mikelangelo Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παίζει να υπάρχει changelog απο 4.0.3 σε 4.0.4; Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παίζει να υπάρχει changelog απο 4.0.3 σε 4.0.4; https://docs.google.com/document/pub?id=1SQOarUeVBiqEpJwst8l1eboZTXIxXgvHvfLajMz_P5E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 https://docs.google.com/document/pub?id=1SQOarUeVBiqEpJwst8l1eboZTXIxXgvHvfLajMz_P5E Τι μας δειχνει αυτο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Τι μας δειχνει αυτο;Changelog της εκδοσης 4.0.4 ζητησε ο φιλος πιο πανω και την παρεθεσα. Για οσους δεν καταλαβαινουν, οι αλλαγες ειναι αυτες σε σχεση με την εκδοση Android 4.03 . Android V.4.04 29 / 03 / 2012 Βελτιωσεις σταθεροτητας Καλύτερη αποδοση της καμερας Ομαλοτερη περιστροφη της οθόνης Βελτιωμενη αναγνωριση αριθμου τηλεφωνου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Changelog της εκδοσης 4.0.4 ζητησε ο φιλος πιο πανω και την παρεθεσα. Για οσους δεν καταλαβαινουν, οι αλλαγες ειναι αυτες σε σχεση με την εκδοση Android 4.03 . Android V.4.04 29 / 03 / 2012 Βελτιωσεις σταθεροτητας Καλύτερη αποδοση της καμερας Ομαλοτερη περιστροφη της οθόνης Βελτιωμενη αναγνωριση αριθμου τηλεφωνου Μεχρι τωρα εχει κανει κανεις την αναβάθμιση να μας πει τι αλλαγες βλεπει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 ακομα περιμενουμε να μας ερθει!!!! I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μεχρι τωρα εχει κανει κανεις την αναβάθμιση να μας πει τι αλλαγες βλεπει; Σωστά αν υπάρχει κανείς να μας πει!!αλλά υπομονή γιατί root δε πρέπει να υπάρχει ακόμη με εύκολο τρόπο! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Σωστά αν υπάρχει κανείς να μας πει!!αλλά υπομονή γιατί root δε πρέπει να υπάρχει ακόμη με εύκολο τρόπο! πληροφοριες απο του xda για 4.04 με flashtoolπληροφοριες απο του xda για 4.04 με flashtool οσο για ροοτ και βιντεακι απο xperia s 4.04http://www.youtube.com/watch?v=BEKf-egSEnQ&feature=player_embedded Edited May 29, 2012 by tolios32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosRuss Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Λοιπόν για τους χρήστες του Mac OS υπάρχει το αντίστοιχο του PC Companion, λεγεται Bridge και θα το βρείτε εδώ: http://www.sonymobile.com/gb/tools/bridge-for-mac/ ;-) Το κατεβασα και εγω και θα δω για το update! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acdcnikolas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) οσο για ροοτ Έχω την αισθηση οτι αυτο ειναι μονο για την 4.0.3 Για την νεα εκδοση 4.0.4 με κλειδωμενο bootloader δεν δουλευει αυτο! Υπομονη ;) Edited May 29, 2012 by acdcnikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Έχω την αισθηση οτι αυτο ειναι μονο για την 4.0.3 Για την νεα εκδοση 4.0.4 με κλειδωμενο bootloader δεν δουλευει αυτο! Υπομονη ;) Για τους βιαστικούς, που θέλουν την 4.0.4 και root σε locked bootloader http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26700256&postcount=34 Δεν το έχω δοκιμάσει! Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anwnymoc Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μετά την αναβάθμιση σε ICS δεν ξέρω πως να βγάλουμε screen shot από την οθόνη! Ξέρει κανένας; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Πατας το Power On/Off και το Volume Down. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Είχε δεν ειχε την εκανε παλι η SONY τη βλακεια της. ICS 4.0.4 με kernel της Froyo (2.6.32 ) . Κουσουρι της εμεινε απο την sony-ericsson ??? Οχι οτι με χαλαει να εχουμε το "παγωτο σαντουιτς" στο κινητο αλλα αφου δινει κερνελ 3 στο xperia s εμεις γιατι στην απ'εξω?. Παντως τα πρωτα σχολια ειναι θετικα πχ διορθωθηκαν η ψιλοκαθυστερησεις στον dialer κ.τ.λ. εκανες το update?? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλημέρα στην παρέα!! Έχω διάφορα θεματάκια με το NeoV της γυναίκας! Διάβασα τον τρομερό οδηγό του zxr (τι να πώ απλά μπράβο στον χρόνο που αφιέρωσες /respect) αλλά δεν έχω καταλήξει τι είναι καλύτερο να κάνω και εξηγούμαι: Χαρά μου! Η γνώση είναι για να μοιράζεται, μαζί μου θα την πάρω;;; :D:p Προσωπικά θα πρότεινα να κάνεις ένα repair. Αν το πρόβλημα είναι λόγω κακού φλασαρίσματος (συμβαίνουν κι αυτά) δεν θα σου το λύσει ένα απλό update. Πιστευω πως στο να εχεις 80-85 ram ειναι καλα για κινητο με 512mb ποσο μαλλον για κινητο που τρεχει ICS! Με λίγα συμβιβάζεσαι. Με τις τιμές που προτείνω για το minfree είναι μόνιμα πάνω από 100ΜΒ. Έχω την αισθηση οτι αυτο ειναι μονο για την 4.0.3 Για την νεα εκδοση 4.0.4 με κλειδωμενο bootloader δεν δουλευει αυτο! Υπομονη ;) Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Χαρά μου! Η γνώση είναι για να μοιράζεται, μαζί μου θα την πάρω;;; :D:p Προσωπικά θα πρότεινα να κάνεις ένα repair. Αν το πρόβλημα είναι λόγω κακού φλασαρίσματος (συμβαίνουν κι αυτά) δεν θα σου το λύσει ένα απλό update. Με λίγα συμβιβάζεσαι. Με τις τιμές που προτείνω για το minfree είναι μόνιμα πάνω από 100ΜΒ. Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω. zxr βρηκες λυση να μενουν μονιμα οι τιμες στο minfree? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Λες ούτε οι xdadevelopers να μην το έχουν βρει ακόμα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosRuss Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Λοιπόν για τους χρήστες του Mac OS υπάρχει το αντίστοιχο του PC Companion, λεγεται Bridge και θα το βρείτε εδώ: http://www.sonymobile.com/gb/tools/bridge-for-mac/ ;-) Το κατεβασα και εγω και θα δω για το update! Το δοκιμασα και ενω το SI ειναι στη λιστα, μου λεει οτι ειμαι ενημερωμενος! :/ Θα δοκιμασω και PC Companion μολις μπορεσω και θα δουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 zxr βρηκες λυση να μενουν μονιμα οι τιμες στο minfree? Αν είχα βρει φίλε μου θα το είχα ανακοινώσει στην αρχική σελίδα!!!! Δυστυχώς όχι αλλά δεν έχω ασχοληθεί κιόλας μιας και έχω τρεχάματα με τη δουλειά. :( http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 zxr βρηκες λυση να μενουν μονιμα οι τιμες στο minfree? Αν είχα βρει φίλε μου θα το είχα ανακοινώσει στην αρχική σελίδα!!!! Δυστυχώς όχι αλλά δεν έχω ασχοληθεί κιόλας μιας και έχω τρεχάματα με τη δουλειά. :( Δεν δουλεύει με τον τρόπο που έχει στον οδηγό; (echo στο hw_config script); Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Δεν δουλεύει με τον τρόπο που έχει στον οδηγό; (echo στο hw_config script); δεν μπορουμε να βρουμε το αρχειο .bak που δημιουργειται κατα την αποθηκευση για να το σβησουμε ξερει κανεις πως μπορουμε να κοψουμε ενα τραγουδι με αυτες τις εφαρμογες στο κινητο?γιατι προσπαθησα και συνεχεια οσα κοβω δεν παιζουν καλα... apex launcher πως αλλαζουμε θεμα?? Edited May 29, 2012 by panoutsi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 καλησπερα παιδια,διαβαζω για την 4.0.4 και θελω να ρωτησω εαν παιζει να υπαρξει κανενα προβλημα με τις εφαρμογες που περαστηκαν στην sd με ροοτ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdel_1 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 το εκανα εγω παιδια μεσω wotanserever , αν μπειτε θα την εχει σαν την τελευταια εκδοση,τελικα σαν το leaked 4.0.4 ,που βγηκε πριν λιγο καιρο για το XPERIA PRO ειναι ,και η εκδοση ειναι η 4.1.B.0.431, τπτ δεν αλλαξε ουτε πυρηνας ,ουτε τπτ το ιδιο αργη και μετην 4.0.3 , μονο το basemand αλλαξε σε 72, τπτ αλλο, παλι αργη ειναι καμια σχεση με την gingerbread ,μου φαινεται ετσι μας την εδωσαν για να μην γκρινιαζουμε, παλι στην 2.3 θα γυρισω και μαλλον τελικα μεχρι αυτην θα μεινω ,δεν ‘σηκωνει΄ το κινητο την ics..τσαμπα αναστατωση χωρις νοημα…:-( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 δεν ‘σηκωνει΄ το κινητο την ics..τσαμπα αναστατωση χωρις νοημα…:-(Αν και δεν ηθελα να γραψω το συγκεκριμενο, αλλα δεν αντεχω τοσο καιρο να ακουω, να βλεπω, να λετε καποιοι αυτο που σας λεει η Sony και να το πιστευετε αβλεπει. Οχι οτι δεν σηκωνει το συγκεκριμενο κινητο την ICS. Θελουν στην Sony τα Xperia του 2011 να "Μην την σηκωνουν σωστα". Παιδια, μην τρωτε οτι σας σερβιρουν η οτι σας λενε. Πως θα πουλησουν την καινουρια σειρα Xperia μετα ? Μια χαρα σηκωνει ολη η σειρα Xperia του 2011, απλα "Δεν θελουν" να τη σηκωνουν μια χαρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αν και δεν ηθελα να γραψω το συγκεκριμενο, αλλα δεν αντεχω τοσο καιρο να ακουω, να βλεπω, να λετε καποιοι αυτο που σας λεει η Sony και να το πιστευετε αβλεπει. Οχι οτι δεν σηκωνει το συγκεκριμενο κινητο την ICS. Θελουν στην Sony τα Xperia του 2011 να "Μην την σηκωνουν σωστα". Παιδια, μην τρωτε οτι σας σερβιρουν η οτι σας λενε. Πως θα πουλησουν την καινουρια σειρα Xperia μετα ? Μια χαρα σηκωνει ολη η σειρα Xperia του 2011, απλα "Δεν θελουν" να τη σηκωνουν μια χαρα. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Τρώει ανεξήγητα κολλήματα η stock version. Ας πούμε, 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει ο Dialer; 3 δευτερόλεπτα να φορτώσει τη home screen; Κάθε 15 λεπτά αποσυνδέσεις στο WiFi; Σίγουρα με apps και tweaks βελτιώνεται - αλλά αφού μπορούν οι devs, δε μπορεί η Sony; Εγώ χρησιμοποιώ CM9 εδώ και κάποιες μέρες και είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος! Και αφού υποτίθεται πως "η xperia σειρά του 2011 θα τρέχει με μειωμένη απόδοση την ICS" βγάζει το Xperia Neo L εν έτει 2012; Τι να πεις.... Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts