nikosxeng3 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 μόνο η αλλαγή launcher έμεινε για να κερδίσω μνήμη/μπαταρία ποιον προτείνετε; Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic_nikos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλησπερα. Το προωι επεσε το κινητο και εσπασε λιγο η οθονη πανω αριστερα ευτηχως μονο το τζαμι μπροστα. Η οθονη φενετε να μην εχει καποιο προβλημα ουτε γενικοτερα το touch εχει πειραχτει, μονο το σπασιμο στο τζαμι. Θα χρειαστει να αλλαξω μονο το τζαμακι μπροστα η αυτο ειναι μαζι με το touch και πρεπει να αλλαχτει ολοκληρο? γνωριζει κανεις που μπορω να το βρω εντος ελλαδας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELCRETAN Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 θερμή παράκληση ... που θα βρω οδηγίες στα ελληνικά, για να εγκαταστήσω το Jelly Bean στο Neo V κινητό μου.;;; Ευχαριστώ πολύ !!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 μόνο η αλλαγή launcher έμεινε για να κερδίσω μνήμη/μπαταρία ποιον προτείνετε; Apex,nova,holo η κορυφαίοι Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Apex,nova,holo η κορυφαίοι Δλδ αν αλλαχτεί ο στοκ λαντσερ κερδιζει σε μνημη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δλδ αν αλλαχτεί ο στοκ λαντσερ κερδιζει σε μνημη; Ανάλογα,εγώ έβαλα τον holo κ έπιανε 18-20mb ενώ ο stock 25mb! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ανάλογα,εγώ έβαλα τον holo κ έπιανε 18-20mb ενώ ο stock 25mb! Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι μονο ο στοκ επιανε τα λιγοτερα mb...θα βάλω τον holo νσ δοκιμάσω κ γω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 τώρα έβαλα τον launcher από xperia T μια σταθερή εικόνα θέλω με 4 φακέλους στο dock ποιος ειναι ο πιο ελαφρύς μήπως ο μανισιος του ICS; vanilla εννοώ. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 τώρα έβαλα τον launcher από xperia T μια σταθερή εικόνα θέλω με 4 φακέλους στο dock ποιος ειναι ο πιο ελαφρύς μήπως ο μανισιος του ICS; vanilla εννοώ. Κάνει κ για το p;αν ναι κάνε πάσα το link:) Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 νομίζω ότι κάνει, αλλά τσεκάρετο... forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021332 Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 νομίζω ότι κάνει, αλλά τσεκάρετο... forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021332 Ok thanks! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εντάξει καλές αλλαγές, που πρέπει να γίνουν! Όσο για την μπαταρία είναι λίγο χάλια! :-/ έχασε 14% μέσα σ ένα βράδυ! Ενώ ήταν 100% Εμένα πάντως στο βράδυ (8ωρο) η HD Ultim 3.0.2 πέφτει 9%-10% (το παρατήρησα σε δυο βραδιές...) OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROSXARA Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) Καλησπερα. Το προωι επεσε το κινητο και εσπασε λιγο η οθονη πανω αριστερα ευτηχως μονο το τζαμι μπροστα. Η οθονη φενετε να μην εχει καποιο προβλημα ουτε γενικοτερα το touch εχει πειραχτει, μονο το σπασιμο στο τζαμι. Θα χρειαστει να αλλαξω μονο το τζαμακι μπροστα η αυτο ειναι μαζι με το touch και πρεπει να αλλαχτει ολοκληρο? γνωριζει κανεις που μπορω να το βρω εντος ελλαδας? αυτο ειναι μαζι με το touch και πρεπει να αλλαχτει ολοκληρο αν εισαι κοντα στο αγρινιο μπορω να σε βοηθησω αλλα εχει περιπου 60ε Edited March 5, 2013 by LAMPROSXARA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsunami Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Είμαι με CM10 Lupus kernel και ενώ έχει ωραία features μου φαίνεται ότι αργεί λίγο να ανοίξει τα apps και κάνει restart που και που. Περίμενα την καινούργια Ice Cream pureness αλλά ο ThilinaC εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.Καλοβλέπω τώρα την Zelly Cream. Ποιοί την έχουνε και με τί kernel? Από μπαταρία και smoothness είστε ικανοποιημένοι? Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Είμαι με CM10 Lupus kernel και ενώ έχει ωραία features μου φαίνεται ότι αργεί λίγο να ανοίξει τα apps και κάνει restart που και που. Περίμενα την καινούργια Ice Cream pureness αλλά ο ThilinaC εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.Καλοβλέπω τώρα την Zelly Cream. Ποιοί την έχουνε και με τί kernel? Από μπαταρία και smoothness είστε ικανοποιημένοι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4575348#post4575348 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsunami Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4575348#post4575348 Ευχαριστώ Χρήστο.Δοκίμασες να δεις με άλλο kernel αν βελτιώνεται η κατάσταση? Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ευχαριστώ Χρήστο.Δοκίμασες να δεις με άλλο kernel αν βελτιώνεται η κατάσταση? Δοκιμασα αν θυμαμαι καλα το vengeance, αλλα η κατασταση μια απο τα ιδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ πάντως προτείνω την CM10 official γιατί είναι η πιο γρήγορη από όσες έχω δοκιμάσει, ram 130-150 MB ελεύθερα κατα μέσο όρο, με fusion 4.4 kernel είναι φοβερή (τα παιχνίδια δεν έχουν lag και χωρίς OC) και από μπαταρία 2-3 % την νύχτα και με ανοιχτό το wifi συνέχεια, και τελευταίο είναι 4.1.2!!!!! Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvassiliadis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλησπέρα Μέσα στο zip αρχείο του Vengeance έχει ένα αρχείο kernel.elf και όχι boot.img. Είναι το ίδιο ή έχει άλλο τρόπο εγκατάστασης? ευχαριστώ Περικλής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλησπέρα Μέσα στο zip αρχείο του Vengeance έχει ένα αρχείο kernel.elf και όχι boot.img. Είναι το ίδιο ή έχει άλλο τρόπο εγκατάστασης? ευχαριστώ Περικλής το ιδιο ειναι απλα στην εντολη γραφεις fastboot flash boot kernel.elf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvassiliadis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 ok σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) Γιάννη έχεις κάποιο λινκ για την Rom και τον kernel? Εδώ είσαι http://get.cm/?device=haida και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1926299 Έχει και kernel μέσα στο zip της rom αλλά ο άλλος είναι καλύτερος κατά τη γνώμη μου. Και εδώ επίσης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2161063 αν θέλεις περισσότερο AOSP!!! Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχουν καλά σχόλια στο thread. Edited March 5, 2013 by yiannis_volos Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Χιλια ευχαριστω, κατεβαινει τωρα η ρομ! Ο Neo Fusion ειναι ετσι; Ναι ο 4,4. Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 καλησπέρα σας, προσπαθώ να περάσω το CWM στο κινητό για να βάλω custom rom και το x-parts μου λέει ότι δεν είμαι root ενώ είμαι.τι γίνεται? ευχαριστώ. 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) καλησπέρα σας, προσπαθώ να περάσω το CWM στο κινητό για να βάλω custom rom και το x-parts μου λέει ότι δεν είμαι root ενώ είμαι.τι γίνεται? ευχαριστώ. το bootloader είναι ξεκλείδωτο? η απλός είναι root? αν δεν είναι ξεκλείδωτο .............. άστο....... δεν μπορείς να περάσεις άλλες rom εκτός από αυτές που είναι βασισμένες στο αρχικό soft της sony Εδώ είσαι http://get.cm/?device=haida και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1926299 Έχει και kernel μέσα στο zip της rom αλλά ο άλλος είναι καλύτερος κατά τη γνώμη μου. Και εδώ επίσης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2161063 αν θέλεις περισσότερο AOSP!!! Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχουν καλά σχόλια στο thread. εγώ είχα ένα και μοναδικό θέμα με την cm rom........ δεν δούλευαν καθόλου μα καθόλου background data......... δλδ ούτε viber ούτε whatsup ούτε fb κλπ σχεδόν τπτ δεν δούλευε σωστά έπρεπε να ανοίξω την εφαρμογή και να είναι στο foreground για να έχει πρόσβαση στο net........ στο gingerbread υπήρχε δυνατότητα να ανοίξω να κλείσω background data........ από ics και μετά δεν έχει........... λύση δεν βρήκα δωκιμασα διάφορα kernels χωρις αποτέλεσμα..... Edited March 5, 2013 by egodemis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts