S0LvE Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παιδια βγήκε σε κανεναν η αναβαθμιση?? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τσεκαρε απο εδω (πατα το check for updates και συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Όπως είσαι στο μενού στο κάτω μέρος υπάρχουν 3 οικονιδια, πάτα το τρίτο στα δεξιά θα δεις τα οικονιδια να κουνιούνται ελαφρός, πάτα παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής, και έτσι μπορείς να του άλλαξεις θέση. εγω θα σου απαντησω για την 3, ερωτηση Πας Ρυθμισεις/Εφαρμογες και βρισκεις αυτη που θες και κατω δεξια λεει Μετακινηση στη καρτα SD αν αυτη η εντολη δεν ειναι ασπρη και ειναι γκρι σημαινει οτι δεν μπορει να στειλεις την εφαρμογη αυτη στην καρτα μνημης ή οτι την εχεις στειλει.Πατας λοιπον επανω εκει αν ειναι η εντολη ασπρη και παει η εφαρμογη εκει προσοχη ομως ειναι μερικες εφαρμογες που αν τις στειλεις στην καρτα δεεν λειτουργουν οκ σας ευχαριστω πολυ! αν μπορει καποιος να μου πανατησει και σε αυτο! θα ηθελα να κατεβασω και να εχω ενα ημερολογιο σε μια απο τις 5 καρτελες που εχω στην αρχικη οθονη. ποια θα μου προτεινατε και πως μπορω να το κατεβασω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Γνωριζει κανεις αν βγηκε η αναβαθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 512 ραμ δεν εχει; Εμενα γιατί διχνει 300; 200 σε χρήση και 100 ελεύθερα. Τα υπόλοιπα τα δεσμεύει το τηλέφωνο. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τα υπόλοιπα τα δεσμεύει το τηλέφωνο. παλι καλα τοτε που δεν εχει 256 , δεν θα έμενε τιποτα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Παιδιά γιατί όταν πάω να κατεβάσω ένα game από το Play store μου λέει ''ΣΦΑΛΜΑ'' ''Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του λογαριασμού σας αυτήν τη χρονική στιγμή.Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά''. Μου το κάνει συγκεκριμένα στο παιχνίδι Heroes Call.Έχω κλειδωμένο bootloader και official 4.0.4 .587...??? Τελικά δε φταίει το κινητό.Κάτι κλειδώματα της Google με κινητά τηλέφωνα ήταν.Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι έκανα....πάντως το παιχνίδι κατεβαίνει.... :-) Edited October 1, 2012 by soulfunkdjx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 καλησπέρα και καλό χειμώνα (να είναι ελαφρείς να μην χρειάζεται πολύ πετρέλαιο ;) ) μετά από καιρό είπα να ρίξω καμιά ματιά για κάνα update στο CFW που έχω και βρήκα ότι έχει βγει πρόσφατα αυτό [ROM]Xperia Ice Cream Pureness[build 13][iCS 4.0.4][NeoV][09.27][LOCKED/UNLOKED BL εγώ έχω τώρα περασμένο το (Build 10), αυτό που με έχει μπερδέψει είναι στην εγκατάσταση η πρώτη σειρά που γραφή .Flash 4.1.B.0.587 ftf using flashtool, περνάω μόνο το .ftf πάνω από το MT11i_4.1.A.0.562_kernel.ftf που έχω τώρα και μετά κάνω τα βήματα που γραφή, και αν ναι έχουμε κάνα link με το .587.ftf Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) καλησπέρα και καλό χειμώνα (να είναι ελαφρείς να μην χρειάζεται πολύ πετρέλαιο ;) ) μετά από καιρό είπα να ρίξω καμιά ματιά για κάνα update στο CFW που έχω και βρήκα ότι έχει βγει πρόσφατα αυτό [ROM]Xperia Ice Cream Pureness[build 13][iCS 4.0.4][NeoV][09.27][LOCKED/UNLOKED BL εγώ έχω τώρα περασμένο το (Build 10), αυτό που με έχει μπερδέψει είναι στην εγκατάσταση η πρώτη σειρά που γραφή .Flash 4.1.B.0.587 ftf using flashtool, περνάω μόνο το .ftf πάνω από το MT11i_4.1.A.0.562_kernel.ftf που έχω τώρα και μετά κάνω τα βήματα που γραφή, και αν ναι έχουμε κάνα link με το .587.ftf Απλά σου λέει να εγκαταστήσεις πρώτα την official 4.0.4,μετά να βάλεις τον κερνελ της MT11i_4.1.A.0.562_kernel.ftf μέσω flashtool για να μπορέσεις να ρουτάρεις το κινητό σου.Στην συνέχεια εγκαθιστάς και το cwm.Τώρα μέσω του cwm μπορείς να βάλεις την Xperia Ice Cream Pureness.Μια σημείωση μόνο....δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις απ'ευθείας το cwm ώστε να μη χρειαστεί να κάνεις την διαδικασία root. Πάντως δεν λέει σαν rom...πολύ lag και καθόλου ελεύθερη μνήμη RAM...την πέρασα το Σαββατοκύριακο.Ως τώρα η καλύτερη είναι η codename9.1 και η τελευταία official 4.0.4!!! Edited October 1, 2012 by soulfunkdjx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Απλά σου λέει να εγκαταστήσεις πρώτα την official 4.0.4,μετά να βάλεις τον κερνελ της MT11i_4.1.A.0.562_kernel.ftf μέσω flashtool για να μπορέσεις να ρουτάρεις το κινητό σου.Στην συνέχεια εγκαθιστάς και το cwm.Τώρα μέσω του cwm μπορείς να βάλεις την Xperia Ice Cream Pureness.Μια σημείωση μόνο....δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις απ'ευθείας το cwm ώστε να μη χρειαστεί να κάνεις την διαδικασία root. Πάντως δεν λέει σαν rom...πολύ lag και καθόλου ελεύθερη μνήμη RAM...την πέρασα το Σαββατοκύριακο.Ως τώρα η καλύτερη είναι η codename9.1 και η τελευταία official 4.0.4!!! εγώ τώρα έχω Pureness[build 10] με kernel .562 είμαι root έχω cwm, αυτός γραφή για Flash 4.1.B.0.587 ftf, αυτό το περνάω σκέτο λογικά, παραμένει σε root και μετά περνάω Build 13 αν το κατάλαβα καλά, αυτό που δεν έχω είναι το .587 kernel ftf. φυσικά αυτό με το free mem με έβαλε σε σκέψη όσο για το lag γραφή κάτω κάτω ότι μετά το πέρασμα είναι απαραίτητο να το αφήσεις 1 ώρα για να έρθει στα ίσια του After flashing let the phone settle down for 1 hour at least before starts to play with it Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αυτό 4.1.B.0.587.ftf είναι η επίσημη έκδοση της 4.0.4.Την βάζεις μέσω Flashtool ή συνδέεις το κινητό σου με και αφήνεις το pc companion να σου κάνει update το κινητό στην τελευταία έκδοση . Αφού την βάλεις είσαι σε official 4.0.4.Τώρα πρέπει να περάσεις τον kernel MT11i_4.1.A.0.562_kernel για να κάνεις root την επίσημη και στην συνέχεια εγκαθιστάς και το cwm.Τώρα πρέπει μέσω του cwm να βάλεις την Ice cream αλλά πρώτα κάνε format cache,system και τα υπόλοιπα και μετά εγκατέστησε την.Βάλε και το patch για το μοντέλο που έχεις είσαι έτοιμος.Εγώ 2 μέρες την είχα μέσα και δεν έμεινα ευχαριστημένος.Με τις ίδιες εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες και στην official 4.0.4 είχε περισσότερη μνήμη ram ελεύθερη.Αυτά τα βήματα έκανα εγώ και λειτούργησε κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) εγώ τώρα έχω Pureness[build 10] με kernel .562 είμαι root έχω cwm, αυτός γραφή για Flash 4.1.B.0.587 ftf, αυτό το περνάω σκέτο λογικά, παραμένει σε root και μετά περνάω Build 13 αν το κατάλαβα καλά, αυτό που δεν έχω είναι το .587 kernel ftf. φυσικά αυτό με το free mem με έβαλε σε σκέψη όσο για το lag γραφή κάτω κάτω ότι μετά το πέρασμα είναι απαραίτητο να το αφήσεις 1 ώρα για να έρθει στα ίσια του After flashing let the phone settle down for 1 hour at least before starts to play with it φιλε μου εμενα προσοπικα μου παει σφερα εχω δοκιμασει παρα πολες ρομ αλα τελικα σε αφτην εχω καταλιξει παλι μιλαμε παντα για ics απλα καλο ειναι να εχει ξεκλιδοτο bootloader τελικα κ να περασεις kernel nightelth 1.5 το εχω κ στα 1600mgh το cpu ondeman βαβεα κ το κινιτο σκοτονει το νιοθω πιο ελαφτη απο καθε αλη ρομ που εχω βαλει κ ασε που το gps χθες που το δουλεψα επινε στο μπαμ σιμα που ουτε με την μαμισια δεν επιανε ετσι :P κ αμα εχεις κ ξεκλιδοτο bootloader ξερο πιο εφκολα κ πιο γριγορα βιματα σε 5 εισαι ετιμος :) Edited October 1, 2012 by Georgezoulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αυτό 4.1.B.0.587.ftf είναι η επίσημη έκδοση της 4.0.4.Την βάζεις μέσω Flashtool ή συνδέεις το κινητό σου με και αφήνεις το pc companion να σου κάνει update το κινητό στην τελευταία έκδοση . Αφού την βάλεις είσαι σε official 4.0.4.Τώρα πρέπει να περάσεις τον kernel MT11i_4.1.A.0.562_kernel για να κάνεις root την επίσημη και στην συνέχεια εγκαθιστάς και το cwm.Τώρα πρέπει μέσω του cwm να βάλεις την Ice cream αλλά πρώτα κάνε format cache,system και τα υπόλοιπα και μετά εγκατέστησε την.Βάλε και το patch για το μοντέλο που έχεις είσαι έτοιμος.Εγώ 2 μέρες την είχα μέσα και δεν έμεινα ευχαριστημένος.Με τις ίδιες εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες και στην official 4.0.4 είχε περισσότερη μνήμη ram ελεύθερη.Αυτά τα βήματα έκανα εγώ και λειτούργησε κανονικά. Να σε καλά για τις πληροφορίες αλλά με βλέπω να παραμένω όπως είμαι τώρα (πολύ παίδεμα για μικρό + η και αρνητικό αποτέλεσμα ) που μπορώ να πω είμαι ικανοποιημένος και με την χρήση που του κάνω μου κρατάει και 4 -5 μέρες η μπαταρία χωρίς wifi και 1,5 μέρα με wifi on θα περιμένω 4.1 αν τι βγάλουν επίσημη κάποια στιγμή. ευχαριστώ!! Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Να σε καλά για τις πληροφορίες αλλά με βλέπω να παραμένω όπως είμαι τώρα (πολύ παίδεμα για μικρό + η και αρνητικό αποτέλεσμα ) που μπορώ να πω είμαι ικανοποιημένος και με την χρήση που του κάνω μου κρατάει και 4 -5 μέρες η μπαταρία χωρίς wifi και 1,5 μέρα με wifi on θα περιμένω 4.1 αν τι βγάλουν επίσημη κάποια στιγμή. ευχαριστώ!! κ επισις παρατιρισα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια τωρα που το ειπες στην 13 ......... ναι αντε να βγαλουν τα γιδια την 4.1 γιατη με αφτην που ειναι πιο πολυ για διπιρινους κ με κινιτα με μεγαλιτερη ram τα δικα μας τα σκοτονει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mictsan Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παιδιά γιατί όταν πάω να κατεβάσω ένα game από το Play store μου λέει ''ΣΦΑΛΜΑ'' ''Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του λογαριασμού σας αυτήν τη χρονική στιγμή.Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά''. Μου το κάνει συγκεκριμένα στο παιχνίδι Heroes Call.Έχω κλειδωμένο bootloader και official 4.0.4 .587...??? Τελικά δε φταίει το κινητό.Κάτι κλειδώματα της Google με κινητά τηλέφωνα ήταν.Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι έκανα....πάντως το παιχνίδι κατεβαίνει.... :-) πως εβαλες official την 587?? γιατι ακομα κ σημερα με το pc companion δεν μου την βγαζει γιανα αναβαθμίσω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 οκ σας ευχαριστω πολυ! αν μπορει καποιος να μου πανατησει και σε αυτο! θα ηθελα να κατεβασω και να εχω ενα ημερολογιο σε μια απο τις 5 καρτελες που εχω στην αρχικη οθονη. ποια θα μου προτεινατε και πως μπορω να το κατεβασω? αν καταλαβαινω τι λες, ημερολογιο εχει αλλα μπορεις κι εσυ να κατεβασεις αλλο εγψ χρησιμοποιω αυτο που εχει δεν εχω βαλει αλλο δεν σε βολευει αυτο? This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 εχω κατεβασει τη stock καμερα της sony πως μπορω να την μετατρεψω σε εφαρμογη συστηματος? SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) πως εβαλες official την 587?? γιατι ακομα κ σημερα με το pc companion δεν μου την βγαζει γιανα αναβαθμίσω.. Ορίστε φιλαράκι ;)....την βάζεις μέσω flashtool :rolleyes:. http://www.mediafire.com/?tfzo12n5hsrzaoa φιλε μου εμενα προσοπικα μου παει σφερα εχω δοκιμασει παρα πολες ρομ αλα τελικα σε αφτην εχω καταλιξει παλι μιλαμε παντα για ics απλα καλο ειναι να εχει ξεκλιδοτο bootloader τελικα κ να περασεις kernel nightelth 1.5 το εχω κ στα 1600mgh το cpu ondeman βαβεα κ το κινιτο σκοτονει το νιοθω πιο ελαφτη απο καθε αλη ρομ που εχω βαλει κ ασε που το gps χθες που το δουλεψα επινε στο μπαμ σιμα που ουτε με την μαμισια δεν επιανε ετσι :P κ αμα εχεις κ ξεκλιδοτο bootloader ξερο πιο εφκολα κ πιο γριγορα βιματα σε 5 εισαι ετιμος :) Ε ναι ρε φίλε...με αυτόν τον kernel ίσως είναι πιο καλή λειτουργικά.Εγώ τον official kernel έβαλα της 4.0.4 γιατί έχω κλειδωμένο bootloader.Να σε ρωτήσω,αν ξεκλειδώσω τον bootloader μου θα μπορώ να εγκαταστήσω μέσω flashtool τις official roms???? Edited October 1, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ε ναι ρε φίλε...με αυτόν τον kernel ίσως είναι πιο καλή λειτουργικά.Εγώ τον official kernel έβαλα της 4.0.4 γιατί έχω κλειδωμένο bootloader.Να σε ρωτήσω,αν ξεκλειδώσω τον bootloader μου θα μπορώ να εγκαταστήσω μέσω flashtool τις official roms???? ναι λογικα τα παντα απο οτι εχω ακουσει αν κ αγω δεν το εχω δοκιμασει ...... το εκανα πιο πανο me την MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic.ftf.7z δεν ξερω αν ειναι η μαμισια γιατι βλεπω το customized ..... αλα αφου ιπαρχει κ το relock bootloader ti σκας :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ναι λογικα τα παντα απο οτι εχω ακουσει αν κ αγω δεν το εχω δοκιμασει ...... το εκανα πιο πανο me την MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic.ftf.7z δεν ξερω αν ειναι η μαμισια γιατι βλεπω το customized ..... αλα αφου ιπαρχει κ το relock bootloader ti σκας :P Τι εννοείς relock bootloader???Ότι αν το ξεκλειδώσω μπορώ να το ξανακλειδώσω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 γεια σας ενδιαγερομαι να παρω το neo v εχω διαβασει πολλα αρνητικα για το sar του λενε πωσ δημιουργει πολλουσ πονοκεφαλουσ μουδιασματα στα χερια και τετοια πραγματα ε! Μούδιασμα στο χέρι από άλλο λόγο προκαλείται σε αυτούς που τα λένε αυτά αλλά θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου! Απ'όσο με κόβει το ρημάδι το μυαλό μου η έκδοση codenmame 9.1 έχει ήδη πειραγμένα tweaks γι'αυτό και υπάρχουν μερικές διαφορές μνήμης στις 2 εκδόσεις codename 9.1 και 2.3.4 official.Ίσως καλύτερα να μην τα πείραζες,όπως επίσης να ξέρεις ότι δεν πρέπει να βάλεις task killer στην codename 9.1 για τον λόγο που προανέφερα (έχει ήδη πειραγμένα tweaks).Tα tweaks του zxr είναι νομίζω μόνο για official roms και όχι για custom roms μιας και είναι ήδη πειραγμένα εκεί...Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Μπορούν να μπούν και σε custom. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αρκεί βέβαια να μην είναι ήδη περασμένα Καλημέρα. Προχθές πέρασα από ΜediaM@rkt και ζήτησα καλώδιο HDMI. Η πωλήτρια, κατά τη διάρκεια της περιγραφής της εξωπραγματικής μου απαίτησης, με κοίταγε με γουρλωμένα μάτια και αφού ρώτησε και τον προϊστάμενό (;) της, μου απάντησε ότι τζάμπα κόπος το ψάξιμο γιατί το ζητάνε και άλλοι (και τους ενοχλούνε κιόλας (!) και τέτοιο πράγμα δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Δεν ξέρω άμα μίλαγε για το δικό τους συγκεκριμένο μαγαζάκι γιατί βλέπω ότι πολλά παιδιά στο forum το έχουνε ήδη αγοράσει. Το πιο γελoίο όμως είναι ότι φεύγοντας πέρασα και από το ισόγειο όπου ένας άλλος τύπος ήθελε να μου πουλήσει ειδικό αντάπτορα και καλώδιο με μόνο... 30 euro, αλλά καλύτερα, λέει, μην το πάρω γιατί είναι λίγο ακριβό (άμα ήμουνα το αφεντικό του και έκανα τονμεταμφιεσμένος σε πελάτη, θα είχε φύγει σούμπιτος να πλένει τζάμια στα φανάρια). Υπάρχει καμμία λογική πρόταση από κανένα συμ-φορουμίτη; Σας ευχαριστώ. (Υ/Γ: το περιστατικό αναφέρθηκε ενδεικτικά για το χάλι της ελληνικής αγοράς που ζητάει και υποστήριξη από πάνω). Δες το πιο ψύχραιμα! Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο ρίχνω όταν συναντώ τέτοια περιστατικά! καλημερα σας σημερα εχω ενα προβλημα εχω 2 sd μια 8GB και μια 16GB δεν ειχα κανενα προβλημα με καμια, εως οτου η 16αρα μια μερα που περνουσα μια ταινια με καλουσαν και απο τοτε χαθηκαν ολα απο μεσα ομως τα επανεφερα κι ολα καλα στην 8αρα που την ειχα μεχρι σημερα που αποφασισα να βαλω παλι την 16αρα Ομως οταν παω να εγκαταστησω το titanium να σας θυμησω ειμαι ροοτ στην 587 ενω δεν υπαρχει καμια εφαρμογη εγκατεστημενη μονο το es explorer και δειχνει μνημη μιση ελευθερη τηλεφωνου εννοω μου λεει οτι η εγκατασταση δεν μπορει να γινει γιατι χρειαζεται ελευθερος χωρος. και στις 2 καρτες μου το λεει. τι να κανω βρε παιδια μουρχεται να το σπασω και το κινητο κι ολα κουραστηκα πεσ τε τι φταιει? 212 ελευθερη μνημη εχω τωρα Format και στις δυο κάρτες για να στρώσουν. καλησπερα σας εχω μερικες αποριες... 1.οταν μπαινω στο μενου μου εμφανιζονται 8 καρτελες. πως γινετε να μεταφερω ενα προγραμμα απο μια καρτελα σε μια αλλη? 2.επισης θα ηθελα να κατεβασω και να εχω ενα ημερολογιο σε μια απο τις 5 καρτελες που εχω στην αρχικη οθονη. ποια θα μου προτεινατε και πως μπορω να το κατεβασω? 3.πως γινετε να περασω μια εφαρμογη απο την μνημη του τηλεφωνου στη καρτα μνημης μου? 1. Πατάς παρατεταμένα πάνω τους και όταν αρχίσουν να τρέμουν τα σέρνεις. 2. Μπαίνεις στο play, κάνεις αναζήτηση και αφού βρεις κάποιο που θα σου κάνει κλικ το κατεβαζεις στο κινητό σου. Είναι σχεδόν αυτόματη η διαδικασία. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 εχασα τον ανταπτορα απ την microsd υπαρχει αλλος τροπος να κανω format και να χωρισω Partitions? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 εχασα τον ανταπτορα απ την microsd υπαρχει αλλος τροπος να κανω format και να χωρισω Partitions? Δε χρειάζεται να βγάλεις καν την κάρτα μνήμης απο το κινητό σου.Κάνεις partition όπως έκανες και πριν.Εγώ έτσι έκανα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Τι εννοείς relock bootloader???Ότι αν το ξεκλειδώσω μπορώ να το ξανακλειδώσω??? ναι.......................... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134335 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Format και στις δυο κάρτες για να στρώσουν. το titamium εφταιγε φιλε μου, με το αρχειο com.keramidas που δεν με αφηνε να το εγκαταστησω παλι και οχι οτι ειχαν προβλημα οι καρτες και θελανε φορματ, για να το ξερετε λοιπον οταν σας βγαζει εντολη οταν πας να εγκαταστησεις το titanium οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χορος στη καρτα να σβηνετε με το root explorer/data/data το αρχειο com.keramidas κλπ και ειστε οκ This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts