zxr Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μάλλον έχει πέσει σε boot loop οπότε δεν την γλιτώνεις την επαναφορά με το SEUS http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ευχαριστω! Ειναι δυσκολο να το κανω ;;; Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ευχαριστω! Ειναι δυσκολο να το κανω ;;; Κατέβασε το πρόγραμμα που είπε ο zxr κ ακόλουθα πίστα τις οδηγίες Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damis1988 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 λοιπον για σασ εχο ενα xperia neo v κε μετα το ανιγμα απο το standby κρασαρι μερχι να κανο 3 touch στην οθωνη! μετα ινε κομπλε! κε το εστηλα για σερωιψε κε δε μυ το φτιακσαν τα @@ χαχαχ λενε οτι εχει παρι ιγρασια η πλακετα ! εγο που το ανικσα ομοσ οι δικτεσ ινε ασπροι ολοι αρα μου λενε βλακιεσ :P λεο μιποσ χαλασε το touch κε θελι αλαγαμα!? πητε μου τη γνωμη σασ please Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Κατέβασε το πρόγραμμα που είπε ο zxr κ ακόλουθα πίστα τις οδηγίες Ποιες οδηγίες ; Edited July 19, 2013 by vagelis_7 Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ποιες οδηγίες ; πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα ποστ 18120 που λεει ο zxr να κανεις επαναφορα με το sus This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδια εχω περασει την Ultimate 4 που ειχε ανεβασει ενα παλικαρι μερικεσ σελιδες πριν,πως μπορω να βαλω το sms να στελνει 160 χαρακτηρες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092787#post4092787 Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μάλλον έχει πέσει σε boot loop οπότε δεν την γλιτώνεις την επαναφορά με το SEUS Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια ! Το κινητο ανοιξε και λειτουργει κανονικα ! Ειχαμε καποια προβληματακια στην αρχη αλλα με τη βοηθεια του πατερα μου (vrs5) το φτιαξαμε ! Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) καπου εκανες λαθος στην εγκατασταση..επανελαβε τα βηματα αξιζει! φιλε ναι φορα την εγω προχθες την εβαλα και ειναι τελεια..(ειναι καλη σε θεμα ηχου,μπαταριας,φωτογραφικης,wifi κλπ.) ειναι απο τις καλυτερες που εχω φορεσει..και σκεφτομαι αν συνεχισει ετσι να την κρατησω για κανα 2μηνο μεχρι να βγει αλλη πολυ καλυτερη.. try it εγω εβαλα την viper 6 χθες και ειχα προβλημα με το wi-fi δεν ενεργοποιοταν, δεν προχωρησα πιο περα να δω αν ειχε κι αλλο προβλημα, επειδη ομως μ αρεσε θα ηθελα οποιος ξερει ας πει τι γινεται με το wi-fi και αν εχει κι αλλο προβλημα πως λυνετσι γιατι μ αρεσε και θελω να την βαλω Wiif-Modules.zip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2295074 http://www.mediafire.com/?ufzsp0kwrzwpdbo και πως το περνας αυτο? κανεις πρωτα εγκατασταση την ρομ με το cwn Και μετα αυτο? πως το περνας για να δουλεψει το wi-fi? τωρα κατεβαζω την viper 7 χειαζεται κι σ αυτη αυτο το αρχειοο για το wi-fi? Edited July 20, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 και πως το περνας αυτο? κανεις πρωτα εγκατασταση την ρομ με το cwn Και μετα αυτο? πως το περνας για να δουλεψει το wi-fi? τωρα κατεβαζω την viper 7 χειαζεται κι σ αυτη αυτο το αρχειοο για το wi-fi? Συγνώμη αλλά την viper 7 απο που την κατεβάζεις γιατί στην επίσημη σελίδα του δημιουργού στο xda ακόμα την 6 έχει σαν τελευταία έκδοση... Τα wi-fi modules τα περνάς όπως μια rom απλά δεν κάνεις τα wipe και τα format. Απλά κατευθείαν στην επιλογή install from zip απο το cwm. Παρεπιπτόντως είχα την viper 5 κανα 3μηνο τώρα και όλα λειτουργούσαν ρολόι.Και παιχνίδια παίζανε κανονικά. Απλά είπα να δοκιμάσω zelly 3 και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω πως πάνω κάτω στα ίδια είναι.Απλά η zelly 3 έγινε πιο απλή χωρίς πολλά πολλά. Η viper 5 είχε πιο πολλές επιλογές και είχε την ίδια ram ελεύθερη απο την zelly 3. Όσο για την viper 6 με το που την έβαλα είχα πρόβλημα με τον τηλεφωνικό κατάλογο. Δεν έκανε επεξεργασία καμία επαφή. Ούτε να προσθέσω μπορούσα. Πατούσα το πλήκτρο με τις επιλογές και δεν ανταποκρινόταν. Αύριο θα δοκιμάσω την Gin2JellyBean_v2.4.0 που άκουσα καλά λόγια και την codename. Όποια με καταφέρει θα την κρατήσω κιόλας.Αν πάλι καμία δε με εντυπωσιάσει επιστρέφω σε viper 5!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Συγνώμη αλλά την viper 7 απο που την κατεβάζεις γιατί στην επίσημη σελίδα του δημιουργού στο xda ακόμα την 6 έχει σαν τελευταία έκδοση... Τα wi-fi modules τα περνάς όπως μια rom απλά δεν κάνεις τα wipe και τα format. Απλά κατευθείαν στην επιλογή install from zip απο το cwm. Παρεπιπτόντως είχα την viper 5 κανα 3μηνο τώρα και όλα λειτουργούσαν ρολόι.Και παιχνίδια παίζανε κανονικά. Απλά είπα να δοκιμάσω zelly 3 και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω πως πάνω κάτω στα ίδια είναι.Απλά η zelly 3 έγινε πιο απλή χωρίς πολλά πολλά. Η viper 5 είχε πιο πολλές επιλογές και είχε την ίδια ram ελεύθερη απο την zelly 3. Όσο για την viper 6 με το που την έβαλα είχα πρόβλημα με τον τηλεφωνικό κατάλογο. Δεν έκανε επεξεργασία καμία επαφή. Ούτε να προσθέσω μπορούσα. Πατούσα το πλήκτρο με τις επιλογές και δεν ανταποκρινόταν. Αύριο θα δοκιμάσω την Gin2JellyBean_v2.4.0 που άκουσα καλά λόγια και την codename. Όποια με καταφέρει θα την κρατήσω κιόλας.Αν πάλι καμία δε με εντυπωσιάσει επιστρέφω σε viper 5!!!! απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2177179 εσυ αν θες δωσε μου λινκ για την Gin2JellyBean_v2.4.0 και την codename Edited July 19, 2013 by p3nny This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μπορεί κάποιος παιδιά να μου δώσει ημερολόγιο και οποία άλλη εφαρμογή χρειάζεται να δουλέψει?? Ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μπορεί κάποιος παιδιά να μου δώσει ημερολόγιο και οποία άλλη εφαρμογή χρειάζεται να δουλέψει?? Ευχαριστώ πολύ... τι εννοεις χρειαζεται να δουλεψει? This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Codename Gin2JellyBean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Codename Gin2JellyBean αυτες τι βαζω με το cwm κανονικα οπως ολες τις αλλες? κσι δεν χρειαζεται τιποτα εξτρα ετσι> οπως στην viper που δεν λειτουργει το wi-fi και χρειαζεται το extra? This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 τι εννοεις χρειαζεται να δουλεψει? Έχει διάφορα apk το κινητό σε σχέση με το ημερολόγιο..αρκεί και το ημερολόγιο μόνο τ έχει κανείς?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 έχω μια ερώτηση, το λεδάκη που είναι δίπλα στην μπροστινή κάμερα ανάβει κανονικά η ίσα που φαίνετε? γιατί το βράδυ ίσα που φαίνετε κ την ημέρα σχεδόν δεν το βλέπης αν είναι αναμένο όταν φορτιζι η μετά από χαμένει κλήσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Έχει διάφορα apk το κινητό σε σχέση με το ημερολόγιο..