iliasx8 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ναι gb! Έβαλα μια custom rom. Έχω ενθουσιαστεί σε σημείο που ζηλεύω τη μητέρα μου :p Μη κάνεις κίνηση για stock ics πάντως!Μείνε όπως είσαι! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μη κάνεις κίνηση για stock ics πάντως!Μείνε όπως είσαι! Εννοείται το έστησα κιόλας όλα μια χαρά :) Λέω να το αφήσω στο 1GHz αλλά φοβάμαι μη καεί :P Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εννοείται το έστησα κιόλας όλα μια χαρά :) Λέω να το αφήσω στο 1GHz αλλά φοβάμαι μη καεί :P γιατι στο ποσο ειναι οι στοκ συχνοτητες?(1GHz δεν ειναι????) Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Εννοείται το έστησα κιόλας όλα μια χαρά :) Λέω να το αφήσω στο 1GHz αλλά φοβάμαι μη καεί :P Κακος φοβασαι γιατι αυτη ειναι η στοκ ταχυτητα του επεξεργαστη του τηλεφωνου :p Edited June 13, 2012 by georgis_4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Κακος φοβασαι γιατι αυτη ειναι η στοκ ταχυτητα του επεγεργαστη του τηλεφωνου :p Σκέφτομαι να το βάλω 1805 για 2 λεπτά, να το τολμήσω;;; Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Aποτομα μην ανεβασεις συχνοτητα....σιγα σιγα και με δοκιμες σε παιχνιδια κτλ για να δεις μεχρι που θα σου *παιζει* σταθερα :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 οποιος ενδιαφερετε για μπλε εικονιδια και Lockscreen ics και αλλα εδω...αλλα πρωτα back up μεσω cmw [THEME][iCS][4.1.B.0.431] AOSP Theme for Xperia [v1.00][10.06.2012]http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/162/f/8/f854589a1f178c9aebd2c9cb931cede8-d5323fz.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά το PC Companion μου βγάζει ότι υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού για το κινητό 4.1.Β.0.431. Ξεκινώ την ενημέρωση, κάνει λήψη του λογισμικού, αλλά όταν φτάνει στην "Προετοιμασία υπολογιστή για την ενημέρωση λογισμικού" μου βγάζει "σφάλμα εγκατάστασης" "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή η εκκίνηση των στοιχείων ενημέρωσης του λογισμικού τηλεφώνου". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Εχεις κανει ροοτ και εχεις πειραξει εφαρμογες?εαν ναι τοτε μονο με seus θα γινει η αναβαθμιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς την 4.1.Β.0.431; Είναι πιο σταθερή, αξίζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ερωτηση: για να κανω downgrade σε 2.3.4 ενω ειμαι με 4.0.4 ακολουθω αυτον τον οδηγο η καποιον αλλο..?αν ναι ποιος ειναι..? :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 παιδιά πως γυρνάμε σε 4.0.3 από 4.0.4 ??? κανεις που να ξερει? δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εχω κρατησει backup απο την 4.0.3 μεσω CWM... εχω προσπαθησει να φλασαρω την 2.3.4, κανω ροοτ και CWM αλλα οταν κανω restore μου εμφανιζει μια γραμμη πριν το restore και μου λεει "Ε erase /system" και επειτα κολλαει στο σημα της σονυ... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 παιδες έχω προβλημα....στο κινητο δε πηρα χαμπάρι πως οταν πάω να γράψω εχω σαν μονες επιλογες τα αγγλικα και τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!!:wacko: τα ελληνικα εξαφανιστηκαν!και εκτος αυτου και το πλητρολόγιο καπως άλλαξε...δλδ τα αγγλικα ειναι τα γραμματα μαζι...(για τα κινεζικα δε μπορω να σας πω....δε καταλαβαίνω :( ) καμια βοηθεια;;; Μπες στα μηνυματα ή στον καταλογο ή στο ιντερνετ καπου τελος παντον ωστε να εμφανισθει το πληκτρολογιο, κρατα πατημενη την ''περιοχη'' που γραφεις το κειμενο(αυτη με τον κενσορα και να υπαρχει ο κενσορας μεσα στο κειμενο) και θα σου βγαλει μια καρτα, επελεξε το ''μεθοδος εισοδου'' και επελεξε το ''πληκτρολογιο xperia'' Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ερωτηση: για να κανω downgrade σε 2.3.4 ενω ειμαι με 4.0.4 ακολουθω αυτον τον οδηγο η καποιον αλλο..?αν ναι ποιος ειναι..? @giannisj5 κ συ ακόλουθα τον οδηγό του zxr μήπως κάνεις δουλίτσα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t= Χθες μόλις έκανα downgrade κ ηρέμησα:p Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 @giannisj5 κ συ ακόλουθα τον οδηγό του zxr μήπως κάνεις δουλίτσα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t= Χθες μόλις έκανα downgrade κ ηρέμησα:p ευχαριστω... αλλα δεν μου εμφανιζει το λινκ... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 @giannisj5 κ συ ακόλουθα τον οδηγό του zxr μήπως κάνεις δουλίτσα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t= Χθες μόλις έκανα downgrade κ ηρέμησα:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 αυτο το εχω κανει αλλα θελω να επιστρεψω στην 4.0.3 εκτος κα αν βγηκε ροοτ για την 4.0.4 και κατι αλλο, ο κερνελ ειναι ο ιδιος μεταξυ των εκδοσεων? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 τελειωσα και εγω...τους 160 χαρακτηρες πως τους βαζω?:( :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 τελειωσα και εγω...τους 160 χαρακτηρες πως τους βαζω?:( Ειχα και εγω προβλημα, κατα την επαναφορα μου στην 0.62, με τους 160 χαρακτηρες. Κατεβασα το handcent sms και εκανε μια χαρα την δουλιτσα του! Μετα το βαρεθηκα και το βγαλα, και ξαφνικα υποστηριζει 160 χαρακτηρες και το μαμα προγραμμα του κινητου!! Θα μας τρελλανει αυτη η τεχνολογια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Εχεις κανει ροοτ και εχεις πειραξει εφαρμογες?εαν ναι τοτε μονο με seus θα γινει η αναβαθμιση Δεν έχω κάνει root. Η ICS που έχω είναι η επίσημη. Από εφαρμογές έχω καμιά 60αριά από το play store. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 τελειωσα και εγω...τους 160 χαρακτηρες πως τους βαζω?:( Ειχα και εγω προβλημα, κατα την επαναφορα μου στην 0.62, με τους 160 χαρακτηρες. Κατεβασα το handcent sms και εκανε μια χαρα την δουλιτσα του! Μετα το βαρεθηκα και το βγαλα, και ξαφνικα υποστηριζει 160 χαρακτηρες και το μαμα προγραμμα του κινητου!! Θα μας τρελλανει αυτη η τεχνολογια... Στις ρυθμισεις μηνυματων τσεκαρετε το εξοικονόμηση κοστους ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ειχα ψαξει παντου αδερφε για την επιλογη αυτη, αλλα δεν υπαρχει πουθενα... ισως να φταιει η εκδοση δεν ξερω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Οπως μπεις στην εφαρμογη μηνυματων και βλεπεις τα μηνυματα σου πατα το δεξι πληκτρο επιλογων και θα την δεις την επιλογη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδια στο handcent υπαρχει τροπος να μην βγαζει κεφαλαια τα ςμς που στελνω?γινεται μονο στα ελληνικα:S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά όσοι γυρίσατε στην 2.3 κάνατε backup?? πως ακριβώς το κάνατε? με το titanium είχα κάνει(στην 4.0.3) αλλά όταν θα πάω στην 2.3 θα μπορώ να κάνω restore? Βασικά τις εικόνες/μουσική κτλ τις έχω αποθηκεύσει αλλά τις εφαρμογές που έχω τώρα πως θα τις περάσω μετά?? και το backup από το titanium πως μπορώ να το περάσω στο pc? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Οπως μπεις στην εφαρμογη μηνυματων και βλεπεις τα μηνυματα σου πατα το δεξι πληκτρο επιλογων και θα την δεις την επιλογη... Δεν υπαρχει δυστυχως... Παιδιά όσοι γυρίσατε στην 2.3 κάνατε backup?? πως ακριβώς το κάνατε? με το titanium είχα κάνει(στην 4.0.3) αλλά όταν θα πάω στην 2.3 θα μπορώ να κάνω restore? Βασικά τις εικόνες/μουσική κτλ τις έχω αποθηκεύσει αλλά τις εφαρμογές που έχω τώρα πως θα τις περάσω μετά?? και το backup από το titanium πως μπορώ να το περάσω στο pc? Μπορεις να πας στο google play, να λογκαρεις με το gmail account που εχεις βαλει και στο κινητο σου. Στην συνεχεια πας σ το "ΜΥ ANDROID APPS". Σου βγαζει οτι εφαρμογη εχεις κατεβασει και εγκαταστησει, και σου δινει την επιλογη να την ξανακατεβασεις. Εαν εχεις πληρωσει καποια εφαρμογη, μπορεις να την ξανακατευασεις απο εκει, χωρις να την ξαναπληρωσεις ενοειται.. Προσωπικα εκανα φορματ στα παντα ολα και μετα ξανατυρισα στην προηγουμενη εκδοση, για καθαρες καταστασεις! Edited June 14, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts