uncommandable Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Είναι εκνευριστικό επίσης απο την Sony μου λέει οτι ειναι full update στο 2.3,7 ενω ειχα διαβασει γινετε 4 σωστα? Γίνετε 4 αν έχεις το global firmware nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εδώ είσαι http://www.mediafire.com/?539ddtya890jsa2 . Ευχαριστώ! Τι είναι όμως αυτό; Απορία, σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος, τον stock kernel που τον βρίσκω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tilemaxos46 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Γίνετε 4 αν έχεις το global firmware Global firmware? προβλημα έχει και τότε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Global firmware? προβλημα έχει και τότε? Βασικά generic ήθελα να πω μπες εδώ http://uload.to/mb3kc3z5wau3 πέρνα το με flashtool και όταν το ενώσεις με sus θα σου βγάλει να κάνει update στην 4.0.4 nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Αν περασω απο cwm αλλη rom,και εχω κανει backup την μανισια,σε περιπτωση που θα θελω να γυρισω παλι πισω,κανω restore απο cwm? μετα αν του κανω και ενα sus,θα ισχυει η εγγυηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα δεν ακούγετε ο ήχος κλήσης, δηλαδή όταν δέχομαι κλήση κάνει μόνο δόνηση και όχι ήχο αλλά αυτό όχι πάντα. αν πειράξω λίγο το volume down/up αμέσως δουλεύει ο ήχος κλήσης για λίγο και μετά ξανασταματά το ίδιο συμβαίνει και άν βάλεις ένα τραγούδι να ακούσεις. στην αρχή δεν ακούγετε τίποτα αλλά όταν πατήσεις πάνω κάτω την ένταση επανέρχεται και παίζει κανονικά είμαι σε 4,04 με 587 και root. καμιά βοήθεια? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχει εγκαταστήσει κανένας το SPIRIT UL στη συσκευή μας με επιτυχία; Φαίνεται να δουλεύει, το RDS τουλάχιστο, αλλά δεν ακούγεται ήχος. Edited December 28, 2012 by tasosuser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αν έχεις κλειδωμένο bootloader και κάνεις επαναφορά μέσω sus τότε η εγγύηση επανέρχεται ;-) Ευχαριστώ Καλημέρα εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα δεν ακούγετε ο ήχος κλήσης, δηλαδή όταν δέχομαι κλήση κάνει μόνο δόνηση και όχι ήχο αλλά αυτό όχι πάντα. αν πειράξω λίγο το volume down/up αμέσως δουλεύει ο ήχος κλήσης για λίγο και μετά ξανασταματά το ίδιο συμβαίνει και άν βάλεις ένα τραγούδι να ακούσεις. στην αρχή δεν ακούγετε τίποτα αλλά όταν πατήσεις πάνω κάτω την ένταση επανέρχεται και παίζει κανονικά είμαι σε 4,04 με 587 και root. καμιά βοήθεια? ευχαριστώ Εισαι σίγουρος ότι τίποτα δεν πιέζει το κουμπί volume down? Ακούγετε σαν να πατιετε το κουμπί και να μένει εκεί? Δοκίμασε να βάλεις π.χ.τον dolphin και να ρυθμίσεις το volume down button να κατεβάζει π.χ.τη σελίδα,κι αν την κατεβάζει από μόνο του καταλαβαίνεις... Αν έχεις θήκη,βγάλτην για λιγο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ευχαριστώ Εισαι σίγουρος ότι τίποτα δεν πιέζει το κουμπί volume down? Ακούγετε σαν να πατιετε το κουμπί και να μένει εκεί? Δοκίμασε να βάλεις π.χ.τον dolphin και να ρυθμίσεις το volume down button να κατεβάζει π.χ.τη σελίδα,κι αν την κατεβάζει από μόνο του καταλαβαίνεις... Αν έχεις θήκη,βγάλτην για λιγο τα δοκίμασα αυτά, δεν είναι το κουμπί σίγουρα. ούτε θήκη έχω απλώς εγω κατάλαβα οτι παίζοντας τα κουμπιά του ηχου μετα απο λίγο ξεμπλοκαρει είχα κάνει και φορματ τα παντα αλλα και πάλι το ίδιο και τώρα για να μη χάνω κλήσεις το μπλουτουθ δε βγαινει απο το αυτί μου δε ξέρω τι φταεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ασχολείται κανείς με τις nightly εκδόσεις της cm10 για το Neo V; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Όλα καλα με την ultimate αλλά στο θέμα μπαταρία έχω θεματάκι! Παραθέτω ένα ss Όταν έβγαζα το κινητό από τη φόρτιση με τη gb δεν έπεφτε τόσο γρήγορα. Σκέφτομαι αν συνεχιστεί να κάνω ένα wipe battery μήπως στρώσει! Οι φίλοι κάτοχοι stock ics σε σχέση με stock gb τι παρατηρούν;πέφτει πιο γρήγορα στην ics; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...