samurai13 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σας χανει και εσας το gps στιγμα στιγμιαια; Mε αποτελεσμα να μπερδευεται ο πλοηγος και να σε δειχνει στο αντιθετο ρευμα; Αν εχεις ενεργοποιημενο το δικτυο WCDMA ναι θα εχεις τετοια κρουσματα οπως εγω.Ενεργοποιησε το δικτυο GSM και θα δεις διαφορα.Διαβασε και αυτο http://talk.sonymobile.com/thread/25770?tstart=0 Δεν γνωριζω αν ασχολειται κανεις στο forum με παραμετροποιησεις στις ρυθμισεις gps των προγραμματων (του iGO πχ.) για να ζητησουμε βοηθεια. Ελπιζω με την ICS να λυθει και αυτο το προβλημα γιατι το χρησιμοποιω επαγγελματικα και χρειαζομαι 3g σημα πολλες φορες στο δρομο για browsing και αναγκαζομαι να ενναλασω τα δικτυα καθε φορα. Σίγουροι είναι μόνο, οι τρελοί... Redmi Note 9 Pro 6/64 11.0.6.0 (QJZEUXM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Στο δια ταύτα: Έχω παρατηρήσει ότι αν αφήσω το κινητό στον φορτιστή όλο το βράδυ, η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από ότι αν το φορτίσω για 2-3 ώρες, παρότι όταν το βγάζω έχει ένδειξη 100%. Έχω την εντύπωση δε, ότι η διαφορά δεν είναι της τάξης του 10 - 20%, αλλά πολύ παραπάνω. Ισχύει αυτό, το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ή να κοιταχτώ σε κανέναν γιατρό;:lol: To να αφήνεις το κινητό όλο το βράδυ στον φορτιστή δεν είναι ότι καλύτερο γιατί όταν η φόρτιση φτάνει στο 100% διακόπτεται και ξεκινά η αποφόρτιση της μπαταρίας. Μόλις φτάσει πχ στο 98% φορτίζει ξανά και αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται διαρκώς. Δυστυχώς έχω το σχετικό άρθρο στο άλλο laptop και δεν μπορώ να βρω το link. Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον είναι να δεις αν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αν αφήσεις το κινητό μόνο για μια ώρα παραπάνω μετά την ολοκληρωση της φόρτισης ή για δυο κτλ. Δες επίσης αν έχεις τους ίδιους χρόνους απόδοσης αν κάνεις απλά ένα restart μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :) παιδιά έχω πρόβλημα... στο flight mode μου κάνει συνεχόμενες επανακινησεις... όταν δε βάλω και ξυπνητήρι κλείνει και δεν ανοίγει αν δεν βγάλω την μπαταριά. μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να το βάλει σε flight mode να δει αν του το κάνει? Κι άλλο παιδί είχε το ίδιο πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά φταίει κάποια εφαρμογή. Ρε παιδιά μόλις πήδηξα από το παράθυρο!!!!!!!! Τι χρόνοι είναι αυτοί που ακούω;;;; 2 μέρες, 3 μέρες;;;; Εμένα βγάζει μια μέρα αλλά το βράδυ θέλει φόρτιση. Έχω συνεχώς ανοιχτό το 3g, GPS Bluetooth. Σερφάρω καμία ωρίτσα και μιλάω περίπου 40 λεπτά ημερησίως. Αν κάνετε την ίδια χρήση τότε θα πάω γώ στο γιατρό... Δεν χρειάζεται να πας σε κανέναν γιατρό. Η χρήση που του κάνεις είναι αρκετά βαριά οπότε είναι λογικό να έχεις τέτοιες αποδόσεις. Το GPS και το 3G γιατί τα έχεις διαρκώς ανοιχτά; drlacan το ένα σου post έφυγε. Όπως ίσως θα ξέρεις δεν επιτρέπεται η επανάληψη ερωτημάτων εντός μικρού χρονικού διαστήματος (στην περίπτωσή σου εντός μια ώρας !!!!!!!!!!!! :blink::wacko: ). Την επόμενη φορά θα υπάρχει ποινή. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 To να αφήνεις το κινητό όλο το βράδυ στον φορτιστή δεν είναι ότι καλύτερο γιατί όταν η φόρτιση φτάνει στο 100% διακόπτεται και ξεκινά η αποφόρτιση της μπαταρίας. . Ακολουθωντας τις πολυ χρησιμες συμβουλες σου (και σας) για τη φορτιση, εχω την εξης απορια. Εχω το κινητο περιπου 1 μηνα και παντα το βαζω να φορτισει μολθις φτασει στο 10% για 3-4 περιπου ωρες (μολις σβυσει το φωτακι και περιπου 1-2 ωρες παραπανω). Οταν ανοιγω το κινητο παντα μου δειχνει 96%. Ποτε δεν εχει φτασει στο 100%. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Κανω κατι λαθος? thx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 παιδιά έχω πρόβλημα... στο flight mode μου κάνει συνεχόμενες επανακινησεις... όταν δε βάλω και ξυπνητήρι κλείνει και δεν ανοίγει αν δεν βγάλω την μπαταριά. μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να το βάλει σε flight mode να δει αν του το κάνει? Έχω ένα φίλο που μου είπε ότι του αναβοσβήνει η οθόνη στα καλά καθούμενα..ο λόγος;ενα livewallpaper που είχε βάλει έκανε τη ζημιά.εσένα κάνει reboot συνέχεια όμως..απλα το ανέφερα μήπως αντιμετωπίσει κανείς αυτο το πρόβλημα Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ακολουθωντας τις πολυ χρησιμες συμβουλες σου (και σας) για τη φορτιση, εχω την εξης απορια. Εχω το κινητο περιπου 1 μηνα και παντα το βαζω να φορτισει μολθις φτασει στο 10% για 3-4 περιπου ωρες (μολις σβυσει το φωτακι και περιπου 1-2 ωρες παραπανω). Οταν ανοιγω το κινητο παντα μου δειχνει 96%. Ποτε δεν εχει φτασει στο 100%. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Κανω κατι λαθος? thx Το φορτιζεις κλειστο? Ειναι η καταναλωση που χαλαει για να ανοιξει(ON), αν και 4%ειναι πολυ... Φορτισε το ανοικτο και οταν φτασει στο 100% κανε ενα reboot χωρις να το βγαλεις απο το ρευμα, αφησε το κανα πενταλεπτο και βγαλτο. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Το φορτιζεις κλειστο? . ΝΑι. κλειστο. Παντως θα δοκιμασω οτι προτεινεις και θα ενημερωσω σχετικα το φορουμ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 παιδια εχει κανεις να μου δωσει τις ρυθμισεις απο το set cpu που ειχε απο μονο του χωρις να το πειραξει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Oταν φορτισει πληρως το κινητο , σβηνει το led ή απλα συνεχιζει να ειναι πρασινο και εμφανιζει 100% ?? Edited February 29, 2012 by dimitrissa :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Oταν φορτιση πληρως το κινητο , σβηνει το led ή απλα συνεχιζει να ειναι πρασινο και εμφανιζει 100% ?? νομιζω αναμμενο μενει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Oταν φορτισει πληρως το κινητο , σβηνει το led ή απλα συνεχιζει να ειναι πρασινο και εμφανιζει 100% ?? σωστός ο panoutsi. Αναμμένο μένει United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ξερει κανείς πως απενεργοποιώ την δόνηση στο ξυπνητήρι; Το είχα κάνει παλιότερα αλλα τωρα δεν μπορώ να βρω πως το ειχα κάνει.:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ξερει κανείς πως απενεργοποιώ την δόνηση στο ξυπνητήρι; Το είχα κάνει παλιότερα αλλα τωρα δεν μπορώ να βρω πως το ειχα κάνει.:blink: Ρυθμίσεις - Ήχος - Δόνηση - Ποτέ Edit Δεν πρόσεξα ότι λες για ξυπνητήρι. Λάθος United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ξερει κανείς πως απενεργοποιώ την δόνηση στο ξυπνητήρι; Το είχα κάνει παλιότερα αλλα τωρα δεν μπορώ να βρω πως το ειχα κάνει.:blink: εκει που βζεις την ωρα για το ξυπνητηρι πιο κατω λεει δονηση και το ξετικαρεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ρυθμίσεις - Ήχος - Δόνηση - Ποτέ Edit Δεν πρόσεξα ότι λες για ξυπνητήρι. Λάθος Το βρήκα. Μπαίνεις στα ξυπνητήρια, επιλέγεις αυτό που σε ενδιαφέρει και εκεί έχει την επιλογή United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ξερει κανείς πως απενεργοποιώ την δόνηση στο ξυπνητήρι; Το είχα κάνει παλιότερα αλλα τωρα δεν μπορώ να βρω πως το ειχα κάνει.:blink: Νομιζω αν δε κανω λαθος μεσα στις ρυθμισεις για το ξυπνητηρι το αναφερει σαν επιλογη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Είστε αστραπιαίοι!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ακολουθωντας τις πολυ χρησιμες συμβουλες σου (και σας) για τη φορτιση, εχω την εξης απορια. Εχω το κινητο περιπου 1 μηνα και παντα το βαζω να φορτισει μολθις φτασει στο 10% για 3-4 περιπου ωρες (μολις σβυσει το φωτακι και περιπου 1-2 ωρες παραπανω). Οταν ανοιγω το κινητο παντα μου δειχνει 96%. Ποτε δεν εχει φτασει στο 100%. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Κανω κατι λαθος? thx Nop, δεν κάνεις κάτι λάθος! Αν έχεις όρεξη, διάβασε αυτό το άρθρο! http://phandroid.com/2010/12/25/your-smartphones-battery-gauge-is-lying-to-you-and-its-not-such-a-bad-thing/ παιδια εχει κανεις να μου δωσει τις ρυθμισεις απο το set cpu που ειχε απο μονο του χωρις να το πειραξει? Ελπίζω να σου κάνουν οι Ρυθμίσεις από Rom Toolbox: Max: 1024 MHz, Min: 245 MHZ, Governor: Ondemand Oταν φορτισει πληρως το κινητο , σβηνει το led ή απλα συνεχιζει να ειναι πρασινο και εμφανιζει 100% ?? Όχι, συνεχίζει να είναι πράσινο! Το LED σβήνει μόνο αν καθώς το φορτίζεις σου έρθει κάποια ειδοποίηση (π.χ. αναπάντητη, μήνυμα) Επίσης, να ξέρεις πως η φόρτιση ολοκληρώνεται όταν η ένδειξη με την αστραπή στη μπαταρία εξαφανιστεί, όχι νωρίτερα! Υπολόγισε κανά μισαωράκι επιπλέον από όταν το κινητό πάει στο 100% Ξερει κανείς πως απενεργοποιώ την δόνηση στο ξυπνητήρι; Το είχα κάνει παλιότερα αλλα τωρα δεν μπορώ να βρω πως το ειχα κάνει.:blink: Ένας άλλος τρόπος είναι κρατάς πατημένο το ξυπνητήρι που θες και μετά πατάς "Επεξεργασία ξυπνητηριού" Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Εχω περασει τον οδηγο του lousou76 και ετσι εχει φυγει το μανισιο εικονιδιο για την μπαταρια.. Οταν ειναι κλειδωμενο εμφανιζει το ποσοστο κατω αριστερα απο την μπαρα ειδοποιησεων και οταν ειναι 100% εμφανιζει ενα σημαδι σα να το βγαλουμε απο την πριζα..Τοτε εχει φορτισει πληρως ετσι ? :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Εχω περασει τον οδηγο του lousou76 και ετσι εχει φυγει το μανισιο εικονιδιο για την μπαταρια.. Οταν ειναι κλειδωμενο εμφανιζει το ποσοστο κατω αριστερα απο την μπαρα ειδοποιησεων και οταν ειναι 100% εμφανιζει ενα σημαδι σα να το βγαλουμε απο την πριζα..Τοτε εχει φορτισει πληρως ετσι ? Χμμμ.... Δεν ξέρω! Ένας τρόπος να το τσεκάρεις είναι να δεις τι "κάνει" η ένδειξη της μπαταρίας κατά τη φόρτιση (π.χ. ανάβουν κάτι τελίτσες μέσα στον κύκλο), ώστε να καταλάβεις τη λογική των ενδείξεων, και όταν πάει στο 100%, περιμένεις να σταματήσει αυτό το animation και το ξεσυνδέεις. Αλλιώς, αφού πάει στο 100%, ασ'το κανά μισαωράκι ακόμα και είσαι OK! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Nop, δεν κάνεις κάτι λάθος! Αν έχεις όρεξη, διάβασε αυτό το άρθρο! http://phandroid.com/2010/12/25/your-smartphones-battery-gauge-is-lying-to-you-and-its-not-such-a-bad-thing/ Ελπίζω να σου κάνουν οι Ρυθμίσεις από Rom Toolbox: Max: 1024 MHz, Min: 245 MHZ, Governor: Ondemand Όχι, συνεχίζει να είναι πράσινο! Το LED σβήνει μόνο αν καθώς το φορτίζεις σου έρθει κάποια ειδοποίηση (π.χ. αναπάντητη, μήνυμα) Επίσης, να ξέρεις πως η φόρτιση ολοκληρώνεται όταν η ένδειξη με την αστραπή στη μπαταρία εξαφανιστεί, όχι νωρίτερα! Υπολόγισε κανά μισαωράκι επιπλέον από όταν το κινητό πάει στο 100% Ένας άλλος τρόπος είναι κρατάς πατημένο το ξυπνητήρι που θες και μετά πατάς "Επεξεργασία ξυπνητηριού" Ευχαριστώ φίλε απλά όταν το πειραξα μια φορά μου έπινε τη μπαταρία λες κ ήταν νερό ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Κι άλλο παιδί είχε το ίδιο πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά φταίει κάποια εφαρμογή. . πως θα δω πια εφαρμογη ειναι?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 παιδια εχει κανεις να μου δωσει τις ρυθμισεις απο το set cpu που ειχε απο μονο του χωρις να το πειραξει? πως θα δω πια εφαρμογη ειναι?? θυμησου ποιες εφαρμογες εβαλες τελευταια και σβηνε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) πως θα δω πια εφαρμογη ειναι?? Εμένα παλιότερα με το Go Locker μου κολλούσε όταν το έβαζα σε flight mode, κι έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να διορθωθεί! Αν δε διορθωθεί με αφαίρεση εφαρμογών, δυστυχώς "μυρίζομαι" επαναφορά με SEUS. BackUp σε επαφές και στήσιμο από την αρχή, με προσοχή στο τι apps κατεβάζεις. Edited February 29, 2012 by myweca Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μπράβο myweca! Αυτή την εφαρμογή είχαν αναφέρει και έσπαγα το κεφάλι μου να την θυμηθώ! *&%$#@ Alzheimer! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος και εγώ πλέον ενός neo V. Διάβασα όσο μπορούσα όλο το post. Μιας και το έχετε πολύ πριν απο μένα θα ήθελα να αγοράσω αξεσουάρ όπως θήκη,προστασία οθόνης κτλ κτλ. Έχει κάποιος μείνει ευχαριστημένος απο κάποια αγορά στο ebay? Τα λινκ ευσπρόδεκτα :lol:. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Για τα € του είναι αρκετά γρήγορο και ικανοποιητικό. Edited February 29, 2012 by Agis_Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts