Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω να περασω στο κινητο την rom MT11i 4.1.B.0.431 αλλα δεν ξερω ποια εκδοση να βαλω απο αυτες:

1) MT11i 4.1.B.0.431 NCB Nordic, CDF-1255-1755, SI-1254-9263

2) MT11i 4.1.B.0.431 Central Europe 1, CDF-1254-9708

3) MT11i 4.1.B.0.431 Central Europe 3, CDF-1255-1494, SI-1254-3429

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690

"Music Is My Life"

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θελω να περασω στο κινητο την rom MT11i 4.1.B.0.431 αλλα δεν ξερω ποια εκδοση να βαλω απο αυτες:

1) MT11i 4.1.B.0.431 NCB Nordic, CDF-1255-1755, SI-1254-9263

2) MT11i 4.1.B.0.431 Central Europe 1, CDF-1254-9708

3) MT11i 4.1.B.0.431 Central Europe 3, CDF-1255-1494, SI-1254-3429

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690

προτιμησε την central europe καλυτερα, αν και εχω την εντυπωση πως δεν εχει καποια σημαντικη διαφορα (ισως μονο ο αριθμος χαρακτηρων των μηνυματων)

αλλα γιατι την 431? εγω αν ξαναγυρνουσα σε stock rom σιγουρα θα ηταν η .587!

αρκετα καλυτερη απο την 431 σε ταχυτητα και αισθηση (αλλωστε για αυτο τον λογο η εβγαλε αρκετα γρηγορα την 587)

προτιμησε την central europe καλυτερα, αν και εχω την εντυπωση πως δεν εχει καποια σημαντικη διαφορα (ισως μονο ο αριθμος χαρακτηρων των μηνυματων)

αλλα γιατι την 431? εγω αν ξαναγυρνουσα σε stock rom σιγουρα θα ηταν η .587!

αρκετα καλυτερη απο την 431 σε ταχυτητα και αισθηση (αλλωστε για αυτο τον λογο η εβγαλε αρκετα γρηγορα την 587)

Ο λογος ειναι πως απο οταν εβαλα στο κινητο την 587 μου παρουσιαζει καποια κολληματα ανεξηγητα. αλλαζει την επιλογη δικτυου μετα απο καθε επανεκινηση, αφαιρουνται οι διαχειριστες συσκευης που εχω απο διαφορες εφαρμογες... ( τα ιδια και στην HD Ultimate ) αυτα κυριως. Κι εγω την 587 ηθελα να βαλω απλα ελεγα να βαλω την 431 για να δω αν θα εξακολουθουσαν να υπηρχαν παλι αυτα τα κολληματα και σε αυτην την εκδοση. ποια απο τις δυο Central Europe ομως?

Γνωριζει μηπως κανεις σε τι οφειλονται αυτα τα κολληματα? ξερεις κανεις πως διορθωνονται?

Edited by chris24best
"Music Is My Life"

η επιλογη δικτυου ετσι ειναι στην .587 εχει σαν default να ανοιγει ετσι το κινητο (δεν ξερω μηπως ειναι το ιδιο και στην .431)

Οσο για ποια απο τις 2 να βαλεις δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι τωρα που εβλεπα στον σκληρο μου δισκο, εγω εχω κατεβασμενη την .431 central europe 3, και μαλλον αυτην ειχα χρησιμοποιησει καποτε...

η επιλογη δικτυου ετσι ειναι στην .587 εχει σαν default να ανοιγει ετσι το κινητο (δεν ξερω μηπως ειναι το ιδιο και στην .431)

Οσο για ποια απο τις 2 να βαλεις δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι τωρα που εβλεπα στον σκληρο μου δισκο, εγω εχω κατεβασμενη την .431 central europe 3, και μαλλον αυτην ειχα χρησιμοποιησει καποτε...

για την επιλογη δικτυου εννοω 2G/3G στο αυτοματο ειναι η προεπιλογη ναι. εγω ομως το θελω στο 2G και εκει το βαζω. οταν ομως εκανα επανεκινηση γυρνουσε παλι στο αυτοματο 2G/3G.

"Music Is My Life"

Aυτο εννοουσα! ετσι ειναι η .587 να ανοιγει μετα απο επανεκκινηση στο αυτοματο 2G/3G. δεν ειναι καποιο κολλημα που το εκανε μονο στο κινητο σου...

αλλωστε μπορεις να βαλεις ενα widget 2G/3G.

Aυτο εννοουσα! ετσι ειναι η .587 να ανοιγει μετα απο επανεκκινηση στο αυτοματο 2G/3G. δεν ειναι καποιο κολλημα που το εκανε μονο στο κινητο σου...

Σιγουρα αυτο ειναι το φυσιολογικο του και δεν ειναι κολλημα?

"Music Is My Life"

ναι ειναι σιγουρο... ακομα και σε custom roms που βασιζονται στην 587, αυτο γινεται,

μολις το δοκιμασα και στο δικο μου με jelly sandwic 9. στην .431 δεν θυμαμαι τι γινοταν

ναι ειναι σιγουρο... ακομα και σε custom roms που βασιζονται στην 587, αυτο γινεται,

μολις το δοκιμασα και στο δικο μου με jelly sandwic 9. στην .431 δεν θυμαμαι τι γινοταν

οκ! ευχαριστω συνονοματε !

"Music Is My Life"

Παντως μετα απο μια επαναφορά ρυθμίσεων. ..ολα εστρωσαν στο κινητό. ..δεν κολαει με την καμια...δεν ξερω γιατι...κ δεν απ εγκατέστησα καμια στοκ εφαρμογή. ..

ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να μεταφερθουν οι εφαρμογες στον ext3 χωρο που εφτιαξα στην καρτα SD? ακολουθησα τον οδηγο στην προηγουμενη σελιδα αλλα οταν μεσα απο αυτην την εφαρμογη παταω σε μια εφαρμογη να την μετακινησω και λεει πως επιτυχως την μετεφερα, οταν μετα μπω στην διαχειρηση εφαρμογων απο το κινητο δεν το δειχνει να εχει μεταφερθει.... τι γινεται?πρεπει να κανω απο αλλου την μεταφορα? και επειτα εκει που λεει να κανω συνδεση?
"Music Is My Life"

Εγώ αφού έβαλα την ICS δεν το έκανα επαναφορά και το κινητό σερνόταν....Χάλια ήταν,όλο κολλούσε....Τώρα το έκανα και θα δείξει πως θα πάει...Ελπίζω να τρέχει κανονικά όπως λεν όλοι ότι έγινε με τα δικά τους xperia.....
Ho bisogno di una vacanza!Vorrei volare via di qui...Ho bisogno di viaggiare.. :D

Εγώ αφού έβαλα την ICS δεν το έκανα επαναφορά και το κινητό σερνόταν....Χάλια ήταν,όλο κολλούσε....Τώρα το έκανα και θα δείξει πως θα πάει...Ελπίζω να τρέχει κανονικά όπως λεν όλοι ότι έγινε με τα δικά τους xperia.....

Το δικο μου οπως εγραψα κ πιο πανω παει περίφημα ...ευχομαι το ιδιο κ για σενα...

κ σε εμενα το κανει ....................

@ ilias12377_ και σε οποιον θελει ολους τους οδηγους, τους μαζευω εδω:

1) ΕΔΩ θα βρες οδηγο αναλυτικο για να rootαρεις το κινητο σου εκδοσης android 4.0.4

2) Στο ΒΗΜΑ 3 θα βρεις οδηγο για να περασεις το CWM

3) Αν θελεις βαζεις την ultimate 2.0 απο ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ και ΕΔΩ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ.

Για να μπεις στο μενου του cwm, και ΑΦΟΥ εχεις κλεισει το κινητο, το ανοιγεις και πατας πολλές φορες το volume down.

Για να περιηγηθεις στο μενου του, παλι πατας το ιδιο κουμπι, για να επιλεξεις κατι πατας το HOME BUTTON, για πισω πατας το πισω βελακι, δλδ το αριστερα κουμπι.

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ θα δοκιμασω την rom και θα σου πω γνωμη. :)

Παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ για την βοηθεια σας και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον soulfunkdjx,να εισαι καλα και καλημερα σε ολους σας :D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

αξιοτιμοι συνφορουμιτες,

μετα απο πολυ καιρο με την 4.0.4 τις τελευταιες 2 μερες εχω καποια restart της συσκευης σε ασχετο χρονο (1-2 την μερα). Η μονη αλλαγη που εχω κανει ειναι μια αναβαθμιση στην εφαρμογη ZDbox την οποια χρησιμοποιω καιρο και δεν ειχε θεματα, αλλα μετα το τελευταιο της update τρωει κατι κολληματα. Εχουμε να προτεινουμε κατι, ειτε σε νοικοκυρεμα της συσκευης ειτε σε αντικατασταση του ZDBox με κατι πιο αξιοπιστο-σταθερο ή να μείνω προς το παρον σε νηστεια και προσευχη ωσπου να δω αν θα στρωσει απο μονο του;

Αν εισαι ROOT, μπορεις να δοκιμασεις το App Quarantine και να κανεις freeze το ZDBOX, μεχρι να βγει update που να λυνει τα προβληματα.

Αλλιως το κανεις uninstall και δοκιμαζεις την συσκευη χωρις αυτο.

Αν εισαι ROOT, μπορεις να δοκιμασεις το App Quarantine και να κανεις freeze το ZDBOX, μεχρι να βγει update που να λυνει τα προβληματα.

Αλλιως το κανεις uninstall και δοκιμαζεις την συσκευη χωρις αυτο.

