Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια αφου εκανα την εγκατασταση μεσω pc comp της ics να κανω επαναφορα εγοσ.ρυθμισ και τι θα κερδισω 'η θα χασω αν το κανω

αν εχεις παρατηρησει τιποτα ψιλοκολληματακια καντο θα λειτουργησει καλυτερα ..μπορεις ακομα καλυτερα μια επανεγκατασταση λογισμικου με seus..οτι και να κανεις παντως μην ξεχασεις να παρεις backup επαφες,εφαρμογες,μηνυματα αν θελεις...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Link για cwm στην ICS;

Έχει σημασία πως θα βάλω την λειτουργία του USB για να βάλω την ICS μέσω PC COMPANION;

Οπως εβαλες cmw στην gb με τον ιδιο τροπο βαζεις και στο παγωτο .Ανοιγεις το installcmw1 και το τρεχεις ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Και σε μένα κανένα πρόβλημα το igo δουλεύει όπως ήταν με την gingerbread ;)

Παντος εμενα ενω πριν δουλευε μια χαρα τωρα λεει πως

error: User interface resolution [480x816] is not supported or compatible skin can not be found.

:wacko:

Που βρισκετε η επαναφορα συστηματος, γιατι απο οτι καταλαβα πρεπει μετα την ics να το κανω. Ηδη εχω φορμαρει και την καρτα μνημης.

Ρε παιδιά από οτι βλέπω στο σάντουιτς δεν υπάρχει screenshot όπως υπήρχε πριν στο ππλήκτρο απενεργοποίησης κτλ.. Το βγάλανε εντελως τι έγινε..;
Another day in paradise...

Ρε παιδιά από οτι βλέπω στο σάντουιτς δεν υπάρχει screenshot όπως υπήρχε πριν στο ππλήκτρο απενεργοποίησης κτλ.. Το βγάλανε εντελως τι έγινε..;

on off + volume down αν δεν κανω λαθος

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ εκανα Update μεσω seus ωστοσο οταν ανοιξε το κινητο ολα τα προγραματα παιχνιδια κτλ ειναι αφαντα!δεν ξερω γιατι υποτιθεται οτι δεν διαγραφει εφαρμογες? οτσν το συνδεσα με το pc παντως ειναι ολα στην καρτα μνημης

Πατάς το power button κ ταυτόχρονα το κουμπί έντασης(κάτω)

Edit:με πρόλαβαν:p

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ εκανα Update μεσω seus ωστοσο οταν ανοιξε το κινητο ολα τα προγραματα παιχνιδια κτλ ειναι αφαντα!δεν ξερω γιατι υποτιθεται οτι δεν διαγραφει εφαρμογες? οτσν το συνδεσα με το pc παντως ειναι ολα στην καρτα μνημης

το seus διαγραφει τα παντα κανει το κινητο σου οπως ηταν την πρωτη μερα που το αγοραασες..δεν κρατησες αντιγραφα ασφαλειας?

πφφφ νομιζω οχι και αν κρατησα πως τα ανακτω?καλα και στην καρτα μνημης πως υπαρχον ολα?φακελοι προγραματος κτλ

μουσικη και φωτο πως κρατησε ομως?

πφφφ νομιζω οχι και αν κρατησα πως τα ανακτω?καλα και στην καρτα μνημης πως υπαρχον ολα?φακελοι προγραματος κτλ

μουσικη και φωτο πως κρατησε ομως?

μουσικη και φωτο ειναι στην καρτα μνημης οποτε δεν επηρεαζονται...οπως και μερικες εφαρμογες που προφανως ειχες μεταφερει στην καρτα μνημης...αν κρατησες κρατησες μονο με καποια εφαρμογη που κανει αυτη τη δουλεια...η ιδια εφαρμογη τα επαναφερει ξανα...

με απλό update και χωρίς τίποτα περαιτέρω μου κράτησε όλες τις εφαρμογές και στην εσωτερική μνήμη και στην κάρτα.

στα πολύ θετικά της έκδοσης αυτής είναι η οριστική απενεργοποίηση εφαρμογών (π.χ. χάρτες, πληκτρολόγιο κινεζικών κλπ) καθώς και η δυνατότητα απεγκατάστασης του wisepilot. απαραίτητη και η απεγκατάσταση του mcaffee για καλύτερη απόκριση του κινητού

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

ολα τα παιχνιδια και εφαρμογες τα εχω περασει καρτα μνημης αλλα δεν τα εσωσα σε καποιο προγραμα η εννοεις με προγραμα να τα επαναφερω?παντως και τωρα που κοιταξα οντως ειναι ολα φαντασου οτι απο τα 8 gb εχω ελευθερα 700 μβ

ολα τα παιχνιδια και εφαρμογες τα εχω περασει καρτα μνημης αλλα δεν τα εσωσα σε καποιο προγραμα η εννοεις με προγραμα να τα επαναφερω?παντως και τωρα που κοιταξα οντως ειναι ολα φαντασου οτι απο τα 8 gb εχω ελευθερα 700 μβ

αν δεν τα εκανες backup με καποια εφαρμογη τα εχασες ολα και ας ειναι η καρτα μνημης γεματη...την εχω παθει και εγω...τωρα κρατα σε ενα φακελο στον υπολογιστη σου αυτα που χρειαζεσαι απο την καρτα μνημης φωτογραφιες μουσικη βιντεο και οτι αλλο σου ειναι χρησιμο κανει μια διαμορφωση στη καρτα μνημης ξαναπερνα τα μεσα ,κατεβαζεις ξανα τις εφαρμογες σου και εισαι ετοιμος...(μεσα στο μαρκετ αν πατησεις το κουμπι του μενου αν δεν κανω λαθος και πας οι εφαρμογες μου βρισκονται εκει οσες εχεις κατεβασει...)

σιγουρεψου ομως πρωτα οτι δεν τα εχεις κανει backup...

Ρε παιδια το widget καιρου σε εσας βρισκει τοποθεσια?γιατι σε εμενα δεν βρισκει καμια:confused:

ουτε και σε εμενα..

δωσε καμια ιδεα φιλε.. πες κανενα προγραμματακι

Προσωπικά μου αρέσει και έχω αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediawoz.goweather&hl=el

Sony Xperia Z5 Premium

Προσωπικά μου αρέσει και έχω αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediawoz.goweather&hl=el

ευχαριστω, θα το δοκιμασω..

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...