Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασα να το κανω να διαβασει usb στικ αλλα δεν τα καταφερα!

Μηπως θα μπορουσε καποιος να φτιαξει ενα οδηγο που να περιεχει τις απαραιτητες εφαρμογες και να εξηγει τον τροπο για να μπορουμε να κανουμε το τηλεφωνο να διαβαζει usb στικ?:!: Το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο σε εκδοση 4.0.2.Α.0.42 και σε στοκ κερνελ!

Δεν χρειαζεσαι ''απαραιτητες εφαρμογες'' παρα μονο root και CWM για να φλασαρεις το zip με τα modules που χρειαζεται.Το thread στο XDA ειναι αυτο και η λιστα με τα modules αναλογα με την εκδοση σου ειναι αυτη.Απο οτι βλεπω ομως μαλλον δεν υποστηριζει τη δικια σου αφου λεει μονο για 4.0.2.A.0.58 σε Gingerbread.Δε χανεις κατι να δοκιμασεις αλλα παρε ενα backup πρωτα με το CWM για να μην εχεις κανα θεμα.Εγω θα σου προτεινα να κανεις κανα update και να περασεις σε ICS παντως....

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν μπορεί να την πάρει ota.

Μιας και γράφεις για το pc companion να σου προτείνω το s(e)us (Sony Ericsson update service), που οι περισσότεροι το θεωρούμε καλύτερο από το pc companion. Θα το βρεις εδώ http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ (Κωνσταντίνε συγνώμη :) )

Να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της ics και να επαναφερεις μόνο μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, τηλέφωνα και sms.

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω..!

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

καλησπερα παιδια...ενας φιλος εκανε ρουτ το τλφ κ στην 4.0.4 δεν εχει γιατρεια...ειτε με καστομ ειτε στοκ...τουλαχιστον στισ γυναικας μου...υπαρχει τροπος να γυρισω το κινητο σε στοκ 2.3.6??(θα προτιμουσα 2.3.6 (γιατι δουλευε smooth)στο seus που το βαζω μου βγαζει οτι το κινητο ειναι τροποποιημενο κ κλεινει η εφαρμογη...τι πρεπει να κανω?στο note που εχω εγω ειναι πολυ ευκολο να γυρισεις σε στοκ...

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

καλησπερα παιδια...ενας φιλος εκανε ρουτ το τλφ κ στην 4.0.4 δεν εχει γιατρεια...ειτε με καστομ ειτε στοκ...τουλαχιστον στισ γυναικας μου...υπαρχει τροπος να γυρισω το κινητο σε στοκ 2.3.6??(θα προτιμουσα 2.3.6 (γιατι δουλευε smooth)στο seus που το βαζω μου βγαζει οτι το κινητο ειναι τροποποιημενο κ κλεινει η εφαρμογη...τι πρεπει να κανω?στο note που εχω εγω ειναι πολυ ευκολο να γυρισεις σε στοκ...
Λογικά την 2.3.7 ενοεις γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει 2.3.6.. Γίνεται με το flashtool κατεβάζοντας την ftf.. :)

Λογικά την 2.3.7 ενοεις γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει 2.3.6.. Γίνεται με το flashtool κατεβάζοντας την ftf.. :)

ναι φιλε μου αυτην εννοω...δλδ αν κατεβασω flashtool ειναι εφικτο?

Φιλε οπως πολυ σωστα ανεφερεται και στο προηγουμενο post κατεβαζεις την 2.3.7.ftf & με flashtool

την ξαναπερνας. Ο βασικος λογος για τον οποιο δεν εκανα update στην ICS ειναι διοτι με την Gingerbread υπαρχει

ενα σχετικα stable p.running. Φυσικα και η ICS προσθετει πολλα νεα features και αποτελει προγραμματιστικα σημαντικη

μεταβαση αναβαθμισης, ωστοσο πιστευω οτι τα 512MB RAM ειναι οριακο ποσο προσπελασης μνημης για την ICS. Οποτε και εγω

προσωπικα προτεινω GB *

//////////////////////////

Jelly Bean update///

////////////////////////

Μια γρηγορη ενημερωση σχετικα, με την πολυ-συζητημενη αναβαθμιση του U σε JΒ:

http://talk.sonymobile.com/message/414710

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1829591&page=171

Πιστευω τελικα οτι για ευνοητους λογους η Sony δεν θα κυκλοφορησει update σε JB για το U. Απο την αλλη να μην

ξεχναμε οτι προηγουνται αλλων ειδων range-συσκευες για να παρουν το συγκεκριμενο update και τελικα ισως η μονη

λειτουργικα αποδοτικη εκδοση για JB στο U να ειναι καποια μελλοντικη custom.

* Να σημειωθει οτι οι παραμετροι συγκρισης ICS <-> GB, αποτελουν μονο Generic-Versions of .ftf και δεν γνωριζω

την αποδοση της συσκευης με καποια custom-ROM

Edited by Programmer
check spelling

Καλησπερα, ξερετε πως να βαλω Small Apps χωρις να αλλαξει το Notification Toggles?

Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1922339

Αυτο ειναι για 431 και 587 κι οχι για την 13, δυστυχως :(

Ποια rom έχεις περασμένη....????????

Ε ναι ρε μεγάλε τον .587 kernel έχεις περασμένο...ή μήπως έχεις custom kernel με ξεκλείδωτο bootloader?

Kernel έχω vengeance! Αν είχα τον στοκ δεν θα συζητούσαμε :-P

Κατάλαβα...αν δε βρεις λύση προχώρα στην rom Viper Xperia...Έχει τα πάντα!!!!Ακόμα την λειτουργώ και θα βγάλω πόρισμα μεθαύριο αν αντέχει...Πάντως ως τώρα είναι η καλύτερη rom που έχω βάλει στο κινητό μου, ακόμα και από την zelly cream που θεωρούσα ως τώρα την καλύτερη rom.Δε μου παρουσίασε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Κατάλαβα...αν δε βρεις λύση προχώρα στην rom Viper Xperia...Έχει τα πάντα!!!!Ακόμα την λειτουργώ και θα βγάλω πόρισμα μεθαύριο αν αντέχει...Πάντως ως τώρα είναι η καλύτερη rom που έχω βάλει στο κινητό μου, ακόμα και από την zelly cream που θεωρούσα ως τώρα την καλύτερη rom.Δε μου παρουσίασε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Έχω αρχίσει κι εγώ να ψήνομαι για viper. Αν όντως είναι καλύτερη και από τη zelly...

Είναι και για κλειδωμένο bl;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι το λεει κιολας!

Δεν έχω τη δυνατότητα να το κοιτάξω τώρα. Γι' αυτό ρώτησα. Θενξ ;-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν κανείς την εγκατάσταση στο AROMA σε ρωτάει αν έχεις locked or unlocked bootloader όπως επίσης και ποιον κερνελ χρησιμοποιείς.Είναι απλά η τελειότερη Rom για μένα.

αντε δοκιμαστε την να φυγω επιτελους απο την codename x 9 θα παρακουλουθω το τοπικ σινεχεια να μας πει καπιος κ απο μπαταρια τι λεει που με ενδιαφερει πολυ .......... se sxesh me ton save 6 κερνελ που εχω τωρα ...................

Από zelly σε viper χρειάζεται να φλασάρω τη stock πρώτα;

οχι πανε κατευθειαν στην cmw για τις σχετικες διαδικασιες της εγκαταστασης

Αρκετά καλή Rom η viper! Αλλά δεν έχει να μπορώ να μαρκάρω το κείμενο μου για αντιγραφή;;;

απο λαγκαρισματα και κολληματα τι λεει;

ποση free ram εχεις;

Και ναι φίλοι μου ακόμα δεν την διαφημησαμε καλα καλά την viper,βγήκε σήμερα κ η έκδοση 5.Για το θέμα της αντιγραφής,επικολλησης λειτουργεί κανονικά και ο φακός γίνεται ορθογωνιος από στρογγυλος και βγανουν κ οι σχετικςς επιλογές. Edited by soulfunkdjx

Παιδιά ειμαι σε Ultimate 3.0.2 και είμαι πολυ ευχαριστημένη αλλα ξαφνικά εδω και 2 μερες μου παρουσιαζει πρόβλημα το κινητάκι. Εκεί που μιλάω, κάνει διακοπές ανα 10 δευτ. και ειναι πολυ δυσκολο να συν εννοηθώ. Δοκίμασα όλα τα service test και όλα είνια εντάξει. Τι λέτε να συμβαίνει;;; Μην μου πείτε πάλι για ξαναπέρασμα της ROM :p

Παιδιά ειμαι σε Ultimate 3.0.2 και είμαι πολυ ευχαριστημένη αλλα ξαφνικά εδω και 2 μερες μου παρουσιαζει πρόβλημα το κινητάκι. Εκεί που μιλάω, κάνει διακοπές ανα 10 δευτ. και ειναι πολυ δυσκολο να συν εννοηθώ. Δοκίμασα όλα τα service test και όλα είνια εντάξει. Τι λέτε να συμβαίνει;;; Μην μου πείτε πάλι για ξαναπέρασμα της ROM :p

Πήγαινε ρυθμίσεις/περισσότερα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και βάλε σκέτο gsm.

Πήγαινε ρυθμίσεις/περισσότερα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και βάλε σκέτο gsm.

Το έκανα και δουλεύει μια χαρά. Αλλα όταν θέλω να μπω σε 3G θα το αλλάζω σε WCDMA ; Γιατι συμβαίνει αυτό το πρόβλημα; Σ'ευχαιστώ για την άμεση απάντηση σου :)

Απλά σε κάποια μέρη που δεν πιανει καλό σήμα γυρνάει αυτόματα σε gsm. Η εναλλαγή αυτή σου προκαλεί αυτές τις διακοπές.Είχα το ίδιο πρόβλημα.Απλά να ξέρεις πως κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση το κινητό θα πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί δε κρατα την ρύθμιση.Αυτό όμως διορθώθηκε στην Rom viper Xperia.Μήπως να αλλαζες ρομ?είναι ίδια με την ultimate,απλά έχει περισσότερες επιλογές...

Απλά σε κάποια μέρη που δεν πιανει καλό σήμα γυρνάει αυτόματα σε gsm. Η εναλλαγή αυτή σου προκαλεί αυτές τις διακοπές.Είχα το ίδιο πρόβλημα.Απλά να ξέρεις πως κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση το κινητό θα πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί δε κρατα την ρύθμιση.Αυτό όμως διορθώθηκε στην Rom viper Xperia.Μήπως να αλλαζες ρομ?είναι ίδια με την ultimate,απλά έχει περισσότερες επιλογές...

Και στη zelly το έχει φτιάξει ο μάστορας. Τι λέει η viper τελικά; Βλέπω τη διαφημίζεις συχνά. Έχεις καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα ή είναι νωρίς ακόμα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...