Jump to content

roiy1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roiy1

  1. Δεν κάνει δουλειά δυστυχώς, αλλά δεν αλλάζω τη ρομ σου με τίποτα. Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το AthensBook να βρει αυτόματα τοποθεσία;
  3. Με Gravity Box μέσω Xposed είσαι αρχηγός και κάνεις παπάδες...
  4. Μια εφαρμογή όπως το SetCpu θα βοηθούσε σε κάτι σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας;
  5. Σχετικά με το 4G. Πήρα τηλέφωνο Cosmote για να μου το ενεργοποιήσουν και μου είπαν ότι υπάρχουν προγράμματα μη συμβατά με την υπηρεσία, όπως το δικό μου που είναι το Cosmote προς όλους 35. Άρα χρειάζεται 1ον, τηλέφωνο στον πάροχό σας για ενεργοποίηση και 2ον, συμβατό πρόγραμμα συμβολαίου.
  6. Με τη 1447 χρησιμοποιεί κάνεις το AthensBook; Μπορεί να βρει την τοποθεσία σας χωρίς τη χρήση GPS; Ό,τι κι αν έχω προσπαθήσει, δε μπορώ να το καταφέρω... ΥΓ Έχω βάλει την έξτρα γραμμή στο build.prop σχετικά με το region.
  7. Χρόνια πολλά σε όλους! SetCPU ή AnTuTu CPU Master έχει δοκιμάσει κανείς; Για underclocking της CPU. Κάνει δουλειά ή το Android (1447 multi) διαχειρίζεται από μόνο του τις ταχύτητες τις CPU και δεν απαιτούνται εφαρμογές τέτοιου είδους; Ρωτάω γιατί έχω τυχαία reboot και υποπτεύομαι ότι φταίει το SetCPU.
  8. 'Εχουμε κάποιο νέο; Προφανώς εννοείς ro.lenovo.region=row και όχι ro.lenovo.region-row !!!
  9. Είσαι σίγουρα root;
  10. [ATTACH]59001[/ATTACH] Σωστό δεν είναι;
  11. Το HDwidgets και το Google maps βρίσκουν τοποθεσία χωρίς να είναι το GPS ανοιχτό, μέσα από wifi και σήμα κινητού κανονικά. Το AthensBook και Athens Transportation, όχι...
  12. Ναι, αποθηκευμένο είναι!
  13. Βέβαια, φυσικά και έκανα!
  14. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω άμεσα! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρνητικό! Δε δουλεύει τελικά, δυστυχώς...
  15. Γνωρίζει κανείς αν με κάποια μετατροπή στο build.prop μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μη λήψης τοποθεσίας κάποιων εφαρμογών; Του AthensBook π.χ. ΥΓ Έψαξα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.
  16. Από 1447 σε 1508, όχι!!!
  17. 'Οντως ισχύει δυστυχώς, μόλις το δοκίμασα...
  18. Τι ακριβώς εννοείς; :!:
  19. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αυτό έψαχνα!!! :)
  20. Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει περίπτωση από την 1447 dev που είμαι τώρα (με αυτή ήρθε από το vickmall), να περάσω 1508 st, χωρίς να χρειαστεί εκ νέου σετάρισμα όλων των ρυθμίσεων και όλων των εφαρμογών; Γενικότερα γίνεται αυτό ή πρέπει κάθε φορά που αλλάζουμε rom, να σετάρουμε πάλι τα πάντα από την αρχή! Ευχαριστώ πολύ για όποιες απαντήσεις! :!:
  21. Κορυφή! https://market.android.com/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlkdi53YW5neWlrLk1pc3NlZENhbGxSZW1pbmRlciJd
  22. Αν είσαι root, μπορείς να κατεβάσεις το AnReboot π.χ.
  23. Ο μοναδικός τρόπος είναι να βγάλεις το widget και να το ξαναβάλεις!
  24. Ρε παιδιά στο wotanserver μετά την .62 έχει άλλο ένα λογισμικό ---> 4.0.2.D.0.4 Γνωρίζει κανείς τι είναι; :wacko:
×
×
  • Create New...