Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τέλη Μαϊού με αρχές Ιουνίου.

τι εννοεις??η αναβαθμηση της ics η ελληνικη εχει ερθει απο τις 23 απριλιου....το θυμαμαι γιατι ειχα γιορτη εκεινη την μερα:p

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

1) Ποια ειναι ακριβως τα βηματα για να περασω την ICS;(διαβασα pc companion, SEUS και reset αλλα δεν καταλαβα που κανεις τι και με ποια σειρα)

2) Αφου περασω την ICS ειμαι 99.999% σιγουρος οτι χρησιμοποιω αυτον τον οδηγο (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3) για root, η ερωτηση εδω ειναι το αν χρειαζομαι backup, με ποιο προγραμμα και πως το κανω!(Η ερωτηση για backup ισχυει και για την 1η ερωτηση)

3)Τελευταια ερωτηση... τα tweaks που αναφερονται στον οδηγο οσον αφορα φωτεινοτητα και εξηκονομηση μνημης αλλαζοντας καποια "text" ισχυουν και για την ICS;

Αυτες οι "λιγες" ειναι οι αποριες μου... Ευχαριστω!!!!

1) Σύνδεσε το κινητό σου στο PC Companion και είσαι έτοιμος. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται στον οδηγό είναι για πιο ψαγμένες καταστάσεις.

2) Για να κάνεις root δεν χρειάζεται backup και ο οδηγός είναι 100% αυτός :p

3) Αυτά δοκιμάζω τώρα. Για την φωτεινότητα ισχύουν. Κοιτάω τα υπόλοιπα

Δηλαδή;

Για να συνδέσεις πάνω στο κινητό πχ ποντίκι δεν θέλεις έναν τυχαίο adaptor. Πρέπει να υποστηρίζει Usb on the go. Αν το ψάξεις θα δεις τι είναι. :)

παιδια το widget με τις αγαπημενες επαφες που ειναι;

Μάλλον πρέπει να βάλω το link στον οδηγό.

Επίσης κάποιοι αναφέρουν ότι η ICS κάνει καλύτερη διαχείριση μνήμης. Απόλυτα σωστό και λογικό. Εξηγώ.

Στην ICS αν πάτε στο αρχείο minfree (είναι στο /sys/module/lowmemorykiller/parameters/) οι τιμές που έχει είναι

3857, 5182, 6508, 8556, 9881, 11810.

Η GB είχε αντίστοιχες τιμές

2048, 3072, 4096, 6144, 7168, 8192.

Εξαιτίας αυτών των τιμών η ICS κάνει καλύτερη διαχείριση. Το τί δείχνουν οι τιμές αυτές το διαβάζετε εδώ.

Στα tweaks εμείς είχαμε βάλει

6144,9216,12288,18432,21504,24576.

Αυτό σημαίνει ότι τα tweaks κατά 99,999% θα κάνουν την ICS ακόμα πιο αποδοτική. Ώρα για καφρίλες!!! :lol::X:cool:;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια καλησπερα , μια ερωτηση γιατι ειμαι ασχετος γενικα απο smartphone μιας και ειναι το πρωτο κινητο τετοιας τεχνολογιας που αγορασα...προγραμμα gps και οχι τους χαρτες που εχει ηδη εγκατεστημενο το κινητο καποιο αλλο προγραμμα που να μην χρειαζεται να μπαινω στο internet ???? αν ειναι δυνατον να μου πειτε links με navigations προγραμματα για να τα κατεβασω....!!!

ευχαριστω εκ των προτερων

Περιττό να πώ σε όλους ότι το κινητό μου είναι στο service στην Αθήνα από μία βδομάδα πρίν το Πάσχα και περιμένουν λέει ανταλλακτικά. Δε τρέχει τίποτα δηλαδή παιδιά, 1 μήνα χωρίς κινητό και όλα οκ. Ξεφτίλα.

Τελικα σε αυτη τη χωρα ειναι να μην σου χαλασει κατι. Εχω τραβηξει κι εγω, με Nokia ομως, τα ιδια και χειροτερα. Αντε με το καλο να σου ερθει για να μας "φτιαξεις" παλι με κανενα σκριπτακι. :X:p (Να παρει μια ανασα και ο zxr)

Μας ελειψες συντροφε!;)

Πατάς Volume Down button και Power button για λίγη ώρα.

Δεν μου βγαζει για κανενα λογο οπως και να το εχω δοκιμασει...

Δεν μου βγαζει για κανενα λογο οπως και να το εχω δοκιμασει...

Φαντάζομαι τα πατάς ταυτόχρονα έτσι;

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Οσοι εχετε προβληματα με το scrolling στην homescreen,δοκιμαστε και αυτο πηγαινετε στις ρυθμισεις- developer option και βρειτε εκει που λεει windows animation και βαλτε απο 1 στο 0.5 και στις 2 επιλογες.

Παρ'όλα αυτά έχω την αίσθηση ότι βάζοντας τιμή 0 και στις δύο επιλογές, το κινητό "φαίνεται" ταχύτερο. Καταργούνται βεβαίως τα εφέ κίνησης. Δοκιμάστε το και δείτε τί σας ταιριάζει περισσότερο.

Να παρει μια ανασα και ο zxr. Μας ελειψες συντροφε!;)

Όντως! Γιατί ο zxr έχασε όλον τον τηλεφωνικό του κατάλογο και δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσες! Moderator σου λέει μετά στο myphone! :lol::lol::p

Παιδια απ οτι θυμαμαι στην 2.3 ειχε βγει ενα .zip με τις εφαρμογες του xperia s. Ξερει κανεις που ειναι;
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

zxr, νομιζω εχεις ξεχασει να επισυνάψεις το αρχειο hw_config.sh στον οδηγο [Tweaking στην έκδοση 4.0 (γιατί το να... βάζεις χέρι έχει πλάκα!) ]:rolleyes:

Φαντάζομαι τα πατάς ταυτόχρονα έτσι;

ναι.εχω δοκιμασει πολλες φορες και το κρατησα και αρκετη ωρα.και εκει που θελω να βγαλω σκριν αλλα και στην αρχικη οθονη και τζιφος!

Επιτέλους!!με τη βοήθεια ενός ξαδέρφου πλέον έχω silver neo v!!πολυ μανίκι τελικά!

http://img38.imageshack.us/img38/2373/img20120503232504.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/1552/img20120503232727.jpg

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στην ICS μέσω pc αλλά στο στάδιο της προετοιμασίας το τηλ. απενεργοποιείτε. Τη κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες στην ics πια δεν υπάρχει

Κατέβασε το από δω

http://oron.com/i2iil589k29t

Μου το εμφανιζει μισο σε μεγεθος. Υπαρχει καπου σε κανονικο, οπως ηταν πριν δηλαδη?

Καλησπερα!

Αφου το εχω ροοταρει εδω και μια βδομαδα το διαβολακι μεσα μου δεν με αφηνει να μεινω ετσι.... Οποτε λεω να προχωρησω σε unlocking του bootloader... Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να πειραξω hardware. Μπορει καποιος να μου πει τι θα χασω(με λεπτομερειες αν γινεται) αμα το κανω με τον Official τροπο της Sony (Ericsson)? :wacko:

Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στην ICS μέσω pc αλλά στο στάδιο της προετοιμασίας το τηλ. απενεργοποιείτε. Τη κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

είναι κι αυτό μέρος της διαδικασίας το αφήνεις απ τα χέρια σου μέχρι να τελειώσει η εγκατάσταση της νέας rom (ics)....;)

OnePlus One Sandstone Black 64 GB+Tempered Glass Screen Protector+Flip Cover

ROM: Calkulin's OnePlus One v3.1

Επιτέλους!!με τη βοήθεια ενός ξαδέρφου πλέον έχω silver neo v!!πολυ μανίκι τελικά!

http://img38.imageshack.us/img38/2373/img20120503232504.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/1552/img20120503232727.jpg

για εξήγησε λιγο ρε φιλε μου ...

ηταν δύσκολο

στο κοματι με το τατσ τη κάνατε?

zxr, νομιζω εχεις ξεχασει να επισυνάψεις το αρχειο hw_config.sh στον οδηγο [Tweaking στην έκδοση 4.0 (γιατί το να... βάζεις χέρι έχει πλάκα!) ]:rolleyes:

Δεν το ξέχασα. Η rom που φοράει το κινητό μου δεν είναι η Ελληνική official οπότε αν δώσω το hw_config.sh μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στους υπόλοιπους. Επίτηδες λοιπόν δεν το ανέβασα και έγραψα απλά τι πρέπει να κάνει κανείς.

Τα βήματα σου τα πειργράφει το PC Companion. Μόλις απενεργοποιηθεί, αποσυνδέεις και το ξανά συνδέεις πατώντας ταυτόχρονα το back button.

Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους. Δοκίμασε κανείς να περάσει τα tweaks; Όταν γράψετε τις τιμές στο αρχείο minfree τις κρατάει;

Παρόλο που έχω γράψει τη γραμμή

"echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" 

στα hw_config.sh και build.prop μετά από restart δεν τις κρατάει.

Επίσης λεει ότι δημιουργείται ένα αρχείο .bak το οποίο δεν φαίνεται πουθενά...

Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους. Δοκίμασε κανείς να περάσει τα tweaks; Όταν γράψετε τις τιμές στο αρχείο minfree τις κρατάει;

Παρόλο που έχω γράψει τη γραμμή

"echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" 

στα hw_config.sh και build.prop μετά από restart δεν τις κρατάει.

Επίσης λεει ότι δημιουργείται ένα αρχείο .bak το οποίο δεν φαίνεται πουθενά...

όχι ότι είμαι πιο έμπειρος από σένα αλλά το έχω παρατηρήσει αυτό... αν πατήσεις πίσω έναν φάκελο και ξαναμπείς στον φάκελο που είναι το αρχείο που άλλαξες τότε θα σου εμφανίσει το αρχείο .bak...

για εξήγησε λιγο ρε φιλε μου ...

ηταν δύσκολο

στο κοματι με το τατσ τη κάνατε?

Δύσκολο ηταν να βγάλουμε τα κομμάτια που υπήρχαν πίσω από το ακουστικό κ τη κάμερα.πρέπει να τα βγάλεις από τη κόλλα σιγά σιγά κ με προσοχή να τα κολλήσεις στη νέα πρόσοψη.με το touch όλα καλά δεν έχει κάτι δύσκολο,το βγάζεις από το κουμπωμα κ το ξαναβαζεις μετά

όχι ότι είμαι πιο έμπειρος από σένα αλλά το έχω παρατηρήσει αυτό... αν πατήσεις πίσω έναν φάκελο και ξαναμπείς στον φάκελο που είναι το αρχείο που άλλαξες τότε θα σου εμφανίσει το αρχείο .bak...

To έκανα φίλε μου αυτό. Με την 2.3 όντως έτσι γινόταν. Στην 4.0 όμως δεν εμφανίζεται. Ή εγώ κάνω κάτι πολύ λάθος ή κάτι έχει αλλάξει.

έχει μέρες τώρα ποου έκανα την αναβαθμιση (μόνο το κομπανιον) και το κινητο κάνει περίπου 1 restart (μόνο του) ημερησίως. κολλήματα είχα απειροελάχιστα και ειπα να μη μπω στην φασαρία με seus. τα περισσότερα restart νομίζω τα κάνει όταν τελειώνω την πλοηγηση μου στο ιντερνετ κ κλείνω το wifi (χρησιμοποιώ το widget για on/off του δεκτη)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...