nadware Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ναι μην πας το κινητό στο service έχοντας το ροοτ γτ αν rootαρεις την συσκευή δεν ισχύει η εγγύηση..πρώτα κάνε μια επαναφορά με seus μπορεί να είναι θέμα software αν δε γίνει το πας στο service...μην ξεχάσεις να πάρεις backup Πως γίνεται επαναφορά με seus; Υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός; Γιατί δοκιμάζοντας επαναφορά σε εργοστασιακή .42 με τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 δε κατάφερα τίποτα. Αποτέλεσμα να το πάω στο service, να κάνουν αναβάθμιση σε .62 κ να παίζει κανονικά... Με λίγα λόγια, ότι κ αν κάνω στο κινητό, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στη κατάσταση που το αγόρασα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Από ότι βλέπω, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1947430 η νέα έκδοση της Xperia Ultimate HD δεν έχει ΟΤΑ. Αυτό σημαίνει πάλι στήσιμο του συστήματος από την αρχή; Wipe όλα, επανεγκατάσταση apps κλπ; :( :( :( Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Συμφωνα Με τον δημιουργο: αλλα εγω θα κανω καθαρη εγκατασταση για σιγουρια :P Μπορείς να ποστάρεις το link με αυτή την απάντηση; Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Παιδια οδηγος για εγκατασταση ROM? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlap13 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για την 4.0.4 ώστε να σβήνει η οθόνη χωρίς το κουμπί στα πλάγια;; Το screen off and lock δε μου δουλεύει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι χρησιμοποιει κανει το USB OTG HELPER η καποια παρομοια εφαρμογη?? εγω εχω αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=wired.usbotg&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwid2lyZWQudXNib3RnIl0. SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Πως γίνεται επαναφορά με seus; Υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός; Γιατί δοκιμάζοντας επαναφορά σε εργοστασιακή .42 με τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 δε κατάφερα τίποτα. Αποτέλεσμα να το πάω στο service, να κάνουν αναβάθμιση σε .62 κ να παίζει κανονικά... Με λίγα λόγια, ότι κ αν κάνω στο κινητό, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στη κατάσταση που το αγόρασα; απλα κατεβαζεις το sus απο εδω http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ το εγκαθιστας, το ανοιγεις και ακολουθεις τα βηματα που σου λεει... απλα να ξερεις οτι σβηνονται τα παντα. οσο για τον οδηγο που ακολουθησες, μαλλον κατι παρελειψες και δεν εγινε τιποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη... πηγαινε "ρυθμισεις -> οθονη -> αναστολη λειτουργιας" και επελεξε εσυ μετα απο ποση ωρα θες να σβηνει η οθονη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 απλα κατεβαζεις το sus απο εδω http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ το εγκαθιστας, το ανοιγεις και ακολουθεις τα βηματα που σου λεει... απλα να ξερεις οτι σβηνονται τα παντα. οσο για τον οδηγο που ακολουθησες, μαλλον κατι παρελειψες και δεν εγινε τιποτα... To ξαναδοκιμάζω κ ελπίζω πραγματικά να έχεις δίκιο... Μια που ξεκινάω από την αρχή, έχεις να μου προτείνεις κάποια έκδοση καλύτερη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τη συσκευή μας κ εύκολο root; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 κανα οδηγο για να περασουμε rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) κανα οδηγο για να περασουμε rom? οριστε φιλε... Ultimate HD To ξαναδοκιμάζω κ ελπίζω πραγματικά να έχεις δίκιο... Μια που ξεκινάω από την αρχή, έχεις να μου προτείνεις κάποια έκδοση καλύτερη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τη συσκευή μας κ εύκολο root; φιλε δεν εχει καθολου προβληματα η καλυτερη λυση ειναι το sus θα σου περασει την τελευταια ενημερωση να ξερεις ics δλδ(αν δεν κανω λαθος) και ναι με αυτο το τροπο οτι και αν κανεις σου κανει το κινητο οπως ακριβως το πηρες...(εκτος απο ανακατεμα με bootloader) σορυ για τι διπλο ποστ!!! Edited December 18, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Μόλις πέρασα την Xperia Ultimate HD 2.0.2 καλή για τώρα. Το Handcent SMS όταν πάω να το ανοίξω κλίνει, τι φταίει?? Edited December 17, 2012 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jerichox Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το google android sdk για να κάνεις default θέση εγκατάστασης την SD? καμιά βοήθεια εδώ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) οριστε φιλε... Ultimate HD ευχαριστω τρελε μου,θα σας πω τα αποτελεσματα :), εχουμε να προτεινουμε μηπως καποιον kernel συγκεκριμενα για το Neo V? Edited December 17, 2012 by webassasin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μόλις πέρασα την Xperia Ultimate HD 2.0.2 καλή για τώρα. Το Handcent SMS όταν πάω να το ανοίξω κλίνει, τι φταίει?? και εμένα.κάνα bug θα είναι Παιδια περασα την 2.0.2 αλλα μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση, ειδα οτι ηταν η 2.0.1 :/ να το αναβαθμισω η οχι; Μιλαω για την ρομ ultimate! Bug και αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Στην αναβάθμιση της ultimate ποιον launcher διαλέξατε?διάλεξα ένα gx που έλεγε τον διαλέξΕ κανείς?έχει τα πλήκτρα επιστροφήΣ, μενού και το home πάνω στην οθόνη και μου τη δίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Πήγαινε settings -->on screen navigation buttons --> Disable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πήγαινε settings -->on screen navigation buttons --> Disable ευχαριστω φιλε... Η ultimate 2.0.2 δύο εδώ μ αρέσει :-( αυτό που μου την χαλάει πολύ είναι τα toggles που είναι σε καρτέλες! Δεν βολεύει καθόλου! Ξέρετε πως μπορώ να βάλω από την 2.0? αν και ειναι ωραιο που ειναι ολα μαζεμενα δεν ειναι και τοσο βολικο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 όπως ανακοίνωσε η Sony, δεν θα πάρει jelly bean Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 όπως ανακοίνωσε η Sony, δεν θα πάρει jelly bean Αλήθεια η ics δουλεύει καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 μπορεί να τρέξει το google earth; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.earth&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+earth+android Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Όποιος έχει aaacount στο forum.xda-developers ας κάνει ερώτηση εδώ Xperia Ultimate HD™ 2.0.2 Έχω την 2.0.2 όταν ανοίγω το Handcent SMS κλείνει τι να φταίει???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Όποιος έχει aaacount στο forum.xda-developers ας κάνει ερώτηση εδώ Xperia Ultimate HD™ 2.0.2 Έχω την 2.0.2 όταν ανοίγω το Handcent SMS κλείνει τι να φταίει???? Ακριβως το ιδιο προβλημα και σε μενα.. και τελικα εβαλα το go sms που δουλευει μια χαρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 για το neo v βγήκε χθες επίσημη cm10 nightly και σήμερα βγήκε και αναβάθμισή της όπως μπορείτε να δείτε εδώ http://get.cm/?device=haida. Επίσης έχουν βγει και για το mini pro , mini , ray κλπ. Από στιγμή σε στιγμή λογικά θα βγει και για τα υπόλοιπα... OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 για το neo v βγήκε χθες επίσημη cm10 nightly και σήμερα βγήκε και αναβάθμισή της όπως μπορείτε να δείτε εδώ http://get.cm/?device=haida. Επίσης έχουν βγει και για το mini pro , mini , ray κλπ. Από στιγμή σε στιγμή λογικά θα βγει και για τα υπόλοιπα... μπορω να την εγκαταστησω με κλειδωμενο bootloader? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts