο πληκτρολόγιο φίλε μου...πήγαινε στο πληκτρολόγιο, μπες στις ρυθμίσεις και μετά από πλήρες πληκτρολόγιο, επέλεξε πληκτρολόγιο τηλεφώνου....και είσαι οκ! Edited June 14, 2012 by tsourakis13 Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά τελικά πέρασα τους drivers που χρειαζόμουν και πέρασα την 2.3.4....Καλά μιλάμε ΑΛΛΟ κινητό...Εντάξει μπορεί να μην είναι τόσο ποιοτικό και εξελιγμένο όσο το ICS, αλλά σε ταχύτητα ΔΕΝ συγκρίνονται...Και επιτέλους έχω πάλι ΣΩΣΤΟ βίντεο 720p...Εγώ πάντως σας προτείνω να κρατήσετε ένα αντίγραφο και να γυρίσετε για λίγο καιρό στην 2.3.4....άμα δείτε ότι δεν σας κάνει γυρνάτε πάλι στην 4.0.4(ή 4.0.3) και κάνετε restore... μα έχει το κινητό μέσα τέτοιο πληκτρολόγιο φίλε μου...πήγαινε στο πληκτρολόγιο, μπες στις ρυθμίσεις και μετά από πλήρες πληκτρολόγιο, επέλεξε πληκτρολόγιο τηλεφώνου....και είσαι οκ! Η ginger είναι απίστευτη σε ταχύτητα!!Ούτε ένα lag!Όταν φτάσει σε επίπεδο gb η ics τα ξαναλέμε!!Όσοι έχουν lag με την ics ας γυρίσουν πίσω!!! Δε λέω ωραία η εμφάνιση της 4.0 αλλά μέχρι εκεί κ τίποτα παραπέρα! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Τι είναι τα "διαχειριστής" και "προγραμματισμός Ι/Ο" στο No Frills CPU Control; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Πέρασα και εγώ πάλι την 2.3 επειδή δεν μου άρεσε η ics και έκανα και όλα τα tweaks αλλά τώρα δεν μου κάνει ενημέρωση το youtube και το maps τι μπορεί να φταίει;" δεν ήταν δυνατή η λήψη της ενημέρωσης για την εφαρμογή "Maps" λόγω κάποιου σφάλματος.(941)" Αυτό βγάζει.Έσβησα και όλες τις εφαρμογές που λέει ο οδηγός. Edit: Τελικά έκανα εγκατάσταση μέσω υπολογιστή στις εφαρμογές και είναι εντάξει τώρα. Κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω.Τώρα που μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση στην 4.0.2.Α.0.62 τι κάνουμε;την κάνουμε την ενημέρωση; Edited June 14, 2012 by GeOVaG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 αυτο που ρωτησα παιδια γιοα την διαμορφωση? εινα επειγον. το εστειλα στο σερβις και μυο το γυρισαν φτιαγμενο αλλα λεει πρωτα πρεπει να κανω αυτο! και δεν ξερω πως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Βάλε το ex dialer και θα είσαι κομπλέ και με το παραπάνω!! +1000 απλά όταν το βάλεις κάνε Μία αναπάντητη στο u και στην κάρτα που θα σου βγάλει για να την δεις τικαρε τη μαμισια εφαρμογή dialer για να μην μένουν στη μπάρα επάνω οι αναπάντητες. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά οποίος το χει το κινητάκι να κατεβάσει από το google play το illumination bar notification.και να μου ανάψει μια λαμπάδα:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Πέρασα και εγώ πάλι την 2.3 επειδή δεν μου άρεσε η ics και έκανα και όλα τα tweaks αλλά τώρα δεν μου κάνει ενημέρωση το youtube και το maps τι μπορεί να φταίει;" δεν ήταν δυνατή η λήψη της ενημέρωσης για την εφαρμογή "Maps" λόγω κάποιου σφάλματος.(941)" Αυτό βγάζει.Έσβησα και όλες τις εφαρμογές που λέει ο οδηγός. Edit: Τελικά έκανα εγκατάσταση μέσω υπολογιστή στις εφαρμογές και είναι εντάξει τώρα. Κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω.Τώρα που μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση στην 4.0.2.Α.0.62 τι κάνουμε;την κάνουμε την ενημέρωση; Εγω το κανα το update φιλε, μεσω κινητου, και μου κρατησε και το root και τις εφαρμογες και τα παντα ολα! Εγω λεω καντο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εγω το κανα το update φιλε, μεσω κινητου, και μου κρατησε και το root και τις εφαρμογες και τα παντα ολα! Εγω λεω καντο Κ γω πέρασα τη 0.42,καπάκι root κ update μέσω ota για 0.62 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts