Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι εκνευριστικό επίσης απο την Sony μου λέει οτι ειναι full update στο 2.3,7 ενω ειχα διαβασει γινετε 4 σωστα?

Γίνετε 4 αν έχεις το global firmware

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ!

Τι είναι όμως αυτό;

Απορία, σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος, τον stock kernel που τον βρίσκω;

Global firmware? προβλημα έχει και τότε?

Βασικά generic ήθελα να πω μπες εδώ http://uload.to/mb3kc3z5wau3

πέρνα το με flashtool και όταν το ενώσεις με sus θα σου βγάλει να κάνει update στην 4.0.4

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Αν περασω απο cwm αλλη rom,και εχω κανει backup την μανισια,σε περιπτωση που θα θελω να γυρισω παλι πισω,κανω restore απο cwm?

μετα αν του κανω και ενα sus,θα ισχυει η εγγυηση?

Καλημέρα

εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα

δεν ακούγετε ο ήχος κλήσης, δηλαδή όταν δέχομαι κλήση κάνει μόνο δόνηση και όχι ήχο αλλά αυτό όχι πάντα. αν πειράξω λίγο το volume down/up αμέσως δουλεύει ο ήχος κλήσης για λίγο και μετά ξανασταματά

το ίδιο συμβαίνει και άν βάλεις ένα τραγούδι να ακούσεις. στην αρχή δεν ακούγετε τίποτα αλλά όταν πατήσεις πάνω κάτω την ένταση επανέρχεται και παίζει κανονικά

είμαι σε 4,04 με 587 και root.

καμιά βοήθεια?

ευχαριστώ

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Έχει εγκαταστήσει κανένας το SPIRIT UL στη συσκευή μας με επιτυχία;

Φαίνεται να δουλεύει, το RDS τουλάχιστο, αλλά δεν ακούγεται ήχος.

Edited by tasosuser

Αν έχεις κλειδωμένο bootloader και κάνεις επαναφορά μέσω sus τότε η εγγύηση επανέρχεται ;-)

Ευχαριστώ

Καλημέρα

εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα

δεν ακούγετε ο ήχος κλήσης, δηλαδή όταν δέχομαι κλήση κάνει μόνο δόνηση και όχι ήχο αλλά αυτό όχι πάντα. αν πειράξω λίγο το volume down/up αμέσως δουλεύει ο ήχος κλήσης για λίγο και μετά ξανασταματά

το ίδιο συμβαίνει και άν βάλεις ένα τραγούδι να ακούσεις. στην αρχή δεν ακούγετε τίποτα αλλά όταν πατήσεις πάνω κάτω την ένταση επανέρχεται και παίζει κανονικά

είμαι σε 4,04 με 587 και root.

καμιά βοήθεια?

ευχαριστώ

Εισαι σίγουρος ότι τίποτα δεν πιέζει το κουμπί volume down?

Ακούγετε σαν να πατιετε το κουμπί και να μένει εκεί?

Δοκίμασε να βάλεις π.χ.τον dolphin και να ρυθμίσεις το volume down button να κατεβάζει π.χ.τη σελίδα,κι αν την κατεβάζει από μόνο του καταλαβαίνεις...

Αν έχεις θήκη,βγάλτην για λιγο

Ευχαριστώ

Εισαι σίγουρος ότι τίποτα δεν πιέζει το κουμπί volume down?

Ακούγετε σαν να πατιετε το κουμπί και να μένει εκεί?

Δοκίμασε να βάλεις π.χ.τον dolphin και να ρυθμίσεις το volume down button να κατεβάζει π.χ.τη σελίδα,κι αν την κατεβάζει από μόνο του καταλαβαίνεις...

Αν έχεις θήκη,βγάλτην για λιγο

τα δοκίμασα αυτά, δεν είναι το κουμπί σίγουρα. ούτε θήκη έχω

απλώς εγω κατάλαβα οτι παίζοντας τα κουμπιά του ηχου μετα απο λίγο ξεμπλοκαρει

είχα κάνει και φορματ τα παντα αλλα και πάλι το ίδιο

και τώρα για να μη χάνω κλήσεις το μπλουτουθ δε βγαινει απο το αυτί μου

δε ξέρω τι φταεί

Όλα καλα με την ultimate αλλά στο θέμα μπαταρία έχω θεματάκι! Παραθέτω ένα ss

Όταν έβγαζα το κινητό από τη φόρτιση με τη gb δεν έπεφτε τόσο γρήγορα.

Σκέφτομαι αν συνεχιστεί να κάνω ένα wipe battery μήπως στρώσει!

Οι φίλοι κάτοχοι stock ics σε σχέση με stock gb τι παρατηρούν;πέφτει πιο γρήγορα στην ics;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ρε παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...έχω iPhone 4 κ η γυναίκα μου το u υπάρχει εφαρμογή που μπορεί ο ένας να βλέπει(σε χάρτη φυσικά) μέσω GPS τον αλλο;;;

Ρε παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...έχω iPhone 4 κ η γυναίκα μου το u υπάρχει εφαρμογή που μπορεί ο ένας να βλέπει(σε χάρτη φυσικά) μέσω GPS τον αλλο;;;

Λογικά άμα δουλεύετε και οι δύο Google maps με επιλογή να φαίνεται η τοποθεσία σας θα μπορεί να γίνει αυτό που λες....

Λογικά άμα δουλεύετε και οι δύο Google maps με επιλογή να φαίνεται η τοποθεσία σας θα μπορεί να γίνει αυτό που λες....

Λες ε;για να το τσεκαρω

Μπα δεν παίζει κάτι τέτοιο...δεν υπάρχει κάποια επιλογή...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

τελικά δεν είναι διαθέσιμη

η αναβάθμιση σε τεσσαρι

για τα ελληνικά Xperia u;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ναι αλλά δεν την βγάζει

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί έχω άλλη, θέλω όμως να κάνω root της κοπέλας μου που το έχει. Έχει πάρει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για το πως θα γίνει το root?

Μπορούμε να το ξεrootαρουμε μετα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

τα δοκίμασα αυτά, δεν είναι το κουμπί σίγουρα. ούτε θήκη έχω

απλώς εγω κατάλαβα οτι παίζοντας τα κουμπιά του ηχου μετα απο λίγο ξεμπλοκαρει

είχα κάνει και φορματ τα παντα αλλα και πάλι το ίδιο

και τώρα για να μη χάνω κλήσεις το μπλουτουθ δε βγαινει απο το αυτί μου

δε ξέρω τι φταεί

περασε το μια με το sus αφου κρατησεις backup

Ή software ή Hardware θα ειναι,αν δεν στρωσει πηγαινε το στο service

Οι φίλοι κάτοχοι stock ics σε σχέση με stock gb τι παρατηρούν;πέφτει πιο γρήγορα στην ics;

ναι,οι 2 μερες με την ics ειναι πλεον απιαστο ονειρο,ενω με gb ηταν το standar

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί έχω άλλη, θέλω όμως να κάνω root της κοπέλας μου που το έχει. Έχει πάρει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για το πως θα γίνει το root?

Μπορούμε να το ξεrootαρουμε μετα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

η 4.1.B.0.587 ειναι η ποιο προσφατη εκδοση

oneklik root δεν υπαρχει σ'αυτην την εκδοση αλλα δεν ειναι και δυσκολο να γινει,δες εδω

ενοειτε πως αν εχεις την .587 δεν κανεις το πρωτο βημα

unroot αν το χρειαστεις για το service,επειδη δεν βλεπω αλλο λογο να το κανεις,θα το περασεις μια με το sus και εισαι ok (εδω πρεπει να κρατησεις backup)

τελικά δεν είναι διαθέσιμη

η αναβάθμιση σε τεσσαρι

για τα ελληνικά Xperia u;

Είναι branded cosmote??Δηλαδή έχει περιεχόμενο της cosmote μέσα?

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

όχι δεν έχει τίποτα από cosmote

στην 388 είναι

Στην προηγούμενη σελίδα πάντως εξήγησα πως να βάλετε την 4.0.4

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...