μολις σημερα βγηκε update που μαλλον το λυνει, ετσι γραφει στην περιγραφη. επισης αποφασισα να δοκιμασω το friendcaster που αναφερθηκε πιο panv και εβγαλα ολες τις χαζομαριτσες του facebook. για να δουμε! ευχαριστω για την απαντηση!

ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να μεταφερθουν οι εφαρμογες στον ext3 χωρο που εφτιαξα στην καρτα SD? ακολουθησα τον οδηγο στην προηγουμενη σελιδα αλλα οταν μεσα απο αυτην την εφαρμογη παταω σε μια εφαρμογη να την μετακινησω και λεει πως επιτυχως την μετεφερα, οταν μετα μπω στην διαχειρηση εφαρμογων απο το κινητο δεν το δειχνει να εχει μεταφερθει.... τι γινεται?πρεπει να κανω απο αλλου την μεταφορα? και επειτα εκει που λεει να κανω συνδεση?

http://www.link2sd.info/faq

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Πάντως να ξέρεις ότι στην Pureness 14 SP1 και νομίζω και στις προηγούμενες εκδόσεις το 2G παραμένει ως έχει

Και με την ευκαιρία Καταπληκτικό UI προεγκατεστημένα small apps εξ αρχής απλά ελαφρώς βαρύτερη (ίσως και λόγω των small apps αλλά και της δυνατότητας για live wallpapers...) και ίσως με λίγο χειρότερη διαχείρηση μπαταρίας...ίσως...

Πάντως να ξέρεις ότι στην Pureness 14 SP1 και νομίζω και στις προηγούμενες εκδόσεις το 2G παραμένει ως έχει

Και με την ευκαιρία Καταπληκτικό UI προεγκατεστημένα small apps εξ αρχής απλά ελαφρώς βαρύτερη (ίσως και λόγω των small apps αλλά και της δυνατότητας για live wallpapers...) και ίσως με λίγο χειρότερη διαχείρηση μπαταρίας...ίσως...

Και γω την Pureness 14 Sp1 έχω φανταστική, μου άρεσε πολύ απλά κάθε μέρα ένα φόρτισμα το θέλει

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπερα παιδια!

Το νεο μου sony ericsson U ειναι ακομα στο android 2.3.7 κ βρεθηκε μεσω του PC Companion ενημερωση 6.1.1.B.1.10 ( ημερομηνια 2012-09-28) που οπως εχω ενημερωθει ειναι το android 4.

Παω να κανω τν ενημερωση κ σταματαει στη μεση βγαζοντας μου μνμ για χαζα προβληματα. Εστειλα mail στη Sony κ πηρα απαντηση οτι τοι αιτημα μου απλα καταχωρηθηκε

Πληηηηηηηηηζ βοηθηστε με! Θα σκασωωωωωω!

Jo

Καλησπερα παιδια!

Το νεο μου sony ericsson U ειναι ακομα στο android 2.3.7 κ βρεθηκε μεσω του PC Companion ενημερωση 6.1.1.B.1.10 ( ημερομηνια 2012-09-28) που οπως εχω ενημερωθει ειναι το android 4.

Παω να κανω τν ενημερωση κ σταματαει στη μεση βγαζοντας μου μνμ για χαζα προβληματα. Εστειλα mail στη Sony κ πηρα απαντηση οτι τοι αιτημα μου απλα καταχωρηθηκε

Πληηηηηηηηηζ βοηθηστε με! Θα σκασωωωωωω!

Jo

Κατεβασε στον υπολογιστη σου το sus απο εδω http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

Παρε backup(αντιγραφα) στον υπολογιστη σου φωτογραφιες-βιντεο-μουσικη επισης κρατα backup επαφες-μηνυματα.

Θα πρεπει να επιλεξεις ''καθαρη εγκατασταση'' δηλαδη να διαγραφουν τα παντα απο το τηλεφωνο. Οταν την κανεις να επαναφερεις μονο αυτα που σου εγραψα να παρεις backup.

Για backup επαφες-μηνυματα μην εμπιστευτεις το pc companion.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εγκατέστησα το MyBackup Pro, πήρα backup από δεδομένα, apps, επαφές κλπ και δημιουργησε η εφαρμογή ένα φάκελο στην sdcard ονόματι "rerware" (ζήτησα το backup να γίνει στην κάρτα). Σύνδεσα το κινητό με τον Η/Υ με usb κι ενώ με τον Astro στο κινητό βλέπω τους φακέλους μέ δεδομένα και αρχεία στον φάκελο "rerware" στον Η/Υ δεν βλέπω τίποτα. Δεν έπρεπε ρε παιδιά να βλέπω :confused:?

Edit: Οκ είχα κάνει move-paste μέσα στο φάκελο με τα backup δεδομένων, apps κλπ ένα φάκελο δικό μου και γι αυτό ο Η/Υ δεν διάβαζε τους φακέλους που δημιοργησε το MyBackUp Pro. Μετακίνησα τον δικό μου φάκελο κι όλα οκ

Edited by larrysalonika

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...