Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Έκανα μια επιδιόρθωση και μετά από κάποιο λάθος έπρεπε να ξαναβάλω όλες τις εφαρμογές που είχα.. Δεν βρίσκω όμως πλέον τον adobe flash player στο μάρκετ! Δεν υπάρχει πια; Τώρα , χωρίς αυτόν δεν μπορώ να δω βίντεο σε διάφορα σάιτ που επισκέπτομαι.. Τι λύση υπάρχει δώστε μου τα φώτα σας... :-/

για δες εδώ https://www.dropbox.com/sh/jy5pin800k1xypf/gmOQXURBYc

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται, ότι βοηθάει αυτό που λέει ο Georgezoulis.

Από 2.3.4 θέλω να πάω σε Pureness (είναι ICS 4.0.4 based, όχι Jelly) με Suave Kernel.

Οπότε μετά το upgrade από 2.3.4 > 4.0.4, έχω 2 επιλογες:

1) Downgrade στην 4.0.3 για να πάρει το root > ξανά 4.0.4 > cwm > unlock BL > Suave kernel > Pureness

2) unlock BL > Suave kernel (pre-rooted) > cwm > Pureness

Νομίζω, το 2ο είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω.

Ε ναι ρε συ απο τη στιγμη που θα ξεκλειδωσεις bootloader ετσι και αλλιως ακολουθα το 2ο.εγω ελεγα αν δεν ηθελες ναξεκλειδωσεις.παντως αν το κανεις με τον official τροπο μεσω του site της sony δοκιμασε ρε συ αυτο που ρωταω πιο πανω να με πεις.ευχαριστω εκ των προτερων.

Ε ναι ρε συ απο τη στιγμη που θα ξεκλειδωσεις bootloader ετσι και αλλιως ακολουθα το 2ο.εγω ελεγα αν δεν ηθελες ναξεκλειδωσεις.παντως αν το κανεις με τον official τροπο μεσω του site της sony δοκιμασε ρε συ αυτο που ρωταω πιο πανω να με πεις.ευχαριστω εκ των προτερων.

firekostas αλο ειπαμε αλα εσυ δεν καταλαβες το παιδι πιο πανο ελεγε οτι θα τον ξεκλιδοσει κ μετα του ειπα αφτην την λιση σαν πιο αμεσο να μην μπενει σε ανεβοκατεβαζματα κ

.τ.λ. .........μην τον μπερδεβεις πιο απλος κ καθαρος τροπος απο αυτον κ χωρις κολιματα δεν βγενει............. τα εχω δοκιμασει ολα δεν το λεω στον αερα κ φοραω αφτα που θελει να βαλει ακριβος πανο αφτη τη στιγμη κ παει σφερα................

Edited by Georgezoulis
κ.τ.λ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Έκανα μια επιδιόρθωση και μετά από κάποιο λάθος έπρεπε να ξαναβάλω όλες τις εφαρμογές που είχα.. Δεν βρίσκω όμως πλέον τον adobe flash player στο μάρκετ! Δεν υπάρχει πια; Τώρα , χωρίς αυτόν δεν μπορώ να δω βίντεο σε διάφορα σάιτ που επισκέπτομαι.. Τι λύση υπάρχει δώστε μου τα φώτα σας... :-/

Από τον Αύγουστο που μας πέρασε έχει κατέβει πλέον από το Play Store (το παλιό market δηλαδή). Μπορείς είτε να τον κατεβάσεις από το link που σου έδωσε πιο πάνω ο Fick είτε από την υπογραφή μου, είτε απ' οπουδήποτε αλλού έχει ανέβει.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Μην το κουράζουμε άλλο λοιπόν! Το θέμα μου έκλεισε. Από Δευτέρα θα μπει σε εφαρμογή.

Ευχαριστώ όλους, για τα φώτα σας.

Firekosta, μάλλον μέσω testpoint το πάω..

Μην το κουράζουμε άλλο λοιπόν! Το θέμα μου έκλεισε. Από Δευτέρα θα μπει σε εφαρμογή.

Ευχαριστώ όλους, για τα φώτα σας.

Firekosta, μάλλον μέσω testpoint το πάω..

αντε καλη τυχη :)

Οπότε μετά το upgrade από 2.3.4 > stock 4.0.4, έχω 2 επιλογες:

1) Downgrade στην 4.0.3 για να πάρει το root > ξανά 4.0.4 > cwm > unlock BL > Suave kernel > Pureness

2) unlock BL > Suave kernel (pre-rooted) > cwm > Pureness

Νομίζω, το 2ο είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω.

Αλήθεια, γίνεται (με ξεκλείδωτο bootloader φυσικά) να flashάρουμε kernel σε α-rootάριστη rom? :worry:

κατεβασα αυτη την εφαρμογη και οταν παω να την ανοιξω μου λεει δυστυχως δεν λειτουργει και εστειλα αναφορα

γιατι να μην λειτουργει? υπαρχει κατι αλλο να βρω?

Απλά δοκίμασε κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αλήθεια, γίνεται (με ξεκλείδωτο bootloader φυσικά) να flashάρουμε kernel σε α-rootάριστη rom? :worry:

Φυσικά, μέσω fastboot φλασάρετε ο κέρνελ.

Καλημερα,

παρακολουθώ το θεμα και εχω γράψει κανα 2 απορίες μέχρι τώρα. Το κινητό μου δεν το εχω πειραξει (root κτλ) γιατι φοβάμαι την διαδικασία. Όμως εχει λιγο καιρο που ειναι πολυ αργο και μου με ενοχλει, ιδιαίτερα οταν θέλω να αναζητήσω επαφή και να καλεσω. Αυτο ξεκινησε απο την τελευταια αναβάθμιση που έγινε απο τη SONY. Τι έχετε να προτείνεται; Είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι χρειαστεί γιατί πλέον έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

Καλημερα,

παρακολουθώ το θεμα και εχω γράψει κανα 2 απορίες μέχρι τώρα. Το κινητό μου δεν το εχω πειραξει (root κτλ) γιατι φοβάμαι την διαδικασία. Όμως εχει λιγο καιρο που ειναι πολυ αργο και μου με ενοχλει, ιδιαίτερα οταν θέλω να αναζητήσω επαφή και να καλεσω. Αυτο ξεκινησε απο την τελευταια αναβάθμιση που έγινε απο τη SONY. Τι έχετε να προτείνεται; Είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι χρειαστεί γιατί πλέον έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

εαν δεν θελεις να κανεις root

γυρνα σε 2,3,4 με αυτο τον

οδηγο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Παίδες πρόβλημα....Έχω Neo V με Jelly Sandwich με κλειδωμένο bootloader και πρόσφατα έβαλα μία κάρτα μνήμης Verbatim 16GB class 10 και είναι φορμαρισμένη σε FAT32. Χθες έβλεπα ταινίες από το πρωί με τον MX PLAYER.Το βράδυ μου κόλλησε το κινητό ενώ έβλεπα.Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να στρώσει.Όταν έβαλα πάλι όμως την ταινία να την συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε πάλι τα ίδια....Δοκίμασα και άλλη ταινία και πάλι τα ίδια :( To κινητό λειτουργεί τέλεια αλλά όταν βάζω ταινία κολλάει. Απεγκατέστησα τον MX PLAYER και τον ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα. Προσπάθησα να τρέξω και το παιχνίδι Dead Trigger που είναι κοντά στα 160 MB και κολλούσε και αυτό μιας και το διάβαζε από την κάρτα μνήμης.Τι μπορεί να φταίει???Μόλις έκανα format σε NTFS την κάρτα και το δοκιμάζω ξανά.Αν πάλι δεν πιάσει τι να δοκιμάσω άλλο?Δε νομίζω να είναι πρόβλημα της ROM...Ξέρει κανείς κάτι περί του θέματος???

εαν δεν θελεις να κανεις root

γυρνα σε 2,3,4 με αυτο τον

οδηγο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Το 2.3.4 δυσκολα θα το ξαναδω ειναι αρκετα παλιο για τα γουστα μου.

Αν δεν υπάρχει ευκολη λυση θα αναγκαστω να κανω root. Για να περασω την Jelly Sandwich ή την Puriness τι ακριβως πρεπει να κανω στο κινητο;

Καλημερα,

παρακολουθώ το θεμα και εχω γράψει κανα 2 απορίες μέχρι τώρα. Το κινητό μου δεν το εχω πειραξει (root κτλ) γιατι φοβάμαι την διαδικασία. Όμως εχει λιγο καιρο που ειναι πολυ αργο και μου με ενοχλει, ιδιαίτερα οταν θέλω να αναζητήσω επαφή και να καλεσω.

Αυτο ξεκινησε απο την τελευταια αναβάθμιση που έγινε απο τη SONY. Τι έχετε να προτείνεται; Είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι χρειαστεί γιατί πλέον έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

κατέβασε το exdialer αν είναι μόνο για τις επαφές κλήσεις

Χθες ανεβηκε JS 8.0 , σημερα η JS 8.1( ΟΤΑ updater):)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928946

Με το που ανοιξα wi-fi μου βρηκε την ενημερωση ( ! ) ,να την προχωρήσω ? , θα τη φλασαρει ετσι κατευθειαν ή θα έχουμε ιστορίες ?

Το εχει δοκιμασει καποιος φίλος αυτό ?

Τωρα για το χειροκινητο τροπο οκ ,απλά βαριεμαι να ξαναστηνω εφαρμογες κτλ

Αν παρω backup με το titanium ( εφαρμογες + δεδομένα) ,φλασαρω την 8.1 kai restore το αντιγραφο ειμαι οκ ?

Αν καποιος φιλος μπορει να επιβεβαιωσει θα ημουν υποχρεος

Υ.Γ ΝΑ πω ότι με τη JS 7.4 ειμαι ευχαριστημένος πολύ μέχρι τωρα και απο ταχυτητα ,μνημη,μπαταρια ,απλά αν βγαινει κατι καινουριο ..ξερετε το μικροβιο....:p

Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Το Update ειναι μονο 8mb, μπαίνει "πάνω" στην έκδοση 8.0 - λογικά, θα παίξει αμέσως! (δες όμως και τυχόν οδηγίες)

Πάντως, οι αλλαγές φαίνονται εξαιρετικές (στις προδιαγραφές!)

Πρώτες (δικες σου) εντυπώσεις από την 8.0??

Pureness 13 ειχες δοκιμάσει (ρωτάω γιατί είναι να βγει και η Pureness 14 από μέρα σε μέρα)

Με το που ανοιξα wi-fi μου βρηκε την ενημερωση ( ! ) ,να την προχωρήσω ? , θα τη φλασαρει ετσι κατευθειαν ή θα έχουμε ιστορίες ?

Αν παρω backup με το titanium ( εφαρμογες + δεδομένα) ,φλασαρω την 8.1 kai restore το αντιγραφο ειμαι οκ ?

Υ.Γ ΝΑ πω ότι με τη JS 7.4 ειμαι ευχαριστημένος πολύ μέχρι τωρα και απο ταχυτητα ,μνημη,μπαταρια ,απλά αν βγαινει κατι καινουριο ..ξερετε το μικροβιο....:p

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ναι μπορείς.

Το είδα κι εγώ νωρίτερα το update. Έκανα την ενημέρωση μέσω OTA. Πράγματι είναι μόνο 8mb. Στην εγκατάσταση σε ρωτάει αν θέλεις να κανείς clear data και cache. Εγώ έκανα μόνο την cache και έχω το κινητό ενημερωμένο και ακριβώς όπως το είχα και πριν. Πανεύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Να πω βέβαια πως δεν έχω παρατηρήσει κάποια ουσιαστική αλλαγή πέραν του εικονιδίου του play και την όχι τόσο smooth εναλλαγή στις αρχικές οθόνες και στον launcher.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Να πω βέβαια πως δεν έχω παρατηρήσει κάποια ουσιαστική αλλαγή πέραν του εικονιδίου του play και την όχι τόσο smooth εναλλαγή στις αρχικές οθόνες και στον launcher.

Εννοείς σε σχέση με την 7.4?

Εχεις δοκιμάσει pureness ROM - μπορείς να δωσεις σύγκριση ??

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παίδες πρόβλημα....Έχω Neo V με Jelly Sandwich με κλειδωμένο bootloader και πρόσφατα έβαλα μία κάρτα μνήμης Verbatim 16GB class 10 και είναι φορμαρισμένη σε FAT32. Χθες έβλεπα ταινίες από το πρωί με τον MX PLAYER.Το βράδυ μου κόλλησε το κινητό ενώ έβλεπα.Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να στρώσει.Όταν έβαλα πάλι όμως την ταινία να την συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε πάλι τα ίδια....Δοκίμασα και άλλη ταινία και πάλι τα ίδια :( To κινητό λειτουργεί τέλεια αλλά όταν βάζω ταινία κολλάει. Απεγκατέστησα τον MX PLAYER και τον ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα. Προσπάθησα να τρέξω και το παιχνίδι Dead Trigger που είναι κοντά στα 160 MB και κολλούσε και αυτό μιας και το διάβαζε από την κάρτα μνήμης.Τι μπορεί να φταίει???Μόλις έκανα format σε NTFS την κάρτα και το δοκιμάζω ξανά.Αν πάλι δεν πιάσει τι να δοκιμάσω άλλο?Δε νομίζω να είναι πρόβλημα της ROM...Ξέρει κανείς κάτι περί του θέματος???

Παιδιά έκανα σχεδόν τα πάντα...και τι έφταιγε λέτε..........ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ AVI!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!Ευτυχώς όλα καλά...

Edited by soulfunkdjx

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...