Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογη κινητού...

samsung galaxy ace ή sony ericsson neo V ?

και επίσης ισχυει αυτο που διάβασα στην παρακάτω σελιδα; : (και αν ισχυει ποσο σημαντικο ειναι)

http://www.compare-cellphones.org/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Samsung-Galaxy-Ace

Πηγα να δω το ace πριν καιρο και κραταγα την κοιλια μου απο τα γελια οταν μου ειπανε οτι τραβαει βιντεο 320Χ240 (το οποιο αναβαθμιστικε σε 640Χ480) την στιγμη που το veo-v εχει HD στα 199 ευρω,ενω το ace εκανε κοντα στα 280!

Αναλυση οθονης?480Χ854 το neo-v,320X480 το ace! 1000αρη επεξεργαστη το neo-v,800αρη το ace.

To ace εχει πιο κοινα χαρακτηριστικα με το motopola fire xt που το εχει προσφορα το media 99 ευρω!

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα.οταν βγαζω φωτο τα ματια τα βγαζει κοκκινα πηγα και στης ρυθμισεις μειωση κοκκινων ματιων αλλα τιποτα.υπαρχεις τροπος για αυτο?

Θέλω να αύξησω τη φωτεινότητα της οθόνης,ποιον αριθμό πρέπει να αλλάξω;

echo 1,40,255,35,35,1,100

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Θέλω να αύξησω τη φωτεινότητα της οθόνης,ποιον αριθμό πρέπει να αλλάξω;

echo 1,40,255,35,35,1,100

όλους... (εκτός τον πρώτο)

echo 1,255,255,255,255,255,255 > $dev/lcd-backlight/als/curve

και επίσης ισχυει αυτο που διάβασα στην παρακάτω σελιδα; : (και αν ισχυει ποσο σημαντικο ειναι)

http://www.compare-cellphones.org/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Samsung-Galaxy-Ace

Πηγα να δω το ace πριν καιρο και κραταγα την κοιλια μου απο τα γελια οταν μου ειπανε οτι τραβαει βιντεο 320Χ240 (το οποιο αναβαθμιστικε σε 640Χ480) την στιγμη που το veo-v εχει HD στα 199 ευρω,ενω το ace εκανε κοντα στα 280!

Αναλυση οθονης?480Χ854 το neo-v,320X480 το ace! 1000αρη επεξεργαστη το neo-v,800αρη το ace.

To ace εχει πιο κοινα χαρακτηριστικα με το motopola fire xt που το εχει προσφορα το media 99 ευρω!

καλημέρα, με καλύψατε ολοι με τις απαντήσεις σας!

αλλα μου προέκυψε αλλο πρόβλημα... πηγα σήμερα στο πλαίσιο για να το αγορασω χρησιμοποιώντας την επιδότηση που εχω απο την cosmote για ανανεωση συμβολαιου και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν γίνεται επειδή ειναι αποκλειστικότητα της vodafone...

και αναρωτιέμαι αν ισχυει κατι τέτοιο την στιγμή που πωλείται και σαν σκετη συσκευή χωρισ συμβόλαιο..

αν γνωριζει καποιος..

ευχαριστω!

Edited by xristos9298

καλημέρα, με καλύψατε ολοι με τις απαντήσεις σας!

αλλα μου προέκυψε αλλο πρόβλημα... πηγα σήμερα στο πλαίσιο για να το αγορασω χρησιμοποιώντας την επιδότηση που εχω απο την cosmote για ανανεωση συμβολαιου και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν γίνεται επειδή ειναι αποκλειστικότητα της vodafone...

και αναρωτιέμαι αν ισχυει κατι τέτοιο την στιγμή που πωλείται και σαν σκετη συσκευή χωρισ συμβόλαιο..

αν γνωριζει καποιος..

ευχαριστω!

Ισχύει. Δυστυχώς/ευτυχώς.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Παιδια, εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη Rom απο τους XDA ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1518563

Αυτήν έχω εγώ τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για beta μια χαρά stable είναι.

Αυτήν έχω εγώ τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για beta μια χαρά stable είναι.

Ωραια. Θα δοκιμασω κι εγω....

Θα πρεπει να εχω unlocked bootloader;

Σ'ευχαριστω.

Edited by MonDeChristo

Α οκ θα δοκιμάσω,στον ήλιο θέλω να είναι πιο φωτεινό!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Εγώ το πήρα πριν δύο εβδομάδες με επιδότηση Cosmote από Πλαίσιο,******** σου λενε

και αυτο ειναι και το λογικό ρε φιλε!!

δεν "στεκει" να το πουλαει σκετη συσκευη (χωρις συνδεση vodafone) αλλα να μη μπορεί να το βαλει στην επιδότηση μου...

απο ποιο κατάστημα το αγορασες;

Ζητα να σου κοψουν πιστωτικο την αξια της επιδοτησης. Με το πιστωτικο πλεον, μπορεις να αγορασεις οτιδηποτε μεσα απο το Πλαισιο. Το εχω κανει δεκαδες φορες και ισχυει πολλα χρονια τωρα.

Εγώ το πήρα πριν δύο εβδομάδες με επιδότηση Cosmote από Πλαίσιο,******** σου λενε

και εγω το ιδιο πριν μια βδομαδα απο το πλαισιο πειραια:)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

{Faster max data speeds HSDPA (7,2 mbps) vs UMTS (0,384 mbps) Higher theoretical max data transfer speeds over cell networks (around 19x faster)}

ευχαριστώ προκαταβολικά

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....!!1

Εγω ειχα το galaxy s ...και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..!!!! εχω αγορασει 2 (ασημι & μαυρο) χωρις κανενα προβλημα......:)..εως τωρα...:X

LG G4

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....!!1

Εγω ειχα το galaxy s ...και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..!!!! εχω αγορασει 2 (ασημι & μαυρο) χωρις κανενα προβλημα......:)..εως τωρα...:X

Και γιατί απο galaxy s πήγες σε xperia neo v?

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

και αυτο ειναι και το λογικό ρε φιλε!!

δεν "στεκει" να το πουλαει σκετη συσκευη (χωρις συνδεση vodafone) αλλα να μη μπορεί να το βαλει στην επιδότηση μου...

απο ποιο κατάστημα το αγορασες;

Από Πλαίσιο Μαγούλας,απλά πριν πας παρε τηλέφωνο και κάνε κράτηση (γιατί φεύγει γρήγορα)χωρίς να τους πεις πως θα το πάρεις με επιδότηση,εγώ έτσι το έκανα φίλε Χρήστο!

μια βοηθεια παιδια.απεγκαταστεσα το wisepilot απο το κινητο.αλλα το εικονιδιο παραμενει και οταν τα παταω μπενει και μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσημο.απο την διαχειρηση εφαρμογων εχει φυγει παντως.πως γινετε ναι υπαρχει αλλα να μην υπαρχει??χεχεχε.μηπως επειδη ηταν εγτατεστημενι απο το κινητο δεν φευγει τελειως???

Σβήσε και το εικονίδιο. Drag and drop.

Δυο μάλλον χαζές ερωτήσεις αλλά έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι.

Πως κάνει μεταφορά σε φωτογραφίες απο τον ένα φάκελο στον άλλο???? Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά και μου κάνει εντύπωση και πως γίνεται να προσθέσω λέξεις στο Τ9???

Χρειάζεσαι file manager.

Καλημερα στα Μελη!

Πως μπορω να ρυθμισω ιντερνετ? εχω στειλει μυνημα εχω παρει τηλεφωνο αλλα ρυθμισεις δεν εχουν ερθει!!!

ευχαριστω

Για ποια εταιρεία;

Παιδες καλημερα. Τελικα υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τη φωνητικη κληση στο neo V, χωρις να το κανω root? Ο τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε 110€ κι εχω φρικαρει...!!! :cry:

Κάνεις freeze την εφαρμογή Φωνητική Κλήση 2.3.4

Σχετικά με τη συμπίεση των φωτό δοκίμασα αυτό και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις βγάζω φωτό περίπου 3mb.:D

Στον υπολογιστή πως φαίνονται;

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το neo V. Επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω 468! σελίδες θα μπορούσατε να μου πείτε συνοπτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τηλεφώνου. Επίσης αν έχει προβλήματα. Υπάρχει κάποιο καλύτερο στα 200€.

Η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως τηφωνήματα, internet και πλοήγηση μέσω GPS, και δευτερευόντος φωτογραφίες.

Διάβασα πιο πάνω κάτι για φωνητική κλήση. Έχει στα αλήθεια γιατι στο site της vodafone γράφει ότι δεν έχει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μη το ρωτάς καθόλου. Πάρτο!

Το κινητο απο χθες αρνειται να ανοιξει ,χθες καποια στιγμη εκλεισε και οταν πηγαινα να το ανοιξω ενεργοποιουνταν στιγμιαια η δονηση και τιποτα αλλο,εντελως νεκρο,προσπαθω με SEUS αλλα και παλι δεν το βλεπει ο υπολογιστης,επισης δεν φενεται να φορτιζει.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να επανελθει?Ειχα την .42 με root αν εχει σημασια.

Τσέκαρε με ένα πολύμετρο ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη. Μπορείς να την βάλεις σε άλλο Neo να φορτίσει;

χαιρετω την παρεα παιδια στο neo v εχω την 42 αν περασω την 62 τι θα χασω , χρειαζεται καποιο backup

Πάντα κάνουμε backup

Πια gps εφαρμογη : Navigov ή i Go....

iGo

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

έκανα root το κινητό χτες και σήμερα που ψάχνω το google talk δεν υπάρχει !

έχει συμβεί αυτό σε κανέναν ...

τι κάνουμε τώρα ?

Στο μάρκετ δεν υπάρχει!

Μερικές φορές κολλάει το μυαλό και δεν κάνεις το πιο απλό πράγμα...:p

Μετά την επανεκκίνηση του ρούτερ δουλεύει μια χαρά!:cool:

Σας ευχαριστώ και τους δύο!:)

χαα:p

ειμουν σωστος:lol:

χαιρετω την παρεα παιδια στο neo v εχω την 42 αν περασω την 62 τι θα χασω , χρειαζεται καποιο backup

λογικα δεν εισαι root.αν περασεις την 0.62 χανονται ολα τα δεδομενα σου.κανε αποθηκευση τα τηλεφωνα σου στην καρτα sd.οταν περασεις την 0.62 θα δεις στο μενου μια εφαρμογη (δε θυμαμαι πως λεγεται) που εχει ολα τις εφαρμογες που ειχες με την 0.42 και τις ξαναπερνας απ την αρχη

εγω δεν εχασα τιποτα:wacko:

Edited by zxr

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Το κάνα αλλά δε φώτισε κι άλλο η οθόνη...

έκανα root το κινητό χτες και σήμερα που ψάχνω το google talk δεν υπάρχει !

έχει συμβεί αυτό σε κανέναν ...

τι κάνουμε τώρα ?

Στο μάρκετ δεν υπάρχει!

για δες εδώ http://www.MegaShare.com/4032022

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ ..Fick

τώρα έχω άλλο πρόβλημα ..

έχω εγκαταστήσει περίπου 160 εφαρμογές.. όπου όλες φαίνονταν κανονικά στο market

Τώρα ξαφνικά ενώ οι εφαρμογές δουλεύουν όταν ανοίγω το market μου βγάζει 22 μόνο

Εδώ τι γίνεται τι παίζει με αυτό ?

φταίει το link2sd ?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...