Green_Dragon Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Πρώτα θα γίνεις root και μετά θα χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο :) Καλό είναι πριν σβήσεις οτιδήποτε να κάνεις ένα backup. Σε ευχαριστώ φίλε μου! Είμαι root, αλλά το titanium δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, μου φαίνεται πολύ περίπλοκο... Υπάρχει κάποιο άλλο προγραμματάκι για απεγκατάσταση εφαρμογών;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου! Είμαι root, αλλά το titanium δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, μου φαίνεται πολύ περίπλοκο... Υπάρχει κάποιο άλλο προγραμματάκι για απεγκατάσταση εφαρμογών;;; Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα, επειδή έχω μια εμπειρία από android και έχω δει πολλούς να κατεβάζουν εφαρμογές για overclocking, και σε συγκριτικό είδα αυτά: http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1725998,1732374,1737945 (κοιτάξτε την ταχύτητα του 3g) γίνεται κάτι για να ανέβει; και αν ναι, μήπως είναι καλύτερα; υπάρχει κάποιος που ξέρει; και κάτι για την μπαταρία... http://blog.gsmarena.com/sony-ericsson-xperia-neo-v-enters-the-battery-test-arena-leaves-smiling/ και κάτι άλλο γι αυτούς που ψάχνονται... http://viewitem.eim.ebay.gr/1900MAH-BA700-HIGH-CAPACITY-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-MK16-XPERIA-PRO-MT11-NEO-V/130597429208/item Edited January 5, 2012 by k_lostadior Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Εγω και στα δυο τηλεφωνα android που εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το κατωθι: https://market.android.com/details?id=com.rootuninstaller.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb290dW5pbnN0YWxsZXIuZnJlZSJd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Εγω και στα δυο τηλεφωνα android που εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το κατωθι: https://market.android.com/details?id=com.rootuninstaller.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb290dW5pbnN0YWxsZXIuZnJlZSJd Με αυτο παιρνεις back up ολο το τηλ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Oχι. Με αυτο...αν εισαι αρκετα τολμηρος...ή αν πολυ απλα, εισαι 100% σιγουρος Τί? θελεις να διαγραψεις, εχει εντολη "uninstall". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 οκ thanks να σαι καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 'Οποιος δεν θέλει να κάνει απεγκατάσταση εφαρμογών μπορεί να κάνει διακοπή με το titanium backup Πάμε titanium backup [ATTACH]23358[/ATTACH] πατάμε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά [ATTACH]23359[/ATTACH] πατάμε πάνω στην εφαρμογή που θέλουμε να διακόψουμε και επιλέγουμε διακοπή [ATTACH]23360[/ATTACH] Αν θέλουμε μετά να την εκκινήσουμε πάλι κάνουμε την ίδια διαδικασία και επιλέγουμε εκκίνηση. Simple and easy;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Πως παιρνουμε back up ολο το τηλ με το titanium backup? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Πως παιρνουμε back up ολο το τηλ με το titanium backup? Δες εδώ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δες εδώ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.;) Καλυτερη απαντηση δεν μπορουσα να εχω ! Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μπες στο xda neo android development εχει τοπικ για cwm. Θα το κανεις ινσταλ μεσω cwm . Το backup αποθηκευεται σε φακελο και το κανεις ρεστορ μεσω cwm , δεν ειναι update.zip Sent from my Xperia Neo V Thanks! Θα το δοκιμάσω! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakis1991 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 γεια σας παιδια!! θελω να ρωτησω κατι...οταν γραφω ενα μηνυμα και παταω space μου αλλαζει την λεξη...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Γιατί το titanium backup κάθε τρεις και λίγο μου βγάζει ότι πήρε δικαιώματα superuser?Mιλάμε ότι παίρνω συνολικό backup και σε κάθε αρχείο πετάει αυτό το πράγμα:blink: @stefanakis1991 βγάλε το Τ9 Edited January 5, 2012 by sgatzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Γίνεται να κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού, ώστε να απαλλαγώ μια και καλή από όλες αυτές τις αηδίες της Sony Erickson;; Και αν ναι, ποια rom μπορώ να βάλω;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 γεια σας παιδια!! θελω να ρωτησω κατι...οταν γραφω ενα μηνυμα και παταω space μου αλλαζει την λεξη...:cry: Ειναι ετσι ρυθμισμενο το πληκτρολογιο.Για να μη το κανει πηγαινε ρυθμισεις<Γλωσσα και πληκτρολογιο<Διεθνες πληκτρολογιο<Ρυθμισεις εισαγωγεις κειμενου,ξετικαρε το γρηγορες επιδιορθωσεις και στο προτασεις λεξεων τικαρε την τριτη επιλογη. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 υπαρχει καποιος οδηγος για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader? Εχω μπει σε ενα ξενο φορουμ αλλα εχω καταμπερδευτει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 'Οποιος δεν θέλει να κάνει απεγκατάσταση εφαρμογών μπορεί να κάνει διακοπή με το titanium backup Πάμε titanium backup [ATTACH]23358[/ATTACH] πατάμε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά [ATTACH]23359[/ATTACH] πατάμε πάνω στην εφαρμογή που θέλουμε να διακόψουμε και επιλέγουμε διακοπή [ATTACH]23360[/ATTACH] Αν θέλουμε μετά να την εκκινήσουμε πάλι κάνουμε την ίδια διαδικασία και επιλέγουμε εκκίνηση. Simple and easy;) Η εφαρμογη που θα διακοψουμε, θα ξεκινηση παλι μονη της μετα απο ρεσταρτ της συσκευης η μονο παλι μεσα απο το συγκεκριμενο προγραμμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Η εφαρμογη που θα διακοψουμε, θα ξεκινηση παλι μονη της μετα απο ρεσταρτ της συσκευης η μονο παλι μεσα απο το συγκεκριμενο προγραμμα? Μόνο μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.:cool: Δεν θα φαίνεται ούτε στο menu. Για παράδειγμα εγώ το update center to έχω διακόψει και δεν υπάρχει καθόλου σαν επιλογή ενημέρωση συσκευής. Όταν το κάνω εκκίνηση έχω πάλι την ενημέρωση συσκευής στις ρυθμίσεις. υπαρχει καποιος οδηγος για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader? Εχω μπει σε ενα ξενο φορουμ αλλα εχω καταμπερδευτει... Γιατί θέλεις να τον ξεκλειδώσεις; Edited January 6, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) υπαρχει καποιος οδηγος για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader? Εχω μπει σε ενα ξενο φορουμ αλλα εχω καταμπερδευτει... εχει σχετικο βιντεο εδω ειναι πολυ ευκολο --> Γιατί θέλεις να τον ξεκλειδώσεις; για να βαλει μια καστομ ρομ , που απαιτει ξεκλειδωμενο Bootloader , για να βαλει καστομ κερνελ και τα λοιπα. επισης κατι κερδιζεις παραπανω αν τον εχεις ξεκλειδωμενο edit: Τα Framework & system apk απο αρκ και αλλα SE Xperia της εκδοσης .42 (τελεινει σε .42) ταιριαζουν με το Neo V Edited January 5, 2012 by eu8umhc Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 για να βαλει μια καστομ ρομ , που απαιτει ξεκλειδωμενο Bootloader , για να βαλει καστομ κερνελ και τα λοιπα. επισης κατι κερδιζεις παραπανω αν τον εχεις ξεκλειδωμενο Έχεις βρει κάποια custom rom που αξίζει γιατί δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ακομη δεν εχω παρει android κινητο και παρακολουθω αυτες τις μερες ολο το θεμα διοτι θα παραγγειλω τωρα το Neo V. Μιλαμε εχει δει τοσες συντομογραφθιες απο προγραμματακια κλπ.... τι ειναι ολα αυτα? δεν υπαρχει κατι συγκεντρομενο για εναν νεο που θα εχει παρει αυτο το κινητο να ξερει 1, 2, 3, 5, 10 πραγματα που θα πρεπει η θα μπορει να κανει, κατι σαν οδηγος νεου χρηστη? cwd, root, unboot, Bootloader, custom rom κλπ χιλια δυο εχω μπερδευτει τοσα πολλα και διασπαρτα! Μπορει καποιος να συγκεντρωσει τα πιο σημαντικα και χρησιμα που υπαρχουν γι΄αυτο το κινητο και να κανει εναν απλο οδηγο? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Έχεις βρει κάποια custom rom που αξίζει γιατί δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο: Υπάρχει αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385471 Για το αν είναι σταθερή, έχει προβλήματα κλπ κλπ θα μας ενημερώσει ο πρώτος που θα την βάλει :p ή ρίξε μια ματιά στα σχόλια που υπάρχουν στο link Εγώ θα σου πρότεινα (όπως και στον καθένα) να κάνεις/κάνουμε υπομονή μέχρι τέλη Μαρτίου/αρχές Απριλίου για την ICS. EDIT: Βλέπω πως υπάρχει και αυτή. ακομη δεν εχω παρει android κινητο και παρακολουθω αυτες τις μερες ολο το θεμα διοτι θα παραγγειλω τωρα το Neo V. Μιλαμε εχει δει τοσες συντομογραφθιες απο προγραμματακια κλπ.... τι ειναι ολα αυτα? δεν υπαρχει κατι συγκεντρομενο για εναν νεο που θα εχει παρει αυτο το κινητο να ξερει 1, 2, 3, 5, 10 πραγματα που θα πρεπει η θα μπορει να κανει, κατι σαν οδηγος νεου χρηστη? cwd, root, unboot κλπ χιλια δυο εχω μπερδευτει τοσα πολλα και διασπαρτα! Μπορει καποιος να συγκεντρωσει τα πιο σημαντικα και χρησιμα που υπαρχουν γι΄αυτο το κινητο και να κανει εναν απλο οδηγο? Υπάρχει ένας οδηγός που ακόμη συντάσσεται: Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Επίσης μπορείς να ψαχτείς λίγο και εδώ. Οπότε, αρχικά διάβασε/μάθε για το λειτουργικό και στη συνέχεια περνάς και στο κινητό :p Καλή αρχή! Edited January 5, 2012 by DeJaVu Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Υπάρχει αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385471 Για το αν είναι σταθερή, έχει προβλήματα κλπ κλπ θα μας ενημερώσει ο πρώτος που θα την βάλει :p ή ρίξε μια ματιά στα σχόλια που υπάρχουν στο link Εγώ θα σου πρότεινα (όπως και στον καθένα) να κάνεις/κάνουμε υπομονή μέχρι τέλη Μαρτίου/αρχές Απριλίου για την ICS. Γιαυτό ακριβώς το λόγο ρώτησα πριν γιατί να ξεκλειδώσει κανείς τον bootloader.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) @chris24best Οποιος θελει να αγορασει ενα "smartphone" και δη android, καλο ειναι να διαβασει πεντε πραγματακια μονος του, να δει αν του ταιριαζει στις αναγκες του, να κανει και μια πρωτη αναγνωριστικη ερευνα γυρω απο το ολο θεμα. Δεν μπορει να ζητας στο εξειδικευμενο θεμα για το Xperia NeoV, εισαγωγικες -γενικες- πληροφοριες στον κοσμο του android. Οι περισσοτερες απο τις αποριες που εκφραζεις, ΔΕΝ αφορουν το NeoV, αλλα ολοκληρη τη διαθεσιμη γκαμα android συσκευων, απο ολες τις εταιρειες! Ασχολησου λιγο μονος σου, να δεις ΑΝ χρειαζεσαι να αγορασεις μια τετοιου τυπου συσκευη και μετα διαλεγεις συγκεκριμενο μοντελο. ΥΓ. με προλαβε αλλος τελικα, τω αυτω. Edited January 5, 2012 by 1600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts