Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω προσθέσει Βήμα 8 στον οδηγό Xperia Neo V .62 root, OEM .42 restore, CWM install για αφαίρεση περιττών εφαρμογών και εγκατάσταση απαραίτητων με ένα Batch script.

Zxr αν θέλεις κατέβασε το script και κάνε τυχόν αλλαγές για τον οδηγό σου. Περιέχει ένα αρχείο list.txt με όλες τις εφαρμογές που αφαιρώ και ένα φάκελο apps που ότι βρει εκει μέσα το εγκαθιστά, οπότε βολεύει για όσους θέλουν να κάνουν μαζική εγκατάσταση apk κλπ. Προσοχή όμως γιατί αφαιρεί όλες τις προυπάρχουσες εφαρμογές στο /data/app (όσες έχουν εγκατασταθεί απ το χρήστη δηλαδή).

Θα δοκιμάσω τώρα τις ρυθμίσεις σου και θα τεστάρω κ ένα τρόπο να μπαίνει η γραμμή κατά την εκκίνηση από κάποιο shell script οπότε να μην επηρεάζεται από reboot.

Μπορείτε να προσθέσετε τη σειρά "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh

Εσωκλείω το δικό μου αλλαγμένο hw_config.sh και bat file που το εγκαθιστά.

Edited by lousou76

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Zxr αν θέλεις κατέβασε το script και κάνε τυχόν αλλαγές για τον οδηγό σου. Περιέχει ένα αρχείο list.txt με όλες τις εφαρμογές που αφαιρώ και ένα φάκελο apps που ότι βρει εκει μέσα το εγκαθιστά, οπότε βολεύει για όσους θέλουν να κάνουν μαζική εγκατάσταση apk κλπ. Προσοχή όμως γιατί αφαιρεί όλες τις προυπάρχουσες εφαρμογές στο /data/app (όσες έχουν εγκατασταθεί απ το χρήστη δηλαδή).

Κατεβαίνει! ;)

lousou θα βάλω λίγο χέρι στον οδηγό σου για να τον κάνω λίγο πιο ευανάγνωστο. Είναι ΟΚ;

Αρχίζεις και μου δίνεις ιδέες για ανάπτυξη εφαρμογής.... :X:ninja:

μου κανει εντύπωση ειναι η πολύ μεγάλη διαφορά που εχει ο μετρητής της μνήμης του κινητού (ρυθμίσεις/ εφαρμογές/ Υπηρεσίες που εκτελούνται) σε σχεση με τον μετρητή του Go Launcher. Η διαφορά ειναι απο 10 εως 30mb συνήθως.

Κατά 99% οφείλεται σε διαφορετικό refresh rate κι όχι σε σφάλμα μέτρησης.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κατεβαίνει! ;)

lousou θα βάλω λίγο χέρι στον οδηγό σου για να τον κάνω λίγο πιο ευανάγνωστο. Είναι ΟΚ; Αρχίζεις και μου δίνεις ιδέες για ανάπτυξη εφαρμογής.... :X:ninja:

Άντε κάνε κ εσύ καμιά δουλειά μου βγήκε το χέρι :P

Εγω προτείνω να παίξει battle μεταξύ lousou76 & ZXR ποιος έχει φτιάξει τον καλύτερο οδηγό για να tweakαρεις το neo V... Οχι πολιτισμενα πραγματα όμως...

Ευχαριστω παιδια σοβαρα τώρα,

Οσονούπω έρχεται και το δεύτερο Neo V στην οικογένεια! Λευκό κι αυτό, παραγγελθέν εκ της ιστοσελίδος της vodafone δια το έτερον ήμισυ με επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου!

Έχω προσθέσει Βήμα 8 στον οδηγό Xperia Neo V .62 root, OEM .42 restore, CWM install για αφαίρεση περιττών εφαρμογών και εγκατάσταση απαραίτητων με ένα Batch script.

Θα δοκιμάσω τώρα τις ρυθμίσεις σου και θα τεστάρω κ ένα τρόπο να μπαίνει η γραμμή κατά την εκκίνηση από κάποιο shell script οπότε να μην επηρεάζεται από reboot.

Μπορείτε να προσθέσετε τη σειρά "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh

Το κατέβασα αλλά τι πρέπει ακριβώς να κάνω;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά, δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση ανανέωσης του καιρού στο accuwheather.... Θέλω να την αλλάξω, αλλά δε θυμάμαι πώς και στις ρυθμίσεις δε μου λέει ξανά για ανανέωση. Γνωρίζει κανείς;

για ποιο λογο μπορουμε να προσθεσουμε αυτα στο hw_config.sh?

Παιδιά, δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση ανανέωσης του καιρού στο accuwheather.... Θέλω να την αλλάξω, αλλά δε θυμάμαι πώς και στις ρυθμίσεις δε μου λέει ξανά για ανανέωση. Γνωρίζει κανείς;

Ο μοναδικός τρόπος είναι να βγάλεις το widget και να το ξαναβάλεις!

duc συνδέεις το τηλ και κάνεις διπλό κλικ το bat που χει μέσα αφού κάνεις το rar extract σε φάκελο.

panoutsi o zxr και πολλοί ακόμη εξηγούν τη σημασία των αριθμών αυτών και το τι ακριβώς κάνει η σειρά λίγες σελίδες πίσω. Διάβασε λιγάκι.

duc συνδέεις το τηλ και κάνεις διπλό κλικ το bat που χει μέσα αφού κάνεις το rar extract σε φάκελο

lousou 76, Σου αλλαζει μόνιμα τις στάνταρ τιμές ακόμα και μετά από reboot;

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

duc συνδέεις το τηλ και κάνεις διπλό κλικ το bat που χει μέσα αφού κάνεις το rar extract σε φάκελο.

panoutsi o zxr και πολλοί ακόμη εξηγούν τη σημασία των αριθμών αυτών και το τι ακριβώς κάνει η σειρά λίγες σελίδες πίσω. Διάβασε λιγάκι.

Φίλε lousou το κατάλαβα και τα χω διαβάσει από χτες και τα χω φτιάξει απλά εσύ δίνεις άλλο path και γι αυτό ρωτάω...

Ρε παιδια εχω αρχισει και διαβαζω το θεμα απο την αρχη αλλα ειναι πολλες οι pages!!! Λοιπον μια ερωτηση. Ή ειναι μπροστα στα ματια μου και δε το βλεπω ή δεν εχει τετοια επιλογη. ΠΩΣ κανεις restart το κινητο;;;; Αν πατησω παρατεταμενα το πληκτρο ενεργοποιησης/απενεργοποιησης δεν εμφανιζει τετοια επιλογη!!

Ρε παιδια εχω αρχισει και διαβαζω το θεμα απο την αρχη αλλα ειναι πολλες οι pages!!! Λοιπον μια ερωτηση. Ή ειναι μπροστα στα ματια μου και δε το βλεπω ή δεν εχει τετοια επιλογη. ΠΩΣ κανεις restart το κινητο;;;; Αν πατησω παρατεταμενα το πληκτρο ενεργοποιησης/απενεργοποιησης δεν εμφανιζει τετοια επιλογη!!

Αν είσαι root, μπορείς να κατεβάσεις το AnReboot π.χ.

δεν υπαρχει επιλογη κλεινεις το κινητο και το ξανανοιγεις

πας μεσα στην εφαρμογη στα 2 βελακια πανω δεξια

Μου μπηκε σκονη απο την μεσα μερια της οθονης :(

οχι τιποτα τραγικο και φαινεται μονο με κλειστη οθονη σε φως,αλλα εκνευριστικο.και αν εγινε σε 3 βδομαδες τοτε σε κανα χρονο θα θελει σκουπα με την σκονη που θα μαζεψει.

πως φαινεται??πως το καταλαβαινεις?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μπορείς να προσθέσεις την επιλογή reboot στο μενού που εμφανίζεται πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης όπως αναφέρεις, παραθέτω 2 τρόπους.

1ος τρόπος

2ος τρόπος (πραγματοποιείς τις οδηγίες που αναφέρονται στο Βήμα 5)

Αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως αναφέρθηκε

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις. Απο οτι καταλαβα πρεπει να εισαι root για να βαλεις το restart στο menu που εμφανιζεται οταν πατας παρατεταμενα το on/of.

Τελος αλλη μια ερωτηση. Ενω αρχικα συνδεοταν κανονικα με το router μου, τωρα δε συνδεεται. Δειχνει οτι το εχει βρει αλλα αμεσως μου γραφει disconnected (Σημειωνω οτι με το HTC συνδεομαι κανονικα σε αυτο το router). Με αλλα routers δεν υπαρχει θεμα. ΤΙ ΜΠΟΡΩ να κανω;;;;;

Επισης φωνητικες κλησεις εχει; Πως;

Ευχαριστω πολυ.

Edited by chrisdental

lousou 76, Σου αλλαζει μόνιμα τις στάνταρ τιμές ακόμα και μετά από reboot;

Ναί

Φίλε lousou το κατάλαβα και τα χω διαβάσει από χτες και τα χω φτιάξει απλά εσύ δίνεις άλλο path και γι αυτό ρωτάω...

Τα βάζει εκεί για να τα κρατάει μετά το reboot.

Παιδιά θέλω τα φώτα σας: παρατήρησα στο λογαριασμό χρέωση μηνύματος στην Αγγλία το οποίο ουδέποτε είχα στείλει, ενώ πριν από λίγο "πήρε πρωτοβουλία" το τηλέφωνο και πήγε να κάνει κλήση - πρόλαβα το έκλεισα, αλλά δε ξέρω αν χρέωσε την ελάχιστη κλήση - μάλλον πάλι σε νούμερο εξωτερικού !!! (δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να γράψω τα νούμερα εδώ, αλλά σε κάποιο επόμενο μήνυμα μπορώ να τα αναφέρω). Πώς γίνεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση κάποια εφαρμογή να "αυτοσχεδιάζει" και πώς μπορώ να ξέρω ποια είναι αυτή; Μπορώ να κάνω φραγή στις εξερχόμενες κλήσεις για εξωτερικό, ώστε να μην χρεώνομαι άδικα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις. Απο οτι καταλαβα πρεπει να εισαι root για να βαλεις το restart στο menu που εμφανιζεται οταν πατας παρατεταμενα το on/of.

Τελος αλλη μια ερωτηση. Ενω αρχικα συνδεοταν κανονικα με το router μου, τωρα δε συνδεεται. Δειχνει οτι το εχει βρει αλλα αμεσως μου γραφει disconnected (Σημειωνω οτι με το HTC συνδεομαι κανονικα σε αυτο το router). Με αλλα routers δεν υπαρχει θεμα. ΤΙ ΜΠΟΡΩ να κανω;;;;;

Επισης φωνητικες κλησεις εχει; Πως;

Ευχαριστω πολυ.

Διεγραψε ολα τα αποθηκευμενα δικτυα!

Παιδιά θέλω τα φώτα σας: παρατήρησα στο λογαριασμό χρέωση μηνύματος στην Αγγλία το οποίο ουδέποτε είχα στείλει, ενώ πριν από λίγο "πήρε πρωτοβουλία" το τηλέφωνο και πήγε να κάνει κλήση - πρόλαβα το έκλεισα, αλλά δε ξέρω αν χρέωσε την ελάχιστη κλήση - μάλλον πάλι σε νούμερο εξωτερικού !!! (δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να γράψω τα νούμερα εδώ, αλλά σε κάποιο επόμενο μήνυμα μπορώ να τα αναφέρω). Πώς γίνεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση κάποια εφαρμογή να "αυτοσχεδιάζει" και πώς μπορώ να ξέρω ποια είναι αυτή; Μπορώ να κάνω φραγή στις εξερχόμενες κλήσεις για εξωτερικό, ώστε να μην χρεώνομαι άδικα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καποια εφαρμογη που εχεις βαλει τελευταια το κανει αυτο φιλε η καποιο μηνυμα που ελαβες και ανοιξες και ειτανε κακοβουλο ψαξε να δεις και εαν δεν βγαλεις ακρη εγω στην θεση σου θα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων η φλασαρισμα με zeus για να τα σβησει ολα και να τα ξανα στησεις απο την αρχη εσυ αποφασιζεις ....:(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

καποια εφαρμογη που εχεις βαλει τελευταια το κανει αυτο φιλε η καποιο μηνυμα που ελαβες και ανοιξες και ειτανε κακοβουλο ψαξε να δεις και εαν δεν βγαλεις ακρη εγω στην θεση σου θα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων η φλασαρισμα με zeus για να τα σβησει ολα και να τα ξανα στησεις απο την αρχη εσυ αποφασιζεις ....:(

Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό, αφού το μήνυμα έγινε 14/1 και σήμερα (8/2) η κλήση. Άρα δε γνωρίζω ποια εφαρμογή φταίει. Αυτό με το μήνυμα που λες ότι μπορεί να έλαβα (ίσως να μην το κατάλαβα καν), πώς μπορώ να το ελέγξω; Το antivirus δεν δείχνει τίποτα. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θέλω να αποφύγω (φλασάρισμα με ζεους ούτε καν ξέρω τι σημαίνει!). Μία φραγή προς εξωτερικό δεν είναι αρκετή;

καλησπερα και απο εμενα ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να μεταφερω ολα τα apps στην sd γιατι εχει σχεδον τελειωσει ο χωρος στην κυρια μνημη και κολλαει το κινητο?

καλησπερα και απο εμενα ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να μεταφερω ολα τα apps στην sd γιατι εχει σχεδον τελειωσει ο χωρος στην κυρια μνημη και κολλαει το κινητο?

Εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-στην καρτα sd και επιλεγεις ποιες θες να μεταφερεις...

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...