Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω παρατηρισει οτι μου βγαζει να κατεβασω την καινουργια εκδοση λογισμικου την 4.0.2.Α.0.62 και δεν ξερω πως θα το απενεργποιησω να μην φαινετε γιατι το βγαζει στη μπαρα ειδοποιησεων

ευχαριστω.

Πρέπει να παγωσεις(freeze) το update center μέσω κάποιας εφαρμογής όπως titanium backup,Rom toolbox,root uninstaller..πρέπει να είσαι root όμως

Καλησπέρα, πως μπορώ να βάλω μια φωτογραφία ταπετσαρία, χωρίς όμως χρειάζεται να επιλέξω μια περιοχή της φωτο;;;

Ξέρω ότι μπορείς να μεγαλώσεις την περιοχή τραβώντας τις γωνίες...χωρίς περιοχή δεν ξέρω αν γίνεται...

Edited by panoutsi

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, πως μπορώ να βάλω μια φωτογραφία ταπετσαρία, χωρίς όμως χρειάζεται να επιλέξω μια περιοχή της φωτο;;;

πρεπει η φωτογραφια να ειναι στην σωστη αναλυση για να μπει ολη...εγω κατεβαζω απο το zedge..και μου βρισκει κατευθειαν την σωστη αναλυση του κινητου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

οποιος βρει ολο το πακετο lockscreen ics ,%battery με μπλε χρωματακι ας το ποσταρει εδω για την 4,04

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php%3Ff%3D1276&ei=EuJ8T8HzDoLSsgbgoYiNCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CDQQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dsony%2Bericsson%2Bneo%2Bv%2Bxda%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dz1v%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Dnp%26prmd%3Dimvnsfd

με lockscrheen με battery ποσοστο κ ολα μπλε δουλευουν ολα!!!

I Want To Believe

Ναι αυτο το γνωριζω, αλλα λεω μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος, οταν εχεις επιλεξει απο τον launcher να μην γινετε scroll η ταπετσαρια!

για δοκιμασε το wallpaper wizardii

Ναι θα διαγραφούν. Όχι δεν έχει βγει

Σ' ευχαριστώ!

Πρέπει να παγωσεις(freeze) το update center μέσω κάποιας εφαρμογής όπως titanium backup,Rom toolbox,root uninstaller..πρέπει να είσαι root όμως.

Φίλε έχω και εγώ το ίδιο "πρόβλημα" αλλά εμένα μου βγάζει την ενημέρωση για την 4.0.4!

Πώς μπορώ να την παγώσω με rom toolbox? Είμαι root!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Το αγορασα χθες για την συζυγο. Απο επιδοσεις δεν μπορω να πω και πολλα καθως το προηγουμενο ηταν ενα Wildfire και οπως καταλαβαινετε, ειναι σαν να πηρα το Galaxy S4:p

Μια πρωτη ερωτηση (θα ακολουθησουν και αλλες μιας και ειναι το πρωτο Sony / SE κινητο). Εχω περασει επαφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ενω το smart dialing δουλευει οταν ψαχνω με αριθμους, δεν δουλευει οταν ψαχνω με γραμματα. Εχει καμια επιλογη καπου?

Στο Wildfire, μου εμφανιζει αποτελεσματα και βαση αριθμου και βαση γραμματων.

Φίλε έχω και εγώ το ίδιο "πρόβλημα" αλλά εμένα μου βγάζει την ενημέρωση για την 4.0.4!

Πώς μπορώ να την παγώσω με rom toolbox? Είμαι root!

πας στο tools->app manager->βρισκεις την εφαρμογη->παρατεταμενο πατημα->και πατας freeze

Eπειδή σε λίγες μέρες φεύγω για μόνιμη εγκατάσταση Δανία έβαλα το skype στο neo v για να μιλάω με βιντεοκλήση...δουλεψε τέλεια σε όλα εκτός του ότι δεν κάνει βιντεοκλήση με την μπροστινή κάμερα:(

Αν πας στο μενού σου δίνει επιλογή μόνο την πίσω ή κλειστή κάμερα,όποιος ξέρει ας με βοηθήσει!

Eπειδή σε λίγες μέρες φεύγω για μόνιμη εγκατάσταση Δανία έβαλα το skype στο neo v για να μιλάω με βιντεοκλήση...δουλεψε τέλεια σε όλα εκτός του ότι δεν κάνει βιντεοκλήση με την μπροστινή κάμερα:(

Αν πας στο μενού σου δίνει επιλογή μόνο την πίσω ή κλειστή κάμερα,όποιος ξέρει ας με βοηθήσει!

Πατα πανω στην οθονη οταν μιλας με καμερα και εχει επιλογη να αλαξεις την καμερα

εκανα το update με PC Companion..

ωραιο δειχνει μεν, αρκετα διαφορετικο..

απο την αλλη σε 6 μηνες δεν μου ειχε κολλησει ουτε μια φορα (με την εννοια να παγωσει και να πρεπει να βγαλω τη μπαταρια). Και μιλαμε να το εχω στα ορια με ελαχιστα ΜΒ ελευθερης μνημης..

Απο τη μερα που εκανα αναβαθμιση εχει κολλησει 3 φορες..

Πατα πανω στην οθονη οταν μιλας με καμερα και εχει επιλογη να αλαξεις την καμερα

το έχω κάνει ήδη και μου δίνει σαν επιλογή την πίσω ή καθόλου:wacko:

Καλησπέρα και πάλι στην παρεα. Δυσαρεστημενος και γω απ την ICS περασα, με την βοηθεια του φιλου zxr, ξανα την 0.42 με ρουτ.

Εκανα την αναβαθμιση μεσω κινητου στην 0.62 (εβγαζε συνεχως το εικονιδιο πανω και με επρηζε.. και ειπα ας το πατησω να δω τι θα γινει) και τελικα κρατησε και το ρουτ!

Το κινητο πεταει, το ρουτ δουλευει κανονικοτατα και το συνιστω σε ολους τους φιλους! μακρυα απ την ICS παιδες.. το κινητακι μας ειναι απλα συμβατο με το παγωτο.. Δυστυχως ομως δεν ειναι φτιαγμενο για αυτη την εκδοση, και προκαλει πολλα προβληματα αποδοσης

Edited by Mparkoulis

το έχω κάνει ήδη και μου δίνει σαν επιλογή την πίσω ή καθόλου:wacko:

επειδη χρησιμοποιω πολυ συχνα το Skype, σιγουρα κατι τρεχει με τη μπρος καμερα σου. Οταν αγγιζεις την οθονη στο κατω αριστερο μερος θα πρεπει να σου δειχνει ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ, ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ , ΟΧΙ ΚΑΜΕΡΑ. Εχω κανει εναλλαγες απο μπρος σε πισω καμερα και το αναποδο (κατα τη διαρκεια βιντεοκλισης) πολλες φορες χωρις προβλημα. Κοιτα μηπως καποιο αλλο προγραμμα εχει προλαβει να ενεργοποιησει για εκεινο την εμπρος καμερα.

επειδη χρησιμοποιω πολυ συχνα το Skype, σιγουρα κατι τρεχει με τη μπρος καμερα σου. Οταν αγγιζεις την οθονη στο κατω αριστερο μερος θα πρεπει να σου δειχνει ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ, ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ , ΟΧΙ ΚΑΜΕΡΑ. Εχω κανει εναλλαγες απο μπρος σε πισω καμερα και το αναποδο (κατα τη διαρκεια βιντεοκλισης) πολλες φορες χωρις προβλημα. Κοιτα μηπως καποιο αλλο προγραμμα εχει προλαβει να ενεργοποιησει για εκεινο την εμπρος καμερα.

λες να είναι κάτι τετοιο?πως θα βρω όμως ποιό πρόγραμμα μου παίρνει την μπροστινή κάμερα?με βλέπω για σβήσιμο τα πάντα:cry:

Καλησπέρα και πάλι στην παρεα. Δυσαρεστημενος και γω απ την ICS περασα, με την βοηθεια του φιλου zxr, ξανα την 0.42 με ρουτ.

Εκανα την αναβαθμιση μεσω κινητου στην 0.62 (εβγαζε συνεχως το εικονιδιο πανω και με επρηζε.. και ειπα ας το πατησω να δω τι θα γινει) και τελικα κρατησε και το ρουτ!

Το κινητο πεταει, το ρουτ δουλευει κανονικοτατα και το συνιστω σε ολους τους φιλους! μακρυα απ την ICS παιδες.. το κινητακι μας ειναι απλα συμβατο με το παγωτο.. Δυστυχως ομως δεν ειναι φτιαγμενο για αυτη την εκδοση, και προκαλει πολλα προβληματα αποδοσης

Δεν άντεξα άλλο με ics..2.3.4, 0.62 root!!!

Άψογη!!!η μέρα με τη νύχτα τελικά!!!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Παιδιά το PC Companion μου βγάζει ότι υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού για το κινητό 4.1.Β.0.431.

Ξεκινώ την ενημέρωση, κάνει λήψη του λογισμικού, αλλά όταν φτάνει στην "Προετοιμασία υπολογιστή για την ενημέρωση λογισμικού" μου βγάζει "σφάλμα εγκατάστασης" "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή η εκκίνηση των στοιχείων ενημέρωσης του λογισμικού τηλεφώνου".

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

παιδες έχω προβλημα....στο κινητο δε πηρα χαμπάρι πως οταν πάω να γράψω εχω σαν μονες επιλογες τα αγγλικα και τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!!:wacko: τα ελληνικα εξαφανιστηκαν!και εκτος αυτου και το πλητρολόγιο καπως άλλαξε...δλδ τα αγγλικα ειναι τα γραμματα μαζι...(για τα κινεζικα δε μπορω να σας πω....δε καταλαβαίνω :( ) καμια βοηθεια;;;

παιδες έχω προβλημα....στο κινητο δε πηρα χαμπάρι πως οταν πάω να γράψω εχω σαν μονες επιλογες τα αγγλικα και τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!!:wacko: τα ελληνικα εξαφανιστηκαν!και εκτος αυτου και το πλητρολόγιο καπως άλλαξε...δλδ τα αγγλικα ειναι τα γραμματα μαζι...(για τα κινεζικα δε μπορω να σας πω....δε καταλαβαίνω :( ) καμια βοηθεια;;;

πατας στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου πιεσμενα στο κυκλακι και σε παει στις ρυθμισεις..εκει επελεξε γλωσσα και βγαλε τα κινεζικα;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλά παιδιά το κινητό απλά φυσάει! Το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή!

Να σας πω, το τρέχει κανείς με max CPU 1GHz; Πώς πάει η μπαταρία;

πατας στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου πιεσμενα στο κυκλακι και σε παει στις ρυθμισεις..εκει επελεξε γλωσσα και βγαλε τα κινεζικα;)

πρωτον δεν εχει κυκλακι πλεον :D

και δευτερον πάω στης ριθμισεις στην επιλογη γλωσσα πληκτρολογίου και έχει επιλεγμενα αγγλικα και ελληνικα.αλλα όταν πάω να γραψω αυτο δεν υπάρχει...:mad:

Καλά παιδιά το κινητό απλά φυσάει! Το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή!

Να σας πω, το τρέχει κανείς με max CPU 1GHz; Πώς πάει η μπαταρία;

Με gingerbread είσαι;

Εγώ το χω στο κανονικό του κ η μπαταρία με μέτρια χρήση 2μέρες

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Με gingerbread είσαι;

Εγώ το χω στο κανονικό του κ η μπαταρία με μέτρια χρήση 2μέρες

Ναι gb! Έβαλα μια custom rom.

Έχω ενθουσιαστεί σε σημείο που ζηλεύω τη μητέρα μου :p

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...