αρκεί και το ημερολόγιο μόνο τ έχει κανείς?? να μην σβησεις τπτ αν εννοεις αυτο οτι εχει σχεση με ημερολογιο γιατι μετα δεν θα δουλευει την εχω πατησει κι εγω παλια αυτη ειναι http://www.mydroid.gr/2012/10/google-calendar-app-android/ This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 έχω μια ερώτηση, το λεδάκη που είναι δίπλα στην μπροστινή κάμερα ανάβει κανονικά η ίσα που φαίνετε? γιατί το βράδυ ίσα που φαίνετε κ την ημέρα σχεδόν δεν το βλέπης αν είναι αναμένο όταν φορτιζι η μετά από χαμένει κλήσει με το light flow λυνεις το προβλημα σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 με το light flow λυνεις το προβλημα σου ναι το έχω αυτό απλά ήθελα να ξέρω αν έτσι είναι το κινητό η μήπως έχει πρόβλημα το δικό μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactiveaccount632014 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 καλησπερα, το κινητο ειναι ενημερωμενο κι οταν μπαινεις για να κανεις κληση αφου επιλεγεις τον αριθμο και κανεις την κληση στην αρχη οταν καλειται το νουμερο αλλα κι οταν γινει η κληση κι απαντησει ο αλλος σβηνει η οθονη και επανερχεται μετα.υπαρχει καποια επιλογη απο το μενου ρυθμισεων ( το εψαξα με λεπτομερεια αλλα δεν βρηκα κατι ) η καποια εφαρμογη η εστω τροπος μεσω root της συσκευης για να μην σβηνει καθολου η οθονη οταν καλω η μιλω με καποιον?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Αυτό είναι default λειτουργία για να μην καταναλώνεις μπαταρία μιας και κατά τη διάρκεια της κλήσης δεν κοιτάς την οθόνη. Ίσως αυτή η εφαρμογή σε βοηθήσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omd.autoscreenon http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, μόλις ξεκλείδωσα τον bootloader με τον unofficial τρόπο και ψάχνω για GB kernel, μιας και έχω την Gin2JellyBean. Μπορεί κανείς να μου δώσει κάποιο link με συμβατούς kernels γιατί δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι μην περάσω λάθος kernel? edit: Τελικά βρήκα αυτόν και τον πέρασα με fastboot. Έκανα στο καπάκι test με AnTuTu και από 4538 που έπιανα με τον stock kernel και CPU @1024Mhz, έπιασα 6788 με τον καινούριο kernel και Overclocked CPU @ 1400Mhz. Φοβερό?!?! Εντωμεταξύ μπορεί να χρονιστεί μέχρι 2Ghz με αυτόν τον kernel :Ρ Για να δούμε η μπαταρία πως θα τα πάει στα 1.4Ghz προς το παρόν.... Edited July 20, 2013 by OutLaw_264 LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μόλις ξεκλείδωσα τον bootloader με τον unofficial τρόπο και ψάχνω για GB kernel, μιας και έχω την Gin2JellyBean. Μπορεί κανείς να μου δώσει κάποιο link με συμβατούς kernels γιατί δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι μην περάσω λάθος kernel? edit: Τελικά βρήκα αυτόν και τον πέρασα με fastboot. Έκανα στο καπάκι test με AnTuTu και από 4538 που έπιανα με τον stock kernel και CPU @1024Mhz, έπιασα 6788 με τον καινούριο kernel και Overclocked CPU @ 1400Mhz. Φοβερό?!?! Εντωμεταξύ μπορεί να χρονιστεί μέχρι 2Ghz με αυτόν τον kernel :Ρ Για να δούμε η μπαταρία πως θα τα πάει στα 1.4Ghz προς το παρόν.... Φίλε στείλε να μας πεις για την μπαταρία ΓΤ με lupus kernel και 3g είναι για μπατσες ούτε μισή μέρα δεν κρατάει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μόλις ξεκλείδωσα τον bootloader με τον unofficial τρόπο και ψάχνω για GB kernel, μιας και έχω την Gin2JellyBean. Μπορεί κανείς να μου δώσει κάποιο link με συμβατούς kernels γιατί δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι μην περάσω λάθος kernel? edit: Τελικά βρήκα αυτόν και τον πέρασα με fastboot. Έκανα στο καπάκι test με AnTuTu και από 4538 που έπιανα με τον stock kernel και CPU @1024Mhz, έπιασα 6788 με τον καινούριο kernel και Overclocked CPU @ 1400Mhz. Φοβερό?!?! Εντωμεταξύ μπορεί να χρονιστεί μέχρι 2Ghz με αυτόν τον kernel :Ρ Για να δούμε η μπαταρία πως θα τα πάει στα 1.4Ghz προς το παρόν.... Aφού περάσεις το boot.img πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε και κάποιο από τα modules και αν ναι ποιο περνάς? Πέσμας με την μπαταρία και με την Ram τι παίζει για να το δοκιμάσω. Έχεις μήπως δοκιμάσει τον nightelf kernel? Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts