geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 οταν λες γνωσεις πανω σε τι? τοσοι το εχουν κανει εγω να μην τα καταφερω..? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 οταν λες γνωσεις πανω σε τι? τοσοι το εχουν κανει εγω να μην τα καταφερω..? Θελει να περασεις CWM, να παρεις backup το τωρινο συστημα, να ξεκλειδωσεις bootloader. Εχει και custom rom που δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα ο bootloader, αλλα περιοριζεσαι ετσι. Αnyway, αν εχεις ορεξη, ασχολησου, ολοι ετσι ξεκινησαμε! Εδω ειμαστε να βοηθησουμε!!! ΥΓ Αν ειναι να βαλεις custom, ξεκινα με την Ultimate HD 2.03 Απο τις καλυτερες ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 θα το ψαξω, προς το παρω κανω αποσυμπιεση το Doomlord στον C και μου λεει πως το rynme δε μπορει να μπει, ενω αν το ακνω την επ.εργασιας το εμφανιζει.. τι παιζει..? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 οταν λες γνωσεις πανω σε τι? τοσοι το εχουν κανει εγω να μην τα καταφερω..? Τα παραλεει ο φίλος.Δεν είναι κ πυρηνική φυσική! Καλό διάβασμα θέλει κ να τηρείς πιστά τις οδηγίες! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ε οκ πιστευω να τα καταφερω, ξερεις κατι με το προβλημα που αναφερω πιο πανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) θα το ψαξω, προς το παρω κανω αποσυμπιεση το Doomlord στον C και μου λεει πως το rynme δε μπορει να μπει, ενω αν το ακνω την επ.εργασιας το εμφανιζει.. τι παιζει..? Aν το κανεις copy απο την επιφανεια εργασιας; Τα παραλεει ο φίλος.Δεν είναι κ πυρηνική φυσική! Καλό διάβασμα θέλει κ να τηρείς πιστά τις οδηγίες! Kαλα, δεν του ειπα οτι ειναι και... βουνο!! :p Αλλα θελει προσοχη, πολλα 'προβληματα' εχεις στην αρχη, και πρεπει να ρωτας, να γκουκλαρεις κλπ Edited February 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) το ανοιγω και σταματαει σε ενα demon η κατι τετιο, αν το βαλω στον φακελο files και το τρεξω μου βγαζει το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη του δισκου, επησεις αυτο με το flashtool εγινε Edited February 17, 2013 by geothassos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδια custom παιζει για το u;κ αν ναι καποιο λινκ σας παρακαλώ. ..θελω αν γινεται να το κανω πιο γρηγορο...γιατι η γυναικα μου θα με σκοτωσει με τα κολλήματα που τρώει. ..αν καποιος ξερει κατι παρακαλω... Αν καποιος γνωριζει κατι για καποια fast rom για το κινητο ας με πληροφορησει σας παρακαλω..αν κ το ρουταρα κ ξεφορτωθηκα αρκετα το κινητό δεν είναι smooth καθολου ομως...οποτε αν καποις ξερει η εχει εμπειρια απο κάποια καλή rom Θα του ημουν υπόχρεος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 το ανοιγω και σταματαει σε ενα demon η κατι τετιο, αν το βαλω στον φακελο files και το τρεξω μου βγαζει το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη του δισκου, επησεις αυτο με το flashtool εγινε Eκανες οτι καριβως λεει το παρακατω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038 Εχεις βαλει adb drivers? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 αυτο και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288470#post4288470 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 αυτο και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288470#post4288470 Ποια εκδοση εχεις τωρα πανω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) 4.0.4 .587 και kernel αυτη που ειχε Edited February 17, 2013 by geothassos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Χαιρεται! προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα εχω ενα θεματακι! Εχει κανεις ορεξουλα να με βουηθησει? :) το θεματακι μου αρχικα ειναι αυτό Edited February 17, 2013 by charlatanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 κατεβασε το EaseUS Partition Master 9.2.1 Home Edition που ειναι κ τζαμπε κ θα κανεις την δουλεια σου σε πολλα τετια.................. Σ'ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα αλλά δεν την βλέπει καν. Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 4.0.4 .587 και kernel αυτη που ειχε Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κανεις λαθος. Μπορεις να δωσεις screenshot με το προβλημα σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 απο τι να δοσω screenshot ? που δεν κανει αποσυμπιεση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 απο τι να δοσω screenshot ? που δεν κανει αποσυμπιεση? Nαι αυτο δεν το καταλαβα γιατι δεν κανει αποσυμπιεση. Οταν κανεις extract στο c, τι ακριβως μηνυμα σου βγαζει; Δοκιμασες να ξανακατεβασεις το αρχειο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) μολις εκανα πατατα, εβαλα αλη κερνελ και σβηστηκαν ολα !@#$%%*^#%#, τελως παντων ευτηχω εχω μπακαπ, θα το δοκιμασω και θα σου δωσω φοτο σε 1 λεπτο πως βαζω φοτο? Edited February 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 πως βαζω φοτο? Στον υπλογιστη πατας Printscreen την ωρα που θελεις να τραβηξεις την εικονα. Μετα πας σε paint και πατας το paste, σωζεις το αρχειο σε .jpg Μετα ερχεσαι εδω, πας στη διαχειρηση συννημενων (λιγο πιο κατω απο εκει που γραφεις το μηνυμα) και ανεβαζεις το αρχειο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) μπηκε...... επησεις τωρα μετα την βλακεια που εκανα εχω την .432 να ξαναβαλω .587 η να το αφησω? Edited February 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 μπηκε...... αυτο ειναι προβλημα του rar η του zip δοκιμασε να το ξανα κατεβασεις δεν θα κατεβικε σωστα αμα κανει το ιδιο σημενη οτι αυτος που το ανεβασε δεν ανεβικε σωστα! Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 επησεις τωρα μετα την βλακεια που εκανα εχω την .432 να ξαναβαλω .587 η να το αφησω? την 431 εχεις τωρα. βαλε την 562 μετα γινε ροοτ και μετα βαλε την 587 και εισαι οκ This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) αυτο ειναι προβλημα του rar η του zip δοκιμασε να το ξανα κατεβασεις δεν θα κατεβικε σωστα αμα κανει το ιδιο σημενη οτι αυτος που το ανεβασε δεν ανεβικε σωστα! οταν το κανω εκτος του C το κανει μια χαρα την 431 εχεις τωρα. βαλε την 562 μετα γινε ροοτ και μετα βαλε την 587 και εισαι οκ για να μην αλαζω συνεχεια δεν γινετε να βαλω κατευθειαν την 587? Edited February 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) για να μην αλαζω συνεχεια δεν γινετε να βαλω κατευθειαν την 587? αυτα ολα τα κανεις οχι για να περασει η ωρα αλλα γιατι η 562 ειναι ξεκλειδωτη και μονο ετσι θα σε αφησει να γινεις ροοτ και μετα περνας την 587 και εισαι οκ αν συγκεντρωθεις και ηρεμισεις θα γινουν ολα στο αμεσως και μετα θα λες τοσο ευκολο ηταν? οπως ειπα κι εγω οταν ηρεμισα και το εκανα αυτο ειναι προβλημα του rar η του zip δοκιμασε να το ξανα κατεβασεις δεν θα κατεβικε σωστα αμα κανει το ιδιο σημενη οτι αυτος που το ανεβασε δεν ανεβικε σωστα! δεν ειναι ετσι γιατι απο το ιδιο λινκ το εχω κατεβασει κι εγω και κατεβηκαν μια χαρα κατι λαθος κανει ο φιλος Edited February 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 για να μην αλαζω συνεχεια δεν γινετε να βαλω κατευθειαν την 587? Διαβασε παλικαρι μου εδω για να μη τυραννιέσαι και να μη τυραννάς και εμας :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts