Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσης, μόλις ανακάλυψα πως "διέρευσε" και το πληκτρολόγιο του Xperia S! Το εγκαθιστάτε κανονικά, αντικαθιστώντας το κανονικό πληκτρολόγιο, και αν το βαρεθείτε, το απεγκαθιστάτε από Ρυθμίσεις - Εφαρμογές!

Έχει Ελληνικά και είναι πιο μεγάλα τα πλήκτρα!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1524114

Το έκανα αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τον NeoReader δεν κατάλαβα από την αρχή τι έπρεπε να κάνω.

Μέχρι να καταλάβω το είχα κατεβάσει 5 φορές και τελικά το έκανα εγκατάσταση.

Οι υπόλοιπες 4 εφαρμογές που της κατέβασα, που πηγαίνουν μέσα στο τηλέφωνο να της βρω να της διαγράψω ;

Καλημέρα! Έχει παρατηρήσει κανείς την παρακάτω παράξενη συμπεριφορά?..

Το κινητό, ενώ είναι παρατημένο/κλειδωμένο , μισο-ανάβει μόνη της η οθόνη για 4'' (όπως αν πατούσαμε το power key όταν είναι κλειδωμένο).

Σβήνει, και μετά από 10'' ξανανάβει. κ.ο.κ. :confused:

Συμβαίνει αρκετό καιρό τώρα, και καθημερινά! :wacko::mad:

Καλημέρα,αν έχεις βάλει κανένα livewallpaper βγαλτο κ δες αντιδράσεις

Πρόκειται για το κινητό της κοπέλας μου. Έχει κατεβάσει 1-2 live wps, αλλά δεν τα έχει ενεργά. Παρ'όλα αυτά συμβαίνει.

Έχεις το Go Locker;

Όχι. Το θέμα είναι ότι δεν το έχει καν φορτωμένο. Μόνη της έχει βάλει, απ'ότι βλέπω, καμιά δεκαριά παιχνίδια. Τίποτ' άλλο.

Από 'κεί και πέρα, εγώ της το είχα rootάρει και το μόνο πρόγραμμα που είχα περάσει και περιέχει tools είναι το android assistant, αλλά χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις. :confused:

Παλιότερα αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα με το Juice Defender, όταν το είχα ρυθμίσει να καθυστερεί το κλείδωμα του κινητού όταν είμαι σπίτι και να απενεργοποιεί απλώς την οθόνη. Αλλά δε λειτουργούσε, μου άναβε απλώς η οθόνη και δεν κλείδωνε το κινητό. Ήταν bug του προγράμματος. Εσύ χρησιμοποιείς Juice Defender;

Όχι, δεν της το έχω περάσει. Και όπως είπα παραπάνω, πέρα του Αndroid Assistant τίποτα απολύτως!

Στην περίπτωσή της, μένει κλειδωμένο απλά ανάβει ελαφρώς. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ από τι προέρχεται το bug.

Thank you all για την προσπάθεια.

:worry:

Το έκανα αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τον NeoReader δεν κατάλαβα από την αρχή τι έπρεπε να κάνω.

Μέχρι να καταλάβω το είχα κατεβάσει 5 φορές και τελικά το έκανα εγκατάσταση.

Οι υπόλοιπες 4 εφαρμογές που της κατέβασα, που πηγαίνουν μέσα στο τηλέφωνο να της βρω να της διαγράψω ;

Για ψαξε στο φάκελο download ή αλλιώς αν υπάρχει φάκελος με το όνομα neoreader ή χύμα στην sd card

Πρόκειται για το κινητό της κοπέλας μου. Έχει κατεβάσει 1-2 live wps, αλλά δεν τα έχει ενεργά. Παρ'όλα αυτά συμβαίνει.

Ο φίλος μου πάντως που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα τα διέγραψε κ έστρωσε

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

βρηκα ενα λινκ με ολα τα app xperia s θα τα δοκιμασω και θα σας πω αν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523311http://δουλεουν

οι περισσοτερες δουλεουν αλλα γι καλο και κακο καντε και ενα back up στο cmw αυτο εκανα εγω

πχ sms δεν δουλευει μπορει αμα αλλαξουμε τα permissions

τα facebook δεν τα δοκιμασα

ειναι δικη σας ευθυνη εγω απλα τα δοκιμασα

Edited by tolios32

μια ερωτηση ξερει κανεις πως μπορουμε να ξεκινησουμε το κινητο σε recovery mode (ειναι root)για να του βαλω αλλη rom?

:)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

μια ερωτηση ξερει κανεις πως μπορουμε να ξεκινησουμε το κινητο σε recovery mode (ειναι root)για να του βαλω αλλη rom?

Για περνα μια βόλτα από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλημερα θα ηθελα μια βοηθεια επειδη ειμαι καινουργιος ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογουλα οχι παιχνιδι κατι αλλο που να μπορω να κατεβασω

Σας ευχαριστω

καλημερα θα ηθελα μια βοηθεια επειδη ειμαι καινουργιος ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογουλα οχι παιχνιδι κατι αλλο που να μπορω να κατεβασω

Σας ευχαριστω

και εγώ που είμαι παλιός δεν το έχω πολυ ψάξει ακόμα, αλλά σίγουρα θα χρειαστείς:

Astro File Manager

Dolphin Browser HD

Tiny LED Flash

Elixir 1 ή 2

Αναρωτιωμουνα: οριζοντιο scrolling ή καθετο? μεχρι που τυχαια ειδα το βιντεο με το νεο TSF Launcher. Μιλαμε οτι κανει παπαδες. Απιστευτο!

https://market.android.com/details?id=com.tsf.shell

Το εχει δοκιμασει κανεις σε Neo V? Ρωταω γιατι με τοσα animation που εχει φανταζομαι οτι (εκτος απο τη μπαταρια) θα γονατιζει και τον επεξεργαστη.

και εγώ που είμαι παλιός δεν το έχω πολυ ψάξει ακόμα, αλλά σίγουρα θα χρειαστείς:

Astro File Manager

Dolphin Browser HD

Tiny LED Flash

Elixir 1 ή 2

Σε ευχαριστω για την απαντηση θα ηθελα μια ακομα ερωτηση το ASTRO FILE MANAGER θα με βοηθησει γιατι νομιζω οτι ειναι καλο μπορω να κανω και back up ?

Εκανα εγκατάσταση τα apps κλπ του xperia S απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515652

αλλα δεν ενθουσιάστηκα. Καταναλώνουν και παραπάνω μνημη. Πως μπορω να τα απεγκαταστήσω;

edit.

Στο post των xda γραφει πως κανουμε την επεγκατασταση αλλα δεν μπορω να καταλαβω που παω και τι κανω.

UNINSTALL: if one of the apps you no longer want to have, you can then simply uninstall the application manager of Android (Updates Uninstall). After that as usual the original version for disposal.

Edited by MonDeChristo

Καλημέρα! έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία. Στην αρχή έκανε 2 ώρες και 1 τέταρτο να φορτίσει. Τις 4 τελευταίες φορτίσεις κάνει 1 ώρα και 1 τέταρτο, μένει πολλή ώρα στο 100% και μετά, ενώ είναι γύρω στο 30% ή καμιά φορά μπορεί και παραπάνω, λέει 0% και σβήνει. Δεν έχω βάλει κανένα πρόγραμμα για την μπαταρία και δεν είμαι root. Από εφαρμογές έχω 2-3 παιχνίδια, τον astro file manager, advanced task killer, notes και unit converter. Από ότι διάβασα στο forum κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά είχε κάποιο πρόγραμμα για την μπαταρία εγκατεστημένο. Έκανα και ένα battery calibration αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ!

Αναρωτιωμουνα: οριζοντιο scrolling ή καθετο? μεχρι που τυχαια ειδα το βιντεο με το νεο TSF Launcher. Μιλαμε οτι κανει παπαδες. Απιστευτο!

https://market.android.com/details?id=com.tsf.shell

Το εχει δοκιμασει κανεις σε Neo V? Ρωταω γιατι με τοσα animation που εχει φανταζομαι οτι (εκτος απο τη μπαταρια) θα γονατιζει και τον επεξεργαστη.

Το έχω βάλει αλλά ακόμα το δοκιμάζω και δεν μπορώ να σου πω για καταναλώσεις κλπ. Το ότι είναι πολύ πιο χρηστικό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Το έχω βάλει αλλά ακόμα το δοκιμάζω και δεν μπορώ να σου πω για καταναλώσεις κλπ. Το ότι είναι πολύ πιο χρηστικό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Αναμένουμε νέα, κυρίως για τη βαρύτητα του launcher στο Neo V μας!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Παιδια , γνωριζετε κανενα widget battery το οποιο οταν φορτιζει πληρως η συσκευη να βγαζει αντιστοιχο εικονιδιο ? Καθε φορα για να δω αν φορτισε πηγαινω ρυθμισεις κατασταση και το βλεπω απο εκει διοτι δεν εχω το μανισιο εικονιδιο στην μπαρα για την μπαταρια. Ευχαριστω :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αναμένουμε νέα, κυρίως για τη βαρύτητα του launcher στο Neo V μας!

Βαρύ δε μου φαίνεται, αλλά μάλλον το πείραμα θα τελειώσει νωρίς και είναι πολύ κρίμα, γιατί είναι καταπληκτικός Launcher. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από επανεκκίνηση του κινητού χάνονται από τις ομαδοποιήσεις που κάνεις οι συντομεύσεις όσων είναι αποθηκευμένα στην sd... οπότε μέχρι να φτιαχτεί σε επόμενη έκδοση καληνύχτα.

χαιρετω την παρεα παιδια μηπως ξερεται καποια εφαρμογη που πατωντας το πληκτρο της καμερας να πηγαινει κατευθιαν σε αυτη (δηλ ξεκληδωμα το πληκτρο και φωτογραφηση αμεσως ) η αν υπαρχει αλλος τροπος

ευχαριστω

Edited by komonto

Και το ότι γονατίζει και τη μνήμη RAM, και αυτό αδιαπραγμάτευτο είναι, το είχα περάσει μέσα με όλα τα winget και μου πάρει πάνω από 50 mb μνήμης, οπότε το αποχαιρέτησα, τελικά ακόμα καλύτερο είναι το SBP Shel.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

μια ερωτηση απο περιεργεια παιζει ρολο η μπαταρια να ειναι φορτισμενη γιατι το εκανα με 30% και μου εγραφε στις εφαρμογες για να σβησει failed.επισης απο το φακελο app μπορω να εγκαταστησω μονο το soundrecorder και την εφαρμογη για τα μηνυματα?

και τελευταιο καποιες απο αυτες τις εχω σβησει και εγς απο μονος μου υπαρχει προβλημα ή να τις σβησω απο τη λιστα?

Προφανώς κάνεις κάτι λάθος κι όχι επειδή η μπαταρία είναι 30%.

Όχι. Το θέμα είναι ότι δεν το έχει καν φορτωμένο. Μόνη της έχει βάλει, απ'ότι βλέπω, καμιά δεκαριά παιχνίδια. Τίποτ' άλλο.

Αμα ανακατεύονται γυναίκες αυτά συμβαίνουν! :p:lol:

Απεγκατάσταση τα παιχνίδια και βλέπεις πως θα πάει.

Σας ευχαριστω

Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αμα ανακατεύονται γυναίκες αυτά συμβαίνουν! :p:lol:

Αν κρίνω και από την υπογραφή σου μάλλον δεν τα πας καλά με το γυναικείο φύλλο. :offtopic:

Προφανώς κάνεις κάτι λάθος κι όχι επειδή η μπαταρία είναι 30%.

τι κανω λαθος στο κινητο οτι χρειαζεται το εχω ενεργοποιημενω,περασμενους drivres στο pc το ξαναεκανα σημερα στις 15:00 η ωρα και ακομα το κινητο δεν εχει ανοιξει....παλι καλα που κρατησα backup

Παιδια , γνωριζετε κανενα widget battery το οποιο οταν φορτιζει πληρως η συσκευη να βγαζει αντιστοιχο εικονιδιο ? Καθε φορα για να δω αν φορτισε πηγαινω ρυθμισεις κατασταση και το βλεπω απο εκει διοτι δεν εχω το μανισιο εικονιδιο στην μπαρα για την μπαταρια. Ευχαριστω :)

το battery monitor εχει ρυθμιση να σ χτυπαει σαν μηνυνα και να σ βγαζει ειδοποιηση οταν φορτιζει και το ιδιο οταν φτανει 25%...

Παιδια οποιος θελει το live wallpaper απο το xperia mini με την ονομασια "Γη" μπορει να το κατεβασει απο εδω http://www.filefactory.com/dlf/f/c3396a6/b/3/h/18b413f8925e73754d76ba3d4c85125c116d19c3/j/0/i/6a46973793f062794ee8fe6b92ba24c437911f18/a/a1e430f1d64e568cb28b65e6e8011fcf1e410fd0/n/wallpaper_earth.zip

(αν δεν επιτρεπετε να ποσταρω link ας διαγραφει)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...