Karthan7 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Sorry για το offtopic(?). Καποιο add στο dolphin για να μη φαινονται οι διαφημισεις? Οπως πχ στο mozilla στον υπολογιστη υπαρχει το Adblock plus.... θελει root https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ.. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 θελει root https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ.. Ε οχι ρε μαμωτο...Ολα πια ρουτ θελουνε:mad: ΥΓ.εβαλα το 2x battery και μεσα σε ενα τεταρτο με σκαλισμα του κινητου σε αρχεια κλπ μου εφαγε 3%.Παμε καλα???? Ξαναβαζω σφαιρα το easy battery saver... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Μολις το πηρα 140Ε με ανταλλαγη του νοκια 6110... αλλα πηγα να το συνδεσω με το bluetooth nokia που εχω και δεν το εβλεπε κοθολου...θελει ειδικη ρυθμιση ή προγραμμα? η να κανω reset to blutooth, Πως? πρεπει να πας στης ρυθμισεις bluetooth και να τικαρεις 'ανιχνευσιμο' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Πως σβηνω ενα αρχειο ή φακελο απο τη microSD?(χωρις βεβαια να τη βγαλω και να τη βαλω στο πισι...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Πως σβηνω ενα αρχειο ή φακελο απο τη microSD?(χωρις βεβαια να τη βγαλω και να τη βαλω στο πισι...) κατεβασε ενα file manager και εχεις προσβαση απο κει στην sd σου..εγω χρησιμοποιω το es file manager καλο ειναι και το astro file manager... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 κατεβασε ενα file manager και εχεις προσβαση απο κει στην sd σου..εγω χρησιμοποιω το es file manager καλο ειναι και το astro file manager... τον astro εχω αλλα οταν παταω πανω στο αρχειο το ανοιγει.. αν θελω να το διαγραψω πως το κανω?στο πισι πχ παταω del.εδω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 τον astro εχω αλλα οταν παταω πανω στο αρχειο το ανοιγει.. αν θελω να το διαγραψω πως το κανω?στο πισι πχ παταω del.εδω? παρατεταμενο πατημα και θα σου βγαλει διαγραφη...πες μου αν το βρεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 παρατεταμενο πατημα και θα σου βγαλει διαγραφη...πες μου αν το βρεις Ευχαριστωωω! (Απορω πως δε το σκεφτηκα...Δεν ειναι η μερα μου, σημερα:hypno:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Βρές απο το Market και πέρνα το Startup Cleaner Pro,και θα κάνεις την δουλειά που θές! Απ ότι κατάλαβα από τα screenshots τις user apps μπορείς να τις σταματήσεις με το Startup Cleaner Pro. Τις system apps τι τις κάνεις με αυτή την εφαρμογή για να κερδίσεις και σε ram?:confused::confused: Παιδιά έχετε να προτείνεται κανέναν player για mp3 αρχεία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Ευχαριστωωω! (Απορω πως δε το σκεφτηκα...Δεν ειναι η μερα μου, σημερα:hypno:) χαχα δεν πειραζει...οτι αλλο θες ρωτα καποιος θα σ απαντησει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Aφού έχασα τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μαμισιο connection manager της Nokia και κοντεύω να τρελαθώ με αυτό το μπάχαλο του android .. Έφαγα και την ξενερα με της βιντεοκλησης.. Δεν το περίμενα ότι η μ@|@κι@ που βαράει την apple πέρασε και εδώ. Συγκεκριμένα..... το κατάλαβα σε έναν απο τους "καβγάδες" με κάποιον με Αι-phone Με άλλα λόγια ρόμπα ....και ξενερα γιατί έκανα βιντεοκλησης.. Το περιεργο είναι ότι κανένα Android δεν υποστηρίζει εκτός απο τα Galaxy s. Να φανταστώ οτι δεν υπάρχει κάποιο patch? Το λειτουργικο συστημα android δεν υποστηριζει βιντεο κληση μεσω 3G απο τον παροχο. Μονο η samsung το εχει προσθεσει οπγς ειπες στα galaxy. Αμφιβαλλω αν υπαρχει patch. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Οποιος ενδιαφέρεται να περάσει CWM κατεβάζει το zip (CWM install Download UPDATED*) απο εδώ : http://goo.gl/s781w 1. Extract στο PC και τρέχουμε το install-cwm1.cmd. 2. Συνδέουμε το κινητό στο PC με ενεργοποιημένο το USB Debugging 3. Aκολουθούμε τις εντολές στο cmd που έχει ήδη ανοίξει όταν τρέξαμε το install. Για να μπούμε σε CWM: καθώς bootarei το κινητό πατάμε πολλές φορές volume down ή Back Button μέχρι να εμφανιστεί. Edited January 27, 2012 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Καποιος που βγαζει 5 μερες αυτονομιας μπορει να μου πει ποσες ωρες Προβολη εχει? ευχαριστω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Καλα το 5 μερες αυτονομιας νομιζω ειναι υπερβολικο... PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Καλα το 5 μερες αυτονομιας νομιζω ειναι υπερβολικο... ναι αλλά όχι ακατόρθωτο.Το έχω δει κι εγώ με πολύ λίγη χρήση αναλογικά.Αφού δουλεύω 8 ώρες, κοιμάμαι άλλες τόσες...ε δεν θα παίζω και με το κινητό συνέχεια!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Οποιος ενδιαφέρεται να περάσει CWM κατεβάζει το zip (CWM install Download UPDATED*) απο εδώ : http://goo.gl/s781w 1. Extract στο PC και τρέχουμε το install-cwm1.cmd. 2. Συνδέουμε το κινητό στο PC με ενεργοποιημένο το USB Debugging 3. Aκολουθούμε τις εντολές στο cmd που έχει ήδη ανοίξει όταν τρέξαμε το install. Για να μπούμε σε CWM: καθώς bootarei το κινητό πατάμε πολλές φορές volume down ή Back Button μέχρι να εμφανιστεί. τι ειναι αυτο φιλε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Απ ότι κατάλαβα από τα screenshots τις user apps μπορείς να τις σταματήσεις με το Startup Cleaner Pro. Τις system apps τι τις κάνεις με αυτή την εφαρμογή για να κερδίσεις και σε ram?:confused::confused: Παιδιά έχετε να προτείνεται κανέναν player για mp3 αρχεία? Ακριβώς το ίδιο κάνει και στο system apps, μπορείς να σταματήσεις όποια εφαρμογή τρέχει με το ίδιο τρόπο, πατά παρατεταμένα πάνω και σταμάτα το. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Οποιος ενδιαφέρεται να περάσει CWM κατεβάζει το zip (CWM install Download UPDATED*) απο εδώ : http://goo.gl/s781w 1. Extract στο PC και τρέχουμε το install-cwm1.cmd. 2. Συνδέουμε το κινητό στο PC με ενεργοποιημένο το USB Debugging 3. Aκολουθούμε τις εντολές στο cmd που έχει ήδη ανοίξει όταν τρέξαμε το install. Για να μπούμε σε CWM: καθώς bootarei το κινητό πατάμε πολλές φορές volume down ή Back Button μέχρι να εμφανιστεί. Aν θελουμε να περασουμε παλι το μαμα? φλασαρουμε με seus? Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 -- photo neo V και μετά από επεξεργασία σε Lr3.6[/quote μπορεις να δωσεις καμμια παραπανω πληροφορια,link, για το L3r6? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Απ ότι κατάλαβα από τα screenshots τις user apps μπορείς να τις σταματήσεις με το Startup Cleaner Pro. Τις system apps τι τις κάνεις με αυτή την εφαρμογή για να κερδίσεις και σε ram?:confused::confused: Παιδιά έχετε να προτείνεται κανέναν player για mp3 αρχεία? ο δικος του player δεν παιζει mp3? αναγκαστικα να σβησω καποια μου τραγουδια γιατι δεν τα επαιζε ουτε ο real player ουτε ο κανονικος:( Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkal1990 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Ρυθμίσεις-ασύρματο και δίκτυα- κινητή τηλεφωνία δεδομένα ενεργά ή οχι? Και κάτι ακόμα γνωρίζει κανείς αν εχει βγει εύκολο root για 0.62???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Ρυθμίσεις-ασύρματο και δίκτυα- κινητή τηλεφωνία δεδομένα ενεργά ή οχι? Και κάτι ακόμα γνωρίζει κανείς αν εχει βγει εύκολο root για 0.62???? τι εννοεις για τα δεδομενα?ειναι το 3g αυτο αν τα εχεις ενεργα οποτε εχεις σημα θα ενεργοποιουνται αν τα χεις κλειστα κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Βρές απο το Market και πέρνα το Startup Cleaner Pro,και θα κάνεις την δουλειά που θές! Ακριβώς το ίδιο κάνει και στο system apps, μπορείς να σταματήσεις όποια εφαρμογή τρέχει με το ίδιο τρόπο, πατά παρατεταμένα πάνω και σταμάτα το. Όταν πατάω παρατεταμένα πάνω στα system apps ανοίγει παράθυρο που λέει " manage" και "switch to". Όταν πατάω το "manage" μου βγάζει μήνυμα για αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής και κλείνει. Το ίδιο σου κάνει και σένα? ο δικος του player δεν παιζει mp3? αναγκαστικα να σβησω καποια μου τραγουδια γιατι δεν τα επαιζε ουτε ο real player ουτε ο κανονικος:( Μια χαρά μου παίζει mp3. Απλά ρώτησα αν έχει κάποιος να προτείνει κανέναν πιο εφετζίδικο, με master control κλπ κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Όταν πατάω παρατεταμένα πάνω στα system apps ανοίγει παράθυρο που λέει " manage" και "switch to". Όταν πατάω το "manage" μου βγάζει μήνυμα για αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής και κλείνει. Το ίδιο σου κάνει και σένα? Μια χαρά μου παίζει mp3. Απλά ρώτησα αν έχει κάποιος να προτείνει κανέναν πιο εφετζίδικο, με master control κλπ κλπ το κανει και σε μενα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkal1990 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 τι εννοεις για τα δεδομενα?ειναι το 3g αυτο αν τα εχεις ενεργα οποτε εχεις σημα θα ενεργοποιουνται αν τα χεις κλειστα κανενα προβλημα... Πρέπει να ειναι ενεργά η όχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts