giothesuper Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 σκεψου εμενα στο update center λεει οτι το τηλεφωνο ειναι ενημερωμενο και εχω την 2.3.4 !!! ρε παιδια στην 2.3.4 που ειναι αυτο το μενου που εχει στην ics : προγραμμτιστη (καπως ετσι) τελευταιο υπομενου στις ρυθμισεις? γιατι θε΄λω να ρυθμισω το ποσες εφαρμογες θα τρεχουν στο προσκηνιο και δεν το βρισκω στην 2.3.4 απο οτι καταλαβα πρεπει να ημαστε ics για να την κανουμε;) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 απο οτι καταλαβα πρεπει να ημαστε ics για να την κανουμε;) Δοκίμασε με sus λογικά θα σου βγάλει την ics! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 δλδ δεν υπαρχει τροπος να βαλω να τρεχουν μεχρι 4 εφαρμογες οπως στην ιcs ? κριμα δεν θελω να βαλω την καινουργια γιατι παει σφαιρα το τηλεφωνο με την 2.3 .. γιατι να το διακυνδινευσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 δλδ δεν υπαρχει τροπος να βαλω να τρεχουν μεχρι 4 εφαρμογες οπως στην ιcs ? κριμα δεν θελω να βαλω την καινουργια γιατι παει σφαιρα το τηλεφωνο με την 2.3 .. γιατι να το διακυνδινευσω? Δε νομίζω να γίνεται.. Με αυτά που γράφουν μερικοί ότι πάει σφαίρα η ginger μου έρχεται να κάνω downgrade!!! Ας δω πως θα κυλήσει η νέα αναβάθμιση κ βλέποντας κ κάνοντας.. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 επισης παιδια δεν βρισκω την μανισια μετρηση δεδομενων? δεν υπαρχει στην 2.3.4 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Δοκίμασε με sus λογικά θα σου βγάλει την ics! ξερω οτι μπορω..αλλα δεν θελω να το κανω γιατι υπαρχουν τα προβληματα;) επισης παιδια δεν βρισκω την μανισια μετρηση δεδομενων? δεν υπαρχει στην 2.3.4 ? υπαρχει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 παιδες και σε εμενα 4,04 ηρθε αλλα θελω να περιμενω ροοτ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Την έκανε κανείς;σβήνεται κάτι η όχι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) με το pc companion η με το sus γινεται τελικα η αναβαθμιση για root users; γιατι απ οτι φαινεται με το update center απο το κινητο δεν γινεται root επισης δεν εχω δει να βγαινει και δεν βλεπω να γινεται με ευκολο τροπο κατι σαν την 0,62 της GB μου θυμιζει Edited May 30, 2012 by admen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Χρειαζομαι βοηθεια περασα την 4.0.3 και σταματησε να δουλευει το NAVIGON εκλεισε λεει η εφαρμογη.Δεν ειμαι root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Την έκανε κανείς;σβήνεται κάτι η όχι; Αν κ δεν την έχω κάνει νομίζω όχι δε χάνεται κάτι.αν είσαι root όμως κ κάνεις update το χάσες. Μιλάω για 4.0.3 σε 4.0.4 Τη 0.62 επίτηδες δε τη κάναν με εύκολο τρόπο root αφού θα βγαινε η ics,τώρα θα βγάλουν εύκολο τρόπο για τη 4.04,θέμα χρόνου πιστεύω Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acdcnikolas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Αν κ δεν την έχω κάνει νομίζω όχι δε χάνεται κάτι.αν είσαι root όμως κ κάνεις update το χάσες. Μιλάω για 4.0.3 σε 4.0.4 Αν η αναβαθμιση γινει απο το update center του κινητου και ειχες root την .562 δε το χανεις ! Ετσι λεει εδω τουλαχιστον Edited May 30, 2012 by acdcnikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπέρα στη παρέα!Ευτυχής κάτοχος του Νeo μέχρι που έκανα update στην ICS και root το κινητό πριν από ένα μήνα περίπου.Από τότε και ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα έχει αρχίσει και τρώει τρελά κολλήματα , παγώνει και αναγκάζομαι να του βγάζω τη μπαταρία για να έρθει στα ίσια του ενώ πολλές φορές όταν το βγάζω από τη τσέπη ανακαλύπτω ότι έχει κάνει επανεκκίνηση και μένει στην οθόνη εισαγωγής pin ενώ εγώ νομιζα ότι ήταν ανοιχτό. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά με SEUS αλλά δε ξέρω πως μπορώ να κάνω backup κάποιους κωδικούς από site και από κάποια wifi hotspots που έχω αποθηκευμένα και είναι δύσκολο να τα ξαναβρώ μετά.Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το κάνω αυτό?Τις επαφές τις κάνω backup στην κάρτα sd μέσω της συσκευής και μπορώ να τις επαναφέρω μετά? Γιατί με το λογαριασμό gmail δε κατάφερα να το συγχρονίσω ποτέ.Μόνο το ημερολόγιο συγχρονίζεται. My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Αν η αναβαθμιση γινει απο το update center του κινητου και ειχες root την .562 δε το χανεις ! Ετσι λεει εδω τουλαχιστον αν εισαι ρουτ δεν γινεται ομως απο το update center τουλαχιστον κανεις απο εδω μεσα μεχρι τωρα δεν τα καταφερε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eegw Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Όντως έκανα την αναβάθμιση απο το update center του κινητού μόλις τώρα και δεν έχασα το root!!!! Όλα μοιάζουν εντάξει, για να είμαι απόλυτα σίγουρος έκλεισα το κινητό μια φορά για να δω αν είμαι ακόμα root και ναι το κινητό είναι πλέον με την νέα 4.0.4 ics και root :) Είχα εγκαταστήσει το toggle ALS για την φωτεινότητα και ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση της 4.0.4! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Όντως έκανα την αναβάθμιση απο το update center του κινητού μόλις τώρα και δεν έχασα το root!!!! Όλα μοιάζουν εντάξει, για να είμαι απόλυτα σίγουρος έκλεισα το κινητό μια φορά για να δω αν είμαι ακόμα root και ναι το κινητό είναι πλέον με την νέα 4.0.4 ics και root :) Είχα εγκαταστήσει το toggle ALS για την φωτεινότητα και ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση της 4.0.4! κολλαει καθολου? πες μας εντυπωσεις;) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acdcnikolas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 αν εισαι ρουτ δεν γινεται ομως απο το update center τουλαχιστον κανεις απο εδω μεσα μεχρι τωρα δεν τα καταφερε Αυτος στο xda λεει οτι ξαναπερασε την 4.0.3 , ξαναεκανε root και μετα update center . Ξερω'γω τι να πω ; Μηπως φταιει οτι με το root αφαιρεσαμε το bloatware και εφαρμογες της Sony ;:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eegw Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Δεν βλέπω κάποια διαφορά με πριν, το ίδιο μου φαίνεται..... Μόλις πριν λίγο την πέρασα οπότε....Δεν μπορώ να σας πάρω στο λαιμό μου. edit Το λαμπάκι δεξιά για τις ενδείξεις πλέον λειτουργεί σωστά τόσο στα μνματα όσο και στις αναπάντητες! Edited May 30, 2012 by Eegw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 κάποιες πρώτες εντυπώσεις -καλύτερη διαχείριση της ram (για την ακρίβεια, περισσότερη ελεύθερη ram σε σχέση με την 4.0.3) -στα στατιστικά κατανάλωσης μπαταρίας έχουν αφαιρέσει το "λειτουργικό σύστημα", θα δείξει αν λέει κάτι αυτό. -ούτε πιο γρήγορη, ούτε πιο αργή με την 4.0.3 -δεν βελτιώθηκε το άνοιγμα του πληκτρολογίου κλήσης ούτε το σπάσιμο στο βίντεο. (βέβαια μπορεί με επαναφορά εργοστασιακών να υπάρξει διαφορά) συνεχίζεται.. Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Όντως έκανα την αναβάθμιση απο το update center του κινητού μόλις τώρα και δεν έχασα το root!!!! Όλα μοιάζουν εντάξει, για να είμαι απόλυτα σίγουρος έκλεισα το κινητό μια φορά για να δω αν είμαι ακόμα root και ναι το κινητό είναι πλέον με την νέα 4.0.4 ics και root :) Είχα εγκαταστήσει το toggle ALS για την φωτεινότητα και ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση της 4.0.4! τα δεδομενα σου χαθηκαν η οχι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 την εβαλα και εγω. δεν χαθηκε τιποτα. ολα καλα εως τωρα. αρκετα καλα μπορω να πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 την εβαλα και εγω. δεν χαθηκε τιποτα. ολα καλα εως τωρα. αρκετα καλα μπορω να πω. μεσω ΟΤΑ την εβαλες; ησουν ρουτ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εγώ έκανα 2απόπειρες μέσω ota κατέβηκε κανονικά αλλά δεν εγκαταστάθηκε η αναβάθμιση.. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εγώ έκανα 2απόπειρες μέσω ota κατέβηκε κανονικά αλλά δεν εγκαταστάθηκε η αναβάθμιση.. ακριβως το ιδιο και εγω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Ούτε σε μένα περνάει με τίποτα! Ούτε με SUS ούτε με OTA (ενώ το κατεβάζει κανονικά!). Πιστεύω πως εάν κάνω ένα repair με SUS θα παίξει.. ΥΓ. Έχω root και έχω αφαιρέσει τα bloatware, κατά άλλα τίποτε το ιδιαίτερο εγκατεστημένο. ΥΓ2. Και έχει κολλήσει το ενοχλητικό μήνυμα της αποτυχημένης εγκατάστασης στο status bar και δεν φεύγει!!..#!$% Edited May 30, 2012 by Stinger Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts