Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν λες γνωσεις πανω σε τι? τοσοι το εχουν κανει εγω να μην τα καταφερω..?

Θελει να περασεις CWM, να παρεις backup το τωρινο συστημα, να ξεκλειδωσεις bootloader.

Εχει και custom rom που δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα ο bootloader, αλλα περιοριζεσαι ετσι.

Αnyway, αν εχεις ορεξη, ασχολησου, ολοι ετσι ξεκινησαμε! Εδω ειμαστε να βοηθησουμε!!!

ΥΓ Αν ειναι να βαλεις custom, ξεκινα με την Ultimate HD 2.03

Απο τις καλυτερες .....

θα το ψαξω, προς το παρω κανω αποσυμπιεση το Doomlord στον C και μου λεει πως το rynme δε μπορει να μπει, ενω αν το ακνω την επ.εργασιας το εμφανιζει.. τι παιζει..?

οταν λες γνωσεις πανω σε τι? τοσοι το εχουν κανει εγω να μην τα καταφερω..?

Τα παραλεει ο φίλος.Δεν είναι κ πυρηνική φυσική!

Καλό διάβασμα θέλει κ να τηρείς πιστά τις οδηγίες!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

θα το ψαξω, προς το παρω κανω αποσυμπιεση το Doomlord στον C και μου λεει πως το rynme δε μπορει να μπει, ενω αν το ακνω την επ.εργασιας το εμφανιζει.. τι παιζει..?

Aν το κανεις copy απο την επιφανεια εργασιας;

Τα παραλεει ο φίλος.Δεν είναι κ πυρηνική φυσική!

Καλό διάβασμα θέλει κ να τηρείς πιστά τις οδηγίες!

Kαλα, δεν του ειπα οτι ειναι και... βουνο!! :p

Αλλα θελει προσοχη, πολλα 'προβληματα' εχεις στην αρχη, και πρεπει να ρωτας, να γκουκλαρεις κλπ

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

το ανοιγω και σταματαει σε ενα demon η κατι τετιο, αν το βαλω στον φακελο files και το τρεξω μου βγαζει το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη του δισκου, επησεις αυτο με το flashtool εγινε Edited by geothassos

Παιδια custom παιζει για το u;κ αν ναι καποιο λινκ σας παρακαλώ. ..θελω αν γινεται να το κανω πιο γρηγορο...γιατι η γυναικα μου θα με σκοτωσει με τα κολλήματα που τρώει. ..αν καποιος ξερει κατι παρακαλω...

Αν καποιος γνωριζει κατι για καποια fast rom για το κινητο ας με πληροφορησει σας παρακαλω..αν κ το ρουταρα κ ξεφορτωθηκα αρκετα το κινητό δεν είναι smooth καθολου ομως...οποτε αν καποις ξερει η εχει εμπειρια απο κάποια καλή rom

Θα του ημουν υπόχρεος

το ανοιγω και σταματαει σε ενα demon η κατι τετιο, αν το βαλω στον φακελο files και το τρεξω μου βγαζει το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη του δισκου, επησεις αυτο με το flashtool εγινε

Eκανες οτι καριβως λεει το παρακατω;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038

Εχεις βαλει adb drivers?

Ποια εκδοση εχεις τωρα πανω;

Χαιρεται! προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα εχω ενα θεματακι! Εχει κανεις ορεξουλα να με βουηθησει? :)

το θεματακι μου αρχικα ειναι αυτό

Edited by charlatanos

κατεβασε το EaseUS Partition Master 9.2.1 Home Edition που ειναι κ τζαμπε κ θα κανεις την δουλεια σου σε πολλα τετια..................

Σ'ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα αλλά δεν την βλέπει καν.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

4.0.4

.587

και kernel αυτη που ειχε

Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κανεις λαθος.

Μπορεις να δωσεις screenshot με το προβλημα σου;

απο τι να δοσω screenshot ? που δεν κανει αποσυμπιεση?

Nαι αυτο δεν το καταλαβα γιατι δεν κανει αποσυμπιεση.

Οταν κανεις extract στο c, τι ακριβως μηνυμα σου βγαζει;

Δοκιμασες να ξανακατεβασεις το αρχειο;

μολις εκανα πατατα, εβαλα αλη κερνελ και σβηστηκαν ολα !@#$%%*^#%#, τελως παντων ευτηχω εχω μπακαπ, θα το δοκιμασω και θα σου δωσω φοτο σε 1 λεπτο

πως βαζω φοτο?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

πως βαζω φοτο?

Στον υπλογιστη πατας Printscreen την ωρα που θελεις να τραβηξεις την εικονα.

Μετα πας σε paint και πατας το paste, σωζεις το αρχειο σε .jpg

Μετα ερχεσαι εδω, πας στη διαχειρηση συννημενων (λιγο πιο κατω απο εκει που γραφεις το μηνυμα) και ανεβαζεις το αρχειο!

μπηκε......

επησεις τωρα μετα την βλακεια που εκανα εχω την .432 να ξαναβαλω .587 η να το αφησω?

Edited by zxr

μπηκε......

αυτο ειναι προβλημα του rar η του zip δοκιμασε να το ξανα κατεβασεις δεν θα κατεβικε σωστα αμα κανει το ιδιο σημενη οτι αυτος που το ανεβασε δεν ανεβικε σωστα!

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

επησεις τωρα μετα την βλακεια που εκανα εχω την .432 να ξαναβαλω .587 η να το αφησω?

την 431 εχεις τωρα.

βαλε την 562

μετα γινε ροοτ

και μετα βαλε την 587

και εισαι οκ

This is Sparta!!!:nagger:

αυτο ειναι προβλημα του rar η του zip δοκιμασε να το ξανα κατεβασεις δεν θα κατεβικε σωστα αμα κανει το ιδιο σημενη οτι αυτος που το ανεβασε δεν ανεβικε σωστα!

οταν το κανω εκτος του C το κανει μια χαρα

την 431 εχεις τωρα.

βαλε την 562

μετα γινε ροοτ

και μετα βαλε την 587

και εισαι οκ

για να μην αλαζω συνεχεια δεν γινετε να βαλω κατευθειαν την 587?

Edited by zxr

αυτα ολα τα κανεις οχι για να περασει η ωρα αλλα γιατι η 562 ειναι ξεκλειδωτη και μονο ετσι θα σε αφησει να γινεις ροοτ

και μετα περνας την 587 και εισαι οκ

αν συγκεντρωθεις και ηρεμισεις θα γινουν ολα στο αμεσως και μετα θα λες τοσο ευκολο ηταν? οπως ειπα κι εγω

οταν ηρεμισα και το εκανα

δεν ειναι ετσι γιατι απο το ιδιο λινκ το εχω κατεβασει κι εγω και κατεβηκαν μια χαρα

κατι λαθος κανει ο φιλος

Edited by zxr
This is Sparta!!!:nagger:

Διαβασε παλικαρι μου εδω για να μη τυραννιέσαι και να μη τυραννάς και εμας :lol:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...