έχω iPhone 4 κ η γυναίκα μου το u υπάρχει εφαρμογή που μπορεί ο ένας να βλέπει(σε χάρτη φυσικά) μέσω GPS τον αλλο;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris77 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...έχω iPhone 4 κ η γυναίκα μου το u υπάρχει εφαρμογή που μπορεί ο ένας να βλέπει(σε χάρτη φυσικά) μέσω GPS τον αλλο;;; Λογικά άμα δουλεύετε και οι δύο Google maps με επιλογή να φαίνεται η τοποθεσία σας θα μπορεί να γίνει αυτό που λες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Λογικά άμα δουλεύετε και οι δύο Google maps με επιλογή να φαίνεται η τοποθεσία σας θα μπορεί να γίνει αυτό που λες.... Λες ε;για να το τσεκαρω Λογικά άμα δουλεύετε και οι δύο Google maps με επιλογή να φαίνεται η τοποθεσία σας θα μπορεί να γίνει αυτό που λες.... Μπα δεν παίζει κάτι τέτοιο...δεν υπάρχει κάποια επιλογή... Edited January 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 τελικά δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε τεσσαρι για τα ελληνικά Xperia u; Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 τελικά δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε τεσσαρι για τα ελληνικά Xperia u; Φυσικά κ ειναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 ναι αλλά δεν την βγάζει Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί έχω άλλη, θέλω όμως να κάνω root της κοπέλας μου που το έχει. Έχει πάρει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για το πως θα γίνει το root? Μπορούμε να το ξεrootαρουμε μετα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 [ATTACH]28904[/ATTACH] εγω το ρουταρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 ναι αλλά δεν την βγάζει Λογικά υπομονή και θα σου έρθει όπου να ναι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 τα δοκίμασα αυτά, δεν είναι το κουμπί σίγουρα. ούτε θήκη έχω απλώς εγω κατάλαβα οτι παίζοντας τα κουμπιά του ηχου μετα απο λίγο ξεμπλοκαρει είχα κάνει και φορματ τα παντα αλλα και πάλι το ίδιο και τώρα για να μη χάνω κλήσεις το μπλουτουθ δε βγαινει απο το αυτί μου δε ξέρω τι φταεί περασε το μια με το sus αφου κρατησεις backup Ή software ή Hardware θα ειναι,αν δεν στρωσει πηγαινε το στο service Οι φίλοι κάτοχοι stock ics σε σχέση με stock gb τι παρατηρούν;πέφτει πιο γρήγορα στην ics; ναι,οι 2 μερες με την ics ειναι πλεον απιαστο ονειρο,ενω με gb ηταν το standar Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί έχω άλλη, θέλω όμως να κάνω root της κοπέλας μου που το έχει. Έχει πάρει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για το πως θα γίνει το root? Μπορούμε να το ξεrootαρουμε μετα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. η 4.1.B.0.587 ειναι η ποιο προσφατη εκδοση oneklik root δεν υπαρχει σ'αυτην την εκδοση αλλα δεν ειναι και δυσκολο να γινει,δες εδω ενοειτε πως αν εχεις την .587 δεν κανεις το πρωτο βημα unroot αν το χρειαστεις για το service,επειδη δεν βλεπω αλλο λογο να το κανεις,θα το περασεις μια με το sus και εισαι ok (εδω πρεπει να κρατησεις backup) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 τελικά δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε τεσσαρι για τα ελληνικά Xperia u; Είναι branded cosmote??Δηλαδή έχει περιεχόμενο της cosmote μέσα? Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 όχι δεν έχει τίποτα από cosmote στην 388 είναι Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Στην προηγούμενη σελίδα πάντως εξήγησα πως να βάλετε την 4.0.4 nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 μάλλον hardware θα είναι, sus έκανα αλλά τίποτα υπάρχει περίπτωση να φταεί κάποια εφαρμογή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts