Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν ανοίγεις το πρόγραμμα δεξί πλήκτρο settings και μετά τα υπόλοιπα που σου γράφω στο παραπάνω post.

Σ'ευχαριστώ πολύ! Νομίζω είμαι ΟΚ τώρα!

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια χαρά κάνει το HC σημαίνει hige capacity.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μπορώ να κάνω και root το κινητό με το flashtool ενώ είμαι στη .62?

Ναί flashareis την .42 με το flashtool και μετά την κάνεις root.

Downgrade δηλ.

Παιδιά κάτι άσχετο αλλά σήμερα παρατήρησα ότι ο ραδιοφωνικός δέκτης που έχει το κινητό είναι απίστευτος με πολύ καλό ήχο και συντονισμό!

Πάω να αγοράσω MicroHDMI από ένα μαγαζί στη γειτονιά μου που κάνει service κινητά τηλέφωνα και μου λέει 25 ευρώ για το καλώδιο και αρχίζω και γελάω και τον λέω δεν θα το πάρω τελικά, πάω σε ένα άλλο που κάνει service pc και μου λέει 9 ευρώ και λέω αυτά είναι υποδιπλάσσια τιμή

Εγω απο καταστημα της wind (δεν ξερω αν επιτρεπεται που κ;νω και διαφημιση) πηρα φορτιστη αυτοκινητου γνησιο s.e. με 6 ευρω και ετσι απεκτησα και φορτιστη αυτοκινητου και 2ο καλωδιο καθως ο φορτιστης ειναι με usb

Τι είναι ακριβώς η μεταφορά δεδομένων στο παρασκήνιο;(ρυθμίσεις-->Λογαριασμοί και συνχρονισμός) Πειράζει να το έχω ανενεργό;

Η μεταφορα δεδομενων στο παρασκηνιο επιτρεπει τις εφαρμογες να συνδεθουν στο ιντερνετ ανεξαρτητα αν εχεις ανοιχτη την κινηση δεδομενων. Αν το απενεργοποιησεις, δεν θα μπαινει ουτε στο μαρκετ.

Ποια η διαφορά μεταξύ microSD και microSDHC; Ποια είναι για το NEO V;
καμια, απλα οι καρτες ανω των 4GB ειναι HC δηλαδη High Capacity δηλαδη υψηλης χωρητικοτητας.

Ναί flashareis την .42 με το flashtool και μετά την κάνεις root.

Downgrade δηλ.

Παιδιά κάτι άσχετο αλλά σήμερα παρατήρησα ότι ο ραδιοφωνικός δέκτης που έχει το κινητό είναι απίστευτος με πολύ καλό ήχο και συντονισμό!

+1

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Δεν μιλάω για updates εφαρμογών, εννοώ "κρυφές" συνδέσεις στο παρασκήνιο, το πρόσεξα βλέποντας το εικονίδιο data traffic να ενεργοποιείται, ξαφνικά, στην μπάρα!

Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες γιατί ποτέ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Τα ίδια πράγματα έχουμε απενεργοποιήσει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον :

Εντελώς ξαφνικά δεν λειτουργούσε η οθόνη - έδειχνε την "αρχική σελίδα" αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα , ούτε επανεκκίνηση ...

Έβγαλα την μπαταρία , την ξαναέβαλα και ξεκίνησε κανονικά . Αυτό πριν 3 μέρες . Προχθές το ξαναέκανε και απο τότε τίποτα . Όσες φορές και να έβγαλα μπαταρία , μετά ούτε pin δεν μπορούσα να βάλω Επικοινώνησα με το Πλαίσιο από όπου το πήρα και μου είπαν να τους το πάω με σκοπό να το στείλουν στην αντιπροσωπεία.Θα το πήγαινα αύριο , αλλά σήμερα το μεσημέρι το άνοιξα και λειτουργεί σαν να μην συνέβη τίποτα ... Θα το παρακολουθήσω να δω αν θα κάνει πάλι τα ίδια και βλέπουμε ...

Με χάλασε λίγο γιατί είναι μόνο 20 ημερών ...:(

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ...

SEUS και δεν χρειάζεται ούτε Πλαίσιο ούτε αντιπροσωπεία. Πρόβλημα software είναι και το λύνεις εύκολα μόνος σου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εχω τον es task manager που μπορω να δω εφαρμογες που ξεκιναν με το ξεκινημα να τις σταματησω?ουτε με το astro εβγαλα ακρη

εχω τον es task manager που μπορω να δω εφαρμογες που ξεκιναν με το ξεκινημα να τις σταματησω?ουτε με το astro εβγαλα ακρη

Noμιζω πως ο startup cleaner, θα κανει αυτο που θες..

Σήμερα και η δική μου συσκευή έκανε κάτι περίεργο που πρέπει να παρακολουθήσω...

Μέχρι τώρα ακολούθησα πιστά την συμβουλή του zxr στο θέμα φόρτισης μπαταρίας απλά την τελευταία φορά (τρίτη φόρτιση από την ενεργοποίηση του) το είχα φορτίσει με την συσκευή ανοικτή.

Η συσκευή χαλαρά άντεχε 3 μέρες μέχρι το 10% όπου την επαναφόρτιζα! Σήμερα είχε σχεδόν 3 μέρες λειτουργίας και το battery widjet έδειχνε 21%! Ενώ μιλούσα, το κινητό έκλεισε ξαφνικά και η μπαταρία όταν έβαλα το φορτιστή επάνω είχε αδειάσει πλήρως!!! Πως γίνεται αυτό; Να έχει απόκλιση το πρόγραμμα τόσο μεγάλη; Μα ούτε η ένδειξη της μπαταρίας είχε γίνει κόκκινη, ούτε είχα προειδοποιηθεί ότι έφτασε στο 15%...πολύ περίεργο!

ξερεις φιλε να το δουλευεις αυτο?

Απο τα screenshots που ειδα, επειδη δεν χρησιμοποιω καποιο παρομοιο η αυτο το προγραμμα, τικαρεις ποια προγραμματα δεν θες να ξεκινανε κατα την εκκινηση του κινητου..

Παιδια εχω το κινητο 2 βδομαδες περιπου και πριν απο αυτο ειχα το motorola milestone και θα την πω την αμαρτια μου, την ποιοτητα κατασκευης δεν την εχει με την καμια και η οθονη καμια σχεση με τη φωτεινοτητα του milestone αλλα γενικα πολυ καλο κινητακι! Η μπαταρια πολυ καλη αλλα με το milestone καταλαβαινεις οτι κρατας σοβαρο κινητο στα χερια σου.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Απο τα screenshots που ειδα, επειδη δεν χρησιμοποιω καποιο παρομοιο η αυτο το προγραμμα, τικαρεις ποια προγραμματα δεν θες να ξεκινανε κατα την εκκινηση του κινητου..

Πως σου φαίνεται;

Μου φαινεται πως οντως ανοιγουν παρα πολλα προγραμματα στο κινητο σου!!:p

Αλλα δεν χρειαζεται να ρωτας τη γνωμη μου! Εσενα να σου φαινεται οκ, και εμενα δεν μετραει καθολου η γνωμη μου!!:)

Καμια ιδέα ρε παιδες για αγορα hands-free?Καθόλου ικανοποιημένος με αυτό που ειχε μέσα η συσκευασία.

Τι εννοείς και τι ακριβώς ζητάς;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μου φαινεται πως οντως ανοιγουν παρα πολλα προγραμματα στο κινητο σου!!:p

Αλλα δεν χρειαζεται να ρωτας τη γνωμη μου! Εσενα να σου φαινεται οκ, και εμενα δεν μετραει καθολου η γνωμη μου!!:)

τα ασπρα ειναι αυτα που εκλεισα ετσι??

τα ασπρα ειναι αυτα που εκλεισα ετσι??

Ακριβως. Αυτα που τικαρες, δεν θα ανοιγουν κατα την εκκινηση..

Τι εννοείς και τι ακριβώς ζητάς;

Εννοώ αν εχει κανείς να προτείνει κανα hands-free(απλο) που να ναι και καλυτερο απ'αυτο που είχε μεσα στη συσκευασία και σχετικα φτηνό?

SEUS και δεν χρειάζεται ούτε Πλαίσιο ούτε αντιπροσωπεία. Πρόβλημα software είναι και το λύνεις εύκολα μόνος σου.

Μπορείς να μου πείς τί κάνει αυτό το πρόγραμμα ;

Ευχαριστώ

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ...

Μπορείς να μου πείς τί κάνει αυτό το πρόγραμμα ;

Ευχαριστώ

ξαναπερναει το λειτουργικο απο την αρχη...

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...