Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε μενα τρεχουν ολα ρολοι και εχω περιπου 15 παιχνιδια

μπα κομπιαζει πολυ θα ελεγα το κινητακι και καθολου smooth πετραλαιο ή απλα εχω συνηθησει αλιως...

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπα κομπιαζει πολυ θα ελεγα το κινητακι και καθολου smooth πετραλαιο ή απλα εχω συνηθησει αλιως...

δεν ειναι κ οτι καλυτερο η ICS για παιχνιδια.Gingerbread k παλι Gingerbread!!!

ισως η δικια μου επιδωση ειναι οτι ειμαι ακομα 2.3.4 στοκ χωρις downgrade,root κλπ

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ισως η δικια μου επιδωση ειναι οτι ειμαι ακομα 2.3.4 στοκ χωρις downgrade,root κλπ

Φιλε μου στην IC και σε εμενα κολλουσαν τα παντα.

Ξαναγυρισα στην 2.3 και το κινητακι πεταει. Το χω τιγκαρει με εφαρμογες και απειρα (3d και βαρια) games και δεν καταλαβαινει τιποτα.

παιδια το κινητο μας θα παρει την JB 4.1 ?

Επίσημα δε νομίζω. Μόνο αν ασχοληθούν κάποιοι developers...

Downgrade στην επίσημη ελληνική 2.3 γίνεται ή πρέπει να μπλεχτούμε με flashtools, roms κλπ;

Με επίσημο τρόπο δε γίνεται, θα πρέπει να γίνει με flashtool.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Με επίσημο τρόπο δε γίνεται, θα πρέπει να γίνει με flashtool.

Έστω και έτσι, μπορούμε να βρούμε όμως την επίσημη rom;

Έστω και έτσι, μπορούμε να βρούμε όμως την επίσημη rom;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Λάθος λινκ;

Χμμ δε ξέρω τι έγινε:confused:

Για δες αυτό

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Το android είναι μάπα!!!

Παιδιά χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες το neo v με 2.3.4 απο την μάνα του, έχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές όλες στην εξωτερική καρτούλα του κάνω νορμάλ χρήση και έχει φάει δυο γερά κολλήματα με το δεύτερο σήμερα που με έκανε να νοσταλγήσω το παλιό μου σταθερό iphone 3gs.Δεν είμαι apple-lover αλλά το κινητό ξαφνικά μετά απο σβήσιμο και άνοιγμα το πρωί μου έσβησε όλα τα φακελάκια απο τα widgets, μου άλλαξε με την σειρά που αυτό ήθελε τα apps και γενικά όλα όπως θέλει.

Το έχει πάθει κάνείς; Αν το αναβαθμίσω σε 4 θα αλλάξει κάτι;

Το android είναι μάπα!!!

Παιδιά χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες το neo v με 2.3.4 απο την μάνα του, έχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές όλες στην εξωτερική καρτούλα του κάνω νορμάλ χρήση και έχει φάει δυο γερά κολλήματα με το δεύτερο σήμερα που με έκανε να νοσταλγήσω το παλιό μου σταθερό iphone 3gs.Δεν είμαι apple-lover αλλά το κινητό ξαφνικά μετά απο σβήσιμο και άνοιγμα το πρωί μου έσβησε όλα τα φακελάκια απο τα widgets, μου άλλαξε με την σειρά που αυτό ήθελε τα apps και γενικά όλα όπως θέλει.

Κ για μένα κάποια άλλα λειτουργικά μάπα είναι αλλά οκ κάθε άποψη σεβαστή:)

Προσωπικά όσο καιρό το έχω του έχω περάσει πολλές εφαρμογές κ παιχνίδια κ ουδέποτε έφαγε κόλλημα!Ποτέ δε μου κόλλησε στα καλά καθούμενα..αν πας στη 4.0 πιο πιθανό είναι να γυρίσεις στο 3gs!

Το android είναι μάπα!!!

Μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο κι εμένα με την 4.0. Είχα χάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές μου. Δυστυχώς δεν είναι θέμα android αλλά αποτέλεσμα της επιλογής μας να εγκαθιστούμε τις εφαρμογές σε ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Όταν μάλιστα κάνεις διαρκώς mount-dismount την κάρτα (κάτι το οποίο γίνεται ακόμα κι όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή) είναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστούν απρόβλεπτα και απρόσμενα αποτελέσματα.

Οπότε και στην 4 να πας τίποτα δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα συμβεί πάλι το ίδιο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το android είναι μάπα!!!

Τι σύγκριση είναι αυτή; Πάρε ένα android σε τιμη ίδια με αυτή που πήρες το 3GS να δεις αν είναι μαπα.

Πάρε galaxy s2, πάρε HTC one s και τότε κανε σύγκριση.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

από χθες έχω συνεχή κολλήματα στο τηλέφωνο, κάτι που φαίνεται κ στη φωτο που επισυνάπτω. επανήλθα σήμερα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις κ έβαζα ένα ένα τα προγράμματα για να δω συμπεριφορά.

αυτό που βρήκα είναι ότι εάν δεν κάνω login στην εφαρμογή facebook for android, το τηλέφωνο πάει μια χαρά. (!!)

δοκίμασα να κάνω login στο facebeook με την παλιά έκδοση που είχε προεγκατεστημένή η ics 4.0.4 αλλά άρχισαν πάλι τα κολλήματα.

σημείωση έχω official 4.0.4 χωρίς root

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

...αλλά το κινητό ξαφνικά μετά απο σβήσιμο και άνοιγμα το πρωί μου έσβησε όλα τα φακελάκια απο τα widgets, μου άλλαξε με την σειρά που αυτό ήθελε τα apps και γενικά όλα όπως θέλει.

Δε θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα (μιας και αφενός ήδη σου έχουν απαντήσει από πάνω και αφετέρου βγαίνουμε offtopic) αλλά αν κατάλαβα καλά, αυτό που παθαίνεις μπορείς να το λύσεις τόσο εύκολα... απλά εγκαθιστώντας άλλο launcher! Μου το έκανε κι εμένα αυτό και ήταν ο βασικότερος λόγος που "πέταξα" τον "μαμά".

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Το android είναι μάπα!!!

Μα το γραφεις και μονος σου...Ολες τις εφαρμογες στην εξωτερικη καρτουλα...Κατεβασε το App2Sd και θα δεις οτι δεν ''πρεπει'' να μεταφερονται ολες στην εξωτερικη μνημη...Οσα βγαζουν το λεγομενο ''lower right icon'' ενα x δλδ δεν πρεπει να μεταφερονται για καποιο λογο ξεχωριστο η καθεμια...Αλλη μπορει να χανει τα widget της αλλη μπορει να αλλαζει την σειρα των εικονιδιων του μενου αλλη μπορει να μη λειτουργει καθολου αλλη απλως να κρασαρει...Ειναι ενα θεμα αλλα διορθωνεται...Απλα μη τις μεταφερεις ολες στην καρτα...Οσο για τη stock εφαρμογη του Facebook χρησιμοποιει συνηθως απο 40 μεχρι 70 mb ram αν κανει πολυ χρηση...Σε συνδυασμο με αλλες εφαρμογες που καταναλωνουν πολυ ram την ριχνουν πολυ χαμηλα γιαυτο και lagαρει...Βγαλτην και μπαινει Fb απο τον Dolphin...Ιδια ακριβως ειναι...Οσο για το 3gs ουδεν σχολιο...:X

Υ.Γ. ειχα να μπω κανα μηνα και παλι χαμος εγινε...Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ακομα να στανιαρει η ICS...Εγω απηυδησα και ξαναγυρισα σε 2.3.4.042 root και το κινητο πεταει και ειμαι υπερευχαριστημενος...

μου χαλασε το digitizer...εχω χασει την εγγυηση επειδη ειμαι unlocked bootloader...γνωριζει κανενας κανενα μαγαζι να παραγγειλω περα απο το ebay(που θα κανει μερες να ερθει)...

εχω βρει ενα στην αθηνα αλλα δεν ξερω αν ειναι εμπιστο http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_245&products_id=7086

τελικα παραγγειλα εναν απο ebay γυρω στα 16Ε απο hong kong..νομιζω και στην ελλαδα απο εκει τα αγοραζουν και τα πουλανε 35Ε.δεν ξερω αν εχει αλλαξει κανεας απο εσας και τι αισθηση θα δινει το νεο αλλα ελπιζω να δινει την ιδια...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
:thanks:

Μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο κι εμένα με την 4.0. Είχα χάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές μου. Δυστυχώς δεν είναι θέμα android αλλά αποτέλεσμα της επιλογής μας να εγκαθιστούμε τις εφαρμογές σε ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Όταν μάλιστα κάνεις διαρκώς mount-dismount την κάρτα (κάτι το οποίο γίνεται ακόμα κι όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή) είναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστούν απρόβλεπτα και απρόσμενα αποτελέσματα.

Οπότε και στην 4 να πας τίποτα δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα συμβεί πάλι το ίδιο.

και σε μενα εχει συμβει αυτο...και στο l3 που ειχα παλιοτερα για λιγο

ευτυχως με μια επανεκινηση ειχε λυθει στο δικο μου ενω στο l3 οχι και αναγκαστικα να τα ξαναφτιαξω απο την αρχη

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

τελικα παραγγειλα εναν απο ebay γυρω στα 16Ε απο hong kong..νομιζω και στην ελλαδα απο εκει τα αγοραζουν και τα πουλανε 35Ε.δεν ξερω αν εχει αλλαξει κανεας απο εσας και τι αισθηση θα δινει το νεο αλλα ελπιζω να δινει την ιδια...

Ωχ, σε κάνα μήνα θα σου έρθει! Έπρεπε να κοιτάξεις από UK. Θα σου έβγαινε λίγο πιο ακριβά αλλά θα είχες και πάλι τηλέφωνο σε καμιά 10αριά μερούλες maximum!

Αν δεν είναι used ή refurbished θα είσαι ΟΚ πιστεύω. Προσοχή στις δαχτυλιές και στα χνούδια, όταν θα σου έρθει.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Το πηρα πριν 2 εβδομάδες από τον Κωτσοβολο 182 ευρώ μετρητοίς και με αυτοκόλλητο επισημο στο κουτί με την ένδειξη 4.0 upgradable.

Ωχ, σε κάνα μήνα θα σου έρθει! Έπρεπε να κοιτάξεις από UK. Θα σου έβγαινε λίγο πιο ακριβά αλλά θα είχες και πάλι τηλέφωνο σε καμιά 10αριά μερούλες maximum!

Αν δεν είναι used ή refurbished θα είσαι ΟΚ πιστεύω. Προσοχή στις δαχτυλιές και στα χνούδια, όταν θα σου έρθει.

ε συνηθως απο εκει μου ερχονται σε 2 εβδομαδες μεσα..used δεν νομιζω να ειναι,αλλα και να ειναι θα ζητησω refund και negative..οσο αφορα τα χνουδια εμαθα να λυνω το κινητο σε 10".τελευταια θα βγαλω την ζελατινα απο το πισω μερος

edit παντως καλο χρυσο value for money αλλα παιδια απο ποιοτητηα κατασκευης ειναι χαλια..το blade που ειχα ηταν πραγματικος σκυλος.και αυτο μεσα σε7 μηνες βγηκε off το digitizer

Edited by three_brothers1
:thanks:

Παιδια μια βοηθεια.τις τελευταιες μερες με μπαταρια περιπου στο 25% ανοιγω το fb ή το νετ και σχεδον αμεσως η μπαταρια παει στο 1% και το κινητο σβη νει.εχει συμβει σε αλλον;θελε

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...