Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Zxr και KonstantinosLP πειτε κατι εσεις που σας εμπιστευομαι!!!!!!!Οχι οτι δεν εμπιστευομαι τους αλλους δλδ :p

δεν εχει μεσα αρχεια συστηματος.μην αγχωνεσαι.μονο αχρηστα βιντεακια της SE εχει.και καποια εγχειρηδια και ηχους απο,τι θυμαμαι.οπως και ναχει,η καρτα μνημης ειναι μικρη,για μενα,ειδικα αν τραβας βιντεο σε hd.

αν θες να αλλαξεις καρτα,συνδεσε αφοβα με το πισι και κανε ενα copy τα αρχεια της καρτας οπως ειναι καπου στο πισι σου.και μετα paste στην νεα καρτα.

αν θες να καθαρισεις αυτη που εχεις τωρα,συνδεσου παλι με το πισι και πηγαινε βρες ολα τα αχρηστα αρχεια που εχει μεσα η sony.ψαξε στους φακελους των βιντεο και στους ηχους.(notifications και λοιπα) και σβησε ο,τι δεν θες.Η αληθεια ειναι οτι αλλαξα με την μια την καρτα που ειχε μεσα,με μια 8αρα,γιαυτο δεν θυμαμαι με τι ακριβως ερχεται το κινητο προεγκατεστημενο.

δεν χρειαζεται format.μην φανταστεις οτι θα γλειτωσεις και τα 2 giga.

συμφωνω με kaloudis για Go launcher

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιτα,εχω ψαξει ολη την sd και μεσω astro και στο pc και εσβησα οτι αχρηστο μπορουσα να σβησω...Αυτο το 1 gb που δεσμευει ομως δεν το εμφανιζει γιατι το δεσμευει!Ουτε στο pc αν εμφανισεις και τα κρυφα αρχεια!Γιαυτο θελω να την φορμαρω να δω τι παιζει!Νταξ τα 2 gb δεν ειναι πολλα αλλα με δεδομενο οτι το κινητο συνδεεται πανευκολα μεσω wifi με το pc μολις γεμιζει τα πεταω μεσα και τελος!Για μουσικουλες και τετοια εννοειται οτι ειναι μικρη!Format την sd μεσω κινητου γινεται?Δεν εχει και το pc μου card reader ρε γμτ...

Κοιτα,εχω ψαξει ολη την sd και μεσω astro και στο pc και εσβησα οτι αχρηστο μπορουσα να σβησω...Αυτο το 1 gb που δεσμευει ομως δεν το εμφανιζει γιατι το δεσμευει!Ουτε στο pc αν εμφανισεις και τα κρυφα αρχεια!Γιαυτο θελω να την φορμαρω να δω τι παιζει!Νταξ τα 2 gb δεν ειναι πολλα αλλα με δεδομενο οτι το κινητο συνδεεται πανευκολα μεσω wifi με το pc μολις γεμιζει τα πεταω μεσα και τελος!Για μουσικουλες και τετοια εννοειται οτι ειναι μικρη!Format την sd μεσω κινητου γινεται?Δεν εχει και το pc μου card reader ρε γμτ...

Αν κατάλαβα καλά αυτό που δεσμεύει το 1 Gb της κάρτας είναι τα αρχεία customized-capability και default-capability που υπάρχουν στο root της κάρτας. Έκανα φορμάτ μια παλιά κάρτα σε fat32 την έβαλα στο κινητό κενή και δημιουργήθηκαν δυο καινούρια customized-capability και default-capability. Αντέγραψα τα αρχεία που είχε η μαμίσια κάρτα χωρίς αυτά τα δυο και η καινούρια κάρτα δεν δεσμεύει τίποτα.:lol::lol:

Μόνο σε λευκό υπάρχει?

Ακόμα γίνεται χαμός με αυτό το κινητό..πουθενά δε μπορώ να το βρω..

έχει αναφερθεί πολλές φορές...το παραγγέλνεις από το σάιτ τους και έρχεται σε 1-2 μέρες

Αν κατάλαβα καλά αυτό που δεσμεύει το 1 Gb της κάρτας είναι τα αρχεία customized-capability και default-capability που υπάρχουν στο root της κάρτας. Έκανα φορμάτ μια παλιά κάρτα σε fat32 την έβαλα στο κινητό κενή και δημιουργήθηκαν δυο καινούρια customized-capability και default-capability. Αντέγραψα τα αρχεία που είχε η μαμίσια κάρτα χωρίς αυτά τα δυο και η καινούρια κάρτα δεν δεσμεύει τίποτα.:lol::lol:

Τα 2 αρχεια που λες πιανουν 400kb...Η τουλαχιστον ετσι λεει το Astro...Αν το συνδεσω το κινητο στο pc μπορω να τη φορμαρω την καρτα οπως κανεις με τα usb?

Και αλλη ερωτηση!Συνδεω το κινητο με το pc μεσω wifi!Υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να βλεπω τα αρχεια του pc μου μεσω κινητου??????

Καποιος ειπε πως ειχε βρει μια μπαταρια κοντα στα 2400ma αλλα το ειχε γραψει πολλες σελιδες πισω, που να το βρω τωρα, και ρωτουσε αν υπαρχει πιθανοτητα να σκασει...

Εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει μεγαλυτερη μπαταρια...

Ω ναι κατι βρηκα...

http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-BA700-BATTERY-SONY-ERICSSON-XPERIA-MT11-NEO-V-/190598327604?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c608bad34#ht_2243wt_1139

http://www.ebay.com/itm/1900MAH-BA700-HIGH-CAPACITY-BATTERY-SONY-ERICSSON-MK16-XPERIA-PRO-MT11-NEO-V-/130597429208?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e68369fd8#ht_2243wt_1139

μπορουμε να βαλουμε αλλη μεγαλυτερη η θα το ψησουμε? και οχι απαραιτητα κινεζικη.. εχει βαλει καποιος να προτεινει?

και λινκ απο τεστ που βγαζει την καταναλωση μπαταριας μεσα στα πρωτα smartphones..

http://blog.gsmarena.com/sony-ericsson-xperia-neo-v-enters-the-battery-test-arena-leaves-smiling/

Edited by durutti

Τα 2 αρχεια που λες πιανουν 400kb...Η τουλαχιστον ετσι λεει το Astro...Αν το συνδεσω το κινητο στο pc μπορω να τη φορμαρω την καρτα οπως κανεις με τα usb?

Και αλλη ερωτηση!Συνδεω το κινητο με το pc μεσω wifi!Υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να βλεπω τα αρχεια του pc μου μεσω κινητου??????

Εγώ το έκανα με card reader. Τα δυο αρχεία είναι μόνο 9kb.Για τη δεύτερη ερώτηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το airdroid :)

Εγώ το έκανα με card reader. Τα δυο αρχεία είναι μόνο 9kb.Για τη δεύτερη ερώτηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το airdroid :)

Εχω την εντυπωση οτι αυτο που λες κανει το αναποδο απο αυτο που θελω εγω...Εγω θελω να κοιταω τα αρχεια του pc στο κινητο...Δλδ να ειμαι ξερω γω σε ενα δωματιο του σπιτιου με το κιν μου και να διαχειριζομαι αρχεια του pc...Να περναω ξερω γω μουσικη απο το pc στο κινητο αλλα να το κανω απο το κινητο...

Εχω την εντυπωση οτι αυτο που λες κανει το αναποδο απο αυτο που θελω εγω...Εγω θελω να κοιταω τα αρχεια του pc στο κινητο...Δλδ να ειμαι ξερω γω σε ενα δωματιο του σπιτιου με το κιν μου και να διαχειριζομαι αρχεια του pc...Να περναω ξερω γω μουσικη απο το pc στο κινητο αλλα να το κανω απο το κινητο...

Ναι με το airdroid το κάνεις από το κινητό.

μπορουμε να βαλουμε αλλη μεγαλυτερη η θα το ψησουμε? και οχι απαραιτητα κινεζικη.. εχει βαλει καποιος να προτεινει?

και λινκ απο τεστ που βγαζει την καταναλωση μπαταριας μεσα στα πρωτα smartphones..

http://blog.gsmarena.com/sony-ericsson-xperia-neo-v-enters-the-battery-test-arena-leaves-smiling/

Το προβλημα θα ειναι που θα βρουμε φορτιστη να την φορτισουμε πληρως οταν ο δικος μας φορτιτστης ειναι για να φορτιζει μπαταρια με 1500mah αρα θα βγαζει καπου στα 1300mah.

Το προβλημα θα ειναι που θα βρουμε φορτιστη να την φορτισουμε πληρως οταν ο δικος μας φορτιτστης ειναι για να φορτιζει μπαταρια με 1500mah αρα θα βγαζει καπου στα 1300mah.

Ο φορτιστής μας είναι στα 550mA αν θυμάμαι σωστά, γι'αυτό και θέλει ~2,5 ώρες για φόρτιση. Άρα μία μπαταρία 2000mA θα θέλει περίπου 3,7 ώρες...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

κατσε..δηλαδη ολα περνανε απο την αρχη??

το tb τι ειναι??

εγω νομιζα οτι χανονται μονο οι ρυθμισεις..

οι επαφές κάνουν αυτόματο (ή χειροκίνητο) sync. βεβαιώσου ότι υπάρχουν στο gmail σου ;)

tb=titanium backup το οποίο απαιτεί root:!:

μπορείς να κάνεις back up και ρυθμίσεις και εφαρμογές (δε γνωρίζω τη διαδικασία)

για τα sms μπορεις να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή από το μαρκετ(τύπου sms back up)

τι θέλεις να κρατήσεις βασικά στη συσκευή σου;

αν εννοεις να μπορεις να χειριστεις το πισι απο το κινητο σου,δοκιμασε το teamviewer.πρεπει να το χεις και στο πισι αυτο το προγραμμα.και βλεπεις στον κινητο σου,οτι βλεπεις ακριβως στο πισι.και το χειριζεσαι απο το κινητο.απιστευτη εφαρμογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην λέει ο καθένας τα δικά του test gsmarena.:D:D

Θα το δεχόμουν το test αν μας λέγανε πόσα mAh είναι η κάθε μπαταρία, τι συχνότητα έχει ο επεξεργαστής, τι οθόνη κτλ. Αν συγκρίνουμε το Seicento μου με μια Ferrari ποιο νομίζεις θα καίει περισσότερο;

Για όσους θέλουν να απενεργοποιήσουν την αυτόματη φωτεινότητα, βρήκα κάτι tweaks για hw_config. Μπορώ να φτιάξω ένα πακέτο zip για CWM recovery που θα το εγκαθιστάτε και θα απενεργοποιείται η αυτόματη φωτεινότητα. Επίσης θα υπάρχει και ένα backup zip σε περίπτωση που θέλετε να την ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό για δική σας ευκολία αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ενα κουμπί να πατήσετε στο recovery και σε 1sec εγκαθίσταται το πακέτο. Δεν έχω neo v όμως να το δοκιμάσω. Αν θέλετε προχωράτε με δική σας ευθύνη. Ενδιαφέρεστε?

Jim στείλε μου σε παρακαλώ ότι έχεις. Μιλάμε με πμ. Ευχαριστώ :)

Πως καθοριζω πόσες αρχικές οθόνες θέλω;

ADW launcher ή ο Go που σου προτάθηκε και κάνεις ότι θες.

πως μπορούμε να κάνουμε το bluetooth να είναι πάντα ανιχνεύσιμο?

Μόνο για 120 sec είναι ανιχνεύσιμο

Αυτό ακριβώς ήθελα και εγώ να ρωτήσω. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν; Αξίζει η αγορά της ultimate έκδοσης; konstantinoslp, zxr, τα φώτα σας παρακαλώ...! :respect:

Το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν ασχολήθηκα. Τα βασικά που καταναλώνουν μπαταρία τα κλείνω από μόνος μου οπότε δεν χρειάστηκε να το ψάξω. Θέλει αρκετή ώρα μέχρι να βρεις τις βέλτιστες ρυθμίσεις.

Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Zxr και KonstantinosLP πειτε κατι εσεις που σας εμπιστευομαι!!!!!!!Οχι οτι δεν εμπιστευομαι τους αλλους δλδ :p

Σβήσε ότι περιττό βλέπεις. Manual, βίντεο, φωτογραφίες.

Ναι με το airdroid το κάνεις από το κινητό.

AirDroid κι από μένα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,

η κοπέλα μου πήρε το κινητό αυτό και προσπαθώ να της βρω την δυνατότητα να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα sd και οχι στο τηλέφωνο...Αν και ακόμη το ψάχνω αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να το βρω....

Θα μπορούσε κάποιος να μου αν γίνεται και πως;

Σας ευχαριστώ πολύ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,

η κοπέλα μου πήρε το κινητό αυτό και προσπαθώ να της βρω την δυνατότητα να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα sd και οχι στο τηλέφωνο...Αν και ακόμη το ψάχνω αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να το βρω....

Θα μπορούσε κάποιος να μου αν γίνεται και πως;

Σας ευχαριστώ πολύ :)

Θα πας εφαρμογες,διαχείριση εφαρμογων θα κανεις κλικ στην εφαρμογή που θες κ θα εχει επιλογη για μετακίνηση στην sd card,υπόψιν δεν εχουν ολες οι εφαρμογές αυτη τη δυνατότητα

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Γι'αυτό δεν το έβρισκα.... οπότε μια προς μια τις εφαρμογές που μου επιτρέπει λοιπόν.

Να σαι καλα iliasx8. Θα της το φτιάξω αύριο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Χμμμ προγραμμα file manager είναι αυτό έτσι δεν είναι;

Κάτι σαν το Linda Manager ίσως;

AirDroid κι από μένα.

ρε παιδες εγω γιατι δεν εχω αυτην την επιλογη;;μονο το κινητο στο πισι μπορω να δω.οχι το πισι στο κινητο...:ninja::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμμ προγραμμα file manager είναι αυτό έτσι δεν είναι;

Όχι φίλε μου. Ρωτάς πως θα κάνεις μεταφορά των προγραμμάτων από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης. Γιατί να σου πω για file manager; Το app2sd είναι πρόγραμμα για μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης όπως λεει και το όνομά του. :)

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

οι επαφές κάνουν αυτόματο (ή χειροκίνητο) sync. βεβαιώσου ότι υπάρχουν στο gmail σου ;)

tb=titanium backup το οποίο απαιτεί root:!:

μπορείς να κάνεις back up και ρυθμίσεις και εφαρμογές (δε γνωρίζω τη διαδικασία)

για τα sms μπορεις να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή από το μαρκετ(τύπου sms back up)

τι θέλεις να κρατήσεις βασικά στη συσκευή σου;

ολα θελω να τα κρατησω...δηλαδη ολα πρεπει να τα περασω απο την αρχη??

ουαου...επισης αμα δεν κανω την αναβαθμηση τι θα χασω??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...