Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα καλα με το κινητο αλλα το κατω κομματι μετα απο 3 βδομαδες χρήση άρχισε να τρίζει και με εκνευρίζει πολύ ειδικά οταν το κρατάς με το δεξι και μιλας το κατω καπακι σου δινει την αίσθηση οτι θα ξεκουμπώσει, σημείωση δεν το εχω πειράξει απο την μέρα που το πήρα ούτε για να δω τη εχει απο μέσα!!!;););)

το ιδιο συμβαινει κ με μενα...το παρατηρησα απο την πρωτη μερα οτι το καπακι πανω δεξια δεν εφαρμοζει πληρως (μιλαμε για χιλιοστα) αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια καθως δεν φαινεται αν δεν το παρατηρησεις...

οσο για το προβλημα με το λαμπακι στη μπαρα,εσβησα τον εκατομμυριουχο και λυθηκε το προβλημα :D !!!ευχαριστω

...για τον dialer one ξερει κανεις πως μπορω βγαλω το μικρο εικονιδιο απ το notification bar????

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από εχτές στα ξαφνικά μου ανάβει ο φωτισμός της οθόνης στα καλά καθούμενα σε άκυρες στιγμές.Μου το έκανε και παλιά αλλά σταμάτησε μόνο του.Πιστεύω πως έχει να κάνει με ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης μπαταρίας που είχα.

προσπάθησα να κάνω και update στην 4.1.Bxxxx αλλά δεν τα κατάφερα.Στα win μου το βγάζει χωρίς drivers σαν s1 boot download.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Από εχτές στα ξαφνικά μου ανάβει ο φωτισμός της οθόνης στα καλά καθούμενα σε άκυρες στιγμές.Μου το έκανε και παλιά αλλά σταμάτησε μόνο του.Πιστεύω πως έχει να κάνει με ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης μπαταρίας που είχα.

προσπάθησα να κάνω και update στην 4.1.Bxxxx αλλά δεν τα κατάφερα.Στα win μου το βγάζει χωρίς drivers σαν s1 boot download.

Έχεις το παιχνίδι ο εκατομμυριούχος;

Go locker?

Live wallpaper;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Go locker?

Live wallpaper;

όχι κανένα από αυτά.

με την αναβάθμιση τα κατάφερα αλλά δεν άλλαξε κάτι όσο αναφορά τον φωτισμό.

Καποια εφαρμογη στο κανει!δοκιμασε να σβησεις τις τελευταιες ή κατεβασε εναν task manager και δες τι τρεχει την ωρα που αναβει το κινητο!
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν έχω περάσει κάτι πρόσφατα.ότι εφαρμογές έχω είναι από παλιά.Αυτό το παρατηρώ όταν σκαλίζω τον φωτισμό από το easy battery saver.

μπορει να μου πει καποιος πως να βαλω την εφαρμογη που ηταν στην 2.3 για screenshot;

Για ics αν δε ξέρεις πως βγάζεις screenshot Volume + κ powerbutton ταυτόχρονα.

Τώρα αν απλά θες το παλιό τρόπο δε ξέρω..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Go locker?

Live wallpaper;

γιατι τι εχει ο εκατομυριουχος...εγω που τον εχω δεν αναβει...μονο οταν τρεχει live wallpaper απο πισω

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για ics αν δε ξέρεις πως βγάζεις screenshot Volume + κ powerbutton ταυτόχρονα.

Τώρα αν απλά θες το παλιό τρόπο δε ξέρω..

γιατι δεν μου το κανει...;;!!! :mad:

γιατι δεν μου το κανει...;;!!! :mad:

Volume - κ powerbutton?

Θέλει καλό συγχρονισμό...

@ΣούπερΓιώργο,σε αλλά τοπικ το έχουν παρατηρήσει αυτό με τον εκατομμυριούχο κ μόλις το βγάλανε έστρωσε!

Volume - κ powerbutton?

@ΣούπερΓιώργο,σε αλλά τοπικ το έχουν παρατηρήσει αυτό με τον εκατομμυριούχο κ μόλις το βγάλανε έστρωσε!

α οκ...επρεπε να το παταω 2 δευτερολεπτα :rolleyes:

ευχαριστω :)

Volume - κ powerbutton?

προσωπικα εγω να το αναφερω δεν ειχα προβλημα...οταν τρεχει το wallpaper του ολυμπιακου μονο ξυπναει και μεσα απο τις ρυθμισεις το κλεινω και τελος

με το που ανοιγει το κινητο τοτε ανοιγει το wallpaper..περιμενω λιγη ωρα μεσα στις ρυθμισεις και το κλεινω

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

οταν τρεχει το wallpaper του ολυμπιακου μονο ξυπναει και μεσα απο τις ρυθμισεις το κλεινω και τελος

με το που ανοιγει το κινητο τοτε ανοιγει το wallpaper..περιμενω λιγη ωρα μεσα στις ρυθμισεις και το κλεινω

Εντάξει λογικο να στο κάνει αυτό μιας κ είπες τη κατάλληλη λέξη!!!Ολυμπιακός:p:p:p

Έχω την CM9 και όταν το έχω στο αθόρυβο μόλις μου έρθει ένα μήνυμα κάνει ήχο......ενώ στις κλήσεις κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα;;;;;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Μπορεί κάποιος να μου πει πιιο αρχείο της CM9 κατέβασε και ποιον kernel χρησιμοποίησε; Έχουμε κανένα screenshot?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μπορεί κάποιος να μου πει πιιο αρχείο της CM9 κατέβασε και ποιον kernel χρησιμοποίησε; Έχουμε κανένα screenshot?

κατεβαζεις την cm9 stable κ ο κερνελ ειναι μεσα στο zip.τον βγαζεις κ τον φλασαρεις κ μετα φλασαρεις το zip.

cm9 stable

Κατεβάζεις το SEUS, το εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου, ανοίγεις το πρόγραμμα, συνδέεις το κινητό κα ακολουθείς τις οδηγίες του προγράμματος.

το θεμα ειναι οτι πραγματικα δεν ξερω τι ειναι :p

προσπαθησα αλλα δεν βρισκω πως το κατεβαζουμε και συγκεκριμενα τι ακριβως κατεβαζουμε? :wacko:

μηπως πρεπει να κανω εγγραφη για να μου εμφανισει το φλας για να το κατεβασω?

Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12

το θεμα ειναι οτι πραγματικα δεν ξερω τι ειναι :p

προσπαθησα αλλα δεν βρισκω πως το κατεβαζουμε και συγκεκριμενα τι ακριβως κατεβαζουμε? :wacko:

μηπως πρεπει να κανω εγγραφη για να μου εμφανισει το φλας για να το κατεβασω?

http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=file&id=85

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μην ειδοποιούμαι (ούτε δόνηση, ούτε ειδοποίηση στην μπάρα ειδοποιήσεων) για κάποια sms που λαμβάνω για συγκεκριμένο αριθμό;

για δες αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5iYW9sZS5hcHAuYmxhY2tsaXN0Il0.

η αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52bGFkbGVlLmVhc3libGFja2xpc3QiXQ..

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

καταρχας ευχαριστω που προσπαθεις να μου λυσεις την απορια μου...

μπηκα στο λινκ αλλα δεν μ αφηνει να το κατεβασω,μου βγαζει αυτο το μηνυμα Sorry! You have exceeded your daily allowed download amount.

μηπως αυτο το SEUS ειναι το ιδιο πραγμα με το pc companion που το εχω ηδη?

Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12

καταρχας ευχαριστω που προσπαθεις να μου λυσεις την απορια μου...

μπηκα στο λινκ αλλα δεν μ αφηνει να το κατεβασω,μου βγαζει αυτο το μηνυμα Sorry! You have exceeded your daily allowed download amount.

μηπως αυτο το SEUS ειναι το ιδιο πραγμα με το pc companion που το εχω ηδη?

δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Κατέβαστο από εδώ http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Κατέβαστο από εδώ http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

σ ευχαριστω πολυ φιλε μου...βασικα ειναι το ιδιο με το support zone tou pc companion...στο τελος που λεει απεγκατασταση λογισμικου,αυτο ειναι καλο να το κανουμε οταν το κινητο ειναι καινουργιο που δεν εχουμε περασει τιποτα,ε? για να μην χασουμε τα αρχεια μας και να δουμε οτι δεν εχει καποιο προβλημα το κινητο... παντως ενημερωση για .587 δεν μου εχει ερθει ακομα..γιατι οι περισσοτεροι την εχουν?

Γύρισα στη gb κι όλα μια χαρά. Αυτή η ειδοποίηση όμως, πάνω αριστερά στη μπάρα ειδοποιήσεων, που ενημερώνει για ενημέρωση συστήματος στην .62 πως φεύγει; Ξέρει κάποιος; Κι αν είναι δυνατόν, γίνεται να μη ξαναεμφανιστεί;
Scotty, beam us up.

Γύρισα στη gb κι όλα μια χαρά. Αυτή η ειδοποίηση όμως, πάνω αριστερά στη μπάρα ειδοποιήσεων, που ενημερώνει για ενημέρωση συστήματος στην .62 πως φεύγει; Ξέρει κάποιος; Κι αν είναι δυνατόν, γίνεται να μη ξαναεμφανιστεί;

Υπάρχει μία εφαρμογή updateκάτι..

ή σβήστην ή πάγωστην.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...