Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα ειμαι αναμεσα στο neo v κσι στο xperia sole...

(δε με πειραζει που δεν εχει εμπρος καμερα το sole)

αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο θα παιρνατε?

εκτος την εμφανιση εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα?

η καμερα ειναι ιδια?

εισαι σε λαθος θεμα..αναφερσου στην επιλογη κινητου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά.

Καλό καλοκαίρι. Έχω εδώ και καιρό περάσει την ICS απλά έχω παρατηρήσει ένα μικρό προβληματάκι. Όταν πατάω το phone για να καλέσω έναν αριθμό η εφαρμογή καθυστερεί περίπου 3 δευτερόλεπτα. Αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Καμία ιδέα?

EDIT: Απ' ότι είδα βάζοντας έναν άλλο dialer από το market ανοίγει σφαίρα. Οπότε μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής.

Edited by B1ller

Έχει κανείς υπόψιν του εάν το Neo V υποστηρίζει host usb στην ICS ; Και αν ναι πως;

Συγχωρέστε με αν τα έχετε ξαναγράψει αλλά μέσω αναζήτησης δεν βρήκα τίποτα.

Α και μην ξεχάσω. Μέσω Host usb φορτίζει;

ΥΓ Γεια σου tsavman:lol:

Έχει κανείς υπόψιν του εάν το Neo V υποστηρίζει host usb στην ICS ; Και αν ναι πως;

Συγχωρέστε με αν τα έχετε ξαναγράψει αλλά μέσω αναζήτησης δεν βρήκα τίποτα.

Α και μην ξεχάσω. Μέσω Host usb φορτίζει;

ΥΓ Γεια σου tsavman:lol:

Αν εννοείς να βάλεις microusb to usb καλώδιο, ναι. Απλά πρέπει να είναι otg για να διαβαζεις αρχεία από φλασακι πχ.

Αν εννοείς να βάλεις microusb to usb καλώδιο, ναι. Απλά πρέπει να είναι otg για να διαβαζεις αρχεία από φλασακι πχ.

Στην αρχή δοκίμασα αντάπτορα με το καλώδιο του τηλεφώνου και ένα hub αλλά μάταια. Σήμερα παρήγγειλα αυτό το usb host otg που πιστεύω να κάνει.

Δηλαδή εάν ταιριάζει το καλώδιο που πήρα το βάζω και λειτουργεί χωρίς κάποιο έξτρα πρόγραμμα;

Όσο για την φόρτιση του κινητού μέσω otg πιστεύω πως αν συνδέσουμε ένα hub με τροφοδοτικό θα φορτίζει παράλληλα και το τηλέφωνο. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Στην αρχή δοκίμασα αντάπτορα με το καλώδιο του τηλεφώνου και ένα hub αλλά μάταια. Σήμερα παρήγγειλα αυτό το usb host otg που πιστεύω να κάνει.

Δηλαδή εάν ταιριάζει το καλώδιο που πήρα το βάζω και λειτουργεί χωρίς κάποιο έξτρα πρόγραμμα;

Όσο για την φόρτιση του κινητού μέσω otg πιστεύω πως αν συνδέσουμε ένα hub με τροφοδοτικό θα φορτίζει παράλληλα και το τηλέφωνο. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Πρέπει να βάλεις κάποιο πρόγραμμα για να φαίνονται τα αρχεία.

Νομίζω είχε ανεβάσει και ο lοusou ένα. Για την φόρτιση δεν το χω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω.

Αυτό το usb otg έχω και γω και δουλεύει άψογα, αλλά το πήρα πιο φτηνά :p

Παιδια μια βοηθεια χρειαζομαι αν εχει καποιος τη διαθεση.

Εχω εδω και 3 μηνες το neo V.Λειτουργικο 3.2 απο την μαμα του,χωρις root.

Εδω και μια εβδομαδα μου εχει βγαλει 2 προβληματακια και δε ξερω αν παρουσιαζει καποια βλαβη η ειναι κατι αλλο.

Καθε λιγο,δεν εχω υπολογισει ακριβως,φωτιζεται η οθονη απο μονη της για 1-2 δευτερα και μετα ξανακλεινει μονη της,ενω ειναι κλειδωμενο.

Παρουσιαζεται το φαινομενο να μου κλεινει καποιες φορες τη κληση μετα απο συνομιλιες αρκετων λεπτων.Αισθανομαι το κινητο τοτε να εχει ανεβασει υψηλη θερμοκρασια,ειδικα στη περιοχη του ακουστικου.

Καποιες κλησεις που προσπαθω να κανω αμεσως μετα,δε λειτουργει το ακουστικο,ουτε το μικροφωνο,ενω δειχνει οτι πραγματοποιειται η κληση.

Πατωντας μαλιστα το εικονιδιο τερματισμου κλησης δεν ανταποκρινετα αμεσα.

Λετε να συμβαινει λογω θερμοκρασιας που εχει ανεβει το τελευταιο καιρο?Η εχει καποιο προβλημα και χρειαζεται επισκευη?

Help!!!!!

Εδω και μια εβδομαδα μου εχει βγαλει 2 προβληματακια και δε ξερω αν παρουσιαζει καποια βλαβη η ειναι κατι αλλο.

Καθε λιγο,δεν εχω υπολογισει ακριβως,φωτιζεται η οθονη απο μονη της για 1-2 δευτερα και μετα ξανακλεινει μονη της,ενω ειναι κλειδωμενο.

Παρουσιαζεται το φαινομενο να μου κλεινει καποιες φορες τη κληση μετα απο συνομιλιες αρκετων λεπτων.Αισθανομαι το κινητο τοτε να εχει ανεβασει υψηλη θερμοκρασια,ειδικα στη περιοχη του ακουστικου.

Καποιες κλησεις που προσπαθω να κανω αμεσως μετα,δε λειτουργει το ακουστικο,ουτε το μικροφωνο,ενω δειχνει οτι πραγματοποιειται η κληση.

Λετε να συμβαινει λογω θερμοκρασιας που εχει ανεβει το τελευταιο καιρο?Η εχει καποιο προβλημα και χρειαζεται επισκευη?

Help!!!!!

Καλό θα ήταν να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το δοκιμάσεις ξανά. Εάν στο ξανακάνει μετά από αυτό το πας πίσω αφού σε καλύπτει η εγγύηση. Το δικό μου ζεσταίνεται πολύ όταν δουλεύω το IGO πάνω από 1 ώρα και αυτό μέσα στο αυτοκίνητο και βεντουζαρισμένο στο παρμπρίζ που όπως καταλαβαίνεις σε 'κείνο το σημείο αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες. Αλλά και πάλι πρόβλημα με κλήσεις δεν έχω.

Νομίζω είχε ανεβάσει και ο lοusou ένα. Για την φόρτιση δεν το χω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω.

Το όνομα του προγράμματος το θυμάσαι;

Ειλικρινά τώρα με στεναχώρησες. Νομίζω ότι με πιάσανε κορόιδο. :lol:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλό θα ήταν να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το δοκιμάσεις ξανά. Εάν στο ξανακάνει μετά από αυτό το πας πίσω αφού σε καλύπτει η εγγύηση. Το δικό μου ζεσταίνεται πολύ όταν δουλεύω το IGO πάνω από 1 ώρα και αυτό μέσα στο αυτοκίνητο και βεντουζαρισμένο στο παρμπρίζ που όπως καταλαβαίνεις σε 'κείνο το σημείο αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες. Αλλά και πάλι πρόβλημα με κλήσεις δεν έχω.

φανταζομαι θα χαθει οτι εχει μπει στο τηλεφωνο μετα την αγορα του (εκτος της sd φυσικα)?

φανταζομαι θα χαθει οτι εχει μπει στο τηλεφωνο μετα την αγορα του (εκτος της sd φυσικα)?

Αν έχεις κάνει συγχρονισμό με gmail δεν νομίζω να χάσεις τίποτα. Όσο για τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει είναι αποθηκευμένες στο google play.

Καλό είναι να το δεις πως πάει με τις stock εφαρμογές και μετά να κάνεις εγκατάσταση άλλες.

Και κάτι άλλο. Μήπως έχεις συνέχεια ανοιχτή καμιά εφαρμογή που κάνει χρήση του gps και ζεσταίνεται;

Να φανταστώ είσαι root;

yeap i am

10 chars

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

πως μπορουμε να δουμε divx Η mp4 βιντεο στο κινητο μας?:)

οποιον player και αν δοκιμασα παιζει πολυ ασχημα...ο ηχος ακουγεται κανονικα αλλα η εικονα σερνεται....:(

τουλαχιστον σε ποια μορφη μπορουμε να τα μετατρεψουμε τα βιντεο ωστε να τα παιζει ο ενσωματωμένος player του κινητου?:confused:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Help!!!!!

2.3 ειναι το λειτουργικο...για το 1ο καποια εφαρμογη τρεχει απο πισω δεν ειναι προβλημα αυτο...οσο για την θερμοκρασια δεν ξερω..εκει που μιλας εχει σημα?

πως μπορουμε να δουμε divx Η mp4 βιντεο στο κινητο μας?:)

οποιον player και αν δοκιμασα παιζει πολυ ασχημα...ο ηχος ακουγεται κανονικα αλλα η εικονα σερνεται....:(

τουλαχιστον σε ποια μορφη μπορουμε να τα μετατρεψουμε τα βιντεο ωστε να τα παιζει ο ενσωματωμένος player του κινητου?:confused:

mx player?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

yeap i am

10 chars

All right!Μέσω pc companion ή sus αλλά bye bye root:(

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Το έχω βάλει εγώ ΑΛΛΑ είναι μόνο για GB(το είχα δοκιμάσει όταν ήμουν σε ICS)...Δείτε σ'αυτόν το οδηγό το Βήμα 7

α και εγώ αυτό το usb host cable έχω αλλά εμένα με πιάσανε στα αλήθεια κότσο...Το πήρα 6€ με μεταφορικά από ένα κατάστημα από Ελλάδα :)

Δεν έχω μπλέξει ακόμα με eBay... :D

Edited by tsourakis13
Ξυπνήστε ρεεεε...

Το όνομα του προγράμματος το θυμάσαι;

Βάλε αυτό.

Το έχω βάλει εγώ ΑΛΛΑ είναι μόνο για GB(το είχα δοκιμάσει όταν ήμουν σε ICS)...Δείτε σ'αυτόν το οδηγό το Βήμα 7

α και εγώ αυτό το usb host cable έχω αλλά εμένα με πιάσανε στα αλήθεια κότσο...Το πήρα 6€ με μεταφορικά από ένα κατάστημα από Ελλάδα :)

Δεν έχω μπλέξει ακόμα με eBay... :D

Σε ics τρέχει άψογα το παραπάνω.

6€ γι αυτό το καλωδιάκι;

Βάλε αυτό.

Σε ics τρέχει άψογα το παραπάνω.

6€ γι αυτό το καλωδιάκι;

Εννοείς το καλώδιο ή το πρόγραμμα? Το πρόγραμμα πάντως όταν εγώ το δοκίμασα σε 4.0.3(ή 4.0.4 ήταν δεν θυμάμαι ακριβώς) δεν δούλευε...Πάντως το καλώδιο δουλεύει μια χαρά και με GB και με ICS....

Και ναι, έδωσα 6€ για αυτό το καλωδιάκι...Αφού σου λέω δεν έχω μπλέξει ακόμα με eBay :D

Ξυπνήστε ρεεεε...

Εννοείς το καλώδιο ή το πρόγραμμα? Το πρόγραμμα πάντως όταν εγώ το δοκίμασα σε 4.0.3(ή 4.0.4 ήταν δεν θυμάμαι ακριβώς) δεν δούλευε...Πάντως το καλώδιο δουλεύει μια χαρά και με GB και με ICS....

Και ναι, έδωσα 6€ για αυτό το καλωδιάκι...Αφού σου λέω δεν έχω μπλέξει ακόμα με eBay :D

Το πρόγραμμα λέω, και δουλεύει μια χαρά και σε ics.

Το είδα προχτές αλλά μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σαν σύνολό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημερα μπορειτε να μου πειτε τον ποιο ευκολο τροπο να κανω root το κινητο;Εχω την 4.0.4:DΕυχαριστω

Παιδιά χθες ανέβασε θερμοκρασία 55 βαθμούς με ανοιχτό hotspot.

Λέτε να μου κάνει καμιά δουλειά?

Βάλε αυτό.

:up:

Καλημερα μπορειτε να μου πειτε τον ποιο ευκολο τροπο να κανω root το κινητο;Εχω την 4.0.4:DΕυχαριστω

Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι να φλασάρεις μόνο τον Kernel σε προηγούμενη έκδοση και αφού το ρουτάρεις να ξαναγυρίσεις πίσω. Είναι πολύ εύκολο. Δες εδώ.

ΥΓ Το MT15_4.1.B.0.431_kernel.ftf δεν σου χρειάζεται. Είναι για άλλο τηλέφωνο.

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορώ να διαγράψω για να αυξήσω την εσωτερική μνήμη χωρίς να χαλάσω τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου?Ευχαριστώ.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...