Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει μία εφαρμογή updateκάτι..

ή σβήστην ή πάγωστην.

Ακόμα κι αν τη σβήσω, το εικονίδιο παραμένει :(

edit

barca σωστός! άλλο πάγωσα.

έφυγε το ρημάδι. ευχαριστώ!

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διάβασα μερικά πόστ και ακόμα δεν κατέληξαν, να αναβάθμιση το κινητο στην 4.04 με το pc companion η να το αφήσω; Τα αρχεία θέλω να τα κρατήσω πάντως. Η να κάνω ΟΤΑ με τον τροπο που λέτε;

καλημερα(ηταν) πριν λιγο ραγισε η προσοψη του neo v η μπροστα γδαρθηκαν τα κουμπια και ραγισε και λιγο το ασιμενιο το αριστερο υπαρχει καποιο σιτε για να τα παρω απε'ξω αυθεντικα??και αν εχετε και καποιο οδηγο πως μπενει καλο θα ηταν και αυτο Edited by argi_7

καλημερα(ηταν) πριν λιγο ραγισε η προσοψη του neo v η μπροστα γδαρθηκαν τα κουμπια και ραγισε και λιγο το ασιμενιο το αριστερο υπαρχει καποιο σιτε για να τα παρω απε'ξω αυθεντικα??και αν εχετε και καποιο οδηγο πως μπενει καλο θα ηταν και αυτο

το πρωτο στο ebay,το δευτερο στο youtube

2i6fhs-5.png

το πρωτο στο ebay,το δευτερο στο youtube

Υπάρχει κάποιο link από YouTube? Γιατί δεν το βρίσκω, αν το κάνω μόνος μου υπάρχει κάποιο θέμα με το τατσ?

Υπάρχει κάποιο link από YouTube? Γιατί δεν το βρίσκω, αν το κάνω μόνος μου υπάρχει κάποιο θέμα με το τατσ?

Κάπως έτσι θα το ανοίξεις.

Κάπως έτσι θα το ανοίξεις.

Θα σε σκοτώσω:p:p

Έψαχνα δέκα λεπτά γιατί δε θυμόμουν το λινκ κ τώρα που το βρήκα το έβαλες:banghead::banghead:

Καλή επιτυχία στο φίλο..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να περνάμε update σε αυτή την rom Xperia Ice Cream Pureness[build 10][iCS 4.0.4][NeoV][08.01][LOCKED/UNLOKED BL] χωρίς να χρειάζεται ξανά στήσιμο από την αρχή όλες η εφαρμογές και η ρυθμίσεις,

όσες φορες έχω δοκιμάσει να κάνω τα βασικά reset 2.wipe cache partition, 3.wipe dalvik cache το τηλέφωνο brikarete και δεν μπουτάρη καθόλου και θέλει μεγάλη διαδικασία μετά.

Tο έπαθα αυτό όταν πήγα να κάνω από build 8 σε 10 και ήμουνα έκτος Αθηνών και χωρίς laptop και internet και έμμηνα 4 μέρες χωρίς τηλ

Edited by pgpmx5

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Το έχει κατεβάσει κανένας?

Η Sony εβγαλε νεο firmware!

4.1.B.0.587

http://ptcrb.com/vendor/co...?modelid=20188

Edited by djno9284

Το έχει κατεβάσει κανένας?

Η Sony εβγαλε νεο firmware!

4.1.B.0.587

http://ptcrb.com/vendor/co...?modelid=20188

Τό ότι έχει αναρτηθεί στο ptcrb δεν σημαίνει ότι έγινε διαθέσιμη και στους χρήστες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μη κυκλοφορήσει καθόλου, να είναι κα΄ποια δοκιμαστική της SonyEricsson και αργότερα να βγάλει άλλη διαθέσιμη για τους χρήστες. Μη μπερδεύεστε!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να περνάμε update σε αυτή την rom Xperia Ice Cream Pureness[build 10][iCS 4.0.4][NeoV][08.01][LOCKED/UNLOKED BL] χωρίς να χρειάζεται ξανά στήσιμο από την αρχή όλες η εφαρμογές και η ρυθμίσεις,

όσες φορες έχω δοκιμάσει να κάνω τα βασικά reset 2.wipe cache partition, 3.wipe dalvik cache το τηλέφωνο brikarete και δεν μπουτάρη καθόλου και θέλει μεγάλη διαδικασία μετά.

Tο έπαθα αυτό όταν πήγα να κάνω από build 8 σε 10 και ήμουνα έκτος Αθηνών και χωρίς laptop και internet και έμμηνα 4 μέρες χωρίς τηλ

Πάρε back up τις εφαρμογές σου με κάποια εφαρμογή και μόλις περάσεις την νέα ρομ απλά κάνε επαναφορά.

Σε 1 λεπτό είσαι έτοιμος.

Αυτό που λες για wipe μονο thn cache και την dalvic το χω κάνει πολλές φορές και έχω περάσει από πάνω την επόμενη έκδοση χωρίς πρόβλημα.

Υ.Γ. και πριν το φλασάρισμα νέας ρομ πάρε ένα cwm backup για να μην μείνεις χωρίς τηλέφωνο!

Θα σε σκοτώσω:p:p

Έψαχνα δέκα λεπτά γιατί δε θυμόμουν το λινκ κ τώρα που το βρήκα το έβαλες:banghead::banghead:

Καλή επιτυχία στο φίλο..

να σται καλα παιδια αλλα τελικα μαλλον θα το κανω σε servise μηπως γλιτωσω την σκονη που θα μπει οταν το ανοιξω

να σται καλα παιδια αλλα τελικα μαλλον θα το κανω σε servise μηπως γλιτωσω την σκονη που θα μπει οταν το ανοιξω

Δεν είναι τίποτα πολύ δύσκολο.

Εγώ το χω ανοίξει το δικό μου. έτσι απλά από περιέργεια. Έβγαλα το πίσω κάλυμα για να ξεκλειδώσω τον bootloader, ε και αφού ξεκίνησα να ξεβιδώνω είπα να ανοίξω και μπροστά την οθόνη να δω πως είναι και εκεί τα πράγματα.

Δεν είναι δύσκολο. Αν έχεις την παραμικρή εμπειρία από τέτοια πράγματα do it yourself :)

Δεν είναι τίποτα πολύ δύσκολο.

Εγώ το χω ανοίξει το δικό μου. έτσι απλά από περιέργεια. Έβγαλα το πίσω κάλυμα για να ξεκλειδώσω τον bootloader, ε και αφού ξεκίνησα να ξεβιδώνω είπα να ανοίξω και μπροστά την οθόνη να δω πως είναι και εκεί τα πράγματα.

Δεν είναι δύσκολο. Αν έχεις την παραμικρή εμπειρία από τέτοια πράγματα do it yourself :)

Για να το ανοίξεις εύκολο.για να κλείσεις οθόνη δύσκολο καθώς μπαίνει σκόνη κ δε μπορείς να τη βγάλεις τέλεια

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπερα στην παρεα..

Ηθελα να ρωτησω κατι μπας και ξερετε..

Ειδα σε ενα παλικαρι ειχε κανει μια πατεντα και συνδεσε κανονικο usb με το κιν..γινεται αυτο σε εμας?

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

σημερα εκανα 1η φορα tethering και δουλεψε αψογα...ακομα και με gprs πηγαινε πολυ καλαα..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

rootαρετε ρε παιδια

ενας φιλος που προσπαθησε να κανει root τελικα δεν τα καταφερε, ειναι τοσο δυσκολο να πετυχει?

εδω που βλεπω τις οδηγιες δεν μου φαινεται δυσκολο

τι μπορει να πηγε στραβα στον φιλο , οταν εκανε ακριβως οτι λενε οι οδηγιες?

This is Sparta!!!:nagger:

Θέλω να βάλω καινούρια SD μεγαλύτερης χωρητικότητας από αυτήν που παρέχεται. Η διαδικασία λέει ότι, πριν αντιγράψω ό,τι υπάρχει από την παλιά στην καινούρια, να κάνω ένα φορμάτ και να βάλω και ένα εξτρά ext2 partition με κάποιο πρόγραμμα, ώστε όλες τις εφαρμογές που θα μετακινώ στην καρτούλα, να αφήνουν ακόμα μικρότερα απομεινάρια στην μνήμη του τηλεφώνου.

Όταν βάλω την SD, η εξτρά μετακίνηση πώς θα γίνει; Από μόνη της ή πρέπει να κάνω κάθε εφαρμογή μετακίνηση πρώτα στο τηλέφωνο και μετά ξανά μετακίνηση στην SD.

Και επίσης, πλήρης νέα μετακίνηση γίνεται με την εφαρμογή την ήδη υπάρχουσα ή το κάνει πιο καλά μια άλλη 3η εφαρμογή; Ευχαριστώ;

Edited by koolxs2973

Καλησπερα στην παρεα..

Ηθελα να ρωτησω κατι μπας και ξερετε..

Ειδα σε ενα παλικαρι ειχε κανει μια πατεντα και συνδεσε κανονικο usb με το κιν..γινεται αυτο σε εμας?

Μάλλον δεν προκειται για κανονικό USB αλλά για USB OTG (On the go).

Δώσε παραπάνω πληροφορίες.

(Πώς συγχωνεύω δύο συνεχόμενες δημοσιεύσεις; )

Edited by koolxs2973

Μάλλον δεν προκειται για κανονικό USB αλλά για USB OTG (On the go).

Δώσε παραπάνω πληροφορίες.

(Πώς συγχωνεύω δύο συνεχόμενες δημοσιεύσεις; )

Πατάς το κουμπί «edit».

Για να δεις φλασακι usb στο κινητό χρειάζεσαι ένα καλώδιο micro usb to usb που να είναι on the go. Ψάξτε στο ebay.

Για να δεις φλασακι usb στο κινητό χρειάζεσαι ένα καλώδιο micro usb to usb που να είναι on the go. Ψάξτε στο ebay.

K το αναγνωρίζει αυτόματα; Δε χρειάζεται τίποτα άλλο;

http://www.ebay.com/itm/USB-Female-Cable-to-Micro-USB-Male-OTG-Host-Adapter-CABLE-Cord-For-SAMSUNG-B231-/160846278304?pt=PDA_Accessories&hash=item25732f6ea0#ht_3881wt_1188

Κάτι τέτοιο είναι οκ;

K το αναγνωρίζει αυτόματα; Δε χρειάζεται τίποτα άλλο;

http://www.ebay.com/itm/USB-Female-Cable-to-Micro-USB-Male-OTG-Host-Adapter-CABLE-Cord-For-SAMSUNG-B231-/160846278304?pt=PDA_Accessories&hash=item25732f6ea0#ht_3881wt_1188

Κάτι τέτοιο είναι οκ;

Ναι κάνει αυτό, παρόμοιο έχω και εγώ.

Το μόnο που θα χρειαστείς είναι μία εφαρμογή για να σου δημιουργήσει ένα εικονικό drive στην sd card σου ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις εύκολα το φλασάκι σου.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588940

μπορείς να βρεις και στο play store παρόμοιες.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...