exelix Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Καλά δεν είναι ένα σημαντικό app που όλα τα android κινητά πρέπει να έχουν? Αν θες απάντηση βάσει της εμπειρίας μου δεν το έχω δει να κάνει κάποιο ιδιαίτερο καλό, αντίθετα σε όσα κινητά δεν υπήρχε εγκατεστημένο έτρεχαν πιο ομαλά. Αν θες απάντηση βάσει του πώς δουλεύει το Android (τυχαίες αναζητήσεις, βρες τις δικές σου αν θες): http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them http://androidspin.com/2010/05/25/why-you-dont-need-a-task-killer-app-with-android/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349129 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Υπάρχει αυτή η τεχνική συμβουλή απο την Sony την οποία δοκίμασα και φαίνεται να λειτουργεί (προς το παρόν) Thank you for contacting the Sony Ericsson support centre. We are sorry to hear your Sony Ericsson Xperia Neo V is turning off and restarting by itself. We would first suggest that you remove the battery and memory card from your Sony Ericsson handset for approximately thirty seconds and then place the only battery back in your handset and power it on. If after trying this, your phone works as intended then this suggests a fault with your memory card or with some content on the memory card causing the problems. We would therefore suggest that you format the memory card which you can do by following the steps below: 1. Open the Menu 2. Select Settings 3. Scroll to Storage 4. Tap Unmount SD Card > Erase SD Card/Factory Data Reset 5. Confirm the format Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ξέρει κανείς αν το tubemate περιέχει ιό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ξέρει κανείς αν το tubemate περιέχει ιό? Γιατί τι σου κάνει; Σ'εμενα που το έχω περασμένο εδώ και 5-6 μέρες, δφεν έχω παρατηρησει κάτι. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 @zxr Ρωταω αν οντως ισυχει αυτο που μου ειπε οτι μπορεις να ρυθμισεις την ευαισθησια της οθονης γιατι ειχα προβλημα με το scrolling Θεωρητικά οι capacitive δεν θέλουν calibration. Από το λίγο που το έχω ψάξει δεν έχω βρει σχετική επιλογή στην συσκευή για να ρυθμίζεις την ευαισθησία της και δυστυχώς είμαι Κρήτη αυτές τις μέρες μην έχοντας το κινητό μαζί μου για να σου το πω με σιγουριά. Θα μπορώ να σου το απαντήσω αυτό με ακρίβεια από Τετάρτη. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Καλά δεν είναι ένα σημαντικό app που όλα τα android κινητά πρέπει να έχουν? ειναι το πιο ανουσιο και επιβλαβες προγραμμα που μπορεις να βαλεις.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Γιατί τι σου κάνει; Σ'εμενα που το έχω περασμένο εδώ και 5-6 μέρες, δφεν έχω παρατηρησει κάτι. Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι απλα μόλις ανοίγω το προγραμμα μου λέει βεβαιωθείτε πως έχετε την σωστή έκδοση γιατί υπάρχουν και ιοΙ. Για αυτό ανάρωρηθηκα ειναι το πιο ανουσιο και επιβλαβες προγραμμα που μπορεις να βαλεις.:) Ωραία καλά έκανα και το έσβησα τότε:-) Sent from Xperia neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Θεωρητικά οι capacitive δεν θέλουν calibration. Από το λίγο που το έχω ψάξει δεν έχω βρει σχετική επιλογή στην συσκευή για να ρυθμίζεις την ευαισθησία της και δυστυχώς είμαι Κρήτη αυτές τις μέρες μην έχοντας το κινητό μαζί μου για να σου το πω με σιγουριά. Θα μπορώ να σου το απαντήσω αυτό με ακρίβεια από Τετάρτη. Οκ . Στις ρυθμισεις που δα δεν βρηκα κατι σχετικο αλλα δεν τα ψαξα κι ολες τις επιλογες για να το αποκλεισω σιγουρα . My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Οκ . Στις ρυθμισεις που δα δεν βρηκα κατι σχετικο αλλα δεν τα ψαξα κι ολες τις επιλογες για να το αποκλεισω σιγουρα . δεν θελει βαθμονομηση η οθωνη του νεο παιδια ειναι μια χαρα νεας τεχνολογιας δεν εχει επιλογη . βαθμονομηση κανεις σε ρεζιστιβ οθωνες ..... γιατι εχετε προβλημα με την οθωνη???? αφου ειναι απο τις καλυτερες του neo... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 και κάτι χρήσιμο για τους χρήστες κινητών sony xperia....http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-x10-battery-fix-how-to-7753/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 δεν θελει βαθμονομηση η οθωνη του νεο παιδια ειναι μια χαρα νεας τεχνολογιας δεν εχει επιλογη . βαθμονομηση κανεις σε ρεζιστιβ οθωνες ..... γιατι εχετε προβλημα με την οθωνη???? αφου ειναι απο τις καλυτερες του neo... Ειχα προβλημα με την ανταποκριση στην αφη . Ο πωλητης μου πε οτι ρυθμιζετε η ευαισθησια του My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ειχα προβλημα με την ανταποκριση στην αφη . Ο πωλητης μου πε οτι ρυθμιζετε η ευαισθησια του ελα πλακα μας κανουν... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδιά ψήνομαι και εγώ για το κινητάκι. :DΕχω τώρα το HTC Wildfire ένα χρόνο το απλό όχι το S. Δεν ξέρω τι διαφορά θα δω στο neo V πες τε μου αν αξίζει να ασχοληθώ. Με ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερα (στο wildfire αν και 5άρα είναι πα....ρα:mad:) καθώς πολλές φορές βρίσκομαι κάπου που θέλω να πάρω μια φωτογραφία και δεν εχω μαζί ψηφιακή. Κατα τα αλλα είμαι γνώστης του Αndroid και ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Απλά πολλές φορές με δυσκολεύει το wildfire γιατί είναι λίγο αργό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zari Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε οτι η συσκευή ΧΩΡΙΣ σύνδεση κοστίζει 199e στην vodafone? Επειδή υπάρχει μια διαφωνία με γνωστό και στο site της vodafone δεν λέει πουθενά πόσο έχει. :blink: Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε οτι η συσκευή ΧΩΡΙΣ σύνδεση κοστίζει 199e στην vodafone? Επειδή υπάρχει μια διαφωνία με γνωστό και στο site της vodafone δεν λέει πουθενά πόσο έχει. :blink: Ευχαριστώ! στο επιβεβαιωνω εγω.199 σκετη συσκευη και οποιος προλαβε,τον Κυριο ειδε... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp1 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Παιδιά επέστρεψα και έχω μερικές απορίες. 1) Δεν είμαι σε κανένα δίκτυο wi-fi και έχω και την κίνηση δεδομένων απενεργοποιημένη. Στο Facebook όμως πάντα όλοι βλέπουν δίπλα από το όνομα μου ένα κινητάκι. Πως μπορούμε να το βγάλουμε αυτό? Με στέλναν πόσοι μυνήματα να μπω fb κλπ. Μπορούμε να το κάνουμε να μην βγάζει το τηλεφωνάκι? 2) Υπάρχει καμία εφαρμογή που να δείχνει στο status bar όλα τα ανοιχτά apps για να μπορούμε να μεταβαίνουμε σε αυτά? 3) Με το advance task killer τι γίνεται? Κάθε τρεις και λίγο μου βγάζει μια λίστα από εφαρμογές. Στο χ10 μινι που ειχα εβγαζε πολύ πιο λίγες. Μήπως εσείς χρησιμοποιήτε κανένα άλλο task manager?.... 1) Το σηματάκι βγαίνει γιατι το τελευταιο πραγμα που πόσταρες ήτανε απο το κινήτο, οποτε το FB νομίζει οτι είσαι ακομα mobile. 2) Δεν έχω δεί κάτι, αν βρεις εσύ πόσταρε! 3) Απο τα λίγα που μαζεύω απο συζητήσεις με πιο έμπειρους χρήστες, έχω καταλήξει οτι δεν έχει κάποιο νόημα να ασχόλεισαι με το να κιλλάρεις εφαρμογές. Οι μισές ξεκινάνε πάλι μόνες και μπαίνεις σε ένα φάυλο κυκλό. Edited December 5, 2011 by panosp1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 1) Το σηματάκι βγαίνει γιατι το τελευταιο πραγμα που πόσταρες ήτανε απο το κινήτο, οποτε το FB νομίζει οτι είσαι ακομα mobile. 2) Δεν έχω δεί κάτι, αν βρεις εσύ πόσταρε! 3) Απο τα λίγα που μαζεύω απο συζητήσεις με πιο έμπειρους χρήστες, έχω καταλήξει οτι δεν έχει κάποιο νόημα να ασχόλεισαι με το να κιλλάρεις εφαρμογές. Οι μισές ξεκινάνε πάλι μόνες και μπαίνεις σε ένα φάυλο κυκλό. Αφού δεν είχα postαρει πότε τίποτα από το κινητό. Γιατί έτσι? :S Για όσους ενδιαφέρονται από το κινητό: Σας προτείνω να κοιτάξετε πρώτα στον κωτσόβολο. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρωτήστε αν υπάρχει σε κανένα κοντινό σας κατάστημα. Η Vodafone από όσο ξέρω αργεί να φέρει. Οπότε κοιτάξτε μπας και έμεινε κανένα απόθεμα στον κωτσόβολο. Πάντως η SE πρέπει να τα έχει οικονομήσει για τα καλά με αυτό το κινητό.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Το κινητό είναι και πάλι εδω και λιγη ωρα διαθέσιμο στο site της Vodafone και στα 2 χρώματα...! Τρεξτεεεεεε...!!!! :lol: Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Να ρωτησω κατι.. Εχει κανεις ανανεωση συμβολαιου απο τη σελιδα της vodafone για να επωφεληθει το -20 ευρω? Μπορεις να επιλεξεις χρωμα για το κινητο κατα τη διαδικασια αυτη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Mόλις το χτύπησα σε λευκό στη vodafone που βρίσκεται shop in shop στο carrefour αμαρουσίου...πρέπει να έχει κι άλλα κομμάτια:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Σε μπλε δεν το εχει πλεον στο site μονο λευκο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 το λευκό είναι πάρα πολύ όμορφο.Εγώ διαβάζοντας όλα τα σχόλια σας μπήκα στο τρυπάκι αλλά δε το παιρνα αν δε το βλεπα.Κι όταν το είδα από κοντά το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη:p τώρα το ξεματιάζω:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 το λευκό είναι πάρα πολύ όμορφο.Εγώ διαβάζοντας όλα τα σχόλια σας μπήκα στο τρυπάκι αλλά δε το παιρνα αν δε το βλεπα.Κι όταν το είδα από κοντά το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη:p τώρα το ξεματιάζω:lol: Είναι φοβερό το κινητάκι πάντως. Θα κοιτάξω και μια θήκη iphone μιας και έχουν σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις. Σκέφτομαι να αγοράσω 8GB SD κυρίως για αποθήκευση εφαρμογών τραγουδιών και μπορεί και καμιά ταινία αμα έχω σκοπό να την δω σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Αλλά επίσης και για να την προβάλω σε HD τηλεόραση με το HDMI. Έχετε να προτείνετε καμία καλή οικονομική αλλά ΟΧΙ απο εξωτερικό. Κοιτάω για κάτι που να μπορέσω να πάρω εύκολα από γνωστό κατάστημα. Επίσης νομίζετε πως αξίζει η υπέρβαση στα 16GB? Θέλω να πω θα είναι καλύτερο vfm από την 8GB? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Tο παρηγγειλα και εγώ τελικα σε άσπρο. Ξέρει κανείς περίπου σε πόσες μέρες παραλαμβανουμε απο παραγγελία μέσω site? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Tο παρηγγειλα και εγώ τελικα σε άσπρο. Ξέρει κανείς περίπου σε πόσες μέρες παραλαμβανουμε απο παραγγελία μέσω site? 1-2 ημέρες για Αθήνα. 2-4 για επαρχία. Έτσι λένε και στο site τους. Έστειλα e-mail για να μάθω πότε ακριβώς πάλι τις ίδιες μπαρούφες μου έλεγαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts