Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω την ics και εχω κανει root. η αναβαθμιση που ερχεται απο δευτερα γινεται στο κινητο μου απευθειας ή πρεπει να το κανω unroot???????
panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατι ασχετο απο το θεμα συζητησης μας.το οποιο το ειχα ρωτησει αλλα απαντηση δεν ελαβα.πως αλλαζουμε το ευρος καναλιων που βλεπει το wifi του κινητου γτ το εχω κανει αναζητηση αλλα δεν βρισκω κατι...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3990726#post3990726

Εδώ είσαι! Να σημειωθεί πως δε χρειάζεται να αλλάξεις το

ro.product.locale.region=

σε ro.product.locale.region=EU

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Παιδια εχω την ics και εχω κανει root. η αναβαθμιση που ερχεται απο δευτερα γινεται στο κινητο μου απευθειας ή πρεπει να το κανω unroot???????

Φίλε η αναβάθμιση δεν θα έρθει από δευτέρα στην Ελλάδα...Θα ξεκινήσει πρώτα από άλλες χώρες της ευρώπης και μετά θα έρθει στην Ελλάδα....Άρα θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 1 μήνα.......

Το root δεν το επηρεάζει, αλλά έτσι και αλλιώς θα "χαθεί" το root στην 4.0.4 και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να το "φτιάξουν"....

Ξυπνήστε ρεεεε...

Καλησπερα !

Σημερα το πρωι μεσα στην βροχη (!!) βρηκα το συγκεκριμενο κινητο παρατιμενο . Χωρις καρτα σιμ και τετοια . Μονο η συσκευη και η μπαταρια ηταν .

Εγω το πηρα κι ευτυχως δουλευε ! Ομως δνε γνωριζα το μοτιβο κι μου ζητησε το email ή μια ερωτηση . Φυσικα κι δεν τα ξερω !

Τι μπορω να κανω τωρα?

θα σας ειμαι ευγνωμων αμα μου βρειτε λυση :D

Καλησπερα !

Σημερα το πρωι μεσα στην βροχη (!!) βρηκα το συγκεκριμενο κινητο παρατιμενο . Χωρις καρτα σιμ και τετοια . Μονο η συσκευη και η μπαταρια ηταν .

Εγω το πηρα κι ευτυχως δουλευε ! Ομως δνε γνωριζα το μοτιβο κι μου ζητησε το email ή μια ερωτηση . Φυσικα κι δεν τα ξερω !

Τι μπορω να κανω τωρα?

Υπάρχει λύση αλλά πρέπει να βρεις τον κάτοχο του νομίζω και να του το δώσεις...αλλά με το sus που πρότεινε ο Άλκης σβήνονται τα πάντα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Υπάρχει λύση αλλά πρέπει να βρεις τον κάτοχο του νομίζω και να του το δώσεις

Πολύ σωστά. Και είναι απαράδεκτο που ρώτησες τι να κάνεις για να λειτουργήσεις ένα κινητό που κάποιος άτυχος έχει χάσει...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το ξέρω οτι σβήνονται τα πάντα παιδιά, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να λειτουργήσει, μιας και αυτό θέλει απ ότι κατάλαβα από το μήνυμα. Εκτός αν το παραδώσει στην αστυνομία ή σε κάποια εταιρεία κινητής έτσι όπως είναι μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης..

Λέει ότι δεν είχε κάρτα ΣΙΜ! Μήπως είναι κλεμμένο! Δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν και το πέταξα; Θα μου πείτε γιατί το πέταξαν! Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ :-/

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Γι' αυτό καλό είναι να μη δίνουμε καν οδηγίες.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Καλησπερα ξανα

Αρχικο σκοπο ειχα να το γυρισω αλλα απο την στιγμη που δεν ειχε sim δεν μπορω να βρω ουτε επαφες αλλα ουτε κι να το δωσω σε καποια εταιρια ωστε να βρουν τον κατοχο .

Αυτο το SUS που μου προτεινατε πως ακριβως λειτουργει?

Καλησπερα ξανα

Αρχικο σκοπο ειχα να το γυρισω αλλα απο την στιγμη που δεν ειχε sim δεν μπορω να βρω ουτε επαφες αλλα ουτε κι να το δωσω σε καποια εταιρια ωστε να βρουν τον κατοχο .

Αυτο το SUS που μου προτεινατε πως ακριβως λειτουργει?

οπως σου ειπαν πηγαινε σε εταιρεια και θα το ξεκλειδωσουν μαλλον

εκει βρες επαφες και ενημερωστε καποιον...στο τηλεφωνο ειναι ολα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ρε παιδια απο οτι νομιζω υπαρχει μια ρυθμιση που αλλαζεις τα καναλια που βλεπει το κινητο απο το wifi ποια ειναι αυτη??

Την απάντηση στην έδωσε myweca. Το ερώτημά μου γιατί κάνετε επαναλήψεις των post σας ποιος θα μου το απαντήσει; Να μην ξανά συμβεί παρακαλώ.

μακαρι να διορθωθούν αρκετα bugs

Μακάρι να υπάρχει root είναι η ευχή. Τα υπόλοιπα τα φτιάχνουμε μόνοι μας!

Θα έχει και διαφορετικό kernel ή τον βάζουμε εμείς;

Όλα μαμά!

θα ειναι over tha air η αναβαθμηση η παλι καλωδιο??

Έχει σημασία; Καλύτερα μέσω καλωδίου.

Ευχάριστα νέα δηλαδή!!!

Οπότε σε αναμονή για το update,ελπίζω να δούμε αξιόλογες βελτιώσεις!

Το ξέραμε ότι θα συνέβαινε. Προβλέπω τεράστια βελτίωση.

Το κινητό μάλλον έκανε επανεκκίνηση μόνο του να ανησυχώ? Και έσβησα δύο αρχεία temp πειράζει?

Βρε Γιώργη σαν Ελληνίδα μάνα κάνεις! Το παιδί μου έβηξε μια φορά. Λέτε να έχει πνευμονία;;; Χαλάρωσε, ηλεκτρονικά είναι.

Δεν πειράζεις τίποτα. Όταν έρθει θα γίνουν όλα από μόνα τους.

Καλησπερα !

Τι μπορω να κανω τωρα?

Άνοιξε ένα καινούριο στο παρών forum. Γράψε ότι βρήκες ένα κινητό στο τάδε μέρος την τάδε ώρα. Θα σου το κάνω sticky για μερικές μέρες ώστε αν τυχόν το δει ο κάτοχος να επικοινωνήσει μαζί σου. Μην το συνδέσεις με το SEUS και μην πειράξεις το κινητό αν δεν περάσουν μερικές μερές. Ίσως βρεθεί ο κάτοχος.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Φίλε βρήκες ένα κινητό μέσα στη βροχή(σε νερό δηλαδή), και δούλευε(!!!!)...? Και δεν είχε και sim...? Περίεργο μου φαίνεται....Μάλλον κλεμμένο πρέπει να ήταν και ΝΤΡΟΠΗ σ'αυτόν που το έκλεψε...Πως να πάει η Ελλάδα μπροστά με κάτι τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν και ψηφίζουν κιόλας......

Πάντως πριν πεις "α ωραία έγινε δικό μου", καλό θα είναι να πας σε κάποια αντιπροσωπία και να αναζητήσεις τον νόμιμο κάτοχο...Αν δεν βρουν κάτι κράτα το...Όμως πριν κάνε μια προσπάθεια να βρεις σε ποιον ανήκει και να το επιστρέψεις....

Υ/Γ: Αν κάποιος σου πει ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος, κάνε του μερικές ρωτήσεις "ασφαλείας" για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτός...πχ ρώτα IMEI, πως είναι μέσα κτλ...Αν και άμα βρεθεί ο νόμιμος κάτοχος θα γνωρίζει τον κωδικό για να το ξεκλειδώσει άρα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα....

Edited by tsourakis13
Ξυπνήστε ρεεεε...

παιδια αμα το κινητο υποστηριζει usb on the go γινετε να αποθηκευσης μουσικη,φοτο,βιντεο κ.α. στο φλασακι και θα εχεις και ελευθερη μνημη στο κινητο σου??? ;) Edited by Johnako

O νόμιμος κάτοχος θα έχει και το κουτί που γράφει το imei και θα μπορεί να το αποδείξει.

Πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα o νόμιμος κάτοχος μπορεί να βρεθεί.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μην κρατήσεις κλεμμένο αγαθό άλλου. Δεν είναι σωστό. Φαντάσου να πάρω εγώ την ταυτότητα τη δική σου και να βγάλω καμιά καρτουλα ή δάνειο. Αν ξέρεις αυτόν που φρόντισε να " χαθεί " το τηλέφωνο πες του να το επιστρέψει με τρόπο. Αν το κρατήσεις να ξέρεις θα έρθει η στιγμή που θα θυμηθείς και θα μετανιώσεις το λάθος αυτό. Τίποτα κλεμμένο δεν κάνει προκοπή. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

===

Απαλευτη η ics παιδιά με τρέλα κολλήματα. Έχω 100 εφαρμογές πολλές αγορασμενες και άλλες της δουλειάς. Την πέρασα χωρίς επιδιόρθωση. Έκανα ρουτ και κρασαρουν οποίοι browser και να δοκιμάσω. Έβαλα και το autokiller memory σε κάπως επιθετικό προφίλ αλλά δε σώζει μνήμη. Και μόλις κρασαρει ο φυλλομετρητης αν μπω στο μενού τα εικονίδια των εφαρμογών που έχω στην κάρτα sd φαίνονται σαν λευκα τετράγωνα για 1-2 δεύτ και μετά εμφανίζεται το κάθε εικονίδιο. Να είναι μόνο πρόβλημα διαχείρισης μνήμης ; Το ρουτ το έκανα καλά με τον οδηγό εδώ στο φόρουμ, πέταξα την πολλή σαβούρα και απενεργοποιησα από τις ρυθμίσεις όσα δεν ήθελα. Αναγκάζομαι να το κάνω σίγουρα μια φορά την μέρα επανεκκίνηση ενώ 4 - 5 φορές είχε παγώσει και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία. Υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να μου βγάλει σε αρχείο κειμένου αυτόματα τα στοιχεία και κωδικούς εισόδου από τις εφαρμογές ;Έχω πάνω από 10 διαφορετικά και δεν τα θυμάμαι από έξω. Χωρίς παιχνίδια. Μόνο το apparatus έχω αγορασμένο και δεν το παίζω κιόλας.

Και τρια άσχετα :αξίζει μισοτιμης το osmos hd world of goo?

Πάλι κόλλησε. Φίλε δεν λέω ότι το εκλεψες εσύ αλλά προσπάθησε να επιστραφεί. Όσοι έχουμε χάσει και μας έχουν κλαπεί πράγματα ξέρουμε πως είναι. Πριν κάνω την αναγκαστική επιδιόρθωση μπορώ να βγάλω με κάποιο app όλα τα login και password για τις διάφορες εφαρμογές ; Δεν γλιτώνει και το φορματ η κάρτα sd.

Είχα δει παλιότερα ότι πολλοί ρωτουσατε για τις ζελατίνες οθόνης zag. Έχω μία στο neo v έξι μήνες. Πολύ καλή δεν χάλασε καθόλου. Έκανα τη βλακεια 2-3 φορές να την καθαρίσω με οινόπνευμα για να φύγουν οι λιπαρές δαχτυλιές και τελικά το οινόπνευμα τη θαμπώνει. Το ελάττωμα της είναι ότι μπορεί να γρατζουνιστει και να σου δίνει την εντύπωση γραμμών σαν πιξελιασμα στο χρώμα του ουρανίου τόξου. Όσοι την έχετε και δείτε γραμμές τέτοιες μην την ξεκολλησετε νομίζοντας ότι κάτι έπαθε η οθόνη. Χρεώνει ταχυδρομικά αρκετά. Είχα πάρει 2 των ευχαριστιων. Νομίζω αύριο είναι κάποια γιορτή στις ΗΠΑ τστρατιωτική προπαγανδιστική γιορτή) αλλά μάλλον η zagg πρέπει να κάνει 20 ή 30 % έκπτωση.

Για επιδότηση κοντά 280 ευρώ σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω στα 380 το galaxy nexus. Για αναμονή ενός μήνα για αρχές Ιουλίου πόσο μπορεί να πέσει η τιμή του ;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ξερουμε η νεα διορθωτικη αναβαθμιση τι θα διορθωνει..?γιατι και εγω εχω κολληματα με ics ενω ειναι root και την εχω ξαναφλασαρει 2-3 φορες και με pcc & SEUS και συνεχιζει να σερνετ
:thanks:

Φίλε βρήκες ένα κινητό μέσα στη βροχή(σε νερό δηλαδή), και δούλευε(!!!!)...? Και δεν είχε και sim...? Περίεργο μου φαίνεται....Μάλλον κλεμμένο πρέπει να ήταν και ΝΤΡΟΠΗ σ'αυτόν που το έκλεψε...Πως να πάει η Ελλάδα μπροστά με κάτι τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν και ψηφίζουν κιόλας......

Πάντως πριν πεις "α ωραία έγινε δικό μου", καλό θα είναι να πας σε κάποια αντιπροσωπία και να αναζητήσεις τον νόμιμο κάτοχο...Αν δεν βρουν κάτι κράτα το...Όμως πριν κάνε μια προσπάθεια να βρεις σε ποιον ανήκει και να το επιστρέψεις....

Υ/Γ: Αν κάποιος σου πει ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος, κάνε του μερικές ρωτήσεις "ασφαλείας" για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτός...πχ ρώτα IMEI, πως είναι μέσα κτλ...Αν και άμα βρεθεί ο νόμιμος κάτοχος θα γνωρίζει τον κωδικό για να το ξεκλειδώσει άρα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα....

ξερεις εσυ οτι ηταν Ελληνας αυτος που το εκλεψε?

Οσον αφορα το κινητο που βρηκε το παιδι.καλυτερα να βρεθει ο κατοχος και να δωθει πισω.ο καθενας μας μπορει να βρεθει σε παρομοια κατασταση και του παιδιου που το βρηκε και του παιδιου που του εκλάπη.

Θα παρακαλέσω να μην δοθεί συνέχεια στα σχόλια για το ευρεθέν κινητό. Αφενός το αναλύσαμε, αφετέρου προτάθηκε λύση. Περιμένουμε τον randfyld για τα περαιτέρω.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αδέρφια γνωρίζετε πώς δημιουργούμε φάκελο μεσα στις σελίδες του μενού;

Δε μπορείς να δημιουργήσεις..Κατέβασε άλλο launcher!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3990726#post3990726

Εδώ είσαι! Να σημειωθεί πως δε χρειάζεται να αλλάξεις το

ro.product.locale.region=

σε ro.product.locale.region=EU

α μπραβο αυτο εψαχνα

συγνωμη για τα επαναλαμβανομενα post zxr αλλα πηρα μια απλη απαντηση μετα απο 3 μερες

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...