Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζω τα όσα γράφετε για την ταχύτητα της ICS και από την πρώτη στιγμή άρχισα να υποπτεύομαι, από τις αντιδιαμετρικά αντίθετες απόψεις, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ότι κάτι δεν γινόταν σωστά.

Απ' ότι φαίνεται το μελανό σημείο είναι ότι δεν κάνετε repair. Το άσχημο είναι ότι υπάρχει οδηγός (βήμα 11) και μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι παρόλο που υπάρχει η πληροφορία δεν γίνεται χρήση της. (αυτό οπως καταλαβαίνετε αυτομάτως αναιρεί τα όποια παράπονα για το ότι δεν βρίσκετε μέσα στο topic αυτά που θέλετε -- προφανώς γιατί δεν ψάχνετε).

@Karthan

Σωστά τα λες. Στο βήμα 2 μπορείς και με το SEUS.

Επειδή δεν το ξέρω, "repair" με το SEUS είναι η "επαναφορά" ή κάποια άλλη διαδικασία...;

Sony Xperia Z5 Premium

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν το κανω και μεσω seus θα μου διαγραψει αρχεια απο την καρτα μνήμης?

οχι..10 χαρακτηρες

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για να δουλέψει πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το bluetooth.

'Όπως είσαι στης ρυθμίσεις του Bluetooth πατάς το πλήκτρο του μενού αριστερά (με τις γραμμές) και θα δείς 3 επιλογές μετονομασία τηλεφώνου εμφάνιση όλον τον ληφθέντων αρχείων που έλαβες και το visibility timeout.

Ευχαριστώ... αλλά δεν δουλεύει...! Δεν εμφανίζετε το τίποτα όταν πατάω το πλήκτρο.... :wacko:

μισο λεπτο γτ ζαλιστηκα! εγω αναβαθμισα με το companion κ μετα έκανα κ ρουτ, όλα μια χαρα!

τώρα πρεπει να ξανααναβαθμισω με SEUS? και μετα να κανω restore με τιτανιουμ τα πραγματα μου? κ ξανα ρουτ? τα λεω καλα?

μισο λεπτο γτ ζαλιστηκα! εγω αναβαθμισα με το companion κ μετα έκανα κ ρουτ, όλα μια χαρα!

τώρα πρεπει να ξανααναβαθμισω με SEUS? και μετα να κανω restore με τιτανιουμ τα πραγματα μου? κ ξανα ρουτ? τα λεω καλα?

Κοίτα, αν δεν σου κολλάει το κινητο, ή αν δεν είναι αισθητά αργό μην κάνεις τιποτα. Αν δηλαδή σε ταχύτητα πηγαινεις όπως με την GB είσαι μια χαρά. Κυρίως όσοι το είχαν εντελώς απείραχτο το κινητό και αναβάθμισαν δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Όσοι είχαν περάσει όμως ρουτ στην .42 ή στην .62 ή έβαλαν την Nordic ρομ ή κάποια custom ρομ είναι καλό να κάνουν ένα reset.

Μην μπαίνεις στην διαδικασία αν το κινητό σου ανταποκρίνεται μια χαρα.

To IGO σας δουλευει με την ics?γιατι εμενα παω να το κανω εγκατασταση και μου λεει πως η αναλυση 480Χ816 δεν υποστηρίζεται:(

Αφού ολοκλήρωσα τη διαδικασία με το SEUS και έκανα το restore, η κάρτα μνήμης έχει αισθητά λιγότερο χώρο αποθήκευσης ελεύθερο. Τι μπορεί να φταίει;

εχω τη 0.62 χωρις ροοτ.Για τις εφαρμογες δε με πολυ νοιαζει,τις επαφές υπάρχεις τροπος να τις παρω backup και να τις ξαναπερασω μετα?

επισης πρωτα τησ ICS απτο Compaηioη και μετα SEUS ή το αναποδο?

εχω τη 0.62 χωρις ροοτ.Για τις εφαρμογες δε με πολυ νοιαζει,τις επαφές υπάρχεις τροπος να τις παρω backup και να τις ξαναπερασω μετα?

Πρωτα companion και μετα seus

Για τις επαφές συγχρονισμό με gmail και ξεμπέρδεψες. Τόσο απλά.

Επίσης, όσοι δεν έχετε το SEUS (SUS αν το προτιμάτε) και δε θέλετε να το κατεβάσετε, ή δεν το βρίσκεται, ή σας δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο, μπορείτε μετά το Update μέσω του PC Companion, να κάνετε επαναφορά από το κινητό. Ένα και το αυτό θα είναι.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Για τις επαφές συγχρονισμό με gmail και ξεμπέρδεψες. Τόσο απλά.

Επίσης, όσοι δεν έχετε το SEUS (SUS αν το προτιμάτε) και δε θέλετε να το κατεβάσετε, ή δεν το βρίσκεται, ή σας δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο, μπορείτε μετά το Update μέσω του PC Companion, να κάνετε επαναφορά από το κινητό. Ένα και το αυτό θα είναι.

