Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κανάς video player που να παίζει .mkv βιντεάκια?

Κοιταξε στο market τον mx video player.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κανάς video player που να παίζει .mkv βιντεάκια?

Κι εγώ τον mx video player χρησιμοποιώ και φορτώνει και εξωτερικούς υπότιτλους

Παιδιά όποιος έχει αγοράσει πράγματα από το e-bay θα τον παρακαλούσα να μου στείλει pm. Θα ήθελα να ρωτήσω κανα-δυό πραγματάκια

Μα έβαλα χθες τον MX Video Player και παίζει όλα τα αρχεία εκτός απο .mkv. :/

Edit: Έβαλα και κάτι codecs για τον συγκεκριμένο player.

εχει δοκιμάσει κανείς κανένα προγραμματικι του στιλ android lost για την δυσκολη στιγμή που το χάσουμε η μας το φάνε? εγω το εβαλα και ειναι αρκετα καλο αλλα δεν μπορω να ενεργοποιήσω το gps γιανα δω που βρίσκετε το τηλ.. εχει δοκιμάσει κανείς κανένα που να βρίσκει την τοποθεσία του κινητού είτε μεσω gps είτε απο τις κεραίες κινητής??

Μα έβαλα χθες τον MX Video Player και παίζει όλα τα αρχεία εκτός απο .mkv. :/

Edit: Έβαλα και κάτι codecs για τον συγκεκριμένο player.

βαλε τον MoboPlayer

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Σε μερικα παιγνιδια hd μετα απο μερικα λεπτα με πεταει στην αρχικη οθονη...Υπαρχει λυση?

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

κανείς?

:wacko:

Internet στο κινητό με USB καλώδιο

http://blog.mycila.com/2010/06/reverse-usb-tethering-with-android-22.html - Είναι ο οδηγός που έδωσε πριν πολλέέέέές σελίδες ο zxr!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Eφαρμογη που να λεει ανα ωρα την....ωρα στα Ελληνικα?(το time alarm pro κοντα ειναι,αλλα βγαζει διαφημιστικο,και ειναι και μπερδεμα το tts)

Επισεις το handcent sms δεν σου δινει επιλογη με ενα πατημα να δεις το νεο sms που εχεις?

Πρεπει να κατεβασω την πανω μπαρα να ανοιξω τα μηνυματα για να δω ποιος εστειλε :wacko::wacko::wacko:

Η το ιδιο widget.......:wacko::wacko:

παιξε λιγο με τις ρυθμισεις του handcent.εχει επιλογη να ανοιγει η οθονη οταν ειναι κλειδωμενη και να βλεπεις το μηνυμα χωρις να 3εκλειδωσεις και να κατεβασεις μπαρα...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο το προβλημα:"η καμερα δεν ειναι διαθεσιμη"...

προσπαθω να βγαλω φωτογραφια και μου βγαζει αυτο...οχι παντα βεβαια αλλα μια στις δυο φορες αυτο κανει..

ειμαι rooted απλα...εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει;;

κανω μια παραθεση στον εαυτο μου ,να επαναφερω κι ολας το προβλημα μου με τη καμερα:happy:

του εκανα επαναφορα με pc companion(να ρωτησω κιολας αν εχει διαφορα απο το SEUS).η καμερα μετα απο αυτο δουλευε κανονικοτατα.μετα το ξαναεκανα root

και περασα παλι τις εφαρμογες+συστημα με titanium backup....

παλι τα ιδια...παταγα για φωτογραφια,μαυρη οθονη,ξαναπαταγα τιποτα,περιμενα τιποτα.

τρωω φλασια να του βαλω το fast reboot γιατι κατι μου λεει οτι καποια εφαρμογη απο αυτες που εχω περασει εμποδιζει την καμερα...(δεν εκανα εγκατασταση τις εφαρμογες μια-μια).πατωντας λοιπον για fast reboot και αμεσως μετα για καμερα,παντα ολα O.K!!!!

το φλασαρω αυτη τη στιγμη παλι μεσω SEUS,αν εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει...

Μήπως βρέθηκε λύση για τις επανεκκίνησης που κάνει το κινητό όταν μπει σε flight mode? Επίσης όταν το ξεκλειδωνω και βάζω το μοτίβο κολλάει στιγμιαία όταν πάω να αλλάξω σελίδα. Ξέρει κάνεις τπτ γι' αυτό?

Καλησπέρα. Γράφεται συχνά πυκνά στο forum η εκφραση "Κάνε ό,τι θες και μόλις φλασάρεις με SEUS όλα επανέρχονται όπως όταν το αγόρασες!". Έχω αποθηκευσει στο p/c to "Update_Service_Setup-2.11.7.13.exe" (το SEUS όπως το αποκαλούν). Πως το φλασάρεις όμως δεν έχω καταλάβει. Το αντιγράφω στην καρτα μνήμης (copy-paste απο το p/c) και του κάνω κάποιο install me κανα astro file manager ας πούμε?

Εννοείται ότι μπορεις να ρωτάς όσο θες. Όμως πρόσεξε πώς μπορείς να πάρεις απαντήσεις από μόνος σου. Αυτό που έχεις κατεβάσει στον υπολογιστή σου είναι .exe αρχείο. Άρα μόνο σε Windows μπορεί να εγκατασταθεί. Τα εκτελέσιμα αρχεία του Android έχουν κατάληξη .apk άρα το SEUS.exe δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να εγκαθίσταται στο κινητό. ;)

Μεθοδολογία στη σκέψη χρειάζεται όχι γνώσεις!

Επισεις το handcent sms δεν σου δινει επιλογη με ενα πατημα να δεις το νεο sms που εχεις?

Πρεπει να κατεβασω την πανω μπαρα να ανοιξω τα μηνυματα για να δω ποιος εστειλε :wacko::wacko::wacko:

Η το ιδιο widget.......:wacko::wacko:

Ρυθμίσεις ειδοποίησης-->Ρυθμισεις popup-->Εμφάνιση όταν είναι κλειδωμένο. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις δεν τις αναφέρω. Θα τις βρεις εύκολα.

Παιδιά όποιος έχει αγοράσει πράγματα από το e-bay θα τον παρακαλούσα να μου στείλει pm. Θα ήθελα να ρωτήσω κανα-δυό πραγματάκια

Για το ebay ρωτάς εδώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μήπως βρέθηκε λύση για τις επανεκκίνησης που κάνει το κινητό όταν μπει σε flight mode? Επίσης όταν το ξεκλειδωνω και βάζω το μοτίβο κολλάει στιγμιαία όταν πάω να αλλάξω σελίδα. Ξέρει κάνεις τπτ γι' αυτό?

δεν σε καταλαβα το κινητο οταν μπαινει flight mode κλειδωνει και δεν εχει σημα ,για να παρει σημα σου ζηταει παλι τον κωδικο σου (pin)και να παρει παλι το σημα απο τον εκπομπο την κεραια δηλαδη.τυπικα δεν κανει επαννεκινηση ,εσενα τι κανει κλεινει τελειως και τσαναμποταρει απο την αρχη?

Ψάχνοντας κάτι καλύτερο σε dialer που να με βολεύει και επιτέλους να έχω τις επαφές με πρώτα το επώνυμο όπως επίσης και το αρχείο κλήσεων πάνω από το πληκτρολόγιο,βρήκα το exdialer

http://osarena.net/wp-content/uploads/2011/11/ex-Dialer-white.jpg

Γνώμη μου είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!:D

Το ερώτημα μου είναι με το default θέμα υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω τον default dialer με τον ex, έτσι ώστε πατώντας το κουμπί με το τηλέφωνο στην μπάρα κάτω να ανοίγει τον ex;

Edited by sgatzo

Γεια σας και από μένα.Είμαι νέος χρήστης neo v και android και θέλω να ρωτήσω, εάν οι εφαρμογές που έχει το κινητό εγκατεστημένες κάνουν αυτόματα σύνδεση στο internet για updates.Eυχαριστώ.

Το ερώτημα μου είναι με το default θέμα υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω τον default dialer με τον ex, έτσι ώστε πατώντας το κουμπί με το τηλέφωνο στην μπάρα κάτω να ανοίγει τον ex;

Τα 4 εικονιδια-συντομευσεις που υπαρχουν στο κατω μερος της αρχικης οθονης, τροποποιουνται κατα τον ιδιο ακριβως τροπο οπως τα εικονιδια-συντομευσεις και μεσα στο μενου. Δηλαδη, κρατας πατημενα πανω τους και ειτε τα μεταφερεις οπου-καπου, ειτε τα πετας στον καδο. Κατοπιν, φερνεις απο μεσα απο το μενου με τον ιδιο τροπο, μια νεα συντομευση στην επιφανεια εργασιας (εξω, στην αρχικη οθονη) και μετα την μεταφερεις-τοποθετεις στην κατω μπαρα, στην θεση των stock προεπιλογων.

Τα 4 εικονιδια-συντομευσεις που υπαρχουν στο κατω μερος της αρχικης οθονης, τροποποιουνται κατα τον ιδιο ακριβως τροπο οπως τα εικονιδια-συντομευσεις και μεσα στο μενου. Δηλαδη, κρατας πατημενα πανω τους και ειτε τα μεταφερεις οπου-καπου, ειτε τα πετας στον καδο. Κατοπιν, φερνεις απο μεσα απο το μενου με τον ιδιο τροπο, μια νεα συντομευση στην επιφανεια εργασιας (εξω, στην αρχικη οθονη) και μετα την μεταφερεις-τοποθετεις στην κατω μπαρα, στην θεση των stock προεπιλογων.

Aμα σου πω ότι για αυτό το απλό πράγμα έψαχνα όλη νύχτα:lol:

Το έκανα και πλέον το μόνο που μένει είναι να βρω και να διαγράψω με το titanium το dialer της ericsson γιατί δεν αξίζει ούτε τα kb που καταλαμβάνει:p

Σε ευχαριστώ πολύ

δεν σε καταλαβα το κινητο οταν μπαινει flight mode κλειδωνει και δεν εχει σημα ,για να παρει σημα σου ζηταει παλι τον κωδικο σου (pin)και να παρει παλι το σημα απο τον εκπομπο την κεραια δηλαδη.τυπικα δεν κανει επαννεκινηση ,εσενα τι κανει κλεινει τελειως και τσαναμποταρει απο την αρχη?

κλεινει τελιως. βγαζει το λογοτυπο της SE. μερικες φορες δεν ανοιγει με το power button και πρεπει να βγαλω την μπαταρια.

Τιμή στο sony store

Κορδόνι για το κινητό παίρνει

http://www.gadget.pdamu.com/wp-content/uploads/2011/11/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-Battery.jpg

στην κάτω αριστερή μεριά στην βίδα, αν παραπατήσετε η άλλες βίδες είναι λεπτές ενώ η κάτω αριστερή είναι πιο παχιά.

Edited by maarinos

Τιμή στο sony store

Κορδόνι για το κινητό παίρνει

http://www.gadget.pdamu.com/wp-content/uploads/2011/11/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-Battery.jpg

στην κάτω αριστερή μεριά στην βίδα, αν παραπατήσετε η άλλες βίδες είναι λεπτές ενώ η κάτω αριστερή είναι πιο παχιά.

Ρε παιδιά εγω το πήγα στο για service και όταν το πήρα πίσω έλειπε η σιλικόνη που έχει πάνω απ'το 2ο μικρόφωνο που έχει πίσω. Όπως φαίνεται και στην εικόνα δεξιά πάνω

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

καλησπέρα μια ερώτηση τελικά εκτός απο να κάνω root και να περάσω την εφαρμογή που λετε για την οθόνη δεν υπάρχει άλλως τρόπος να <<φτιάξω>> την οθόνη ? :confused: :confused:

τελικά η μπαταριά κρατάει όντως 3 μέρες

Ρε παιδιά, θέλω να δω τους φακέλους που είναι στην sd, πως μπορώ;

Κατεβασε καποιον file manager,αρκετα καλοι ειναι ο astro και ο es,διαλεγεις και παιρνεις!

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

Ποιον θεωρείτε καλύτερο browser για internet και ποια εφαρμογή για εορτολόγιο;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλημέρα παιδιά μόλις έγινα κάτοχος ενός sony ericsson xperia neo v :) Ήθελα να σας ρωτήσω αν το κινητό έχει δέκτη GPS δηλαδή αν μπορώ να δω χάρτες με κάποιο πρόγραμμα χώρις την υποβοήθηση του διαδικτύου.
1+ Never Settle

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...