giothesuper Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σε αυτό πήγαινε το "τι εννοείς". ρυθμισεις εφαρμογες υπηρεσιες εκτεςλουνται...ρωταω αν μπορω να κλεινω επαφες απο εκει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 η κατανάλωση μπαταρίας από το λειτουργικό είναι πλέον πολύ μεγαλύτερη. κοντά στο 20% Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 η κατανάλωση μπαταρίας από το λειτουργικό είναι πλέον πολύ μεγαλύτερη. κοντά στο 20% Οντως εχεις δικιο. Ειναι στο 11% το κινητο μου και ειναι ανοιχτο 1,5μερα και εχει 27% καταναλωση το λειτουργικο :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πάλι δεν καταλαβαίνω. στην gingerbread πας στις ρυθμισεις μετα εφαρμογες μετα υπηρεσιες που εκτελουνται και κλεινεις εφαρμογες...αυτο γινεται στη ics? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 στην gingerbread πας στις ρυθμισεις μετα εφαρμογες μετα υπηρεσιες που εκτελουνται και κλεινεις εφαρμογες...αυτο γινεται στη ics? Φυσικά και γίνεται. Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ησουν ποτε root και τετοια; Ναι. Ics, root, cwm. Αλλα τι ρολο μπορει να παιζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 :blink::O:X Εχω καταμπερδευτεί!!! Έχω την 0.62 χωρίς root. Θελω να περάσω την ICS χωρίς να χάσω τις επαφές μου τις εφαρμογές μου κτλ. Τι κάνω?(pc companion)? Επίσης οδηγός για να γίνω ροοτ στην ICS υπάρχει? Και αν υπάρχει χάνω τις επαφές μου? Τον μόνο οδηγό που βρήκα είναι αυτός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153 Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 :blink::O:X Εχω καταμπερδευτεί!!! Έχω την 0.62 χωρίς root. Θελω να περάσω την ICS χωρίς να χάσω τις επαφές μου τις εφαρμογές μου κτλ. Τι κάνω?(pc companion)? Επίσης οδηγός για να γίνω ροοτ στην ICS υπάρχει? Και αν υπάρχει χάνω τις επαφές μου? Τον μόνο οδηγό που βρήκα είναι αυτός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153 αν παρεις αντιγραφο ασφαλειας μπορεις να τα επαναφερεις ολα οπως και να εχει....μπορεις να παρεις αντιγραφο εφαρμογες,μηνυματα,επαφες...αλλα αν κανεις με pc companion μονο δεν χανεις τιποτα...ουτε αν κανεις ροοτ χανεις κατι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Οντως εχεις δικιο. Ειναι στο 11% το κινητο μου και ειναι ανοιχτο 1,5μερα και εχει 27% καταναλωση το λειτουργικο και φαντάσου, έχω απενεργοποιήσει χάρτες google, street view, fun and downloads, live wallpapers, πληκτρολ κινεζικων, mcaffee και πολλά άλλα Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 μολις το συνδεσα στο νετ για να περασω τις επαφες μου (δεν εχω wifi και ειναι με καλωδιο), μου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμιση. να την κανω? ... Εμάς ρωτάς...; :confused: θελω να πω, ειναι καλο να γινονται αυτες οι ενημερωσεις? http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Η ρύθμιση σώζεται όπως και πολλές άλλες στο /data/data/com.sonyericsson.conversations από την πρώτη φορά που θα ανοίξετε τα μυνήματα. Σε εκείνο το φάκελο και μέσα στον υποφάκελο shared_prefs στο αρχείο preferences.xml υπάρχει κάπου η σειρά: <boolean name="semc_pref_key_character_conversion" value="false" /> Αν το ανοίξετε αυτό με έναν Editor πχ μέσα από το root explorer και κάνετε το false, true και επανεκκίνηση τότε η ρύθμιση έχει ενεργοποιηθεί. Γι ανα την τσεκάρετε μπορείτε να στείλετε ένα μύνημα με ελληνικά μικρά γράμματα στον εαυτό σας και θα δείτε ότι έρχεται με κεφαλαία, πράγμα που σημαίνει ότι τα αλλάζει στο GSM αλφάβητο για να φτάοσυν 160. Έχετε επίσης υπόψην ότι ενώ εσείς γράφετε μήνυμα με μικρά τονισμένα ελληνικά γράμματα στον παραλήπτη θα πάει μήνυμα με κεφαλαία. Αυτό δε το δείχνει το πρόγραμμα εκτός αν πειράξετε και τη γραμμή: <boolean name="semc_pref_key_character_conversion_visibility" value="false" /> σε true όπου δείχνει δεύτερο μήνυμα από κάτω με το τι πραγματικά πήγε στον παραλήπτη. Μηπως σε αυτην την αλλαγη θα πρεπει να αλλαχτουν και τα permissions; Εχω κανει τις αλλαγες αλλα δεν τις κραταει. Επανερχονται οι παλιες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 και φαντάσου, έχω απενεργοποιήσει χάρτες google, street view, fun and downloads, live wallpapers, πληκτρολ κινεζικων, mcaffee και πολλά άλλα και γω ολα τα σουταρα. :p :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 αν παρεις αντιγραφο ασφαλειας μπορεις να τα επαναφερεις ολα οπως και να εχει....μπορεις να παρεις αντιγραφο εφαρμογες,μηνυματα,επαφες...αλλα αν κανεις με pc companion μονο δεν χανεις τιποτα...ουτε αν κανεις ροοτ χανεις κατι Οποτε pc companion πρωτο βημα και δευτερο βημα γίνομαι root. Ετσι? Και δεν χάνω τιποτα! Σου θυμίζω ειμαι 0.62 χωρις ροοτ. Σε ευχαριστω πολύ! Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Οποτε pc companion πρωτο βημα και δευτερο βημα γίνομαι root. Ετσι? Και δεν χάνω τιποτα! Σου θυμίζω ειμαι 0.62 χωρις ροοτ. Σε ευχαριστω πολύ! ναι αλλα καλου κακου παρε και κανα αντιγραφο ασφαλειας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τελευταία ερώτηση και σε αφήνω ήσυχο!(σε ευχαριστω πολυ παντως). Αφου δεν ειμαι root πως κρατάω αντίγραφο ασφαλείας? Για επαφές με gmail ειμαι οκ ετσι? Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τελευταία ερώτηση και σε αφήνω ήσυχο!(σε ευχαριστω πολυ παντως). Αφου δεν ειμαι root πως κρατάω αντίγραφο ασφαλείας? Για επαφές με gmail ειμαι οκ ετσι? ρωτα οτι θες ρε αν ξερω δεν εχω προβλημα να σου απαντησω...λοιπον υπαρχουν εφαρμογες οι οποιες δεν χρειαζονται ροοτ για να δουλεψουν...απλα δεν μπορεις να κρατησεις αντιγραφο και τα δεδομενα των εφαρμογων σου δηλαδη save παιχνιδιων κλπ..επαφες και ετσι αλλα και αμα πατησεις το κουμπι σου δεξια οταν εισαι στις επαφες σου εχει δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας...και για τα μηνυματα επισης υπαρχει εφαρμογη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 εβαλα στο 3g ημερομηνια μηδενισεις την ημερομηνια που ενεργοποιηθηκε το πακετο. Αν είναι ο πρώτος μήνας χρήσης του μήπως υπάρχει αναλογία για τις ημέρες χρήσης; Δηλ. αν το πακέτο σου ενεργοποιήθηκε 15/4 τότε σου αντιστοιχούν 100ΜΒ/30 ημέρες * 15 ημέρες μου απομένουν μέχρι τέλος του μήνα. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις με τον πάροχο σου. Μηπως σε αυτην την αλλαγη θα πρεπει να αλλαχτουν και τα permissions; Εχω κανει τις αλλαγες αλλα δεν τις κραταει. Επανερχονται οι παλιες. Δεν είναι θέμα permission, απλά όταν κάνεος κάποια αλλαγή δημιουργεί ένα αρχείο .bak το οποίο έχει τις προηγούμενες ρυθμίσεις και αν δεν το σβήσεις επαναφέρει τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση. Δες το λιγάκι..! 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Δεν είναι θέμα permission, απλά όταν κάνεος κάποια αλλαγή δημιουργεί ένα αρχείο .bak το οποίο έχει τις προηγούμενες ρυθμίσεις και αν δεν το σβήσεις επαναφέρει τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση. Δες το λιγάκι..! Εχεις δικιο! Μια χαρα ειναι τωρα!:baby::up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 1. στην μπαρα στην κορυφη της οθονης, εχει βγαλει ενα εικονιδο ενα Η με δυο βελακια. ενα πανω κ ενα κατω. τι ειναι αυτο? ο οδηγος δεν ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικος. 2. οι αναφορες μηνυματων, ειναι οταν βγαινει ενα σημαδι σαν τικαρισμα σε καθε μηνυμα? 3. δεν εχει καπου επιλογη για το ποσο φορτισμενη ειναι η μπαταρια? 4. οι συνολικες οθονες, ειναι 5? δεν μπορει να εχει παραπανω? http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 1. Είναι ενεργή η κίνηση δεδομένων. Πας ρυθμίσεις/ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και την απενεργοποιείς γιατί χρεώνεσαι. 2. Ναι 3. Στη Lockscreen δε σου λέει πόσο φορτισμένη είναι; 4. Στον stock launcher δε νομίζω να μπορείς παραπάνω. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδια για δειτε λιγο εδω http://www.hotfile.com/dl/147750631/9d744bc/XperiaS_Package.zip.html .. Ειναι εφαρμογες του xperia s .. Πως να τις περασω? :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά να ρωτήσω, "Λήψη στιγμιότυπου οθόνης" δεν έχει η ICS, ή δεν το βρίσκω εγώ? LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 1. Είναι ενεργή η κίνηση δεδομένων. Πας ρυθμίσεις/ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και την απενεργοποιείς γιατί χρεώνεσαι. 2. Ναι 3. Στη Lockscreen δε σου λέει πόσο φορτισμένη είναι; 4. Στον stock launcher δε νομίζω να μπορείς παραπάνω. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος thanks για τις απαντησεις. η Lockscreen ποια ειναι? ποιον file manager να κατεβασω? http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά να ρωτήσω, "Λήψη στιγμιότυπου οθόνης" δεν έχει η ICS, ή δεν το βρίσκω εγώ? Power button + volume down Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 ωραια η αναβαθμιση δεν μπορω να πω...αλλα μετα απο μια ημερα χρησης μπορω να πω πως εχει ενα ενοχλητικο lag που δεν υπηρχε στην gingerbread... Παραδειγμα με το ιδιο live wallpaper ενεργο και με τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και πριν,τωρα κανει κατι "σπασιματακια" στο συρσιμο,κατι που πριν δεν υπηρχε. Ελπιζω να το διορθωσουν με μια μελλοντικη αναβαθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts