CINQUIS Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Παιδιά να προτιμήσω αυτό ή αυτό; Καλησπερα στην παρεα...να κανω μια ερωτηση τι ακριβως κανει αυτος ο ανταπτορας???? www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις επάνω στο κινητό πληκτρολόγια, ποντίκια, σκληρούς δίσκους, usb sticks κτλ κτλ http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό ICS Theme για NEO V; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό ICS Theme για NEO V; Έχω αυτό του go launcher και μου φαίνεται αρκετά καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Έχω αυτό του go launcher και μου φαίνεται αρκετά καλό. Το GO LOCKER εννοείς? Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μπορεί κάποιος, παρακαλώ, να πάει με τον Root Explorer στο path sys/module/lowmemorykiller/parameters, να ανοίξει το αρχείο minfree και να μου πει τι τιμές βλέπει; (είναι έξι αριθμοί χωρισμένοι με κόμμα) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μπορεί κάποιος, παρακαλώ, να πάει με τον Root Explorer στο path sys/module/lowmemorykiller/parameters, να ανοίξει το αρχείο minfree και να μου πει τι τιμές βλέπει; (είναι έξι αριθμοί χωρισμένοι με κόμμα) Τι σκαλιζεις πάλι; :) 2048,3072,4096,6144,7168,8192 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μπορεί κάποιος, παρακαλώ, να πάει με τον Root Explorer στο path sys/module/lowmemorykiller/parameters, να ανοίξει το αρχείο minfree και να μου πει τι τιμές βλέπει; (είναι έξι αριθμοί χωρισμένοι με κόμμα) Εγώ έχω 2560,4096,6144,11776,12288,16384.:) έχω το ram manager pro αν παίζει ρόλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μπορεί κάποιος, παρακαλώ, να πάει με τον Root Explorer στο path sys/module/lowmemorykiller/parameters, να ανοίξει το αρχείο minfree και να μου πει τι τιμές βλέπει; (είναι έξι αριθμοί χωρισμένοι με κόμμα) 2048, 3072, 4096, 6144, 7168, 8192 OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Θα ήθελα τη γνώμη σας, δοκιμές για ΑΥΤΟ Δοκίμασα τα modules αλλά δεν κατάφερα να κάνω την .62 να δουλέψει τελικά. Αν μπορεί κάποιος με την 42 και root να κάνει τη δοκιμή. Εντός ΣΚ σύνδεσα το hdmi στην TV και έβαλα ταινία να παίζει. Έχει πολύ καλή απόδοση και ελάχιστη κατανάλωση. ο MX video player υποστηρίζει και srt υπότιτλους κανονικα. Δοκίμασα να συνδέσω σκληρό δίσκο αλλά το ρεύμα που δίνει το κινητό δε φτάνει. Θα πρέπει να βρούμε κάποια εύκολη λύση για εξτρά τροφοδοσία των συσκευών σ αυτή τη περίπτωση. Το εξωτερικό hub με τροφοδοσία δεν είναι κακή λύση αν θέλει κανείς να συνδέσει παραπάνω από μία συσκευές αλλά στη περίπτωση που γενικά μία συσκευή μπαίνει στο κινητό τότε ένα OTG με δεύτερη είσοδο για ρεύμα μόνο από adaptora usb δε θα ταν κακή ιδέα. [EDIΤ] Η διαδικασία με τα cifs modules μου δούλεψε σύμφωνα με τις διορθώσεις που έχω ποστάρει στο παραπάνω xda thread στο πόστ μου ΕΔΩ. Επίσης να ενημερώσω ότι έφτιαξα και ανέβασα έναν οδηγό και ένα πακέτο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για root στην 62 , cwm install, honeycomb notification bar, OEM 42 install, cifs modules install κλπ ΕΔΩ Edited February 6, 2012 by lousou76 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Τι σκαλιζεις πάλι; :) 2048,3072,4096,6144,7168,8192 Το πως να απαλλαγούμε μια και καλή από task manager, task killers κτλ Εγώ έχω 2560,4096,6144,11776,12288,16384.:) έχω το ram manager pro αν παίζει ρόλο. Ναι παίζει ρόλο 2048, 3072, 4096, 6144, 7168, 8192 Σας ευχαριστώ και τους τρεις σας! :) Μήπως μπορείτε να μου πείτε και πόση ελεύθερη ram έχετε αν και είμαι σίγουρος ότι ο tasoscor έχει την περισσότερη. Μπορείτε να μου απαντήσετε και με πμ για να μην γεμίζουμε το topic. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ρε παιδιά γιατί στις Ρυμθίσεις -->Εφαρμογές -->Υπηρεσίες που εκτελούνται μου δείχνει περισσότερη ελεύθερη ram από ότι το εικονίδιο της ram από το Elixir που εχώ βάλει στην κεντρική οθόνη; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Σε καποιο βιντεο στο youtube (απο τα πολλα) που ειδα πριν αποφασισω να παρω το NEo V ειδα καποιον χρηστη να μετακινει αριστερα-δεξια το "μπαρα" στο κατω μερος της οθονης (δειτε συνημμενη φωτο) ωστε να εχει περισσοτερα των 4 εικονιδια. ξερεις κανεις πως λειτουργει αυτο? thx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 βάλτε τον Go Launcher ή κάποιον άλλο(πχ DW) και κάντε όοοοοοοτι θέλετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δεν θεωρούμε ότι μας κάνεις πλάκα. Όταν όμως δεν έχεις δουλέψει και τα δυο κινητά πώς μπορεί να σου απαντήσει κάποιος και να σου δώσει συμβουλές. Όπως αναφέρθηκε το κινητό είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αξίζει τα λεφτά του. Από κεί και πέρα it's your call! Φιλε zxr χαριτολογωντας ειπα οτι νομιζετε οτι κανω πλακα. Μα ειπα το το DHD το χρησιμοποιω πανω απο 1 χρονο. Οποτε ηθελα να δω γνωμες για το neo V. Η δικη σου γνωμη, ας πουμε, θα ειναι κατατοπιστικη γιατι απο τα μηνυματα και μονο φαινεσαι εμπειρος φιλε μου. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ρε παιδιά γιατί στις Ρυμθίσεις -->Εφαρμογές -->Υπηρεσίες που εκτελούνται μου δείχνει περισσότερη ελεύθερη ram από ότι το εικονίδιο της ram από το Elixir που εχώ βάλει στην κεντρική οθόνη; Διαφορετικός ρυθμός ανανέωσης με αποτέλεσμα να μην συμφωνούν ποτέ μιας και το σύστημα είναι τόσο δυναμικό που αποκλείεται να συμπέσουν. Φιλε zxr χαριτολογωντας ειπα οτι νομιζετε οτι κανω πλακα. Μα ειπα το το DHD το χρησιμοποιω πανω απο 1 χρονο. Οποτε ηθελα να δω γνωμες για το neo V. Η δικη σου γνωμη, ας πουμε, θα ειναι κατατοπιστικη γιατι απο τα μηνυματα και μονο φαινεσαι εμπειρος φιλε μου. Προσωπικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Για τα 199 Ευρώ που έδωσα έπρεπε να έχω πάρει και δεύτερο για να το έχω! Διάβασε και το hands-on. Θα σε βοηθήσει αρκετά :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Προσωπικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Για τα 199 Ευρώ που έδωσα έπρεπε να έχω πάρει και δεύτερο για να το έχω! Διάβασε και το hands-on. Θα σε βοηθήσει αρκετά :) Αυτο βλεπω και γω. Φαντασου οτι το παιρνω με μονο 45 ευρω (απο αναβαθμιση βεβαια). Ευχαριστω πολυ;) http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Το πως να απαλλαγού... Επειδή δεν καταλαβαίνω τι θα πει όλη αυτή η σειρά κ από που θα την βρώ για να τη δώσω μπορείς να εξηγήσεις φίλος? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Επειδή δεν καταλαβαίνω τι θα πει όλη αυτή η σειρά κ από που θα την βρώ για να τη δώσω μπορείς να εξηγήσεις φίλος? :) Λοιπόν φίλε lousou... Θα δώσω μερικά tips μήπως και το προχωρήσουμε όλοι μαζί το πράμα γιατί ο χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Εν αρχή λίγη θεωρία. Το Android χωρίζει τις διεργασίες που τρέχουν ανάλογα τη σπουδαιότητά τους. Έτσι έχουμε τα Active Processes, τα Visible Processes, Started Service Processes, τα Background Processes, τα Empty Processes κτλ. (το πρώτο είναι το πιο σημαντικό οπότε είναι και το τελευταίο που θα τερματιστεί και πάει λέγοντας). Οι αριθμοί είναι σε pages αλλά εύκολα τα μετατρέπεις σε MB. Κάθε αριθμός που υπάρχει στο αρχείο που αναφέρω (minfree) αντιπροσωπεύει μια κατηγορία σπουδαιότητας που προανέφερα. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, τις τιμές του barca10. Η τελευταία τιμή είναι 8192 pages (=32ΜΒ). Αυτό σημαίνει ότι ο task killer του android θα σκοτώσει τα Empty Processes όταν η μνήμη του κινητού φτάσει τα 32ΜΒ. Αν η μνήμη πέσει στα 24ΜΒ θα σκοτώσει Background Processes και πάει λέγοντας. Αντιθέτως στις τιμές του tasoscor η τελευταία είναι 16384. Άρα τα Empty Processes θα καθαριστούν όταν η μνήμη του κινητού πάει στα 64ΜΒ. Αυτό σημαίνει ότι ο tasoscor θα έχει πιο πολύ ελεύθερη από τον barca10. Άρα λοιπόν αυτό που κάνουν όλα αυτά τα προγράμματα δεν είναι τίποτα άλλο από το να πειράζουν συγκεκριμένες τιμές, σε συγκεκριμένα αρχεία. Κάτι το οποίο μπορεί να κάνει κάποιος και με το χέρι χωρίς τη χρήση επιπλέον προγραμμάτων. Εδώ όμως θέλει προσοχή. Θα πει κάποιος γιατί να μην βάλουμε την τελευταία τιμή π.χ. στα 200ΜΒ και να σκοτώνει διαρκώς ώστε να έχουμε ελεύθερη μνήμη; Γιατί τότε θα δουλεύει διαρκώς ο επεξεργαστής και θα καταναλώνει μπαταρία. Αυτό τεστάρω αυτές τις μέρες. Προσπαθώ να βρω τις καλύτερες τιμές να τις πειράξω με το χέρι, να έχω ελεύθερη μνήμη πάνω από 100ΜΒ και η μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον δυο μέρες. Δυστυχώς προχτές χρησιμοποίησα GPS οπότε δεν μπόρεσα να δω απόδοση μπαταρίας και είμαστε πάλι στο μηδέν! Από μνήμη πάντως σταθερά πάνω από 120ΜΒ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Λοιπόν φίλε lousou... Θα δώσω μερικά tips μήπως και το προχωρήσουμε όλοι μαζί το πράμα γιατί ο χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Εν αρχή λίγη θεωρία. Το Android χωρίζει τις διεργασίες που τρέχουν ανάλογα τη σπουδαιότητά τους. Έτσι έχουμε τα Active Processes, τα Visible Processes, Started Service Processes, τα Background Processes, τα Empty Processes κτλ. (το πρώτο είναι το πιο σημαντικό οπότε είναι και το τελευταίο που θα τερματιστεί και πάει λέγοντας). Οι αριθμοί είναι σε pages αλλά εύκολα τα μετατρέπεις σε MB. Κάθε αριθμός που υπάρχει στο αρχείο που αναφέρω (minfree) αντιπροσωπεύει μια κατηγορία σπουδαιότητας που προανέφερα. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, τις τιμές του barca10. Η τελευταία τιμή είναι 8192 pages (=32ΜΒ). Αυτό σημαίνει ότι ο task killer του android θα σκοτώσει τα Empty Processes όταν η μνήμη του κινητού φτάσει τα 32ΜΒ. Αν η μνήμη πέσει στα 24ΜΒ θα σκοτώσει Background Processes και πάει λέγοντας. Αντιθέτως στις τιμές του tasoscor η τελευταία είναι 16384. Άρα τα Empty Processes θα καθαριστούν όταν η μνήμη του κινητού πάει στα 64ΜΒ. Αυτό σημαίνει ότι ο tasoscor θα έχει πιο πολύ ελεύθερη από τον barca10. Άρα λοιπόν αυτό που κάνουν όλα αυτά τα προγράμματα δεν είναι τίποτα άλλο από το να πειράζουν συγκεκριμένες τιμές, σε συγκεκριμένα αρχεία. Κάτι το οποίο μπορεί να κάνει κάποιος και με το χέρι χωρίς τη χρήση επιπλέον προγραμμάτων. Εδώ όμως θέλει προσοχή. Θα πει κάποιος γιατί να μην βάλουμε την τελευταία τιμή π.χ. στα 200ΜΒ και να σκοτώνει διαρκώς ώστε να έχουμε ελεύθερη μνήμη; Γιατί τότε θα δουλεύει διαρκώς ο επεξεργαστής και θα καταναλώνει μπαταρία. Αυτό τεστάρω αυτές τις μέρες. Προσπαθώ να βρω τις καλύτερες τιμές να τις πειράξω με το χέρι, να έχω ελεύθερη μνήμη πάνω από 100ΜΒ και η μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον δυο μέρες. Δυστυχώς προχτές χρησιμοποίησα GPS οπότε δεν μπόρεσα να δω απόδοση μπαταρίας και είμαστε πάλι στο μηδέν! Από μνήμη πάντως σταθερά πάνω από 120ΜΒ. Μπράβο zxr, άντε κανε τα μαγικά σου για να πετάξουμε ότι δεν χρειάζεται. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Λοιπόν φίλε lousou... Θ120ΜΒ. Δε μου είπες όμως που να δω τα δικά μου ντε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δε μου είπες όμως που να δω τα δικά μου ντε. τους αριθμους εννοεις?Root Explorer στο path sys/module/lowmemorykiller/parameters, να ανοίξει το αρχείο minfree (είναι έξι αριθμοί χωρισμένοι με κόμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δε μου είπες όμως που να δω τα δικά μου ντε. τους αριθμους εννοεις?Root Explorer στο path sys/module/lowmemorykiller/parameters, να ανοίξει το αρχείο minfree (είναι έξι αριθμοί χωρισμένοι με κόμμα) Το έγραφα πιο πάνω! Όπως το λεει ο panoutsi. ;) Υπόψιν ότι για να αλλάξεις τις τιμές πρέπει να είσαι σε Mount R/W και τα έχεις τα σχετικά permissions. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 καλησπέρα! θα θελα να ρωτήσω την αποψη σας για το getjar. κατεβασα το getjar.apk και απο αυτο κατεβαω το asphalt 6. εγκατέστησα το παιχνίδι και τώρα κατεβάζει data κοντά στα 528mb. υπάρχει κάποιο πρόβλημα? γενικά το getjar είναι αξιόπιστο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Χρησιμοποιησα την εφαρμογη SD Speed Increase και ειδα τεραστια διαφορα! Εχω μια 16gb kingston, class4. Χωρις την εφαρμογη και χωρις ενεργοποιηση cache ειδα στο read speed περιπου 8.8mb/sec. Με την εφαρμογη, και ενεργοποιηση cache στο μεγιστο που μου επιτρεπει (4096kb), μου εδειξε ταχυτητα 22mb/sec !! Το write speed παρεμεινε στα ιδια. Περιπου 5mb/sec. Το προγραμμα που χρησιμοποιηθηκε για μετρησεις, ειναι το SD Tools. αν θελετε γραψτε και τα δικα σας αποτελεσματα να δουμε εαν υπαρχει και σε σας διαφορα! Εγω δεν το περιμενα παντως .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts