mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 την κάρτα μνήμης που έχει μέσα από την μάνα του την γέμισα από την δεύτερη μέρα χρήσης , έβαλα 2 ταινίες , μέχρι τι κάρτα περνει το κινητό γιατί με το ίδιο σκεπτικό και η 8άρα θα γεμίσει πολύ γρήγορα.η μήπως απλά δεν πρέπει να βάζω ταινίες και να αλλάξω σκεπτικό ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Έχεις βρει κάποια custom rom που αξίζει γιατί δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο: http://img.tapatalk.com/6df2b76e-2956-1283.jpg Βαριεμαι να ξεκλεισωσω τον bootloader. Τωρα εχω στοκ με ics θεμα Sent from my Xperia Neo V Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδια16 καρτα παίρνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) @chris24best Οποιος θελει να αγορασει ενα "smartphone" και δη android, καλο ειναι να διαβασει πεντε πραγματακια μονος του, να δει αν του ταιριαζει στις αναγκες του, να κανει και μια πρωτη αναγνωριστικη ερευνα γυρω απο το ολο θεμα. Δεν μπορει να ζητας στο εξειδικευμενο θεμα για το Xperia NeoV, εισαγωγικες -γενικες- πληροφοριες στον κοσμο του android. Οι περισσοτερες απο τις αποριες που εκφραζεις, ΔΕΝ αφορουν το NeoV, αλλα ολοκληρη τη διαθεσιμη γκαμα android συσκευων, απο ολες τις εταιρειες! Ασχολησου λιγο μονος σου, να δεις ΑΝ χρειαζεσαι να αγορασεις μια τετοιου τυπου συσκευη και μετα διαλεγεις συγκεκριμενο μοντελο. ΥΓ. με προλαβε αλλος τελικα, τω αυτω. καλησπερα φιλε μου! κατανοω πως αυτη η κατηγορια κινητων τηλεφωνων ειναι πιο εξειδικευμενη σε σχεση με τα παλαιοτερα και πως εχουν πολυ περισσοτερες δυνατοτητες. Μην εχεις ομως την εντυπωση πως ειμαι ανιδεος απο τεχνολογια, gadgetακιας ειμαι και εχω πολυ καλη σχεση με την τεχνολογια, απλως σε αυτον τον χωρο δεν ειχα προηγουμενος εμπειρια. και επισης το γνωριζω πως το OS Android χρησιμοποιειται και σε αλλες εταιριες περαν της SE, οποτε και ειναι λογικο καποια πραγματα να ειναι κοινα σε πολλα κινητα και ποσο μαλιστα οταν εχουν το ιδιο λειτουργικο. ειτε εχω turbo-x ειτε Dell PC, αν εχω μεσα windows το ιδιο θα δουλευω σε ιδιο λειτουργικο!!! Edited January 5, 2012 by chris24best "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 την κάρτα μνήμης που έχει μέσα από την μάνα του την γέμισα από την δεύτερη μέρα χρήσης , έβαλα 2 ταινίες , μέχρι τι κάρτα περνει το κινητό γιατί με το ίδιο σκεπτικό και η 8άρα θα γεμίσει πολύ γρήγορα.η μήπως απλά δεν πρέπει να βάζω ταινίες και να αλλάξω σκεπτικό ;-) παιδια16 καρτα παίρνει? Παίρνει μέχρι 32gb :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 32! δεν θα εχω προβλήματα? να βαλω 16? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 η πιο φθηνη 32 gb συμβατη καρτα που μπορουμε να βρουμε? γνωριζει κανεις? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδια 32 ! μεγάλη δεν ειναι για κινήτο? να βαλω 16 να μην κολλαει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Το αν θα κολλάει δεν έχει να κάνει με το μέγεθος, απλά έχε υπόψιν ότι όσο μεγαλύτερο είναι το class, τόσο γρηγορότερη είναι η κάρτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 http://www.skroutz.gr/s/336111/Kingston-MicroSD-32GB-SDC4-32GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 την κάρτα μνήμης που έχει μέσα από την μάνα του την γέμισα από την δεύτερη μέρα χρήσης , έβαλα 2 ταινίες , μέχρι τι κάρτα περνει το κινητό γιατί με το ίδιο σκεπτικό και η 8άρα θα γεμίσει πολύ γρήγορα.η μήπως απλά δεν πρέπει να βάζω ταινίες και να αλλάξω σκεπτικό ;-) Βάλε τουλάχιστον 16άρα. Εγώ αντικατέστησα την 2άρα με 8άρα την οποία γέμισα σε χρόνο dt με διάφορα προγράμματα.:worry: Που να τραβούσα και φωτογραφίες ή βίντεο...:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Το αν θα κολλάει δεν έχει να κάνει με το μέγεθος, απλά έχε υπόψιν ότι όσο μεγαλύτερο είναι το class, τόσο γρηγορότερη είναι η κάρτα. http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards-readers.html?keyphrase=micro+SD&order_by=popularity&order_dir=desc&page=1 απο ποσο class και πανω ειναι αρκετα γρηγορο? της μανας του ποσα class ειναι ?γενικα με την εμπειρια σου που πρεπει να καταληξω? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 http://www.skroutz.gr/s/336111/Kingston-MicroSD-32GB-SDC4-32GB.html Θα έλεγα καλύτερα class 6 ή ακόμα καλύτερα εφόσον μια φορά την αγοράζουμε class10...Eγώ μια τέτοια class10 8gb πήρα(δε θα τη φορτώσω και πολύ)και πετάειιιι:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ποιον θεωρείτε καλύτερο ως browser για το κινητό μας και ποια εφαρμογή για εορτολόγιο; Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Θα έλεγα καλύτερα class 6 ή ακόμα καλύτερα εφόσον μια φορά την αγοράζουμε class10...Eγώ μια τέτοια class10 8gb πήρα(δε θα τη φορτώσω και πολύ)και πετάειιιι:D Για 32αρα class 10 καλή τιμή έχει εδώ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Θα έλεγα καλύτερα class 6 ή ακόμα καλύτερα εφόσον μια φορά την αγοράζουμε class10...Eγώ μια τέτοια class10 8gb πήρα(δε θα τη φορτώσω και πολύ)και πετάειιιι:D και εγω class10 θα προτεινα αξιζει να δωσεις τα λεφτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Λοιπον απο .42 Εκδοση android που εχουμε , στις περισσοτερες χωρες εχει βγει η .283 . εχει κυριως Security fixes , battery & Wifi fixes. την κατεβαζω και θα την φλασαρω μεσω Flashtool. αν την θελει καποιος ας μου πει για λινκ Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mio0t Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Γεια σας παιδια.. ειμαι νεος στο forum και γενικα στα smartphones... Θελω να αγοράσω κινητακι γυρω στα 200 ευρο και το neo-v μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον!! Αξιζει τα λευτα του ή μπορω να βρω κατι καλυτερο στην ιδια τιμη?? τι λετε ? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Γεια σας παιδια.. ειμαι νεος στο forum και γενικα στα smartphones... Θελω να αγοράσω κινητακι γυρω στα 200 ευρο και το neo-v μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον!! Αξιζει τα λευτα του ή μπορω να βρω κατι καλυτερο στην ιδια τιμη?? τι λετε ? :) Διαβασε μερικες σελιδες ποιο πισω. εχουν γινει χιλιαδες σχολια με εντυπωσεις. το κινητο ειναι τελειο για τα λεφτα του , μη σου πω αξιζει και παραπανω. Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Για 32αρα class 10 καλή τιμή έχει εδώ;) αυτο ειναι καλη τιμη? χαχαχαχχ ρε κουζουλαθηκατε ολοι εδω μεσα:) με 200 +50 επερνα το xperia νεο με 8mp cam http://pnpshop.gr/index.php?option=com_virtuemart&category_id=53&page=shop.browse&Itemid=2&limitstart=0&limit=50 λεω για την μεσαια κατω κατω ή την αριστερη της οποιος ξερει ας με βοηθησει στην τελικη επιλογη.... Edited January 5, 2012 by mike28 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδες...με το sar του εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Λοιπον απο .42 Εκδοση android που εχουμε , στις περισσοτερες χωρες εχει βγει η .283 . εχει κυριως Security fixes , battery & Wifi fixes. την κατεβαζω και θα την φλασαρω μεσω Flashtool. αν την θελει καποιος ας μου πει για λινκ Φίλε μου η .283 είναι παλιότερή από την .42. Η νεότερη είναι η .62.:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Φίλε μου η .283 είναι παλιότερή από την .42. Η νεότερη είναι η .62.:confused: εισαι σιγουρος ; edit: ειχες δικιο.. ενα γραμματακι που ηταν 1 δεν ειδα. ενω στην .42 ειναι 2. χαχαχααχ ευχαριστω παντως για την διευκρυνηση.. Edited January 5, 2012 by eu8umhc Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 αυτο ειναι καλη τιμη? χαχαχαχχ ρε κουζουλαθηκατε ολοι εδω μεσα:) με 200 +50 επερνα το xperia νεο με 8mp cam http://pnpshop.gr/index.php?option=com_virtuemart&category_id=53&page=shop.browse&Itemid=2&limitstart=0&limit=50 λεω για την μεσαια κατω κατω ή την αριστερη της 32gb class 10 λέμε κουζουλέ:D και όχι sd αλλά microsd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδες...με το sar του εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα? Σαν τι πρόβλημα δηλαδή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts