panoutsi Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) πως σας φαινεται??πολλα δεν ειναι?το sygic και το ultimate πρεπει να δουλευουν συνεχεια? [ATTACH]23594[/ATTACH] Edited January 23, 2012 by panoutsi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Μετά από ένα Μήνα περίπου συμβίωσης με το Neo V,έχω να κάνω και εγώ κάνα δυό επισημάνσεις για να γίνει ποιο εύκολη η ζωή σας με το τηλέφωνο.1ον άν και περίπου 4 χρόνια με Android δεν χρησιμοποίησα ποτέ κάποιον Task Killer (χαζομάρα μου),επαναπαυόμενος και εγώ σε που αυτά διάβαζα κατά καιρούς πως δεν χρειάζεται πως κλείνει μόνο του τα προγράμματα μετά από λίγη ώρα πως δε κάνει να τα <<σκοτώνουμε>> τα προγράμματα και άλλα τέτοια,μέγα λάθος εδώ και δύο μέρες χρησιμοποιώ το Advansed Task killer pro και έχω βρεί την υγειά μου,με ρυθμίσεις του τύπου Auto και να <<σκοτώνει>> όσα προγράμματα δεν χρειάζονται κάθε φορά που ενεργοποιούμε την οθόνη μετά από αναμονή,έχω παρατηρήσει πως έχω ελεύθερη Ram συνέχεια απο 160 μέχρι 170,και χωρίς να ξηλώσω πολλά από τα προγράμματα που αναφέρει ο αγαπητός φίλος zxr.Σε συνδυασμό και με το juice defender ultimate,ξανά με τις στάνταρ ρυθμίσεις το κινητό πάει σφαίρα.Να σημειώσω πώς χωρίς τον Advansed Task killer pro,το βράδυ και μετά από δύσκολή χρήση έφτανα να έχω ελεύθερη μνήμη περίπου 50 ram,και το τηλ κυριολεκτικά σερνότανε.Προτείνω ακόμα και για Video Player τον MX Video Player που διαβάζει τα πάντα ακόμα και ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους,υποστηρίζει Ελληνικά και είναι απίστευτα ελαφρύς. Μιας και αρχαρια σε android μπορεις να εξηγησεις οσο πιο απλα γινετε τι εστι Advanced task killer?Ειναι πολυ απαραιτητο? %5Burl=http%3A//imageshack.us/photo/my-images/696/p2101122138.jpg/%5D%5Bimg%5Dhttp://img696.imageshack.us/img696/7635/p2101122138.jpg Η δικη μου οθονη δε "γυρναει" οταν ειμαι στο μενου.Δλδ ετσι δεν την εχω δει ποτέ......Παρα μονο σε ολες τις εφαρμογες ...... να αρχισω να ανησυχώ?????:shock::help: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Μιας και αρχαρια σε android μπορεις να εξηγησεις οσο πιο απλα γινετε τι εστι Advanced task killer?Ειναι πολυ απαραιτητο? Η δικη μου οθονη δε "γυρναει" οταν ειμαι στο μενου.Δλδ ετσι δεν την εχω δει ποτέ......Παρα μονο σε ολες τις εφαρμογες ...... να αρχισω να ανησυχώ?????:shock::help: πανε στις ρυθμίσεις και τίκαρε το ''προσανατολισμός'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) πανε στις ρυθμίσεις και τίκαρε το ''προσανατολισμός'' ρυθμισεις->προβολη->αυτοματ.περιστρο.οθονης ε ναι τικαρισμενο ειναι,αφου σε οοολες τις εφαρμογες περιστρεφεται αναλόγως.Μονο οταν ειναι στο μενου δε το κανει αυτο....:confused: Edited January 23, 2012 by mary19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Προφανώς για να μπεις στο 0.facebook.com θα πρέπει να ανοίξεις τα δεδομένα σου. Αν το κάνεις αυτό, όλο και κάποια εφαρμογή θα στείλει/λάβει δεδομένα, άρα θα χρεωθείς. Αυτό το "τρικ" με το 0 προφανώς και έχει βγει για τις παλιές, συμβατικές συσκευές. ανοιξα χτες τα δεδομενα και εχασα το ευρω δυστιχως..δεν πειραζει ενταξει...οταν θελω να μπω απο 3g θα το ανοιγω αναγκαστικα...αν εχει καποιος λυση αλλη να την πει;) ρυθμισεις->προβολη->αυτοματ.περιστρο.οθονης ε ναι τικαρισμενο ειναι,αφου σε οοολες τις εφαρμογες περιστρεφεται αναλόγως.Μονο οταν ειναι στο μενου δε το κανει αυτο....:confused: στο μενου οσο και να το εχω προσπαθησει δεν γυρναει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 στο μενου οσο και να το εχω προσπαθησει δεν γυρναει Αρα ειναι ετσι γενικα...δεν ειναι μονο σε εμενα... ουουφ...ανακουφιστικα...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Αρα ειναι ετσι γενικα...δεν ειναι μονο σε εμενα... ουουφ...ανακουφιστικα...:) ναι βρε μην αγχωνεσε!και σε εμενα ετσι ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 πράγματι το μενου δεν περιστρέφεται σε αντίθεση με τις εφαρμογές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις έχω να κάνω. 1) πόσο σας τρώει μνήμη κατα μέσο όρο όταν δεν κάνετε τίποτα? 2)Τι κίνδυνοι υπάρχουν χρησιμοποιήσης μιας μπαταρίας απο το ebay?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις έχω να κάνω. 1) πόσο σας τρώει μνήμη κατα μέσο όρο όταν δεν κάνετε τίποτα? 2)Τι κίνδυνοι υπάρχουν χρησιμοποιήσης μιας μπαταρίας απο το ebay?? εμενα μου μενει ελευθερη περιπου 50μβ καταναλωνει παρα πολυ παρα πολλοι κινδυνοι...δεν θα το συνιστουσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις έχω να κάνω. 1) πόσο σας τρώει μνήμη κατα μέσο όρο όταν δεν κάνετε τίποτα? 2)Τι κίνδυνοι υπάρχουν χρησιμοποιήσης μιας μπαταρίας απο το ebay?? 1 μου μενουν αρκετα 2 πολλοι κινδυνοι Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 εμενα μου μενει ελευθερη περιπου 50μβ καταναλωνει παρα πολυ παρα πολλοι κινδυνοι...δεν θα το συνιστουσα δεν ειναι υπερβολικα λιγα τα 50μβ ξερω αλλους που εχουν αφτο το κινητο και εχουν 150μβ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τι είδους κίνδυνοι δηλαδή?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τι είδους κίνδυνοι δηλαδή?? να καει το κινητο...τετοια θεματα συγνωμη αν κανω λαθος αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 δεν ειναι υπερβολικα λιγα τα 50μβ ξερω αλλους που εχουν αφτο το κινητο και εχουν 150μβ με υπερβολικη χρηση το βραδυ καπου εκει πχ τωρα εχω 92 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Το ίδιο κι εμένα γύρω στα 150 μου μένουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 δεν ειναι υπερβολικα λιγα τα 50μβ ξερω αλλους που εχουν αφτο το κινητο και εχουν 150μβ Είναι ανάλογα με τις εφαρμογές που τρέχουν, κι εγώ 140 περίπου έχω μετά από χρήση, και τρέχω διάφορα (Go launcher EX, Go switch widget, pure messenger, photo contacts widget, live wallpaper κλπ...) - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 να καει το κινητο...τετοια θεματα συγνωμη αν κανω λαθος αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος ξέρεις κάποιο που κάηκε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 εχω μερικες αποριες, εγινα προσφατα κατοχος της συσκευης και αναρωτιεμαι τι γινεται με την αναφορα στα μυνηματα? ενα τικ που βγαζει σε μερικα μυνηματα τι σημαινει? αυτο ειναι η αναφορα? Επίσης δεν μπορω να βρω πως μπορω να κανω βιντεοκληση. Αυτο γινεται μονο μεσω εφαρμογης ? δεν γινεται να κανω βιντεοκληση απευθειας με καποιο συντομο τροπο? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Έτοιμος για αφαίρεση προγραμμάτων, βάσει του εξαιρετικού οδηγού στο φόρουμ, με την "Fast Uninstaller & Installer" για non-root συσκευές. Ψάχνοντας στο σύνολο των εγκατεστημένων εφαρμογών βλέπω μία "sound recorder", μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι; Δεν υπάρχει πουθενά σαν app στο τηλέφωνο, χρησιμοποιείται μήπως από την videocamera; Sound recorder = Η γνωστη σε ολους μας ηχογραφιση... Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις έχω να κάνω. 1) πόσο σας τρώει μνήμη κατα μέσο όρο όταν δεν κάνετε τίποτα? 2)Τι κίνδυνοι υπάρχουν χρησιμοποιήσης μιας μπαταρίας απο το ebay?? 1 μου μενουν αρκετα 2 πολλοι κινδυνοι 1) Η μνημη παει αναλογα με το τι ετρεχε και πριν! Δηλαδη αν σερφαρες και μετα επαιξες καποιο παιχνιδι και μετα βγηκες και μπηκες μαρκετ ας πουμε, θα εχεις λιγοτερη μνημη απ οτι θα ειχες αν ειχες κανει kill αυτες τις εφαρμογες.. 2) Επισης μπορει η μπαταρια να ειναι τελειωμενη( με την εννοια να μην κραταει οσο λεει) η αν προερχεται απο αμφιβολου ποιοτητας εργοστασια νομιζω καταλαβαινεις τι μπορει να συμβει..:rocket: εχω μερικες αποριες, εγινα προσφατα κατοχος της συσκευης και αναρωτιεμαι τι γινεται με την αναφορα στα μυνηματα? ενα τικ που βγαζει σε μερικα μυνηματα τι σημαινει? αυτο ειναι η αναφορα? Επίσης δεν μπορω να βρω πως μπορω να κανω βιντεοκληση. Αυτο γινεται μονο μεσω εφαρμογης ? δεν γινεται να κανω βιντεοκληση απευθειας με καποιο συντομο τροπο? Το τικ ειναι κατι σαν αναφορα παραδοσης. Σου δειχνει οτι το μηνυμα παραδωθηκε μιας και το andoid δεν στελνει αναφορες παραδοσης. Βιντεοκληση μεσω skype μπορεις να κανεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Sound recorder = Η γνωστη σε ολους μας ηχογραφιση... 1) Η μνημη παει αναλογα με το τι ετρεχε και πριν! Δηλαδη αν σερφαρες και μετα επαιξες καποιο παιχνιδι και μετα βγηκες και μπηκες μαρκετ ας πουμε, θα εχεις λιγοτερη μνημη απ οτι θα ειχες αν ειχες κανει kill αυτες τις εφαρμογες.. 2) Επισης μπορει η μπαταρια να ειναι τελειωμενη( με την εννοια να μην κραταει οσο λεει) η αν προερχεται απο αμφιβολου ποιοτητας εργοστασια νομιζω καταλαβαινεις τι μπορει να συμβει..:rocket: Το τικ ειναι κατι σαν αναφορα παραδοσης. Σου δειχνει οτι το μηνυμα παραδωθηκε μιας και το andoid δεν στελνει αναφορες παραδοσης. Βιντεοκληση μεσω skype μπορεις να κανεις.. γιατι ρε παιδια?εγω πηρα αυτες http://www.ebay.com/itm/3-x-1500mAh-battery-Charger-Sony-Ericsson-Galaxy-Xperia-Neo-MT15i-BA700-/320781706204?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab01463dc και ειναι ολοιδιες με τη μονη διαφορα γραφουν 1460mah...θα τις δοκιμασω και θα σας πω τι παιζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Βρε δεν σου λεω ολες θα ειναι χαλια, αλλα αν δεν προσεχεις τι αγοραζεις, ΕΙΔΙΚΑ στο θεμα των μπαταριων, μπορει το κινητο σου να γινει πυραυλος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδια η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι σε θεματα μπαταριας κτλ.. Εγω παντως δεν θα εμπιστευομουν να βαλω καποια αλλη.. Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) γιατι ρε παιδια?εγω πηρα αυτες http://www.ebay.com/itm/3-x-1500mAh-battery-Charger-Sony-Ericsson-Galaxy-Xperia-Neo-MT15i-BA700-/320781706204?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab01463dc και ειναι ολοιδιες με τη μονη διαφορα γραφουν 1460mah...θα τις δοκιμασω και θα σας πω τι παιζει Εγώ αυτήν πήρα .Την περιμένω και ελπιζω να μην μετανιώσω για την επιλογή μου. http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250810460567&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 Edited January 23, 2012 by kkalos1 ** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδιά όσοι κοιτάτε για μπαταρίες μην σας μπερδεύουν τα mAh. Όσοι λένε παραπάνω mAh και το μέγεθος της μπαταρίας είναι ίδιο με της stock είναι κοροϊδία. Μπορεί να έχετε και χειρότερη απόδοση. Κανονικά, όσο μεγαλώνουν τα mAh μεγαλώνει και ο όγκος της μπαταρίας. Οπότε όταν δείτε καμιά μπαταρία πιο μεγάλη απο την κανονική και σε μέγεθος και σε mAh τότε όντως θα κρατάει παραπάνω ;) Όμως το extra πάχος είναι μειονέκτημα. Οι περισσότερες τέτοιες μεγάλες μπαταρίες έρχονται με extra κάλυμμα που ναι μεν προστατεύει το κινητό αλλά το κάνει και να φαίνεται σαν τούβλο. :P Λίγο το κακό θα μου πείτε για κάποιον που απλά τον ενδιαφέρει να κρατάει παραπάνω το κινητό πάση θυσία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts