yiannis_volos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468043 από εδώ ποια είναι η καλύτερη έκδοση να κατεβάσω για την stock GB .62; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 φιλε ακολουθω την διαδικασια που λες εχω flashtool με αγνωστες πηγες ,usb debbuging και να επιτρεπονται ψευδεις τοποθεσειες βαζω τον kernel 4.03 και μου τα βγαζει ολα σωστα αλλα οταν ανοιξα το κινητο εχει μεσα τον 4.04 το εκανα 4 φορες Άσε το τι σου λέει στις πληροφορίες τηλεφώνου. Δοκίμασε να κάνεις root. Αν γίνει το root, είσαι ΟΚ! Περνάς τον kernel της 4.0.4 και καθάρισες. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 φιλε ακολουθω την διαδικασια που λες εχω flashtool με αγνωστες πηγες ,usb debbuging και να επιτρεπονται ψευδεις τοποθεσειες βαζω τον kernel 4.03 και μου τα βγαζει ολα σωστα αλλα οταν ανοιξα το κινητο εχει μεσα τον 4.04 το εκανα 4 φορες και εγώ έτσι την πατησα..αλλά ο κέρνελ της 4.0.3 έχει περαστεί.ξεκίνησε κανονικά το root Και συνέχισε κανονικά την ολη διαδικασία. το γράφω και εδώ και εγώ όταν προσπάθησα να φλασάρω το κερνελ της 4.0.3 έκανα τα βήματα...μετά πήγαινα να τσεκάρω άμα πέρασε αλλά μου έδειχνε συνέχεια ότι είχα το κερνελ της 4.0.4..το έκανα 2-3 φορές αλλά μάταια...μετά μου ήρθε φλασιά και πέρασα το root και με έκπληξη παρατήρησα ότι πέρασε κανονικότατα!!έκανα πάλι τα βήματα και ξαναφλάσαρα το κέρνελ της 4.0.4.Πλέον όλα καλά με rooted 4.0.4 ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπέρα. Έκανα δυο αναβαθμίσεις την ics και από τότε έχω ένα σωρό προβλήματα κυρίως με το wifi. συνδέομαι σε ένα router παίζει κανονικά, φεύγω, και μετά την επόμενη όταν πάω να συνδεθώ δεν γίνεται τίποτα. Συνδέεται μου γράφει συνδεδεμένο αλλά ίντερνετ δεν έχω. Αν αλλάξω κανάλι στο ρουτερ τότε ξανασυνδέομαι κανονικά. Για μία φορά. Αυτό μου συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα ασύρματα ρουτερς. Δεν μπορώ να βρω λύση ταλαιπωριέμαι εδώ κι πόσες μέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω την ics μου δυο εκδόσεις πίσω, να την κάνω δηλαδή όπως όταν πήρα το τηλέφωνο; ή θα πρέπει να κοιτάξω άλλη έκδοση ανδρόιδ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 και εγώ έτσι την πατησα..αλλά ο κέρνελ της 4.0.3 έχει περαστεί.ξεκίνησε κανονικά το root Και συνέχισε κανονικά την ολη διαδικασία. το γράφω και εδώ τελικα τα καταφερα επρεπε να ρυθμισω να βλεπει το κινητο σαν σκληρο δισκο και τωρα ειμαι ροοτ με 4.04 ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εγκατέστησα τον kernel του night-elf και το no-friils cpu control. Ξέρει κανείς πως να βάλω τις ρυθμίσεις και πόσο overclock; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ποια custom rom που να βασίζεται σε ICS προτείνετε; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Μόλις έκανα update μέσω wifi Μερικές γρήγορες εντυπώνεις-παρατηρήσεις Ρυθμίσεις παρέμειναν εφαρμογές παρέμειναν tweak Απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας στην έκδοση 4.0 παρέμεινε Στο κεντρικό μενού έχει μπει νέα επιλογή "Dock" Γρήγορο Scroll ειδικά στης εφαρμογές/all όπως στην gingerbread Root παρέμεινε http://img812.imageshack.us/img812/6580/screenshot2012060316473.png http://img21.imageshack.us/img21/3894/screenshot2012060316452.png Αυτά για τώρα. Edited June 3, 2012 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 να κάνω μια ερώτηση, έχω περασμένο 4.0.4 και είναι root αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνω το root η παραμένει κανονικά Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acdcnikolas Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 να κάνω μια ερώτηση, έχω περασμένο 4.0.4 και είναι root αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνω το root η παραμένει κανονικά Γιατι να το ρισκαρεις; Δεν ανταποκρινεται καλα το κινητο; Νομιζω οτι χανεται και μετα δεν υπαρχει ευκολος τροπος να ξαναγινεις root (εκτος αν μπλεξεις με τον τροπο του flash-αρισματος του κερνελ της 4.0.3 -> root-> flashαρισμα κερνελ 4.0.4 ) .Στη θεση σου θα περιμενα να βγει ευκολος τροπος root και μετα επαναφορα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Γιατι να το ρισκαρεις; Δεν ανταποκρινεται καλα το κινητο; Νομιζω οτι χανεται και μετα δεν υπαρχει ευκολος τροπος να ξαναγινεις root (εκτος αν μπλεξεις με τον τροπο του flash-αρισματος του κερνελ της 4.0.3 -> root-> flashαρισμα κερνελ 4.0.4 ) .Στη θεση σου θα περιμενα να βγει ευκολος τροπος root και μετα επαναφορα παραμενει κανονικα το ροοτ χανετε μονο με sus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Πήγα στο PUBLIC για να αγοράσω hands free με ψυρρες ακουστικά.τι θέλω έτσι για να ακούω και μουσική στο δρόμο και στο γυμναστήριο. Του iPhone δεν έκαναν, Samsung επίσης, κάτι generic που έχει επίσης (τα δοκίμασα).Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια? Θέλω αυτά με τη σιλικόνη που μπαίνουν μέσα στο αυτί. Πολλοί τα δίνουν κ με διαφορετικά μεγέθη σιλικόνης. Άσσοι την αρχή που πήρα το κινητό τα χρησιμοποιούσα με του παλιού μου νοκια. Είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο να βρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Όταν κρατάω πατημένο το κουμπί για να ανοίξω το κινητό αναβοσβήνει πράσινο το LED και δεν ανοίγει. Τι να κάνω; Είχα κάνει επαναφορά με SUS και μου έβαλε την 4.03 , μετά έκανα root και εγκατάσταση cwm και μετά μου ήρθε η ειδοποίηση για την 4.04 μέσω wifi. Πάτησα να την κάνει, την κατέβασε κανονικά και πατάω εγκατάσταση. Έσβησε το κινητό για να γίνει η ενημέρωση και από τότε δεν ξαναάνοιγει.....HELP!!! Edited June 3, 2012 by yiannis_volos Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 παραμενει κανονικα το ροοτ χανετε μονο με sus οπότε θα το επιχειρήσω έχω ένα θέμα με το led από τα sms όταν είναι σβηστεί η οθόνη και έρθει ένα sms δεν αναβοσβήνει όταν είναι αναμένει και έρθει δουλεύει κανονικά, έχω περασμένο handcent Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acdcnikolas Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 @Tolios32 :lol:Ναι σωστος αμα γινει μεσα απο το κινητο. Εγω καταλαβα με Sus. Λαθος μου!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flingz Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπέρα παίδες, έχω παρατηρήσει ένα θέμα με το κινητό. Όταν, έβαλα την τελευταία έκδοση της ICS 4.0.4 (η εγκατάσταση έγινε μέσω PC Companion), κάθε φορά που κλειδώνω το κινητό, και γίνεται μαύρη η οθόνη, μερικές φορές στα καλά του καθουμένου, αναβοσβήνει η οθόνη σαν να πατιούνται κουμπιά. Το κάνει για 2-3 φορές συνεχομένα και μετά σταματάει. Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει? Το κινητό πηγαίνει σφαίρα, δεν κολλάει πουθένα, μόνο αυτό το μικροπροβληματάκι έχει, και αυτό από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση της ICS. (Ξέχασα να πω, πως ποτέ δεν το έχω κάνει ροοτ, και είναι συσκευή 2 μηνών.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπέρα παίδες, έχω παρατηρήσει ένα θέμα με το κινητό. Όταν, έβαλα την τελευταία έκδοση της ICS 4.0.4 (η εγκατάσταση έγινε μέσω PC Companion), κάθε φορά που κλειδώνω το κινητό, και γίνεται μαύρη η οθόνη, μερικές φορές στα καλά του καθουμένου, αναβοσβήνει η οθόνη σαν να πατιούνται κουμπιά. Το κάνει για 2-3 φορές συνεχομένα και μετά σταματάει. Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει? Το κινητό πηγαίνει σφαίρα, δεν κολλάει πουθένα, μόνο αυτό το μικροπροβληματάκι έχει, και αυτό από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση της ICS. (Ξέχασα να πω, πως ποτέ δεν το έχω κάνει ροοτ, και είναι συσκευή 2 μηνών.) Έχει περασμένο κάνα live wallpaper ή το go locker; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flingz Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Όχι, τίποτα από τα 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Μόλις έκανα update μέσω wifi Μερικές γρήγορες εντυπώνεις-παρατηρήσεις Ρυθμίσεις παρέμειναν εφαρμογές παρέμειναν tweak Απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας στην έκδοση 4.0 παρέμεινε Στο κεντρικό μενού έχει μπει νέα επιλογή "Dock" Γρήγορο Scroll ειδικά στης εφαρμογές/all όπως στην gingerbread Root παρέμεινε http://img812.imageshack.us/img812/6580/screenshot2012060316473.png http://img21.imageshack.us/img21/3894/screenshot2012060316452.png Αυτά για τώρα. να επιβεβεοσω οσα λεει ο φιλος μαs κ εγω μεσο wifi ακομα κ το recovery μενει οπος ειναι κ παει σφερα το κινιτο ολα καλα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Όταν κρατάω πατημένο το κουμπί για να ανοίξω το κινητό αναβοσβήνει πράσινο το LED και δεν ανοίγει. Τι να κάνω; Είχα κάνει επαναφορά με SUS και μου έβαλε την 4.03 , μετά έκανα root και εγκατάσταση cwm και μετά μου ήρθε η ειδοποίηση για την 4.04 μέσω wifi. Πάτησα να την κάνει, την κατέβασε κανονικά και πατάω εγκατάσταση. Έσβησε το κινητό για να γίνει η ενημέρωση και από τότε δεν ξαναάνοιγει.....HELP!!! πως εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader?με testpoint?ανοιξε παλι το setool κ πατησε restore να ξανακλειδωσει..κ μετα θα σου ανοιξει.ακριβως το ιδιο επαθα κ εγω η αναβαθμιση μεσω ota φαινεται στους server τισ sony I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη συσκευή αλλά πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου θα παίξει το πληκτρολόγιο. Θα ήθελα να μάθω αν σε portrait έχει 3x3 ή 3x4 ελληνικό πληκτρολόγιο, αν στέλνει 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά sms με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο και αν γίνεται να πληκτρολογήσω μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σε άλλες εφαρμογές με το ίδιο πληκτρολόγιο. Το Τ9 έχει και ελληνικό λεξικό; Και τέλος τα προηγούμενα υπάρχουν και στην 2.3 και στην ICS; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kastrato11 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα έβαλα την καινούρια κάρτα μνήμης που αγόρασα.Έκανα copy-paste ό,τι είχε η κάρτα του κινητού στην καινούρια κάρτα.Όταν άνοιξα το τηλέφωνο όμως,είχε δημιουργηθεί ένας φάκελος στην έκθεση που περιείχε 1700 εικόνες συστήματος.Κάθε μικρό εικονίδιο του κινητού δηλαδή.Τι κάνω με αυτές?Μπορώ να τις διαγράψω?Ευχαριστώ. Nokia 5120 - Nokia 6600 - Nokia 6120 - Nokia 5000 - Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 πως εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader?με testpoint?ανοιξε παλι το setool κ πατησε restore να ξανακλειδωσει..κ μετα θα σου ανοιξει.ακριβως το ιδιο επαθα κ εγω η αναβαθμιση μεσω ota φαινεται στους server τισ sony Είσαι παλικάρι!!!!!!!!!!!!!!! Το έφτιαξα, ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!!! Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Πήγα στο PUBLIC για να αγοράσω hands free με ψυρρες ακουστικά.τι θέλω έτσι για να ακούω και μουσική στο δρόμο και στο γυμναστήριο. Του iPhone δεν έκαναν, Samsung επίσης, κάτι generic που έχει επίσης (τα δοκίμασα).Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια? Θέλω αυτά με τη σιλικόνη που μπαίνουν μέσα στο αυτί. Πολλοί τα δίνουν κ με διαφορετικά μεγέθη σιλικόνης. Άσσοι την αρχή που πήρα το κινητό τα χρησιμοποιούσα με του παλιού μου νοκια. Είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο να βρω? Όλα τα ακουστικά με 3.5mm jack νομίζω πως κάνουν...Τα δοκίμασες δηλαδή και δεν έκαναν(και τα 3!!?) αυτά στο Public..? Καλησπέρα παίδες, έχω παρατηρήσει ένα θέμα με το κινητό. Όταν, έβαλα την τελευταία έκδοση της ICS 4.0.4 (η εγκατάσταση έγινε μέσω PC Companion), κάθε φορά που κλειδώνω το κινητό, και γίνεται μαύρη η οθόνη, μερικές φορές στα καλά του καθουμένου, αναβοσβήνει η οθόνη σαν να πατιούνται κουμπιά. Το κάνει για 2-3 φορές συνεχομένα και μετά σταματάει. Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει? Το κινητό πηγαίνει σφαίρα, δεν κολλάει πουθένα, μόνο αυτό το μικροπροβληματάκι έχει, και αυτό από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση της ICS. (Ξέχασα να πω, πως ποτέ δεν το έχω κάνει ροοτ, και είναι συσκευή 2 μηνών.) Και εμένα έτσι έκανε στην αρχή μόλις πέρασα την ICS...Μετά από 4-5 reboot(τις επόμενες μέρες) δούλευε κανονικά.... Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Όταν κρατάω πατημένο το κουμπί για να ανοίξω το κινητό αναβοσβήνει πράσινο το LED και δεν ανοίγει. Τι να κάνω; Είχα κάνει επαναφορά με SUS και μου έβαλε την 4.03 , μετά έκανα root και εγκατάσταση cwm και μετά μου ήρθε η ειδοποίηση για την 4.04 μέσω wifi. Πάτησα να την κάνει, την κατέβασε κανονικά και πατάω εγκατάσταση. Έσβησε το κινητό για να γίνει η ενημέρωση και από τότε δεν ξαναάνοιγει.....HELP!!! μηπως εχεις ξεκλειδωτο bootloader? edit:ειδα το εφτιαξεσ οκ! Edited June 3, 2012 by termagazis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts