Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πηρε η κολλητη μου χτες στο μαύρο χρώμα,πραγματικα υπέροχο τηλεφωνο,οχι για τα χέρια μου όμως.

Θέλω να ρωτήσω,να περάσουμε την 4 η καλυτερα οχι?

Και ξερεις.. καθαρη εγκατασταση και τα σχετικα..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα.Εκανα ενα sony neo v αναβαθμιση και αφου το συγχρονισα με google account

Με εμφανιστηκαν οι περρισοτερες επαφες καπως ετσι ???????

Ειναι θεμα γλωσσας κινητου?

Απλα να αναφερω οτι τις περισσοτερες επαφες ηταν με greeklish αρα

εκει ειναι το προβλημα.Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.

Ξερει κανεις γιατι δεν δουλευει η μπροστινη καμερα; :/ Και με purennes και με jelly Sandwich αλλα και με ultimate δεν δουλευει, ουτε ομως αναγνωριζεται απο το service menu! Στο service μενου οταν παταω για test την επιλογη Secondary Camera λεει: "the device does not support the function"

Τα ίδια έκανε και το δικό μου.Πηγαινε το στο σερβις,θα σου αλλάξουν την πλακέτα όλη...έχει πρόβλημα εκεί το κινητό μας.

Που θα δουμε screenshots? Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι!

SS δεν εχει αλλα παρε ενα video που τρεχει σε Arc,ουσιαστικα το ιδιο ειναι http://youtu.be/647yhW3ePBI

Είχα αναβαθμίσει το κινητό σε ics αλλά μετά τη μη λειτουργία της μπροστινής κάμερας το σέρβις της σονυ του άλλαξε την πλακέτα και το υποβάθμισε στην αμέσως προηγούμενη έκδοση.Το πρόβλημα που έχω πλέον είναι ότι αν το κινητό δε χρησιμοποιηθεί για αρκετή ώρα και η μπαταρία είναι κάτω από 50% σβήνει!!!

Να τα σβήσω όλα και να το αναβαθμίσω ή πιστεύετε ότι το θέμα το έχει η μπαταρία?:wacko:

Edited by sgatzo

Είχα αναβαθμίσει το κινητό σε ics αλλά μετά τη μη λειτουργία της μπροστινής κάμερας το σέρβις της σονυ του άλλαξε την πλακέτα και το υποβάθμισε στην αμέσως προηγούμενη έκδοση.Το πρόβλημα που έχω πλέον είναι ότι αν το κινητό δε χρησιμοποιηθεί για αρκετή ώρα και η μπαταρία είναι κάτω από 50% σβήνει!!!

Να τα σβήσω όλα και να το αναβαθμίσω ή πιστεύετε ότι το θέμα το έχει η μπαταρία?:wacko:

Οταν λες σβηνει εννοεις σβηνει τελειως και δεν ξαναανοιγει?Δλδ οταν το βαλεις στην φορτιση ξεκιναει απο το 0%?Η απλα σβηνει και οταν το ανοιξεις ειναι παλι καπου στο 50%?Αν ειναι το πρωτο μαλλον εχεις το 0% battery issue που ειχαν βγαλει καποια Neo V στην 2.3 και πας για αλλαγη μπαταριας.Αν ειναι το δευτερο κανε μια επαναφορα μεSEUS και δοκιμασε.Και στις 2 περιπτωσεις μαλλον τραβα μια επαναφορα με SEUS και δοκιμασε.Θα τα σβησει ολα απο μεσα και θα σε παει στην τελευταια διαθεσιμη εκδοση λογισμικου οποτε κρατα backup οτι χρειαζεσαι.

Υ.Γ. Σε ποια εκδοση σε ''υποβαθμισε'' το επισημο σερβις?

Καλησπέρα.

Έχω το xperia U και λέω να το αναβαθμίσω σε ICS.

Αξίζει να το βάλω?

Ειλικρινα μερικοι δεν εχετε το θεο σας..

Περιμενετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο πιατο...κυριολεκτικα...δεν κανετε ΚΑΝ τον κοπο να διαβασετε λιγο το θεμα...

Φιλε μου 2 (δυο) post πιο πανω υπαρχει ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια ερωτηση...

Δηλαδη να ερθουμε σπιτι σου, να σε βοηθησουμε να κανεις scroll λιγο πιο πανω?

:)

Παιδιά το κινητό πως πάει με την ICS, έχει bugs? Ρωτάω για να δω τη σόι αναβαθμίσης δίνει η sony σε περίπτωση που θέλω να αγοράσω κάποιο κινητό. Ευχαριστώ!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά το κινητό πως πάει με την ICS, έχει bugs? Ρωτάω για να δω τη σόι αναβαθμίσης δίνει η sony σε περίπτωση που θέλω να αγοράσω κάποιο κινητό. Ευχαριστώ!

Πολλές απόψεις θα ακούσεις..πάρε για αρχή τη δικιά μου,για μενα δεν αξίζει η ics,απλά την έδωσε έτσι η Sony για να μη γκρινιάζουμε:p

Για θέμα αναβαθμίσεων καλύτερα μη το πάρεις.

Κ οι κάτοχοι του sole πήραν μόνο ics,jelly bean όχι σε σχέση με αλλα κινητά ίδιων επιδόσεων!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πήρα και εγώ το κινητό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη...Να ρωτήσω όμως,φακέλους πως μπορώ να κάνω; :D
Ho bisogno di una vacanza!Vorrei volare via di qui...Ho bisogno di viaggiare.. :D

Πήρα και εγώ το κινητό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη...Να ρωτήσω όμως,φακέλους πως μπορώ να κάνω; :D

Στο μενου ή στις αρχικες οθονες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημερα παιδες.

Εκανα την αναβαθμιση σε ICS και εκανα και τα tweaks που προτεινει ο φιλος στον οδηγο,αλλα απο τοτε η μπαταρια τελειωνει σε μια μερα,ενω με την ιδια χρηση κρατουσε τουλαχιστον 2 μερες με την παλια εκδοση.

εχουμε καμια ιδεα?

ευχαριστω και χρονια πολλα!

Θα συμφωνήσω με τον Ηλία αυτή που δίνει η Sony δεν κάνει για καμία εργασία, τι θες να σου πω; Ακόμα και η επαφές laggaroun!!

Αν θες ICS παίξε με τις custom roms, αυτές αξίζουν πραγματικά και είναι ωραίες!

Μάλιστα υπάρχουν πολλές που δεν χρειάζονται ξεκλείδωτο bootloader!

Για custom πάντως η UltimateHD 2 (όχι 2.0.1 ούτε 2.0.2) είναι ποοοοοοοολύ μπροστά από όλες τις άλλες, κατά τη γνώμη μου, σε όλους στους τομείς και μάλιστα και χωρίς overclock πάει σφαίρα!!!

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Να σε ρωτησω κατι, εχω την 2.0.1 και το OTA updater μου βρηκε αναθαμθιση!

Οριστε και ss!

Ειναι οντως αναβαθμιση η κανενα bug?

Μπορεί να είναι και bug γιατί εμένα δεν μου το βγάζει...Πάντως θα σου πρότεινα να πας στην 2.0 γιατί η 2.0.1 βγάζει κάτι άκυρα κολληματάκια και έχει αναφερθεί αυτό σε σχόλια στο thread στο xda και αν δεν κάνω λάθος την έχει αποσύρει την 2.0.1 από το OTA Updater.

Τσέκαρε το xda στο changelog λέει "No longer available" κάτω από την 2.0.1 .

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Από ότι καταλαβαίνω ούτε η Sony τα πάει καλά με τις αναβαθμίσεις. Μόνο η samsung κάτι κάνει...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλαρακι να σε ρωτησω.Εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι για το Neo V?Γιατι οταν πας να επιλεξεις συσκευη δεν εχει το V αλλα μονο το Neo το απλο.Μη φαμε καμια μοντα.Και χρειαζεται κανονικα full wipes ετσι?Πρεπει να περασω την επισημη .587 να πατησει πανω της η απο Ultimate που ειμαι τωρα κανω κανονικα install from sd card με ολα τα wipes?Ειναι η μοναδικη που δεν εχω δοκιμασει γιαυτο σε ρωταω,επειδη διαβασα οτι ειναι απλα η κορυφαια.Thnx

Edit : Νταξ μπηκα στο site τους και τα ειδα ολα οκ.Το μεσημερι κανω δοκιμη

Τελικά το αρχείο cm-10-20121222-NIGHTLY-haida.zip είναι για το NEO V?

Την δοκίμασες?

Πες εντυπώσεις ?

Edited by agriniopk

Πολύ απλα κρατώντας παρατεταμένα με το δάχτυλο μια εφαρμογή την τοποθετείς "μέσα"στην άλλη κ δημιουργείται φάκελος κ δίνεις εσυ την ονομασία που θες...

Τελικά το αρχείο cm-10-20121222-NIGHTLY-haida.zip είναι για το NEO V?

Την δοκίμασες?

Πες εντυπώσεις ?

Την δοκιμασα τελικα ναι.Το Haida ειναι το αναγνωριστικο του Neo V ναι.Για οποιον θελει να δοκιμασει εδω εχει αναλυτικο οδηγο και link με τα αρχεια.Βασικη προυποθεση ο ξεκλειδωτος Bootloader.

Απο εντυπωσεις λιγα πραγματα.Εχει το θετικο οτι πουλας και τρελλα με το 4.1.2 officiall Jellybean αλλα περαν τουτου με απογοητευσε.Η Jellybean θελει αρκετη Ram για να αποδωσει σωστα κατι που το κινητο μας δεν διαθετει.Με live wallpaper,facebook,yahoo,viber,3g watchdog ειχα κοντα στα 60mb ελευθερα πραγμα που κανει το κινητο να σερνεται.Ακομα και στο home button ακομα και στο app drawer.Κατα τα αλλα δεν δουλευε η πανοραμικη ληψη(βασικα δεν υπηρχε σαν apk κιολας) και ολα τα υπολοιπα δουλευαν κανονικοτατα.Υπαρχουν αρκετα tweaks της Cyanogenmod για να αλλαξεις,οπως ρυθμισεις homescreen,lockscreen,status bar,κλπ...Κατι που μου αρεσε ηταν τα νεα Google apps που προοριζονται μονο για Jellybean οπως το Appollo το νεο Gmail το ανανεωμενο search tab που εμφανιζει τις καρτελες στο Google search και η δυνατοτητα να προσθεσεις weather widget στην lockscreen καθως και δικη σου εικονα.Σε γενικες γραμμες,ομορφη,εμφανισιμη,καλη διαρκεια μπαταριας,αλλα σε daily use δε θα τη συνιστουσα για πραγματικα lagαρει πολυ...Κριμα γιατι ηθελα πολυ να παει καλα...:(

Υ.Γ. Μακραν κορυφαια στιγμη οταν εδειξα σε φιλο με Xperia T οτι τρεχω Jellybean 4.1.2...Δε γινεται μου λεει,αποκλειεται.Αφου εγω εχω πιο ακριβο,πιο καλο,και πιο νεο κινητο.Ναι αλλα εγω τρεχω 4.1.2 κολλητε....Φανταστειτε δουλεμα...:lol:

Υ.Γ.1 Ξαναγυρισα σε Ultimate 2.0.2 η οποια τελικα ειναι η καλυτερη Rom σε ICS...Θα την δοκιμασω λιγο γιατι μου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα με την μπαταρια γιατι το αναφερουν και πολλοι στο XDA οτι εχουν προβλημα με οτι kernel και να δοκιμασαν.Ειτε με Suave,Alliance,Night-Elf με ολους εχει τρελλο batterry drain σε Idle...Βγαζει ανετοτατα 3,5 ωρες οθονη αλλα ξοδευει κοντα στα 10% σε 1 ωρα σε idle.Ουτε κλησεις ουτε τπτ.Ειναι παρα πολυ και ειναι bug της 2.0.2 σιγουρα.Αν συνεχισει γυρναω σε 2.0 και τελος τα πειραματα.

Από ότι καταλαβαίνω ούτε η Sony τα πάει καλά με τις αναβαθμίσεις. Μόνο η samsung κάτι κάνει...

Manufacturer of the year η SONY για την κοινοτητα των Devs και ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο σχετικα με την υποστηριξη που παρεχει στις συσκευες της....Οταν οι αλλες εταιριες ακομα μηνυουν developers η SONY φροντισε να τους προμηθευσει με οτι χρειαζοντουσαν για την περαιτερω εξελιξη των συσκευων της...

Υ.Γ. Αφου βεβαια πρωτα τραβηχτηκε και αυτη στα δικαστηρια μαζι τους:lol:

Η cyanogenmod είναι σε jellybean ρει με δικό της kernel!το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά πόσο να διορθωθεί? Άσε που αν πειράξεις τόσο επιθετικά το αρχείο δεν κερδίζεις σε κάτι αφού έχεις μεν ελεύθερη ram αλλά είναι αχρησιμοποίητη αφού συνεχώς κλείνει εφαρμογές για να ανοίξει άλλες οποτε κυρ ξεχνάς το multitasking.αν έχει κάποιος την ultimate 2.0 την πρώτη δλδ ας κάνει ένα κόπο να την ανεβάσει κάπου για να την κατεβάσω γιατί την έσβησα καιο jader την έχει κατεβάσει από το xda.thnx

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...