απο το κινητο επιλέγουμε "επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων" ή "επαναφορά ρυθμίσεων";

Εγω που έχω αφαιρέσει κάποιες εφαρμογές μέσω root θα μουυ τις γυρίσει πίσω πχ; Το root θα συνεχίσει να υπάρχει ή θα χαθεί;

απο το κινητο επιλέγουμε "επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων" ή "επαναφορά ρυθμίσεων";

Εγω που έχω αφαιρέσει κάποιες εφαρμογές μέσω root θα μουυ τις γυρίσει πίσω πχ; Το root θα συνεχίσει να υπάρχει ή θα χαθεί;

Εργοστασιακών δεδομένων μιας και με την επαναφορά ρυθμίσεων εξακολουθεί να κρατάει τα δεδομένα η συσκευή (ή τουλάχιστον αυτό συνέβη στην δική μου περίπτωση). Φυσικά θα σου εγκαταστήσει πάλι τις εφαρμογές που απεγκατέστησες. Για το root δεν είναι σίγουρος, αλλά είναι απλή διαδικασία.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αφού ολοκλήρωσα τη διαδικασία με το SEUS και έκανα το restore, η κάρτα μνήμης έχει αισθητά λιγότερο χώρο αποθήκευσης ελεύθερο. Τι μπορεί να φταίει;

Κάνε της ένα format και θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αποθήκευσε όμως ότι θες στο pc!

Παίδες, επιβάλλεται να ξανα κάνουμε εγκαστάση με SEUS την ICS, εγω την έβαλα με PC companion αλλά δεν μου κολλάει καθόλου η νέα έκδοση, λειτουργεί το τηλ όπως και πριν. Ξαναπερνάμε με SEUS την ICS μόνο όταν παρατηρουμε ότι δεν αποκρίνεται γρήγορα, ψιλοκολλάει κλτπα, ή είναι στανταρ διαδικασία, δλδ την ξαναπερνάμε κ ας μην κολλάει όπως στην περίπτωση μου..

ΥΓ: Δεν ήμουν ποτέ ροοτ, και την μοναδική εφαρμογή που είχα βγάλει απο το τηλ, ήταν το mcafee.

Παίδες, επιβάλλεται να ξανα κάνουμε εγκαστάση με SEUS την ICS, εγω την έβαλα με PC companion αλλά δεν μου κολλάει καθόλου η νέα έκδοση, λειτουργεί το τηλ όπως και πριν. Ξαναπερνάμε με SEUS την ICS μόνο όταν παρατηρουμε ότι δεν αποκρίνεται γρήγορα, ψιλοκολλάει κλτπα, ή είναι στανταρ διαδικασία, δλδ την ξαναπερνάμε κ ας μην κολλάει όπως στην περίπτωση μου..

ΥΓ: Δεν ήμουν ποτέ ροοτ, και την μοναδική εφαρμογή που είχα βγάλει απο το τηλ, ήταν το mcafee.

Κι εγω με pc companion το έκανα και δεν κολλαει. Ισα ισα μου φαινεται και πιο γρηγορο.

Προσωπικά δεν θα το πειράξω και ας ειναι ευκολο. Αφου όλες οι ενδείξεις είναι μια χαρα και η εμπειρία χρήσης επίσης. Θα το έκανα μονο αν εβλεπα πρόβλημα.

To IGO σας δουλευει με την ics?γιατι εμενα παω να το κανω εγκατασταση και μου λεει πως η αναλυση 480Χ816 δεν υποστηρίζεται:(

εγω ειχα το igo, έκανα την αναβάθμιση (οχι SEUS ομως) και μόλις το τεσταρα και δουλευει μια χαρα. κάτι παραπανω δεν ξερω να σου πω, τα συμπερασματα δικά σου, παντως δουλευει κ στο σαντουιτς ;) (igo myway 8.4.2)

Το μονο που μου λείπει απο την GB είναι το widget με τις αγαπημενες επαφές ταχείας κλήσης.

Ποιο παρόμοιο προτείνετε απο το μάρκετ;

Link για cwm στην ICS;

Έχει σημασία πως θα βάλω την λειτουργία του USB για να βάλω την ICS μέσω PC COMPANION;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

εγω ειχα το igo, έκανα την αναβάθμιση (οχι SEUS ομως) και μόλις το τεσταρα και δουλευει μια χαρα. κάτι παραπανω δεν ξερω να σου πω, τα συμπερασματα δικά σου, παντως δουλευει κ στο σαντουιτς ;) (igo myway 8.4.2)

Και σε μένα κανένα πρόβλημα το igo δουλεύει όπως ήταν με την gingerbread ;)

Με έχεις βάλει σε σκέψεις...

Εχω κάνει ήδη root το χω στήσει στα μέτρα μου κ βλέπω το ποστ σου!!!

Δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας ούτε στο scrollαρισμα...λίγο η μνήμη ram με καίει που κυμαίνεται σε χαμηλά για το κινητό επίπεδα!!!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπέρα. Πέρασα σήμερα την ICS στο κινητό του κολητου μου με pc companion στην συνέχεια με SEUS και επαναφορα εργοστασιακών ρυθμησεων, το εκανα και ρουτ. ολα καλά με μοναδική εξαίρεση οτι δεν φορτώνουν οι φωτογραφιες του και η μουσική που είχε περασμένες στην κάρτα. Απο file manager τα αρχεια φαίνονται μια χαρα. Να σημειώσω οτι συνέχεια βγάζει στο μενου "φόρτωση φωτογραφιών και λευκωμάτων" χωρίς ομως αποτέλεσμα. Σας έχει τύχει; τι λύση προτείνετε;

Edit. Σήμερα έστρωσε τελικά και όλα καλά πηγαίνουν.

Edited by nondaz
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...