Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το καλώδιο

Nokia ca-157

που ειναι OTG

βάζω ένα στικακι..

OK το είδε..

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εβαλα την Ultimate HD 2.03, γραφει SONY το κινητο χωρις να κανει κατι αλλο εδω και 10 λεπτα.... εγινε κατι;:wacko:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Προφανως ακολουθησες τα βηματα απο το xda τα οποια ειναι και λαθος και οδηγουν σε προβληματα. ψαξε λιγο εδω τις τελευταιες σελιδες, ολοι το ιδιο προβλημα εχουν. για την ωρα πρεπει να κανεις επαναφορα με SUS.

και γινετε η επαναφορα;

τωρα που το λες μπορει και οχι με την ultimate hd. δοκιμασε, αν οχι πρεπει να το κανεις μεσω Flashtool. διαβασε τον οδηγο για νεους χρηστες android (ειναι στο πρωτο post) για να δεις πως δουλευει το flashtool. απλα εσυ θα χρειαστει να ψαξεις να βρεις το ftf αρχειο της ,587

Δεν έκανες ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ τα βήματα. Γίνεται με SEUS (την είχα πατήσει και 'γω).

ναι αλλα και τα βηματα σε καποια σημεια δεν ειναι κατανοητα-αναλυτικα...

το Sony Ericsson Update Service (SEUS) δεν μπαινει, εχω βαλει αλλο λογισμικο μυ λεει... τι να κανω;;;

εκανα Ξεκλείδωμα bootloader απο εδω

καθως εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 δεν τα καταφερα με τα καλωδια αλλα ακολουθησα τα επομενα βηματα

Εγκατάσταση kernel που λεει μετα δεν εκανα

αλλα εκανα εγκατασταση της rom ultimate hd 2.0.3. αι το κινητο δειχνει SONY και κλεινει μονο να βγαλω την μπαταρια, και δεν κανει τιποτα αλλο, τι μπορω να κανω; μπορει να μου πει καποιος που ξερει συγκεκριμενα τι να κανω; :(

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

με το καλώδιο

Nokia ca-157

που ειναι OTG

βάζω ένα στικακι..

OK το είδε..

Πιάνει μια χαρά χωρίς καθολου προβλήματα?

κλείνεις το τηλ για ένα λεπτό

το ανοίγεις

και μετά το βλέπει ΟΚ

και στο ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος

και με το Astro

το βλέπει κανονικα..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

κλείνεις το τηλ για ένα λεπτό

το ανοίγεις

και μετά το βλέπει ΟΚ

και στο ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος

και με το Astro

το βλέπει κανονικα..

Οταν λες κλεινεις εννοείς κλείδωμα ή κανονικό κλεισιμο γιατι αμα ειναι να το ανοιγοκλεινω καλυτερα να παρω καποιον αλλο ανταπτορα.. :p

εννοώ αν έχεις ανοίξει πολλές εφαρμογές

ή το ράδιο

κανονικό κλείσιμο για μισό λεπτό

κι ειναι ΟΚ

νομίζω ότι κι αν πάρεις

ίδια συμπεριφορά θα έχει

βασικά πόσο φορτωμένο έχεις

το κινητό μετράει..

Μετά την Xperia Ultimate HD 2.0.3 και την IceCreamPureness Build 14 SP1 έχω καταλήξει στην Zelly Cream 2.0

Όσοι θέλετε να την δείτε πάτε μια βόλτα στο topic του developer της gagan.u20 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151692

Είναι για Locked και Unlocked BL και βασιζεται σε ICS 587. Προσωπικά είμαι με ξεκλείδωτο BL και Suave Kernel v6

Την βρήκα πιο όμορφη και με καλύτερη διαχείριση μνήμης.

tip την εγκατασταση την έκανα με την εξής σειρά και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα:

1) κανουμε τα κλασικά full wipes και CWM install from zip εγκατασταση της 1.2

2) κανονική εκκίνηση

3) CWM install from zip εγκατασταση της 1.2.3 χωρίς κανένα wipe

4) κανονική εκκίνηση

5) μετά από wipe cache και dalvik cache, CWM install from zip εγκατάσταση της 2.0)

Γνωρίζεται αν είναι στην εγγύηση τα κουμπιά? Έχει αρχίσει και τα φτύνει το 'πισω'.

Επίσης πρέπει να μην είναι ρουτ? Αν δεν είναι στη εγγύηση πόσο πάει? Έχει αλλάξει κανείς.?

Επίσης το φορητό wifispot δουλεύει τέλεια με διάφορες συσκευές το bluetooth tethering τι είναι?

Γνωρίζεται αν είναι στην εγγύηση τα κουμπιά? Έχει αρχίσει και τα φτύνει το 'πισω'.

Επίσης πρέπει να μην είναι ρουτ? Αν δεν είναι στη εγγύηση πόσο πάει? Έχει αλλάξει κανείς.?

Επίσης το φορητό wifispot δουλεύει τέλεια με διάφορες συσκευές το bluetooth tethering τι είναι?

Δεν είναι στην εγγύηση,φυσιολογική φθορά θα σου πούνε,με root εγγύηση δεν έχεις.Παρήγγειλε από ίντερνετ κουμπιά κ άλλαξε τα μόνος σου εύκολο είναι,δεν νομίζω να κοστίζουν κ πολλά!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Άρα άν δεν είναι στην εγγύηση μην ξερουταρω άδικα!

Είναι εύκολο με τα κουμπιά? Αν έχεις κανένα λινκ εύκαιρο...

Άρα άν δεν είναι στην εγγύηση μην ξερουταρω άδικα!

Είναι εύκολο με τα κουμπιά? Αν έχεις κανένα λινκ εύκαιρο...

Κοίτα εγώ άλλαξα όλα τα πλαστικά του,μέχρι το σημείο που βγαίνουν τα κουμπιά είναι σχετικά εύκολο.Βγάζεις όλες τις βίδες,τα πλαϊνά πλαστικά κ σηκώνεις λίγο τη κάτω μεριά εκεί που είναι τα κουμπιά.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Είναι το ίδιο πράγμα, αλλά με Bluetooth αντι για γίφι (wifi) :P

(Εμένα π.χ. δν δουλεύει το wifispot)

αξιοτιμοι συνφορουμιτες,

μετα απο μια συντομη περιηγηση σε custom rom που κρατησε καμια εβδομαδα, τελικα κατεληξα να κανω root το κινητο μεσω flash toοl χρησιμοποιωντας μια ετοιμη firmware. ola βαινουν καλως και χθες το αγαπητο pc companion μου ειπε οτι υπαρχει μια "νεα διαθεσιμη ενημερωση συστηματος 6.1.1.β.1.54"

αν την κανω το κινητο θα παραμεινει rooted ή θα κλειδωθει ξανα; παρακαλω βοηθηστε!

να ρωτησω κατι αντιστοιχο με το my mobiler υπαρχει διοτι με αυτο δεν μπορω να εχω ελεγχο απο το pc οσο και να προσπαθησα σε windows mobile δουλευε μια χαρα :(

για δοκιμασε το airdroid

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μετά την Xperia Ultimate HD 2.0.3 και την IceCreamPureness Build 14 SP1 έχω καταλήξει στην Zelly Cream 2.0

Όσοι θέλετε να την δείτε πάτε μια βόλτα στο topic του developer της gagan.u20 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151692

Είναι για Locked και Unlocked BL και βασιζεται σε ICS 587. Προσωπικά είμαι με ξεκλείδωτο BL και Suave Kernel v6

Την βρήκα πιο όμορφη και με καλύτερη διαχείριση μνήμης.

Επιβεβαιώνω τα σχόλια!

Ειχα και γω την 1.2.3 περίπου εβδομάδα και από χτες την 2.0 και πράγματι είναι σταθερότατη και ομαλή!

(και γώ, με ξεκλείδωτο BL και Suave Kernel v6)

Ισως ομως δοκιμάσω και την Xperia Ultimate HD 3.0.1 που βγήκε χτες!!!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

εννοώ αν έχεις ανοίξει πολλές εφαρμογές

ή το ράδιο

κανονικό κλείσιμο για μισό λεπτό

κι ειναι ΟΚ

νομίζω ότι κι αν πάρεις

ίδια συμπεριφορά θα έχει

βασικά πόσο φορτωμένο έχεις

το κινητό μετράει..

Α οκ κατάλαβα! :) Απο πού τον πήρες και σε τι τιμη?

από μαγαζί στο skroutz

το καλώδιο έχει 6-7 ευρώ.

Επιβεβαιώνω τα σχόλια!

Ειχα και γω την 1.2.3 περίπου εβδομάδα και από χτες την 2.0 και πράγματι είναι σταθερότατη και ομαλή!

(και γώ, με ξεκλείδωτο BL και Suave Kernel v6)

Ισως ομως δοκιμάσω και την Xperia Ultimate HD 3.0.1 που βγήκε χτες!!!

Βγήκε χθες; Εμένα γατί με OTA δεν μου βρίσκει καινούρια ενημέρωση;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εχω το κινητο κανα δυο βδομαδες και 2-3 μερες τωρα εχω παρατηρησει οτι το τζαμακι της οθονης απο την κατω πλευρα κουνιεται ελαφρως και ανασηκωνεται λιγο..Συμβαινει και σε αλλους η εχει προβλημα το τζαμι?Αν βαλω λιγο κολλα να κατσει και να κολλησει εχει λογικη η θα κανω χαζομαρα?Επισης δεν ξερω αν φταιει αυτο το ελαφρυ κουνημα αλλα εχει γεμισει σκουπιδακια γυρω γυρω εκει που ενωνει η οθονη με το πλαστικο τα οποια ειναι δυσκολο να αφαιρεθουν..Αν ξερει κανεις καμια πατεντα καλοδεχουμενη.Ευχαριστω!

Εχω το κινητο κανα δυο βδομαδες και 2-3 μερες τωρα εχω παρατηρησει οτι το τζαμακι της οθονης απο την κατω πλευρα κουνιεται ελαφρως και ανασηκωνεται λιγο..Συμβαινει και σε αλλους η εχει προβλημα το τζαμι?Αν βαλω λιγο κολλα να κατσει και να κολλησει εχει λογικη η θα κανω χαζομαρα?Επισης δεν ξερω αν φταιει αυτο το ελαφρυ κουνημα αλλα εχει γεμισει σκουπιδακια γυρω γυρω εκει που ενωνει η οθονη με το πλαστικο τα οποια ειναι δυσκολο να αφαιρεθουν..Αν ξερει κανεις καμια πατεντα καλοδεχουμενη.Ευχαριστω!

Σου επεσε κατω?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εμενα οχι αλλα το πηρα μεταχειρισμενο οποτε ολα ειναι πιθανα..Ειναι πολυ μικρο το κουνημα αλλα υπαρχει...Αν βαλω πολυ λιγη κολλα θα υπαρχει κανα προβλημα?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...